|  2008-08-17, 00:05 | #2671 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) A tego pogrubionego to nie za bardzo zrozumiałam. Hm. Jaśniej proszę   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | |
|     | 
|  2008-08-17, 00:16 | #2672 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Kliknęły mi się znowu miniaturki  - Maroussia i Lalique. Bałam się, że jak będę jutro siedzieć 10 godzin w pociągu, to ktoś mi podkupi.  I będę mieć Estee Lauder Exotic Shimmer  siostra kupiła mi na ebayu niemieckim.  Tylko nie wiem, kiedy znajdzie się w moich rękach.  Moja walizka waży strasznie dużo przez te wszystkie szampony i odżywki, które tu kupiłam.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
|  2008-08-17, 00:33 | #2673 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: małopolska 
				 | 

Cytat: 

__________________ Dimipedia MASA pięknot z L'oreal - produkty, o których musicie przeczytać! FB, Instagram  | |
|     | 
|  2008-08-17, 00:37 | #2674 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 (połóż się. porozmawiamy  ) 
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | ||
|     | 
|  2008-08-17, 00:38 | #2675 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ice, widziałaś może przypadkiem te zapachy? http://www.cosmoty.de/news/2551/ http://www.cosmoty.de/news/2498/   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-08-17, 00:41 | #2676 | |
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Chyba będzie odwyk po powrocie.  Cytat: 
  Edit: Żegnam sie dziewczyny, do zobaczenia/ przeczytania w Polsce.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |
|     | 
|  2008-08-17, 09:42 | #2677 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Prawie że na każdy dzień miesiąca inny   Pozwalam sobie zrobić pobudkę   
				__________________ "Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 | 
|     | 
|  2008-08-17, 09:46 | #2678 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

A co tu taka cisza od rana?   Ja powinnam być teraz na zakupach, ale gupia pogoda mi pokrzyżowała plany  Może jutro... Za to nałożyłam Waxa na włoski i na twarz tonę filtra po wczorajszym kwaszeniu Effaclarem K. A przy okazji zapytam: ma któraś z Was może którąś z tych nowych odżywek bez spłukiwania L`Oreal?  Potrzebuję coś takiego, ale żeby nie obciążało zbytnio włosów(mam taką odżywkę z Sunsilk i jest kiepska - lepi włosy i nic nie pomaga  ). 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-08-17, 09:56 | #2679 | |
				 | 

Cytat: 
  szybciej byl;oby zapytac czego bym nie zmienila  Dzien doberek!   
				__________________ Dimipedia MASA pięknot z L'oreal - produkty, o których musicie przeczytać! FB, Instagram  | |
|     | 
|  2008-08-17, 09:59 | #2680 | |
				 | 

Cytat: 
  U mnie wczoraj lało od 19 przez całą noc  Jestem z tych osób, które NIENAWIDZĄ słońca i ciepła. Ja lubię jesień i zimę  Max 16 stopni, zero słońca. Dlatego zakochałam się w Szkocji..  (Ziz coś o mojej nienawiści wie  Kiedy piszę jej smsa, wkurzona, "zabierz a kysz to durne słonIce!!!!!!"  ) Jak długo stosujesz Effeklar K? Bo się do niego przymierzam od października, bo on nie ma AHA prawda? A ja z AHA na twarz nie mogę, już to przerobiłam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Miałam Glyco-A, Diacenal i Etincelante z Nuxe. Po Diacenalu pękło mi maleńkie naczynko, na szczęście go nie widać.. A czuję wewnętrzną potrzebę pokwaszenia buźki  Odżywkę bez spłukiwania miałam jedynie Pantene. 
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | |
|     | 
|  2008-08-17, 09:59 | #2681 | 
| Zakorzenienie | 

Ice bezpiecznej podróży   Dzień dobry   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  2008-08-17, 10:00 | #2682 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

dokładnie   dziś wpadł mi w ręce flakonik L de Lolita.. miłość do tego zapachu odżyła  chyba ze zdwojoną siłą   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | 
|     | 
|  2008-08-17, 10:18 | #2683 | 
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Organzzo no proszę   Jak tak dalej pójdzie zostaniemy perfumowymi siostrami  Mam śliczną 30tkę Lolity  Mistrzostwo świata  A ja postanowiłam że we wrześniu kupię tylko jedne perfumy  I wciąż się nie mogę zdecydować Elle czy Innocent.  A 30tu to już bezwzględnie nie przekroczę   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2008-08-17, 10:30 | #2685 | 
				 | 

bossiaczku Effaclaru K używałam rok temu i 2 lata temu jesienią i zimą i dobrze mi służył, ale wtedy trzeba na dzień obowiązkowo używać filtra   Poza tym kwasków nie powinno się stosować latem tylko właśnie zimą i jesienią.  Dlatego ja na jesień kupię kolejną tubkę. nosku ja bym brała Innocenta  A na mnie LLL pachnie jakoś brzydko(wyłazi z niej jakaś słona nuta), a szkoda, bo ma śliczny flakonik   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-08-17, 10:32 | #2686 | |
				 | 

Cytat: 
  Czy kwaszę buziadło, czy nie  To sobie kupię, a co  Mam nadzieję, że mnie nie wysypie po nim.. 
|     | 
|  2008-08-17, 10:38 | #2687 | |
				 | 

Cytat: 
  cera jest śliczna. U mnie wielkiego wysypu akurat nie było, ale na biochemii i w KWC czytałam o tym. Matko jak mi sie nudziiii....ja chcem slonecko  A jeszcze od jutra trzeba się zacząć uczyć   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-08-17, 10:43 | #2688 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

Cytat: 

__________________ "Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać" [Ernest Hemingway] 30.37.45 75.74.50 | |
|     | 
|  2008-08-17, 10:44 | #2689 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

Cytat: 
  jturo bede placic, pod koniec tygodnia [mam andzieje] przyjda  jak mi sie ta nieszczesna marusia spodoba to bedzie zle, oj zle. mysle tez o kliknieciu na zapas kamyka DK, ten zapach jest obezwladniajacy - zawsze lepiej miec dodatkowy flakonik, nie?  Cytat: 
  we wrzesniu. bo do wrzesnia tez nie kupie juz perfum, obiecuje. no chyba ze trafia sie luzne trzy stowy na bombke edt [snilo mi sie, ze wygralam w totka  pietnascie tysiecy z groszami - wiecie, co pierwsze kupilam? tak tak - flowerbomb edt  ]. nie mam tylu butelek, co nosek ale chyba niedlugo zblize sie do niej niebezpiecznie  w koncu leci do mnie piec flakonikow i masa miniatur   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | ||
|     | 
|  2008-08-17, 11:01 | #2690 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2008-08-17, 11:06 | #2691 | 
				 | 

Nawet nie jeden   Czeka mnie 5 poprawek  bossy ja mam często takie podskórne gule i one nie chcą za nic się wydostać no i pory mam też rozszerzone a Effaclar K je oczyszcza i wyciąga te wszystkie nieczystości  Myślę, że na bezproblemowej buzi krzywdy nie zrobi. Ale to pewnie też zależy od cery(ja mam z moją wiecznie problemy  ). 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-08-17, 11:07 | #2692 | 
				 | 

Jak mnie wkurza ten mój pacan   Zaraz go chyba zabiję  zizku jak to nie masz 30tu?  mi się zdawało że masz dużo więcej ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
|     | 
|  2008-08-17, 11:10 | #2693 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Dzień dobry   Zapowiada się dzień lenia  Pogoda nie sprzyja wychylaniu nosa z domu,mam tylko nadzieję,że znów nie odetnie mi netu  Zizou,Ice przypomniałyście mi,że ja przecież znam Maroussie  Moja bratowa ma i używa-mówi,że jej przypomina wczesną młodość(ma 35 lat  ) Jak tak patrzę na Wasze wybory zapachowe to myślę,że się Wam spodoba   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-08-17, 11:13 | #2694 | |
				 | 

Cytat: 
 No mam nadzieję, że krzywdy nie zrobi  Przekonamy się jesienią..   
|     | 
|  2008-08-17, 11:13 | #2695 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

nosku ale pozbylam sie demeterow   policzmy: ck one, ck one summer 2007, ck one summer 2008, ck euphoria, ck in2u, ck in2u pop, estee laduer emerald dream, vs angel dreams heavenly, ysl nu edt, ysl elle, dk black cashmere, fendi palazzo, guerlain mitsouki, guerlain tutti kiwi, 3*5ml lalique, 5*15ml demeter  w drodze: ogrodek monsunowy, loukhoum, maroussia, 3*5ml chanel, bombka ekstremalna, bombka edp, bombka w miniaturze, ck one scene. 
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2008-08-17, 11:13 | #2696 | ||
				 | 

Cytat: 
    hym ja z moja mam co jakis czas, przez 2 lata we wakacje musialam unikac slonca bo albo mialam ropniaki albo takie gule i niewiadomo coto bylo wogole! ale uzywam duacu od czasu do czasu i nie ma nic, nawet teraz jak sie opalalam nic mi nie wyszlo co sie rzadko zdarzalo   Cytat: 
  moze arszenik do papu?   
				__________________ Dimipedia MASA pięknot z L'oreal - produkty, o których musicie przeczytać! FB, Instagram  | ||
|     | 
|  2008-08-17, 11:14 | #2697 | |
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Noo, wreszcie jakaś bratnia dusza.    Cytat: 
  Robiłam już do LLL tyle podejść, ale jednak nic z tego nie będzie.   
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | |
|     | 
|  2008-08-17, 11:18 | #2698 | 
				 | 

Ciebie też pewnie nikt nie rozumie? Mówią, że jesteś dziwna? I, że wampajer?   Moja jedyna była miłość podsumowała to w taki sposób: "Ty zawsze byłaś inna. Zawsze miałaś inne zdanie niż wszyscy, inaczej patrzyłaś na różne rzeczy. Wiesz jak mnie to denerwowało? Ale zarazem tak mnie pociągało, bo nigdy nie wiedziałem jak się zachowasz, co postanowisz. No i Wampir jesteś, mała. To już wiem od dawna"   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2008-08-17, 11:20 | #2699 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Oj dziewczynki piszcie więcej o zapachach, przynajmniej nie ulegnę żadnym pokusom   Bo gdybyście pisały o różach/rozświetlaczach to byłoby po mnie napewno. Zjadłam własnie sniadanko - zupę bananową z bloga Cmoksi. Dobra była, ale z lekka mnie przytkało i zmuliło ... Nie powinnam jeść takich kalorycznych rzeczy bo okazło sie dziś rano że przytyłam 2 kg  Obecny tydzień ogłaszam więc tygodniem racjonalnego jedzenia i dużej ilości ruchu  Kto się przyłacza   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2008-08-17, 11:22 | #2700 | 
				 | 

isa, bossy poprawki na pewno będą zdane   zizku, no faktycznie masz tego trochę mniej  Ale to pewnie kwestia czasu. Zresztą ja chyba też muszę jakieś wietrzenie kolekcji zrobić  A mnie w L LL właśnie ta słona nuta bardzo urzeka   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

i żadnego cienia
 i żadnego cienia