|
|
#4711 |
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamy majowe 2019
Mój też dosyć bałagani ale ostro to tępie od 2,5 roku i jest lepiej
![]() Uparcie mi też zostawiał torbe sportową po treningu w przedpokoju, ale odkąd po groźbach wylądowała na balkonie to grzecznie jest odkładana tam gdzie trzeba ![]() A tak w ogóle to będziemy musieli się trochę przeorganizować, jesteśmy rozpuszczeni bo mamy 4 pokoje dla siebie, trzeba będzie z jednego trochę rzeczy pousuwać i poprzestawiać... |
|
|
|
#4712 |
|
Rozeznanie
|
A u nas to ja jestem bałaganiarą 😀😀 ale nie jakąś przesadną, znam gorsze 😀
Byłam w sklepie, Ale nie kupiłam tych skarpet świątecznych. W Pepco są i w Tesco. Jeszcze muszę to przemyśleć, które kupić. A to moje dzisiejsze dzieło, bez użycia maszyny do szycia. Jeszcze tylko 6 muszę zrobić. Do świąt zdąrzę 😀 |
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka a coś nie tak z tą lidlową wyciskarką?
Misha a jaki masz model? |
|
|
|
#4714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaa sorey ja mam Panasonic MJ-L500Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Konto usunięte
|
Monia zdolna jesteś
![]() Ja mogę sprzątać kilka godzin, a mój mąż godzinę w domu i już nie widać, że sprzątane było. A jak gotuje to w kuchni dramat. Ale cóż nikt nie jest idealny, więc mu to wybaczam Właśnie mi przywiózł wielką torbę ubrań ciążowych od znajomej: kurtkę, płaszcz, spodnie, spódnice, sukienki, swetry, bluzki. No w życiu bym tyle tego sobie nie kupiła na 9 miesięcy tylko
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie i tz i młody to bałaganiarze że hej, młodego jeszcze da się nauczyć ale co ja się nameczylam przy Juanie to moje a i tak prawie nic to. Je dało
pedantką raczej zdecydowanie nie jestem, też bałaganiara ale mimo wszystko lubię mieć wokol siebie choć jako taki ład, i strasznie mnie wkurza to że jak posprzątam to za chwilę i tak nic nie widać....Monia ale super!!! Spoko, do świąt się wyrobisz fajny pomysl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4718 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86194328]Monia zdolna jesteś
![]() Ja mogę sprzątać kilka godzin, a mój mąż godzinę w domu i już nie widać, że sprzątane było. A jak gotuje to w kuchni dramat. Ale cóż nikt nie jest idealny, więc mu to wybaczam Właśnie mi przywiózł wielką torbę ubrań ciążowych od znajomej: kurtkę, płaszcz, spodnie, spódnice, sukienki, swetry, bluzki. No w życiu bym tyle tego sobie nie kupiła na 9 miesięcy tylko [/QUOTE]Mega! Moje znajome wszystko juz powydawaly nawet na ciuszki nie mam co liczyc. Moj tz tez jak gituje robi niesamowity balagan, czasami nie wiem jak to jest mozliwe. Ale za to gotuje super![]() Ja jednak musze kupic kurtke ciazowa myslalam ze dam rade z jakims grubym szalem plus rozpieta zwykla kurtka, ale jak mi ostatnio zawialo to nerki grzalam w wannie ale wezme taka z ta nakladka dla dzidziusia z przoduWysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Serio aż tak zimno w Polsce? U mnie w dzień do 20° dochodzi, słońce i palmy
![]() Ciekawa jestem czy śnieg będzie na święta, strasznie bym chciała bo białe święta to białe święta ( chociaż dla mnie najważniejsza Wigilia) Ja sobie kurtkę kupiłam ostatnio, wzięłam trochę większa żeby się brzuch zmieścił, powinno być ok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4720 |
|
Konto usunięte
|
U mnie popadało i przymarzło. Mąż mówi, że 20km/h wracał do domu, a po drodze wypadek i kawałek dalej bus w rowie. Nic nie sypią dziady, jak zwykle zaskoczenie zimą.
|
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko dziewczyny w de to samo. Zawsze szok dla drogowcow ze w zimie jest zimno i/lub pada snieg. W tamtym roku jak zasypalo sniegiem do polowy lydki pierwszego spychacza widzialam wieczorem i to mowie o glownej ulicy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie spadło pół cm śniegu i dzieciaki właśnie pobiegły na plac. Coś czuję, że mi wrócą całe w błocie
ale wrzaski okropne słyszę, więc chyba dobrze się bawią ![]() No tak ciężko pewnie będzie trafić teraz lidlową wyciskarkę, ale kto wie, może akurat wrzucą do kolejnej gazetki ![]() Agadzie, jak ty możesz nam tu pisać o tych palmach i 20 stopniach. Nie masz litości
Edytowane przez anuhaaaaaaaaaa Czas edycji: 2018-12-01 o 19:49 |
|
|
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
a my już dzisiaj ubraliśmy choinkę
![]() mimo tego, że na święta jedziemy do Polski to i tak ją ubraliśmy,bo u nas jest taki zwyczaj , że na 6 grudnia kiedy mikołaj przychodzi w nocy po listy , wszystko jest już w domu przygotowane do świąt
|
|
|
|
#4724 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszyscy mają Termo...mama (jeszcze nastarszą wersję, a więc ja wychowana na termo jestem hehe), teściowie,szwagrostwo, wujkowie, ciotki...także jak usłyszałam o nowych bajerach to uznałam,że to dla mnie...czyli dla osób, które mają mniej czasu, w dodatku gotowanie nie jest ich miłością. No i dodatkowo, o ile dania główne preważnie mi wchodziły, o tyle zupy-prawie wcale.
A tutaj Termo jest dla melepetów kuchennych jak ja- wgrywasz mu przepisy, sam Ci wszystko podpowiada i liczy, nie ma szansy,żeby coś się nie udało W dodatku to wszystko jest łatwo i szybko.Aaaa i robi mi listę zakupów, planuję sobie menu tygodniowe-w sam raz dla ludzi, którzy lubią organizację jak ja ![]() Z tego co wiem to wyszla jakaś nowa wersja Lidlomixa, właśnie coś na wzór najnowszej Termo i też już jest bardziej skomputeryzowana, za 1400 zł. Cytat:
![]() Cytat:
i też jak najstarsza była malutka to miałam wszystko kolorystycznie itp. a teraz?laski wyjmują ciuchy pięć razy dziennie, przebierają się same...nie upilnujesz...musiałabym ciągle tylko sprzątać i nigdy nie odpoczywać. Ale fakt, moje poczucie estetyki szlocha
|
|
#4725 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie dzieciaki dumne
pewnie licza ze zapunktowaly. My co roku mamy zywa, w tym roku chce na prawde malutkaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do zdjęcia pięknie pozostali ale ile było wrzasku przy ubieraniu.... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dziewczyn mieszkam w górach, moja dzielnica jest położona u stóp górek, także ja mam też wózek terenowy
z tego powodu A jak u nas nasypie i nie zdążą jeszcze odśnieżyć to wszystko auta zostają na dole, nikt nie jest w stanie wjechać pod tę największą górę. Ogólnie denerwują nas te skosy w ogródku i wszędzie, dlatego działka, na któej teraz będziemy budować drugi domek -pomimo tego,że jest niedaleko- jest całkiem płaska![]() Cytat:
my zawsze przed Wigilią, zalezy kiedy ta Wigilia wypada, ale w tym roku ubierzemy pewnie w sobotę![]() Ale dzieciaki zadowolone
|
|
#4728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem czy to wiek ma na to wpływ czy poprostu za młodu miałam na wszystko wyje...e Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4729 |
|
Dostojna peema.
|
Ja bym chciała mieć bardziej porządnicki charakter, teraz mam taką manię sprzątania trochę i staram się wypracować lepsze nawyki, ale fakt faktem naprawdę rzadko u mnie po sprzątaniu jest tak, jak u niektórych osób na co dzień. Nie to, że żyjemy w syfie ale generalnie nie mam problemu z nieodkurzoną podłogą czy jakimiś ciuchami w nieładzie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
Motyl zazdraszczam gor. Ja mam 10min autem nad morze i to tez super, ale widok gor zapiera mi zawsze dech w piersiach.
My kupujemy choinke zywa dlugo przed wigilia, bo chce sie nia nacieszyc. W moim miescie zbieraja choinki krotko po nowym roku, pozniej trzeba sie tajniaczyc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poprosze meza zeby tez na dniach przyniósł choinke z piwnicy nie moge sie juz jej doczekac!! Ja z Podhala i tez gory pod nosem
pojutrze wizyta, bede 14+5 jest szansa na poznanie plci?
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia ale super choinka
) Ja tu nie ubieram, dopiero jak będę w domu, w Polsce znaczy ... No i teraz myślę że będę miała malego pomocnika, się bo poprzedni raz bardziej przeszkadzał niż pomagał, 2 lata temu ubierał syn koleżanki a 3 lata temu miał miesiac więc ciężko by było Hehe Anuha już ani słowa o palmach ale pociesze cię że w domach nie ma ogrzewania więc jest zimno ( mi akurat pasuje).Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4733 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Sama nie wiem, ale chyba jest szansa na poznanie płci? Znam osoby, które już znały płeć od tego momentu. Zazdroszczę dziewczynom z okolic gór, uwielbiam te tereny! Ja natomiast jestem z Podlasia i też sobie to cenię. Jest spokojnie, zielono, życie płynie jakby wolniej. To nie ściema.
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jest jest Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
N4TI super wyglądasz i brzuszek się pięknie zaczyna odznaczać.
Ja będę się starała ubrać choinkę na tydzień przed wigilią, ale nie wiem czy mnie dzieci nie zmuszą wcześniej. Ale my dość szybko po świętach wywalamy choinkę na taras, bo dzieciaki przecież co chwilę czymś w nią rzucą i się sypie strasznie, bombki się tłuką. Mój syn to jest całkiem porządnicki, za to córka bałagani na potęgę. Zawsze ją ganiamy by sprzątała, ale ostatecznie i tak mąż przychodzi jej pomóc, bo jest jej taaaak ciężko i tak go zakręci, że sama mało co zrobi, a ten wszystko ogarnie. Tatuś tańczy jak córcia mu zagra ale choć wie, że go to już całkiem zgubi to ciągle liczy, że kolejna królewna w drodze
|
|
|
|
#4736 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeju chyba wszyscy mają większy brzuch ode mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym znów chciała wizytę i oglądać dzidziolkeeee czekam na dostawę pierwszych rzeczy ️![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4738 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Dziewczyny pobolewa was czasem brzuch? Szczególnie po wysiłku bądź po prostu gdy się jest zmęczonym? Takie uczucie przewalających się kamieni Jutro mam wizytę to o to podpytam ale jestem ciekawa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja nadal kiepsko mówię, katar leci mi na hektolitry. Nie widzę się jutro w przedszkolu na 8h Smerf ja mam czasem tak że jak źle wstanę co napina mi się jedna strona brzucha i to czuję jak przy skurczach tylko właśnie jednostronnie. Aż mi się podniesie tak cała jedna strona. Jak kichnę a się nie skulę wcześniej to boli mnie całe podbrzusze, wczoraj kichnelam za kierownicą to myślałam że się rozpłaczę z bólu. Ktoś robi jakieś ćwiczenia z yt? Muszę zacząć coś robić bo mi plecy nie dadzą żyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, zdarza się Ale szybko przechodzi, więc się tym nie przejmuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

MJ-L500

Właśnie mi przywiózł wielką torbę ubrań ciążowych od znajomej: kurtkę, płaszcz, spodnie, spódnice, sukienki, swetry, bluzki. No w życiu bym tyle tego sobie nie kupiła na 9 miesięcy tylko
fajny pomysl 

nawet na ciuszki nie mam co liczyc. Moj tz tez jak gituje robi niesamowity balagan, czasami nie wiem jak to jest mozliwe. Ale za to gotuje super
myslalam ze dam rade z jakims grubym szalem plus rozpieta zwykla kurtka, ale jak mi ostatnio zawialo to nerki grzalam w wannie 

pewnie licza ze zapunktowaly. My co roku mamy zywa, w tym roku chce na prawde malutka
nie wiem czy to wiek ma na to wpływ czy poprostu za młodu miałam na wszystko wyje...e
czekam na dostawę pierwszych rzeczy
️