Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-11-15, 21:41   #271
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Dot.: Rzeczy, które zachwycają wszystkich poza Wami

- wielkie wymalowane brwi
- tej wszechobecnej fazy na jednorożce i lamy
- płaszcze teddy bear
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 21:45   #272
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez Patryka Pokaż wiadomość
- moda na niejedzenie mięsa Nie wyobrażam sobie nie jeść mięsa przez np. kilka dni, nie wynika to z mojego lenistwa w przyrządzaniu posiłków, tylko z upodobań smakowych. Niestety, nie najem się roślinkami.

- buty z ukrytym koturnem;
To ja się jednak cieszę, że ludzie za modą podążają I zwierzęta na pewno też

Też nie podobają mi się te buty , wyglądają często jak ortopedyczne

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 21:45   #273
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość

Dobry pomysł, kiepskie wykonanie. Nie lubię sklepu, byłam raz z Polsce i raz w Norwegii i sprintem przeleciałam przez sklep.
Lubię dodatki z Ikei, te wszystkie kubeczki, szklanki, świece, kupuję tam niezłe wieszkai na ubrania itp. Gdybym miała własne mieszkanie może zainwestowałabym w regały. Resztę raczej wolałabym z innych sklepów.

Cytat:
Napisane przez Kafkazmlekiem Pokaż wiadomość
Co innego jest umieć zrobić dobry makijaż i dobrać zarówno odcień jak i rodzaj kosmetyku a co innego walnąć takie coś, co zaschnie i widać fakturę skóry

No wiem... ale jak widzę niektóre dziewczyny w tych okropnych płaszczach... no nie mogę po prostu, wygląda to źle i nic na to nie poradzę
Pewnie, że dobrze zrobiony makijaż to co innego niż fuszerka, ale ja np. z podkładem na twarzy zawsze się będę czuła "przebrana".
Stary 2018-11-15, 21:46   #274
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
- wszelkiego rodzaju ciasta, naprawdę nie rozumiem - to ma jakieś walory smakowe?
Skoro pytasz to tak, ma

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 21:48   #275
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Skoro pytasz to tak, ma
I to jakie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2018-11-15, 22:05   #276
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Dopisuje;
-bransoletki-sznurki z jakąś blaszką za 150 zł widziałam taki szajs w aparcie za miliony monet...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 22:07   #277
invisible_01
Zakorzeniona

Dodaje bransoletki Pandora. Dla mnie okropieństwo.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 22:11   #278
7719e1289fd8f2cabe4d2763ed6d1b81d4eb2186
Konto usunięte

Torebki LV to ohydztwo. Ta brazowa jest juz okropna, ale jak widze te biala z kolorowymi napisami, to naprawde przypominaja mi sie rzeczy do kupienia dla dzieci. fuj.

Wszelkie powiekszanie ust, doczepianie rzes, wlosow, przesadny makijaz i paznokietki, czesto u kobiet, ktore normalnie dzieciom robia obiad i zawsze mnie to brzydzi, jak sobie pomysle, ze przy robieniu tych klopsow tak im to wlazi pod paznokcie. Zreszta widzialam juz czesto, ze jak kolor lakieru jest mocny i z gory nie widac, to bardzo zadbane i higieniczne panie i tak hoduja sobie brud pod takimi paznokciami.

Wielkie wesele w polskim stylu, zadluzanie sie, bycie niewolnikiem jakichs dziwnych tradycji, bo musi byc pierwszy taniec, bo musi byc droga biala suknia, bo musi byc jedzenia az do porzygu i jedna wodka dla kazdego goscia przewidziana. W zyciu bym pieniedzy na cos takiego nie wydala, nie kreci mnie to. Obiad tak max do 20 osob; wszystko, co idzie w tysiacach, dziesiatkach tysiecy, jest dla mnie smieszne.
7719e1289fd8f2cabe4d2763ed6d1b81d4eb2186 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 22:14   #279
Milagros_90
Zakorzenienie

super wątek

Dla mnie pierwsze myśli to wymienione już:
1) gołe kostki zimą
2) buty sportowe do każdej, nawet eleganckiej stylizacji
3) sterylnie białe mieszkania (białe meble, białe ściany, nie widzę w tym przytulności)
4) bransoletki typu kawałek blaszki i sznurek za "miliony monet"

A coś do tej pory chyba niewspomnianego: sprzęt kuchenny TM (wizaż pełną nazwę traktuje jako reklamę) - a raczej nachalna jego promocja przez niektóre "wyznawczynie" kultu TM owszem, nie pogardziłabym tym sprzętem, gdybym miała to bym używała, ale nie czuję palącej potrzeby posiadania go, nie czuję, żeby moje gotowanie było gorsze/trudniejsze bez niego, nie uważam go za cud techniki i kuchennego wybawcę. Uważam za to, że jakkolwiek przydatny, to nie jest wart swojej ceny.
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 22:16   #280
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
dopisuje;
-bransoletki-sznurki z jakąś blaszką za 150 zł Widziałam taki szajs w aparcie za miliony monet...

