|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami
Nikt nie wspomniał o BIEGANIU?
Cały fejsbun biega. Runmageddony, marszobiegi, kult biegania, biegaj bo tanie, biegaj bo zdrowe. Nienawidzę biegać. Moje kolana nienawidzą biegać. W akcie ostatecznej desperacji podbiegne na tramwaj. Ale generalnie nie. Gór też nie rozumiem. Chodzenia po górach. Włażenia na szczyt, bo widoki! Kilka h pod górkę żeby na górze sobie popatrzeć po czym znowu kilka h schodzić... Matkoboska. I patrza na mnie wszyscy jak na debila jak mówię że ja po górach nie chodzę. żadnych. Kawa. Moj trzeci grzech. Zapachu kawy nienawidzę, smaku podobnie. Śmierdzi mi to spalenizna. A wszyscy w kolo mnie katują podstawianiem mi tego paskudztwa pod nos i nieodmienne pytanie "jak ty zyjesz bez kawy? ja bym umarla" Ekspresy za miliony monet i rownie drogie kawy wysrywane przez kozy Za to w woskach zapachowych jestem obecnie ciężko zakochana i sobie topię namiętnie. Roast me :P
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#302 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzeniona
|
Ja kocham lamy i jednorożce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej strony wydają mi się takie dziecinne a z drugiej co jakiś czas mam ochotę zaproponować mężowi, żeby mi kupił w prezencie no sama nie wiem czy mi się podobają czy nie
|
|
#305 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86125721]Myślę, że każda z nas mogłaby tu wpisać "odważne wyznanie jak na ten wątek"
[/QUOTE] O tak☺ z samego tytulu to wynika zreszta. Ja jestem fanka hybrydowego manicure, neonowych kolorow, brokatow i roznych efektow (choc "gorki" na paznokciu tez mi sie nie podobają). I nie trafia do mnie ze mozna nie lubic szczeniaczkow i kociaczkow. Nie przyjmuje tego do wiadomosci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#306 |
|
Holy Crap!
|
Serial Ranczo
Nie znam osoby, która nie zachwycałaby się tym szitem. Serio, nie rozumiem fenomenu tego serialu, całej tej Solejukowej i jej beznadziejnego akcentu
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#308 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Crossfit
Spodnie z dziurami Kurtki, w których się wygląda jak ludzik Michelin Torebki noszone na przegubie ręki Ciuchy z dzianiny, których teraz pełno w sklepach, a w których naprawdę dobrze wyglądają jedynie szczupłe dziewczyny bez żadnych fałdek |
|
|
|
#310 |
|
Konto usunięte
|
Pierwsze słyszę, żeby ranczo było fenomenem. Jak mówię, że lubię ten serial, wszyscy patrzą na mnie jak na głupka.
Bieganie. Kiedyś biegałam i wszyscy się dziwili, że jak to, po co, nuda i w ogóle. A jak przestałam biegać to nagle dlaczego, jak to, to przecież takie super. Ale tu akurat dobrze, że tyle ludzi ruszyło zady z kanapy. Warszawy też raczej wszyscy unikają. A góry bardzo lubię. I też nie zauważyłam żadnego szału na góry. Bardziej takie "Gdzie na wakacje?", "W góry", "W góry? Meh... Ostatnio widziałam takie fajne oferty do Tajlandii/Dubaju/Indii/wyspy kanaryjskie/Bułgarii/Czarnogóry/Tunezji, może lepiej takie coś?". |
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jeszcze denerwuje ta moda na super hiper zdrową żywność. Zero glutenu, zeru laktozy zero niczego bo to takie fu, nie zdrowe, śmierciotwórcze itp.
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat dzis o tym myslalam, bo szlam do pracy i mrozik byl, a tu biegacz i tez pomyslalam, ze ludzie to lubia
![]() Jeszcze mialam w B. sytuacje z alkoholem, kobietka przede mna brala, w sumie mloda dziewczyna i kasjerka do niej, ze to dobre, az spojrzalam, rozowe cos z nazwa chyba soleil i zaczely sobie gadac o tym
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#313 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w zamyśle to raczej ponoć miała być polska wersja "Wspaniałego stulecia" ![]() w temacie wątku - szampony bez silikonów, jakie to bleh i obciąża włosy. To kupiłam taki super eco bez SLS, silikonów i buk wie czego - tak mi zmasakrował włosy, nawet z toną odżywki nie byłam w stanie ich rozczesać |
|
|
|
|
#316 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86126348]w zamyśle to raczej ponoć miała być polska wersja "Wspaniałego stulecia"
![]() w temacie wątku - szampony bez silikonów, jakie to bleh i obciąża włosy. To kupiłam taki super eco bez SLS, silikonów i buk wie czego - tak mi zmasakrował włosy, nawet z toną odżywki nie byłam w stanie ich rozczesać[/QUOTE] To też zależy od skóry głowy. Jednym rzeczywiście służą a innym niestety nie. Jestem w tej drugiej grupie i nie żałuję se silikonów
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86126348]
w temacie wątku - szampony bez silikonów, jakie to bleh i obciąża włosy. To kupiłam taki super eco bez SLS, silikonów i buk wie czego - tak mi zmasakrował włosy, nawet z toną odżywki nie byłam w stanie ich rozczesać[/QUOTE] to samo hipoalergiczne. od szamponu takiego ochy, echy, jakie cudo, nawet weganskie, polskiej firmy, a kupilam , bo napisali do wrazliwej skory, a tu uczula, jakies plamki wyszly cien do powiek, bo kreski takimi w kredkach robie, tez polska firma, napisane jak byk hipoalergiczny, a mnie od dwoch dni szczypaly oczy i dopiero wpadlam, ze to od tego
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smiesznie tylko wygladaja wszyscy aktorzy, bo duzo ich tam gra, znanych i te peruki im dodaja uroku
|
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam jednorożce, lamy, sprzęt od apple i wyjścia do restauracji
![]() co mnie nie zachwyca: - wesele - posiadanie samochodu - wczasy all inclusive i leżenia plackiem na plaży - fit życie - wszelkie kosmetyki do makijażu - domek z ogródkiem |
|
|
|
#321 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Duże miasta i zycie w nich.
Nowoczesne mieszkania w wiezowcach, lofty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#322 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86125892]Lama jak lama, szał to był z kilka lat temu na alpaki
[/QUOTE]Ja nadal mam marzenie, zmacać, w sensie żeby wygłaskac kiedys alpakę Cytat:
Cytat:
Ale ja kocham pływać więc dla mnie wakacje to morze i jeziora. Pływanie nie męczy, jest chłodniutko itp. [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86125977]Lama jest też w grze Minecraft czy jak się to tam pisze [/QUOTE]Jest, potwierdzam. Chociaz ja wolę strzyżenie owiec ![]() Cytat:
Cytat:
Ło jesusie!! Miałam "przyjemnosć" obejrzeć jeden odcinek tego cuda kiedy ostatnio byłam w domu. Z babcia siedziałysmy przed TV. Jak można takie szmiry produkować?
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#324 |
|
BAN stały
|
Dla mnie rzęsy 1:1 są słabe. Zależy moim zdaniem co komu pasuje i jaką ma ogólnie oprawę. Lubię rzęsy gąsienice.
![]() Pewnie sporo jest takich rzeczy - ale moim aktualnie nr 1: Białe kozaki (i botki). Faszyn From Raszyn II, podziwiam blogerki i celebrytki którym się zdaje że to można ''odczarować''. To nie wyglądało, nie wygląda i nie będzie wyglądać dobrze.
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-11-16 o 11:00 |
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Jako i u mnie. Trzeci dzień szamie zupę soczewicową, ale jutro robię leczo z kiełbaską i boczkiem. I tak na przemian.
|
#326 |
|
BAN stały
|
- seriale, nie rozumiem, nigdy nie oglądałam żadnego, obecnie nawet nie mam TV, czasem na necie obejrzę jakiś film
- słodycze, nie jadam , nie smakują mi, a ciastkowanie w pracy, to jest po prostu koszmarne !!!! - goszczenie się w domach, też tego nie rozumiem, nie lubię gości, nie zapraszam, chodzić po cudzych domach też nie lubię, z przyjaciółmi spotykam się w restauracjach, pubach, lub na świeżym powietrzu - wczasy "all excluzive", to zimnawe jedzenie nabierane z bemarów i ciepłe drinki w plastykowych kubeczkach, no exkluxywne to może jest dla kogoś, kto nigdy nie był w porządnej restauracji. - rzęsy , paznokcie sztuczne to oczywist |
|
|
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
Super wątek
![]() - Pratchett, Gra o tron, Zmierzch, 50 twarzy Greya - nie bez powodu są w jednym podpunkcie, - perfumy + żel + balsam o zapachu perfum (zwykle to ani nie nawilża ani nic), - bieganie, wszyscy teraz biegają, ćwiczą do maratonu, i na te biegi z przeszkodami, i charytatywne, kobiety w turkusowych/różowych butach i turkusowych/różowych t-shirtach, - sushi, owoce morza, krewetki, i z drugiej strony mięso, schabowe, spaghetti, salami, ryby - fuj fuj, - Yankee Candle (świeczka za 100 zł, serio???), - płaszcze pudełkowe i wygląd szafy czy innej kolumny, - crocsy, - i coś czego nikt jeszcze nie wymienił: HERBATA, fuj fuj fuj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze mania selfie, ja tego nie pojmuje w ogole
|
|
|
|
#329 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym glutenem to u nas w domu odwrotnie
![]() Maz zdobywa czysty gluten i robi cos o nazwie seitan i jak mam ochote wlasnie na cos z musztarda czy chrzanem, to to jest idealne, oczywiscie w umiarkowanej ilosci
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Maskotka studencka jest w stroju lamy, Simy mogą grać w grę "nie budź lamy", można wyzywać kogoś, że jego matka jest lamą itd.
Lubię zakupy na allie i lecą do mnie skarpetki w jednorożce i pandy oraz kosmetyczka z flamingiem 
no sama nie wiem czy mi się podobają czy nie