Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 cz.2 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-12-23, 11:23   #3721
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c

Cytat:
Napisane przez mzgz Pokaż wiadomość
Bo nie jadłaś mojego ...
Ja ogólnie mokrego maku nie jem w sumie nie wiem czemu do mnie świateczne dania nie przemawiają bo grzybów, maku nie jem. A to chyba taki must have wigilijnego stołu ale jem ruskie z barszczem w tym roku robię jeszcze z sama kapusta kiszona i zastanawiam się czy bigos zrobić z fasola albo grochem. Dobre to? Robicie w swoich domach?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-23, 11:46   #3722
Michacha1234
Zadomowienie

Dot.: Tydzień mija za tygodniem, nam pękają w brzuszkach spodnie - kwietniówki 2019 c

A mój znajomy ma alergię na grzyby więc wogóle ma przerąbane w święta ☺ U mnie w domu to by nic chyba nie zjadł, bo sos grzybowy, kapusta z grzybami, uszka z grzybami, pierogi z grzybami, barszcz mama gotuje na jakimś wywarze i też dodaje prawdziwki. Jedynie ryby zostają.

Listopadowa, u mnie mama gotuje groch z kapustą. Śmiejemy się, że to "amunicja" bo mega ciężkie i wzdymające

Edytowane przez Michacha1234
Czas edycji: 2018-12-23 o 12:01
Michacha1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-23, 12:16   #3723
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Hej hej

U nas posprzątane, dziś gotuje zupę grzybowa i muszę ciasta upiec - na szczęście resztę robi reszta hehe muszę jeszcze znaleźć obrus (z tym jest problem, bo mam tylko jeden i nigdy go nie mogę znaleźć ) i pomalować paznokcie Synek mi kolor wybrał hehe Załącznik 7654392

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Piękny kolor synek ma gust!
Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Nie kojarzę tam cukierni żadnej, tą na Brzozowej mi polecił znajomy pan od AGD
Ja wszystko robię z Moich Wypieków - zaraziła mnie tą stroną koleżanka, która robi najlepsze ciasta na świecie chyba (jak mi czasem łupnie ciasto na urodziny to nie wiem czy patrzeć czy jeść ). Będzie: piernik z czekoladą, imbirowo-piernikowe (ale sos karmelowy niesłony bo robiłam wczoraj i zapomniałam dodać sól ), sernik jaffa (też wczoraj robiłam z mężem ten budyń pomarańczowy - w zeszłym roku zajęło to 3h i stwierdził, że spróbujmy w tym roku szybciej czyli bez kąpieli parowej/wodnej i niestety nie wyszedł, jajka się ścięły chyba, ale wymyśliłam z mamą plan naprawczy i zblendujemy to i dodamy trochę żelatyny - szkoda mi tych składników co tam poszły i czasu), sernik speculoos (też wczoraj zrobiłam - z siostrą - krem z ciasteczek korzennych co się dodaje do masy serowej) i sernik śliwka w czekoladzie. Wszystko robię na podójne porcje bo będziemy rodzielać między domy rodziców, część zabieramy na kolację wigilijną do siostry mojej mamy, damy też babci i cioci-babci (mam 3 babcie ) i jeszcze u moich rodziców będą goście w drugi dzień Świąt. Moja mama piecze jeszcze keksa i panią Walewską. U nas jest zawsze cukrzyca na Święta

Ta kolejka mnie przeraziła może dlatego że jak weszłam to prawie nikogo nie było i mój mózg nastawił się że wyjdziemy szybko

Najbardziej chyba mnie zmotywowała ta zaśpikana babka, po tym jak się umęczyłam we wrześniu z anginą to jak widzę że ktoś rozsiewa zarazki to zwiewam gdzie pieprz rośnie. Wczoraj wieczorem jeszcze podjechaliśmy do Lidla bo w osiedlowych sklepikach nie mogłam znaleźć ciastek korzennych i rozpięłam sobie kurtkę i jakiś pan mówi do swojej chyba żony co wykręcała koszykiem: uważaj na panią