Wysłane z aplikacji forum wizaz
Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
dodaje bransoletki pandora. Dla mnie okropieństwo.

Wysłane z aplikacji forum wizaz
2 x tak!
Stary 2018-11-15, 22:17   #281
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagros_90 Pokaż wiadomość
A coś do tej pory chyba niewspomnianego: sprzęt kuchenny TM (wizaż pełną nazwę traktuje jako reklamę) - a raczej nachalna jego promocja przez niektóre "wyznawczynie" kultu TM owszem, nie pogardziłabym tym sprzętem, gdybym miała to bym używała, ale nie czuję palącej potrzeby posiadania go, nie czuję, żeby moje gotowanie było gorsze/trudniejsze bez niego, nie uważam go za cud techniki i kuchennego wybawcę. Uważam za to, że jakkolwiek przydatny, to nie jest wart swojej ceny.
Chodzi o T.h.e.r.m.o.m.i.x? Moje koleżanki oszalały na jego punkcie, zamówiły sobie prezentację do domu i kupiły a teraz zachwycają się, że robią dwudaniowy obiad w 20 minut. No ok, super, ale nie pogrzało mnie jeszcze, żeby kupować sprzęt do gotowania za 5 tysięcy
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 22:29   #282
Milagros_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Chodzi o T.h.e.r.m.o.m.i.x? Moje koleżanki oszalały na jego punkcie, zamówiły sobie prezentację do domu i kupiły a teraz zachwycają się, że robią dwudaniowy obiad w 20 minut. No ok, super, ale nie pogrzało mnie jeszcze, żeby kupować sprzęt do gotowania za 5 tysięcy
dokładnie o ten sprzęt mi chodzi. Nie widzę jego magii - zupę krem mogę zrobić przy użyciu zwykłego blendera, itd.
Milagros_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 23:00   #283
DarkChocolate666
Zakorzenienie

- ebooki
- przezroczyste torebki damskie...
Stary 2018-11-15, 23:04   #284
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Ozdób domu w postaci napisów typu:HOME, SWEET HOME, tabliczek: w tym domu się kochamy, uśmiechamy , blebleble.
O mój Boże tak! I tego Love, Live, Life czy coś brakuje jeszcze ,,W tym domu się przytulamy, kochamy i czasem sramy, jak się zapominamy''

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
Potworny, potworny kicz. I te czarno-białe tabliczki na których można zmieniać napisy, np. u niektórych już pisze "MERRY CHRISTMAS <3". Wrrrr.

Przeróżne "żartobliwe" kubki, naklejki, koszulki, magnesy, pamiątki. Kicz i badziew.
Zawsze po czymś takim muszę zrobić oczu kąpiel. I te wszystkie sklepy ,,prezentowe'' bez gustu, okropieństwo.

Cytat:
Napisane przez Czarna2000 Pokaż wiadomość
Święta. Po pierwsze zanim się zaczną mam już dość reklam, plakatów i dekoracji. Po drugie nie jestem osobą wierzącą, więc czuję się sztucznie. Po trzecie mam wrażenie, że osoby w moim otoczeniu same dodają sobie niepotrzebnie pracy i jęczą.
Nie znam bardziej skomercjalizowanego święta i to jeszcze często ,,wypadającego'' przed Świętem Zmarłych niedobrze mi się robi od kolęd, tej sztucznej atmosfery. Omijam w tym okresie centra handlowe, staram się przecierpieć.

Cytat:
Nie zachwycają mnie:
a) przedlużane rzęsy. Wszystkie, które widziałam, są przesadzone i wygladaja tak sztucznie, jak u lalki, jawi mi się to mniej więcej tak (bo laski nie widzą umiaru w doczepianiu i im więcej, tym lepiej )

b) hybrydy i paznokcie żelowe.
Nie rozumiem, czemu odrost na pół paznokcia (co notorycznie widzę) miałby byc lepszy, niż odprysk na paznokciu
a żelowe paznokcie to dramat. Z daleka widać, ze to sztuczne, bo takie grube. I sztucznie na chama próbowany kształt migdała.
Jeszcze mnie śmieszy budowanie tej krzywej c, co niby ma wygladać normalnie, a sprawia, że paznokieć wyglada jak krogulec, a nie kunsztowny efekt stylistki paznokci
do tego kazdy paznokiec w innym kolorze, do tego naklejki i pyłki- o nie - coś w ten deseń:
U mnie to samo
W życiu nie widziałam ładnie zrobionych rzęs ani paznokci. Te rzęsy to jeszcze pół biedy, ale pazury jakieś syrenki, osobne wzorki na palcach serdecznych. Dosłownie mnie obrzydza, że te paznokcie odstają od góry (dalej nigdy nie widziałam płaskich), nigdy nie wygląda to naturalnie, nawet jak ktoś zrobi sobie zwykły nude. Od widoku odrostów zbiera mi się na pawia. No ale taka księżniczka nie zrobi sobie nowych, bo hajsy, a przecież się wydało trochę, więc trzeba te 3 tygodnie odbębnić

Cytat:
Napisane przez Wolha wRedna Pokaż wiadomość
LVEB i Si Przez LVEB raz prawie sie porzygałam. Serio. Przyszła do mojej pracy klientka, która było czuć tym g***nem na 15 m. Nie przesadzam, bo kobieta czekała na korytarzu na krzesełku w miejscu gdzie do drzwi mojego biura jest te 15 m krętym korytarzem.
Nie rozumiem zachwytu nad przeciętnymi zapachami, właśnie typu LVEB, Euphoria itp. Ogólnie zwyklakami, które często mają promocje w Superpharm czy Sephorze. Swój zawód promowanym Si pamiętam do tej pory. I potem tysiące odmian od flagowców, każdy gorszy od poprzedniego.

To jeszcze dodam, że nie rozumiem fenomenu mgiełek zapachowych jestem pewna, że gdybym się ich napiła, to bym się upiła. Ogólnie też zapachów płaskich jak stół, pachnących jak smakowa wódka.

Cytat:
Napisane przez Wolha wRedna Pokaż wiadomość

Po pęknięciu kości sródstopia i 6 tygodniowej randce z ortez,ą pan chirurg był bardzo zadowolny tym, że posiadam w swoich zbiorach glany. But idealny na dalszą, bezpieczna rekonwalescencję biorąc pod uwagę polskie chodniki.
Ogólnie glany to najlepsze buty świata, mają same zalety:
- Gdy są wysokie to jeszcze mogą wyszczuplić nogę,
- Można chodzić bez obaw po śniegu, wodzie, lodzie,
- Mega w nich ciepło w zimę, niczego sobie nie odmroziłam od blach z przodu,
- Były moim wybawieniem przy skręconej kostce,
- Niestraszne kamyki i nierówności na drodze,
- Mega ekonomiczny zakup na lata albo dłużej, zamiast tych chińskich kozaczyn po 200 zł z sieciówek co sezon.

I od siebie:
- Modna ,,biżuteria'' typu celebrytka,
- Kuse ,,ramoneski'' z dziadowego materiału i ogólnie jakaś moda na styl pseudo rockowy, ,,ostry'' z sieciówki
- ,,Zabawne'' etui na telefony.

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 23:13   #285
DarkChocolate666
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;86125098]- wielkie wymalowane brwi

- tej wszechobecnej fazy na jednorożce i lamy
- płaszcze teddy bear[/QUOTE]

I flamingi
Stary 2018-11-15, 23:22   #286
Patryka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
To ja się jednak cieszę, że ludzie za modą podążają I zwierzęta na pewno też

Też nie podobają mi się te buty , wyglądają często jak ortopedyczne
Cóż, przynajmniej mam zawsze porządną hemoglobinę
Pewnie, chciałabym lubić twarożek i sałatki warzywne, a że wolę mięcho... Nie na wszystko mamy wpływ w życiu :P
Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Skoro pytasz to tak, ma
Nigdy tego nie zrozumiem Brakuje mi jakiegoś obszaru w mózgu albo kubków smakowych U mnie w pracy w kółko ktoś obchodzi imieniny i częstuje ciastem. Masakra, ciężko zgrabnie odmawiać albo udawać, że już się jadło
Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
O mój Boże tak! I tego Love, Live, Life czy coś brakuje jeszcze ,,W tym domu się przytulamy, kochamy i czasem sramy, jak się zapominamy''
Akurat taki napis powiesiłabym na ścianie

Od siebie jeszcze dodam, że nie rozumiem drogich perfum. Perfum w ogóle właściwie nie rozumiem.

I ktoś już wspominał, włosów długich za wszelką cenę, kit że zniszczonych, najważniejsze że taaakie piękne długie

Co do glanów, to rozważam ponowny zakup, nosiłam przez wiele lat, ale już dobre kilka lat temu, były to jednak czasy, kiedy nie miałam ani odciska, ani żadnego innego problemu ze stopami. Dużo miejsca na palce, twarda podeszwa, dobra izolacja od podłoża, usztywniona kostka, dobrze moim stopom w nich było.

Edytowane przez Patryka
Czas edycji: 2018-11-15 o 23:27
Patryka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-15, 23:34   #287
7719e1289fd8f2cabe4d2763ed6d1b81d4eb2186
Konto usunięte

To mnie w ogole dziwi. Skad bierze sie taka lama? Widze ja wszedzie od kiedy wyparla jednorozca. dzisiaj nawet ciastka z lama widzialam. Od kiedy lama jest fajna? Kiedys to bylo zwierze, ktore w zoo plulo wiec trzeba bylo na nie uwazac.
7719e1289fd8f2cabe4d2763ed6d1b81d4eb2186 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-16, 05:53   #288
khloe
Strzelaj lub emigruj!

W temacie garnków to nie rozumiem zachwytu nad rzeczami z Tupperware. Dla mnie to plastikowe gary niczym z Ikei za 5 zł. Skusiłam się na 3 "genialne" rzeczy i każda była do upy. Nigdy więcej tego badziewia.

km

mój INSTA
Stary 2018-11-16, 07:24   #289
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Jeszcze mi 2 rzeczy zaświtały:

1. Tatuaże typu: Be yourself, live your life, jakieś, daty urodzin dzieci, linia życia (taka ja przy monitoringu na sprzęcie medycznym, nie wiem jak to sie nazywa) z serduszkiem wszelkie motylki, inne g**ienka. Jak tattoo to fajny, pomysłowy.

2. Moda "rockowa" - kolejny raz mam jak widzę ramonę na dziewczyńska modłę, na dodatek w pastelowy kolorek + sztuczna skóra, To PROFANACJA

W sumie jak tak czytam samą siebie to dochodze do wniosku, że ja po prostu nie lubię owczego pędu za trendami. Nie lubię rzeczy popularnych, kupowanych, noszonych, używanych bez pomyślunku.

Edytowane przez Wolha wRedna
Czas edycji: 2018-11-16 o 07:25
Wolha wRedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-16, 07:25   #290
brandie
Wtajemniczenie

- produkty Michael Kors, LV, Chanel, w ogóle ten kult luksusowych torebek na które oszczędza się jedząc chleb z pasztetem (autentyk).
- bransoletki z "charmsami" (?) - moim zdaniem brzydkie.
- kawa i piwo - zdarzało się, że ludzie patrzyli na mnie jak na ufo, gdy mówiłam, że nie piję i nie lubię.
- kult dobrego składu materiału i ciuchów od polskich projektantów.
- Dragon Ball, Gwiezdne Wojny, Władca pierścieni i inne - kompletnie mi się nie podoba.
- seriale z Netflixa, oglądanie filmów - zgadzam się, fani bywają agresywni - "no jak to tego nie oglądałaś???!!!! Tego też? I tego?!"
- parcie na przeprowadzkę do Warszawy, bo tam takie możliwości i tak się zarabia i w ogóle - nie xD
- jaranie się ślubem, organizowanie go, wydawanie przy tym milionów monet, zaręczyny, dzieci - nie dla mnie.
- świeczki zapachowe - dla mnie to chyba 1 miejsce w kategorii kompletnie zbędnych rzeczy do życia.
- różne pierdółki do domu typu właśnie napisy, cotton balls, świeczniczki i takie tam duperele - nie cierpię kurzołapów.

Noszę manicure hybrydowy, przedłużam rzęsy, chodzę w balerinach i mam brwi permanentne
brandie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-16, 07:29   #291
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość

Noszę manicure hybrydowy, przedłużam rzęsy, chodzę w balerinach i mam brwi permanentne
Odważne wyznanie jak na ten watek

km

mój INSTA
Stary 2018-11-16, 07:36   #292
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Cytat:

Myślę, że każda z nas mogłaby tu wpisać "odważne wyznanie jak na ten wątek"

Ja np. chodzę w balerinach, podobają mi się cotton ballsy, biał0-szare wnętrza, jaram się zaręczynami, ślubem i dziećmi, lubię wesela (od czasu do czasu, gorzej jak są 4 w sezonie), lubię disco polo i nowy pop typu Ed Sheeran, podoba mi się torebka Chanel pikowana (taka jaką ma szusz, kawiorowy boy czy coś takiego), lubię mięso (od czasu do czasu)
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-16, 07:36   #293
mirabelka3690
Zakorzenienie

Cytat:

Odważne odważne ale ja kurcze też chodzę w balerinach bo dla mnie to najwygodniejsze buty na ziemii

Stary 2018-11-16, 07:48   #294
Wolha wRedna
Zakorzenienie

Ja lubię flamingi i jednorożce

Pewnie na starość dziecinnieję, ostatnio 39 zł wydałam na kubek termiczny z jednorożcem
Stary 2018-11-16, 07:54   #295
brandie
Wtajemniczenie

Ja nie wiem w czym bym miała chodzić latem, sandałów w życiu nie włożę, trampki nie pasują do mojego stylu, nie umiem w obcasy i koturny
Wydaje mi się, że mam normalne brwi, do tego mam ciemne włosy, oczy i ich oprawę, więc nie rzucają się chyba w oczy
Stary 2018-11-16, 08:22   #296
9848198ceafc75373689018f1c5708ad8ca8cef1_608746413ed8e
Konto usunięte

- Ed Sheeran
- Szpilki- mało wygodne i źle wyglądają na nogach niskich kobiet
- glany- może i wygodne, ale paskudne
- manga, anime itp
- włosy zielone, różowe, granatowe itp
- zapachowe świece
- alkohol- od samych produktów po natrętne namawianie do picia
- adidasokoturny
- kiczowate kubki, koszulki, napisy
- jeżdżenie wszędzie własnym autem- a potem narzekanie na korki, koszty
- wesele w stylu boho, rustykalnym
9848198ceafc75373689018f1c5708ad8ca8cef1_608746413ed8e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-16, 08:37   #297
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8612549 5]To mnie w ogole dziwi. Skad bierze sie taka lama? Widze ja wszedzie od kiedy wyparla jednorozca. dzisiaj nawet ciastka z lama widzialam. Od kiedy lama jest fajna? Kiedys to bylo zwierze, ktore w zoo plulo wiec trzeba bylo na nie uwazac.[/QUOTE]
Pluje dalej, bylam swiadkiem w mini zoo, ale ma oczy przepiekne

ale skad sie wziela ta cala fascynacja nie wiem

ja tam jak juz to mam duzo rzeczy z żyrafami i sowami

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2018-11-16, 08:38   #298
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Lama jak lama, szał to był z kilka lat temu na alpaki
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-11-16, 08:42   #299
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Pewnie, chciałabym lubić twarożek i sałatki warzywne, a że wolę mięcho... Nie na wszystko mamy wpływ w życiu :P
A myslisz, ze Ci co nie jedza miesa to go nie lubią

I akurat na to co jemy to mamy wpływ

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86125892]Lama jak lama, szał to był z kilka lat temu na alpaki [/QUOTE]
jeden czort

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

[1=9848198ceafc75373689018 f1c5708ad8ca8cef1_6087464 13ed8e;86125837]
- jeżdżenie wszędzie własnym autem- a potem narzekanie na korki, koszty
[/QUOTE]
zgadzam sie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2018-11-16, 08:52   #300
brandie
Wtajemniczenie

Lama jest charakterystycznym elementem serii The Sims Maskotka studencka jest w stroju lamy, Simy mogą grać w grę "nie budź lamy", można wyzywać kogoś, że jego matka jest lamą itd.

Jednorożce lubię, mam ten taki strój na całe ciało z kapturem - tęczowego jednorożca w gwiazdki, fajowy jest Lubię zakupy na allie i lecą do mnie skarpetki w jednorożce i pandy oraz kosmetyczka z flamingiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości