|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wielki kompleks
Mam 16 lat a rozmiar mojego stanika to 85 AA jestem zalamana
czy to normalne??i czy kiedykolwiek bede miala normalny ladny biust ;( (normalny czyli wiekszy od AA!)
Edytowane przez ZielonaDeska Czas edycji: 2008-08-18 o 08:04 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki kompleks
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
ale ja nie chce tak wygladac zawsze !!! masakra moja mama ma 85D
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale nie wierzę że masz dobrze dobrany stanik.
proponuję lekturę tu http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ bo może się okazać, że nosisz 70d. I nie rób takich oczu, w Polsce po prostu brak kultury stanokowej, kobiety chodzą w za luźnych obwodach i za małych miseczkach przez co krzywdzą i spłaszczają biust. Myślę, że już teraz Twoje piersi są piękne! Na pewno są jędrne i nie masz problemu z koszulkami bez ramiączek albo sukienkami z gołymi plecami, swobodnie uprawiasz sporty itp. Uszy do góry, zmiesz się DOKŁADNIE i poświęc trochę czasu na znalezienie dobrego stanika ![]() i jeszcze forum małobiuściastych: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 buźka! |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam 19 lat,65A i nie ujmuję mi to wcale atrakcyjności. Czemu Tobie tak przeszkadza?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Wejdź na forum 'moda' i znajdź wątek "Czy stanik musi być przekleństwem'.
PS> Blonde, masz 19 lat? To Ty jesteś na swoim avatarze? Kurczę, jeśli tak to dała bym Ci więcej ( w takim dobrym sensie: dojrzale wyglądasz)
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie martw się, ja całe liceum nosiłam stanik o miseczce A i prawie nie miałam co w niego włożyć. Biust mi trochę podskoczył jak mialam chyba z 19-20 lat, urósł jakoś sam z siebie jak zaczęłam się spotykać z moim obecnym Tż
Tak więc głowa do góry, ja byłam prawie do 20 plaska, teraz mam B, więc jakoś już wyglądam. I w razie czego nie przejmuj się małym biustem, on naprawdę może być atutem - nie przeszkadza w sporcie, jest jędrny i czasem można sobie pozwolić na latanie bez stanika Tak na pocieszenie powiem, że mojej najlepszej kumpeli biust ruszył nawet później niż u mnie, więc nie masz się co przejmować, na pewno jeszcze Ci kiedyś podrośnie
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga sprawa - rozmiar nie jest najwazniejszy w biuscie, a na pewno nie decyduje o tym czy jest fajny czy nie. Nie przejmuj sie tym, nie wpedzaj sie w komplesky
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez mam mikroskopijny biust i już raczej nie urośnie, ale ostatnio przestałam się tym tak bardzo przejmować
Kupiłam armię kremów, wcieram, masuję i jest w dalszym ciągu mały (na cud nie ma co liczyć), ale za to taki jędrny i na prawdę fajnie wygląda mimo swojej wielkości. Uszy do góry A raczej biust do góry A tak poza tym, to jeśli Twoja mama ma miseczkę D, to zawsze możesz liczyć, że urośnie, bo najczęściej dziedziczymy biust po mamie albo babci. Dziewczyno, zaakceptuj siebie!! i uwierz mi, mały biust nie oznacza, że jesteś mniej atrakcyjna i gorsza od tych biuściastych. Znasz takie powiedzenie "dobrze się pieści co się w ręce mieści"? PozdrawiamP.S. Polecam Ci wątek, gdzie wszystkie łączymy się z naszym kompleksem --> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122068 |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to będzie banalny banał, ale biusty są różne i niektórym podobają się małe, innym duże... spokojnie. nigdzie nie jest powiedziane że c czy d czy g to 'normalne' piersi btw.
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 75A i wcale się nie wstydzę, w ładnym i dobrze dobranym staniku wyglądam naprawdę fajnie
Jak byłam w twoim wieku też się przejmowałam, no ale piersi już nie urosły. Mój TŻ twierdzi, że są super, i nawet ładniejsze od piersi jego ex - a ona miała coś około D/E. Więc nie ma się czym martwić |
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najnormalniejszy na świecie, piękny, młody i ponętny. To nie prawda, ze faceci lubia tylko duże biusty. mam 37 lat i biust 70A, który zresztą raczył mi urosnąć dośc późno. I NIGDY nie spotkałam się z krytyką swojego biustu przez męzczyzn, nigdy nie odczułam ze się nie podoba. Jest masa mężczyzn którzy lubią nieduże biusty, kojarzą im się potem z tymi pierwszymi dreszczami, czują się młodsi i bardziej dziarscy w takim "towarzystwie" Kiedyś miałam tez kompleksy, nawet przemyśliwałam operację powiększania biustu, ale do czasu, po ciązy, podczas karmienia dzieci móje A urastało do rozmiary... D .Spełniło się moje marzenie a ja byłam z nim nieszczęsliwa, nienawidziałm go, było mi niewygodnie, ciężko, miałam ochotę prać po mordzie każdego kretyna który zamiast patrzeć mi w twarz jak do niego mówię gapił się niżej jakbym była głownie biustem. I te zaczepki lumpów - bo tak, tak to jest że na bujne kobiece atrybuty leca nie tylko Ci piękni młodzi i chciani. Częsciej głośno i niewybrednie wyrażają swoje hamskie opinie jakieś typy szemrane których nie chciało by się kijem z daleka tknąć. Byłam szczęsliwa jak biust wrócił do swojego normalnego rozmiaru i znów mam jędrne, poręczne, nieobwisłe A. A jak trzeba bo sukienka, bo dekolt to wkładam puszapa z poduszką i mam nagle B ![]() A jak mi się nei chce to bez stanika ciągle mogę biegać i nikt nie pada z przerażenia że "stara baba" a "świeci".
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
ja mam A i zyje nie wiem czym sie spinasz
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
ja rozumiem ze kazdy ma jakis kompleks, jakis problem... ale pomysl ze jesli znajdziesz porzadnego faceta to jemu nie bedzie przeszkadzalo ze twoj biust jest maly. a jesli bedzie to znaczy ze to jakis dupek. akceptuj siebie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
z tymi stanikami to różnie bywa przeszłam masę sklepów we wrocku i mojego rozmiaru-65D nigdzie nie ma
najmniejszy to 75 w obwodzie
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Podejrzewam, ze gdyby mi nagle zmalal do A do smiechu mi by nie bylo, gdyz stalabym sie nieproporcjonalna
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma - najpierw za czyms tesknisz po czym, gdy to masz, okazauje sie, ze nie bylo za czym.
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
taaa ale macie przynajmniej A a ja mam jakies AA i jeszcze czasem za duze
![]()
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo jakoś to 85 AA ciężko uwierzyć.
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
przecież wiem jak wygladaja moje piersi!! miseczka A jest o wiele za duza!
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zmierz się w obwodzie, bardzo ciasno i wynik musisz zaokrąglić w dół. jeśli wyjdzie Ci mniej niz 85 to znaczy ze pewnie miseczkę będziesz musiała mieć większą..
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Ja noszę 75 d a wydają mi sie jakieś małe wogóle w sklepch popie**** rozmiarówka jest.Ja proszę o 70 lub 75 jak nie ma a babka mi mówi tak niskiego obwodu w D nie mamy jedna sprzedałam mi miseczkę c przyznaje sie kupiłam bez przymierzania .Idz do sklepu wieś biustonosz A i b i się przekonasz czy naprawdę masz AA a jeśli tak to przynajmniej będziesz miała zawsze jędrne zrób je swoim atutem.Jeżeli jesteś szczupła to nie masz sie czym przejmować.
|
|
|
|
|
#23 |
|
... choć nie Westwood
|
Zmierz się: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
Szczerze wątpię byś nosiła dobrze dobrany stanik, ponadto miseczka AA przy 85 jest większa niż 70A, wiec najprawdopodobniej masz większy biust od większości nas tutaj (w tym mnie)
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno gdzies znajdę yhy
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwny ten przelicznik bo nosze 70D a wyszło że powinnam 60B a w brytyjskim AA
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to zaciekawił mnie 1 fragment Znaczy mój biust mniejszy od autorki tematu jest nienormalny i brzydki? Czy małe piersi nie mogą być ładne?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
Ejjj czy to przeze mnie zmieniłaś Avatar? ładny, tak btw.
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Zmieniłam bo mi się znudził po prostu
dziękuję
|
|
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
Yyyyy naprawdę nieciekawy ten przelicznik.. Wyszło mi, że mam polski rozmiar 60D buehehehehe, a moje piersi są naprawdę małe
już nie mówię, że nie widzę siebie ściskającej swoją klatkę piersiową stanikiem z obwodem 60 - jak nic miałabym fałdki tu i ówdzie, mimo że nie mam grama tłuszczu na plecach Bez sensu ten przelicznik, przecież widzę, jakie mam piersi..? Ale co do autorki się zgadzam, dopiero teraz doczytałam obwód 85 - też bym obstawiała, że spokojnie możesz mieć mniejszy obwód i większą miseczkę, ot, klasyczny błąd..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

czy to normalne??i czy kiedykolwiek bede miala normalny ladny biust ;( (normalny czyli wiekszy od AA!)

Kurczę, jeśli tak to dała bym Ci więcej
( w takim dobrym sensie: dojrzale wyglądasz)

.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma - najpierw za czyms tesknisz po czym, gdy to masz, okazauje sie, ze nie bylo za czym.