My mamy właśnie wybrany ale tylko pod względem tych testów. Jeszcze musimy jechać przymierzyć Na pierwszym miejscu jest Kiddy (bardzo mi się też w nim podoba opcja leżenia na płasko), drugi jakiś Cybex ale nie pamiętam który model

To jest jedna z rzeczy, które mnie przerażają przy porodzie. Jedziesz, wybrałaś sobie wcześniej szpital a tu nagle nie ma miejsc

O to to! Mój mąż dostał od znajomych taką koszulkę z wielkim napisem ZARAZ i takim rysunkiem globusa z jakimś uniwersum. Trafione w 100%

Mój się boi że coś Małemu zrobi albo że mnie będzie bolało, że przyciśnie brzuch, itd

Ja też - kolejna nadzieja na większe cycki umarła

Ja w tym roku po raz pierwszy zamówiłam wszystko przez Internet wczoraj zaczęłam pakowanie ( spakowałam aż jeden prezent)
Pod Arkadami. Vis a vis przystanku tramwajowego Stradom, jadąc od placu Wolnica ;-)

Nufcia, ale wypiekasz 5 ciast! Mega!!!

U nas teściowa piecze szarlotkę i orzechowca (chciała sernik i orzechowca, ale już wolę jej szarlotkę niż sernik z wiaderka ) siostra upiecze gwiazdę makową i nie wiem co tam jeszcze. Ja piekę sernik z rosą do mamy i jednak owocową chmurkę do teściów bo żal mi tej bezy, na bank ją nie zjemy w Wigilię, a beza nie wytrzyma długo. Piekę też świąteczne ciasteczka z cynamonem i skórką z madarynek. Oczywiście z Moje Wypieki dla mnie ten blog też jest podstawą pichcenia.

Co do szpitala to tak trzeba będzie ustawić Kopernik- Rydygier- Żeromski i nich los zdecyduje przez Coco mam mętlik między Kopernikiem a Rydygiera.

PS. Jak ja bym chciała żeby mąż się bał a nie wiecznie taki napalony na mnie chodził

Dzień dobry
Beza do chmurki się piecze. Kruche ciasta się chłodzą. Zaraz idę robić sernik.

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-23, 14:40   #3724
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Piękny kolor

PS. Jak ja bym chciała żeby mąż się bał a nie wiecznie taki napalony na mnie chodził

Nam się chce a nie możemy - z krążkiem w środku nie wolno... nawet macanki odpadają echhhh

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-23, 15:09   #3725
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie kojarzę tam cukierni żadnej, tą na Brzozowej mi polecił znajomy pan od AGD
Ja wszystko robię z Moich Wypieków - zaraziła mnie tą stroną koleżanka, która robi najlepsze ciasta na świecie chyba (jak mi czasem łupnie ciasto na urodziny to nie wiem czy patrzeć czy jeść ). Będzie: piernik z czekoladą, imbirowo-piernikowe (ale sos karmelowy niesłony bo robiłam wczoraj i zapomniałam dodać sól ), sernik jaffa (też wczoraj robiłam z mężem ten budyń pomarańczowy - w zeszłym roku zajęło to 3h i stwierdził, że spróbujmy w tym roku szybciej czyli bez kąpieli parowej/wodnej i niestety nie wyszedł, jajka się ścięły chyba, ale wymyśliłam z mamą plan naprawczy i zblendujemy to i dodamy trochę żelatyny - szkoda mi tych składników co tam poszły i czasu), sernik speculoos (też wczoraj zrobiłam - z siostrą - krem z ciasteczek korzennych co się dodaje do masy serowej) i sernik śliwka w czekoladzie. Wszystko robię na podójne porcje bo będziemy rodzielać między domy rodziców, część zabieramy na kolację wigilijną do siostry mojej mamy, damy też babci i cioci-babci (mam 3 babcie ) i jeszcze u moich rodziców będą goście w drugi dzień Świąt. Moja mama piecze jeszcze keksa i panią Walewską. U nas jest zawsze cukrzyca na Święta

Ta kolejka mnie przeraziła może dlatego że jak weszłam to prawie nikogo nie było i mój mózg nastawił się że wyjdziemy szybko

Najbardziej chyba mnie zmotywowała ta zaśpikana babka, po tym jak się umęczyłam we wrześniu z anginą to jak widzę że ktoś rozsiewa zarazki to zwiewam gdzie pieprz rośnie. Wczoraj wieczorem jeszcze podjechaliśmy do Lidla bo w osiedlowych sklepikach nie mogłam znaleźć ciastek korzennych i rozpięłam sobie kurtkę i jakiś pan mówi do swojej chyba żony co wykręcała koszykiem: uważaj na panią

My mamy właśnie wybrany ale tylko pod względem tych testów. Jeszcze musimy jechać przymierzyć Na pierwszym miejscu jest Kiddy (bardzo mi się też w nim podoba opcja leżenia na płasko), drugi jakiś Cybex ale nie pamiętam który model

To jest jedna z rzeczy, które mnie przerażają przy porodzie. Jedziesz, wybrałaś sobie wcześniej szpital a tu nagle nie ma miejsc

O to to! Mój mąż dostał od znajomych taką koszulkę z wielkim napisem ZARAZ i takim rysunkiem globusa z jakimś uniwersum. Trafione w 100%

Mój się boi że coś Małemu zrobi albo że mnie będzie bolało, że przyciśnie brzuch, itd

Ja też - kolejna nadzieja na większe cycki umarła

Ja w tym roku po raz pierwszy zamówiłam wszystko przez Internet wczoraj zaczęłam pakowanie ( spakowałam aż jeden prezent)
Moj tez sie bal w 1szej ciazy ale teraz jakos obaw nie ma
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Ja ogólnie mokrego maku nie jem w sumie nie wiem czemu do mnie świateczne dania nie przemawiają bo grzybów, maku nie jem. A to chyba taki must have wigilijnego stołu ale jem ruskie z barszczem w tym roku robię jeszcze z sama kapusta kiszona i zastanawiam się czy bigos zrobić z fasola albo grochem. Dobre to? Robicie w swoich domach?

U nas kapusta z "fasolem" ja uwielbiam.
Cytat:
Piękny kolor synek ma gust!Pod Arkadami. Vis a vis przystanku tramwajowego Stradom, jadąc od placu Wolnica ;-)

U nas teściowa piecze szarlotkę i orzechowca (chciała sernik i orzechowca, ale już wolę jej szarlotkę niż sernik z wiaderka ) siostra upiecze gwiazdę makową i nie wiem co tam jeszcze. Ja piekę sernik z rosą do mamy i jednak owocową chmurkę do teściów bo żal mi tej bezy, na bank ją nie zjemy w Wigilię, a beza nie wytrzyma długo. Piekę też świąteczne ciasteczka z cynamonem i skórką z madarynek. Oczywiście z Moje Wypieki dla mnie ten blog też jest podstawą pichcenia.

Co do szpitala to tak trzeba będzie ustawić Kopernik- Rydygier- Żeromski i nich los zdecyduje przez Coco mam mętlik między Kopernikiem a Rydygiera.

Dzień dobry

Ojej ale wypieki robicie musze zerknac na ta strone.

Moj tez wiecznie napalony ale czasem nie ma jak

I marzy mu sie, zeby bimbalki zostaly takie wielkie
Moj tata ostatnio jak byl u nas to mowi "nic nie przytylas, tylko brzuch nasz wiekszy", a moj mąż tak cicho " i biust... Biust jeszcze"

mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-23, 15:13   #3726
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
Moj tez sie bal w 1szej ciazy ale teraz jakos obaw nie ma U nas kapusta z "fasolem" ja uwielbiam.Ojej ale wypieki robicie musze zerknac na ta strone.

Moj tata ostatnio jak byl u nas to mowi "nic nie przytylas, tylko brzuch nasz wiekszy", a moj mąż tak cicho " i biust... Biust jeszcze"

No tak biust najważniejszy

Mój się śmieje, że mam na cyckach błyskawice czytaj rozstępy

Stary 2018-12-23, 18:20   #3727
ofelka 123
Rozeznanie

Nufcia powiedziałam mojemu tz co pieczesz i juz do ciebie jedzie jego należymy ciastem jest sernik i pochodne. Ja w tym roku piekę rolada biszkoptowa z masą orzechowa i tort makowo pomarańczowy a siostra sernik i piernik.
U nas nie ma bigosu na wigili jest kapusta z grzybami a poza tym barszcz z uszkami grzybowa pierogi ryby ale nie karp ziemniaki no i śląskie makówki no i kompot zwykły i z suszu.
Mój też wiecznie łazi napalony ale jakoś oboje nie mamy oporów i ja jednak bym chciała by mi biust wrócił do poprzedniego rozmiaru

ofelka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-23, 19:31   #3728
Listopadowaa
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Wkleilam zdjęcie. Mam nadzieje ze widać. Chciałam wam pokazać jak TŻ mnie właśnie uraczył na kolacje. Skaradl moje serce i chyba dzisiaj mu ulegnie

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Mój TŻ wczoraj powiedział ze biust mi za bardzo nie urósł. Bo w poprzedniej ciąży to bardzo ale to bardzo. Tylko zapomniałam ze ja wtedy biustu nie miałam teraz mam taki jak karmilam. Prawie 2 rozmiary większe są niż były 3 lata temu.

Stary 2018-12-23, 19:36   #3729
Michacha1234
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Wkleilam zdjęcie. Mam nadzieje ze widać. Chciałam wam pokazać jak TŻ mnie właśnie uraczył na kolacje. Skaradl moje serce i chyba dzisiaj mu ulegnie

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Mój TŻ wczoraj powiedział ze biust mi za bardzo nie urósł. Bo w poprzedniej ciąży to bardzo ale to bardzo. Tylko zapomniałam ze ja wtedy biustu nie miałam teraz mam taki jak karmilam. Prawie 2 rozmiary większe są niż były 3 lata temu.

Hehe oddałabym się za taką sałatkę
My byliśmy po prezenty, nie było najgorzej pod względem ruchu/kolejek. A i dostałam kolczyki, które sama sobie wybrałam
Jutro zaliczam tylko piekarnię od rana i zaczynam świąteczne obżarstwo

Stary 2018-12-23, 19:42   #3730
ofelka 123
Rozeznanie

Listopadowa no nie dziwie się ze mu ulegniesz

Stary 2018-12-23, 20:14   #3731
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:

Też bym się zgodziła
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-23, 23:37   #3732
NuFCia
Zadomowienie

Cytat:
Piękny kolor synek ma gust!Pod Arkadami. Vis a vis przystanku tramwajowego Stradom, jadąc od placu Wolnica ;-)

Dzień dobry

Muszę się przejść tam kiedyś
Jednak robię jedno mniej bo jest z kremem ze śmietany, więc zrobię we wtorek żeby było świeże na drugi dzień Świąt

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość
Moj tez sie bal w 1szej ciazy ale teraz jakos obaw nie ma U nas kapusta z "fasolem" ja uwielbiam.Ojej ale wypieki robicie musze zerknac na ta strone.

Jak ostatnio próbowaliśmy bo mnie wszystko łaskotało. Nie mogłam przestać się śmiać

Cytat:
Napisane przez ofelka 123 Pokaż wiadomość
Nufcia powiedziałam mojemu tz co pieczesz i juz do ciebie jedzie jego należymy ciastem jest sernik i pochodne. Ja w tym roku piekę rolada biszkoptowa z masą orzechowa i tort makowo pomarańczowy a siostra sernik i piernik.
U nas nie ma bigosu na wigili jest kapusta z grzybami a poza tym barszcz z uszkami grzybowa pierogi ryby ale nie karp ziemniaki no i śląskie makówki no i kompot zwykły i z suszu.
Mój też wiecznie łazi napalony ale jakoś oboje nie mamy oporów i ja jednak bym chciała by mi biust wrócił do poprzedniego rozmiaru

Mój mąż też serniczki kocha najbardziej na świecie, zaraz później jest czekolada i pierniczki, więc w sumie wszystkie wypieki robię pod Niego
Ja uwielbiam grzyby - pierogi z farszem z suszonych grzybów, zupa grzybowa, kapusta z grzybami a najbardziej lubię tak wysuszone że aż przypieczone - mają wtedy taki gorzki posmak. Jak były lata bardziej ubogie w grzyby to zawsze były wyścigi do pierogów - kto pierwszy ten lepszy
Stary 2018-12-24, 00:00   #3733
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się przejść tam kiedyś
Jednak robię jedno mniej bo jest z kremem ze śmietany, więc zrobię we wtorek żeby było świeże na drugi dzień Świąt

Jak ostatnio próbowaliśmy bo mnie wszystko łaskotało. Nie mogłam przestać się śmiać

Mój mąż też serniczki kocha najbardziej na świecie, zaraz później jest czekolada i pierniczki, więc w sumie wszystkie wypieki robię pod Niego
Ja uwielbiam grzyby - pierogi z farszem z suszonych grzybów, zupa grzybowa, kapusta z grzybami a najbardziej lubię tak wysuszone że aż przypieczone - mają wtedy taki gorzki posmak. Jak były lata bardziej ubogie w grzyby to zawsze były wyścigi do pierogów - kto pierwszy ten lepszy
I masz rację to kilka dni różnicy Mi zostało tylko ubic kremówkę z mascarpone do chmurki jutro i to by było na tyle ;-)

Dziś mnie zmogło. Od 18 do 21 spałam, jak się obudziłam to spakowałam prezenty. Jutro jeszcze dom przelecę mopem i to by było na tyle.

Ja za grzybami nie szaleję Zupę grzybową lubię, szczególnie tą wigilijną mamy moi teściowie nie robią w ogóle, więc w te święta nie zjem.

Stary 2018-12-24, 06:35   #3734
Michacha1234
Zadomowienie

Dzień dobry!
Ja oczywiście nie śpię od 5. Tż szedł do łazienki, wlazł w choinkę, pozrzucał bombki i narobił hałasu, więc miałam konkretną pobudkę Ja przemierzam tę drogę co najmniej 3 razy każdej nocy i mi się jakoś nie zdarzyło Teraz smacznie śpi, a ja już nie mogę.
Dziewczyny, od razu złożę Wam życzenia, bo później może już nie być czasu. Życzę Wam spokojnych Świąt. Żebyście spędziły je tak, jak macie na to ochotę. Żebyście odpoczęły, spotkały się w miłej atmosferze z rodzinką/przyjaciółmi, podjadły te pyszności, o których pisałyście, a od których mi język uciekł nie powiem gdzie Żebyście były zdrowe. Dla Was i Waszych najbliższych.

Stary 2018-12-24, 07:02   #3735
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Ja rowniez dolaczam sie do życzeń,spokojnych Świat spedzonych w rodzinnej atmosferze bez myslenia o problemach dnia codziennego. Oby nam poszlo w cycki!!!

Dzien dobry.

Pije wlasnie kawe i mysle jak dzien ulozyc ale o 10 chyba zawioze prezenty do rodzicow i cioci bo pptem szwagierka z cala ekipa przyjezdza i bedzie wielkie zamieszanie w domu swiateczny gwar, klotnie chlopakow... ehhh

mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 08:02   #3736
maltaa7
Raczkowanie

Dzień dobry

Dziewczyny, życzę Wam spokojnych, radosnych świąt w miłej rodzinnej atmosferze. Dużo odpoczynku, zdrowia, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia najskrytszych marzeń!

maltaa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 08:17   #3737
NibyNic
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja również uderzam z życzeniami
Niech ten świąteczny czas będzie dla Was pełen dobrych emocji i wrażeń tak aby wspomnienia o nim wywoływały uśmiech na Waszych twarzach. Bądźcie zdrowe i radosne.
No i żeby prezenty Wam się podobały

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 08:20   #3738
Coccinellla
Zakorzenienie

Dzień dobry w ten Wigilijny dzień
Dla wszystkich z nas to będą wyjątkowe Święta. Pozwolę życzenia skierować do nas wszystkich Życzę Wam i sobie dużo spokoju, odpoczynku; Świąt spędzonych z tymi, których kochamy, zdrówka -żeby dolegliwości zblizającego się 3 trymestru nas ominęły, żeby dzieciaczki urodziły się terminowo, bezproblemowo i błyskawicznie I żeby rok 2019 przyniósł nam samych radości Wesołych Świąt kwietnióweczki

Stary 2018-12-24, 08:47   #3739
ofelka 123
Rozeznanie

Dzień dobry w wigilijny poranek.
Ja również życzę wam zdrowych pogodnych świat spędzonych w rodzinnym gronie dużo odpoczynku żebyście sprobowaly wszystkich potraw dużo trafiony prezentów pod choinka a dzeciaczki żeby zdrowo sobie do kwietnia u nas rosły

Stary 2018-12-24, 09:34   #3740
coco00
Wtajemniczenie

Dzień dobry w 22+0, zaczynamy 6 miesiąc
Wczoraj cały dzień robienia jedzonka, placka, basen ( bo dziś zamknięte) , paznokcie i tak zleciało.
Dziewczyny Wesołych Świat. Padło tu tyle pięknych życzeń, że ciężko dodać coś nowego
Jedynie komentarz do maszkrabka - byle już nie w cycki 🤣

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 09:54   #3741
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dzień dobry tez pije kawke. A co. Trzeba dobrze zacząć dzień, chociaż humor nie dopisuje. W kościach mnie łamie, temp. 36. Osłabienie. Staram się nie popsuć sobie humoru chociaż juz córka mi tu akcje odwalala z lekami, pielucha. No ciągle mi ucieka i się chowa a ja nie mam siły biegać za nia. Ona chyba to czuje i się ze mną bawi Dobrze ze jest tatuś
Michacha uśmiałam się z męża
Mi pozostało zrobić jabłecznik. Okdurzyc i umyć podłogi. Ogarnąć jeden blat w salonie. I zagonić i doplunowac tz bo nie poprawił jeszcze gwiazdy na czubku choinki tyle razy mu mowilam. Został mi farsz z kapusty kiszonej do pierogów i chyba jeszcze naleśniki usmaże i zrobię krokiety.

Ja również chciałam wam życzyć Wesołych Świąt! Spędzonych w spokoju, w rodzinnej atmosferze. Odpoczynku, jak najmniej ciążowych dolegliwości, zdrowa dla was i dla maluszków w brzuszkach. Żeby przyszły na świat w terminie i zdrowe. A wy sobie do woli w te święta jedzcie, odpoczywajcie bo nam można bez wyrzutów

Stary 2018-12-24, 10:34   #3742
pestka_arbuza88
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, ja tylko wpadam się przywitać z życzeniami, bo mam 10 min przerwy na maseczkę :P

Tak więc spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt!
pestka_arbuza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 12:42   #3743
czarna_pantera90
Raczkowanie

Dziewczyny zdrowych, radosnych i spokojnych! To przecież nasze pierwsze wspólne Święta z maluszkami - jeszcze w brzuszkach Cudownych!

czarna_pantera90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 13:06   #3744
dorka607
Wtajemniczenie

Zdrowych i spokojnych Świąt

Ps. Mnie mąż wkur...

że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 13:21   #3745
pajka03
Zakorzenienie

Zdrowych spokojnych i wesołych świąt kochane!!! Ja już pierwszy prezent od męża dostałam

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

pajka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-24, 13:28   #3746
coco00
Wtajemniczenie

Mnie mąż jeszcze do galerii wyciągnął, bo stwierdził że koniecznie chce kupić czarne spodnie. Ja za to kupiłam sukienkę

Stary 2018-12-24, 15:11   #3747
agassek
Zakorzenienie

Ja również tylko życzenia zostawię. Zdrowych i spokojnych świąt! Odpoczynku w rodzinnej atmosferze i spełnienia marzeń!

Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-25, 05:44   #3748
Strobiluska
Zadomowienie

IMG_1867.jpg

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-25, 09:51   #3749
NibyNic
Zakorzenienie

Dzień dobry

NibyNic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-25, 10:10   #3750
coco00
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Młody od 2 dni malo/prawie wogole się nie rusza, ogólnie ja jeszcze mało co czuje jednak codziennie jest plumkania trochę, a teraz słabo niby coś rano brzuch postymulowalam i jakby oddał 2 razy, ale wolałabym żeby było tak jak do tej normalnie, bo stresujące to trochę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości