|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma nic gorszego jak słyszeć ciągłą krytykę co do własnej osoby, ja ją słyszę prawie codziennie
|
|
|
#1383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko dlatego,że wyglądasz tak a nie inaczej
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla niego jestem super laską ![]() niestety słyszę to od mojej rodziny ![]() powinnaś schudnąć, jesteś za gruba, jesteś fafuśna, jesteś ...blablabla
|
|
|
#1385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dało tylko tyle, że mam cholernie wielkie kompleksy ![]() dzięki za rozmowę
|
|
|
#1387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak masz na imię... Jestem Jola....Pamietaj dopóki kochasz i jestes kochana to miej ich wszytkich w 4 literach
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż by stanął w mojej obronie gdyby to działo się przy nim, takie teksty słyszę gdy jestem z nimi sama
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takie teksty słyszałam zawsze od kuzynów....ciotek itd...aż przestałam w końcu ich odwiedzać...po prostu ich unikałam Teraz jak schudłam to pojadę tam z satysfakcją![]() Jednak nie przejmuj się ich gadaniem...ważne że ty się starasz...nie wszystko co chude to piękne...widzisz mój chłopak np wolał mnie tęższą Ale zrozumiał że ja chcę to robić dla siebie Nie patrz na innych jeśli dobrze ci w swoim ciele to to jest najważniejsze
|
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. To 6 dzień na M10. Plusy: -1,5kg, -3cm brzuch, -2cm biodra. Minusy: niestety częstsze budzenie się w nocy, wczoraj ból głowy wieczorem i czasem odczuwam ssanie i potliwość większa. Niestety również lekkie zaparcia. Co jest ważne: dieta ok 1000-1200kcal, dobre podejście do odchudzania, witaminy i zapał do dalszej walki mimo ww niedogodności. Pozdrawiam wszystkich odchudzających się na M.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można się akceptować i prowadzić zdrowy tryb żywienia...jak schudłam dopiero wtedy kiedy tak naparwdę zaakacpetowałam samą siebie
|
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale same wiecie jakie to trudne Wczoraj czytałam pewne foru o meridiii Tam jedna babeczka chora na bulimię i biorąca meridię![]() ![]() :ee k: powiedziała,ze nas grubasów nigdy nikt nie zaakceptuje,,,, że licza się szczupłe I wiecie co....tak jest....w mojej pracy to widze na codzień....Dobrze ,że mam stanowisko...ale wiem co mówią po katach..... Trudno... albo sie odchudzamy dla siebie albo dla innych.... Wstyd się przyznac ale ja robię to dla innych Lubie grile drinki i piwo...kocham dobre jedzenie ale cóź...............szczupl i ..dyktuja warunki
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
Otyłe kobiety mają gorzej niż mężczyźni
Wystarczy, że kobieta nieznacznie przytyje, a spotyka się z dyskryminacją. W odniesieniu do otyłych mężczyzn tolerancja jest o wiele większa - podaje amerykański periodyk medyczny. To tylko jeden z wniosków płynących z badań przeprowadzonych przez ośrodek badań nad żywieniem i otyłością (Rudd Center for Food Policy and Obesity) przy amerykańskim uniwersytecie Yale. Wyniki opublikowano w sierpniu w International Journal of Obesity. Z badań wynika m.in., że dyskryminacja kobiet ze względu na otyłość występuje równie często jak na tle rasizmu. Do niesprawiedliwego traktowania z powodu odbiegającej od normy wagi dochodzi częściej niż w przypadku dyskryminacji na tle orientacji seksualnej, narodowości, fizycznej niepełnosprawności czy przekonań religijnych. Jak zauważa współautorka badań Tatiana Andreyava, dyskryminacja ze względu na otyłość nadal "spotyka się ze społecznym przyzwoleniem".
|
|
#1397 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak miałam o 7 rano
http://wiadomosci.onet.pl/1808004,452,item.html
|
|
#1398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Jobu33 niespodziewałam się, że jest aż tak
|
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Właśnie dziś minął tydzień brania Meridii 15 i mam 3,5 kg na minusie ![]() Chcę zrzucić co najmniej 20 kg. Moja waga wyjściowa to 92,3 mam 170 wzrostu. |
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1403 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
aha
no to super
|
|
#1405 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze z 20 kg i będę szczęśliwa
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli czegoś się pragnie maksymalnie to wszystko staje się możliwe, także powodzenia, dasz radę, trzymam
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
ja w tamtym roku bralam meridie 15 i schudlam 8kg w miesiac..waga sie ladnie trzymala do czasu kiedy nie wyjechalam do hiszpanii i nie mialam pracy co sie rownalo z siedzeniam na tylku i mala iloscia ruchu a ze zima to i jesc sie chce no i przytylam10 kg..cudnie..lekarz przepisal mi meridie znowu i fakt jesc mi sie nie chce pije bardzo duzo bo ciagle mam susze w buzi ale waga nie rusza sie a jestem w polowie pierwszego opakowania wiec nadzieji nie trace jem malo ale w miare regularnie zeby metabolizmu nie zatrzymac wiec obyyy sie cos ruszylo...najwazniejsze ze w gore nie idzie
|
|
#1408 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Długo mnie nie było ale duzo pracuję i nie mam zbyt wiele czasu więc tak po 43 dniach stosowania meridii schudłam 20 kilogramów, ale było to okupione nie tylko dietą ale również żmudnymi ćwiczeniami. No i teraz pytanko od kilku dni boli mnie prawa strona pleców tak mniej więcej w połowie wysokości. W sumie zaczynam się martwić bo nie wiem co to może być. Mam taką fobię że codziennie w lustrze sprawdzam czy czasem nie mam żółtych oczu bo boję się ze to wątroba. Ratujcie nie wiem co zrobić
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdr awiam!!!
|
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow a ja chodze co drugi dzien w jaworznie na plywalnie musimy sie kiedys zobaczyc
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

dla niego jestem super laską 
Jak masz na imię... Jestem Jola....Pamietaj dopóki kochasz i jestes kochana to miej ich wszytkich w 4 literach

ale same wiecie jakie to trudne
ale mam zamiar