|
|
#1921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Dzień dobry
Kiepską noc dzisiaj miałam i będę jak zombi Chyba przyzwyczaiłam się do obecności męża, a teraz znowu sama. Ona za to zadowolony, bo mówi, że spanie ze mną teraz to wyzwanie
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
️[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86317183]Dzień dobry Kiepską noc dzisiaj miałam i będę jak zombi Chyba przyzwyczaiłam się do obecności męża, a teraz znowu sama. Ona za to zadowolony, bo mówi, że spanie ze mną teraz to wyzwanie [/QUOTE]Ahahhaha milusi ![]() Ja w tym tygodniu mimo senność mam wstawać do małego. Mąż ma się wyspać bo ciężki czas w pracy będzie miał. No to dziś moje dziecko prawie do 8 spało!! Anormlanie po 6 wstaje! mamusia zadowolona Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Absolwentka ja cię doskonale rozumiem, jak mój wyjeżdża/przyjeżdża to też śpię tak o
Agata, dokładnie, dobrze to podsumowalas, fajnie pogadać o wyprawce ale i ponarzekać też fajnie ja akurat odkąd mi się skończyły (oby!! ) mdłości i te inne to się cieszę ciążą, choć wiadomo że inaczej się funkcjonuje - jakby nie było, jest to obciążenie dla organizmu. Zazdroszczę dziewczynom które Mają ciążę jak z bajki - zero dolegliwości, mały przyrost wagi ( choć to akurat w tej chwili tez mnie dotyczy ), żadnych mdłości itd. Sq hehe to masz farta mój na szczęście raz że wcześnie idzie spać to wstaje tak koło 8, ale w nocy zazwyczaj do mnie przybiega z całym osprzętem ( 2 misie, smok i poducha), no i śpimy już razem, ale.to też nie cała noc tylko jakoś koło 5 rano dopiero, i też przychodzi, zamyka drzwi, kładzie się i śpi.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1924 |
|
Dostojna peema.
|
Hej dziewczyny
mój tż to jest dobry. Leżymy sobie wczoraj w łóżku i jakoś tak stukam się po brzuchu i mówię "zobacz, jaki twardy ten brzuch" a on prawie że się zrywa na równe nogi i krzyczy "przestań to robić, może on ma tam główkę!!!!" w ogóle to w przyszłym tygodniu małżonek jedzie w delegację na 2-3 dni a potem chyba do Wawy na imprezę integracyjną, smutno mi będzie bez niego. My to tacy trochę nierozłączni, dobrze, że rzadko wyjeżdża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mój sypial do 10 więc wspominam z łezka w oku te czasy... Też do nas wpada nad ranem Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Sq mój tez kiedyś do 10, ale to chyba pierwszy rok
potem już tak nie było, a teraz i tak o 8 pobudka bo do przedszkola na 9 no, nie mówię o dniach wolnych bo chyba jak każde dziecko w weekendy i dni wolne pobudka jest w okolicach 7 ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1927 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam dziś okropną noc. Do północy nie spałam, choć położyłam się o 21. I później od 4.30 nie mogłam spać. Padam!!
Ale nam przez noc śniegu nasypało. Jak zawsze z młodym idziemy 3 minuty do przedszkola tak dzisiaj z 15 nam zeszło. Małego bałwanka po drodze ulepiliśmy 😀😀 |
|
|
|
#1928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit: to niesprawiedliwe, u nas ani grama śniegu :-( kujawsko-pomorskie Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka Edytowane przez patrycjakarabasz Czas edycji: 2019-01-03 o 09:13 |
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
u nas masakra ile śniegu, drogi białe i wciaz sypie
ale ja na samym południu mieszkam patrycja moja cora długo spała w dzień, jeszcze jako 5 latke panie budziły na podwieczorek ![]() teraz czasem sie polozy, ale nie usnie, chyba, ze gdzieś jedziemy |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Moje male zakupy na hm dla bobasa i sobie majtasy
Rano bylam na morfologii i oddalam mocz do badania bo w pon wizyta
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2019-01-03 o 09:27 |
|
|
|
#1931 |
|
Dostojna peema.
|
fajne rzeczy dla małego i Twoje gacie też fajne
![]() Właśnie, laski, mam pytanie co do GACI Może będzie durne ale wybaczcie niedoświadczonej madce. Czy jest coś takiego jak ciążowe majtki? Jakie majtki w ogóle się nosi, jak już brzuch jest sporych rozmiarów? Uświadomilam sobie właśnie, że w ogóle nie rozpatrywałam tej kwestii xD
|
#1932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz wyczyn ubrać druga córcie ![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam natomiast na czas pologu kupic kilka par babcinych majtasów- po pierwsze zeby pomiesciły duze podpaski, a po drugie zeby brzucha trzymały, bo taki flak sie robi, to i sie czuje i wygląda lepiej w takich wiecie, po sam pas
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Będę wyglądać jakby mnie czołg rozjechał, z cycka będzie lecieć mleko to chociaż klapki będę miała na poziomie.Ale i tak największy szok przeżyłam, jak mi szwagierka oddała paczkę podkładów poporodowych, bo jej zostało sporo. Wiecie, dla niedoświadczonej osoby to jest szok jak sobie uświadomi pewne rzeczy Ale spoko, oglądam jakieś filmiki na YT o połogu, czytam, będzie dobrze xD
|
|
#1935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pamiętam jak po porodzie z córką się czułam... Jak g''no za przeproszeniem. Wszędzie cieklo, byłam niewyspana i nieumalowana. Powiedziałam sobie, że teraz bedzie inaczej! Wtedy wzięłam 4 koszule nocne i było za mało, mama brała do prania. Teraz wezmę więcej i będę domagać się tego żeby móc ubrać się w spodnie od dresu po porodzie. No może nie od razu, ale drugiego trzeciego dnia? Poza tym biorę pełen zestaw kosmetykow, jak ja będę czuła się dobrze, to i moje dziecko będzie spokojniejsze!Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam jeszcze plci.. obstawiam chlopca, ale jakby byla dziewczynka to wydaje mi sie ze te granatowe dresiki i koszulka tez obleci😊😊
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1939 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1940 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1942 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
żadnych babcinych. Fuuhkka. Cytat:
![]() ![]() ![]() Klapki ważna rzecz! Ja jedynie polecę żeby wziąć coś 2w1 do chodzenia i pod prysznic to wtedy się bagaż ogranicza.Ja do tego inwestuje w granatovo i tyle. Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety w żyrafach słoniach i misiach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- U mnie się dkny świetnie sprawadzly. Są w tkmaxxach ![]() https://www.sklepo-sfera.pl/0b-figi-...-s,id1286.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie najlepiej sie sprawdziły takie głębsze na brzuch po prostu, zdecydowanie lepiej wyglądałam i się czułama na widok tych koszul do karmienia mam juz baby bluesa, wiec tez zamierzam coś ładnego sobie do szpitala kupić |
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Sq mój spał w dzień jeszcze do kwietnia, potem już nie chciał. Na szczęście wieczorem szybko zasypia
Co do gaci - kupiłam sobie majty uciskowe, nosiłam cały połóg i faktycznie ta galareta którą miałam zamiast brzucha ładnie się wchłonęła więc polecam a one bardzo wygodne są, więc teraz kupuje takie same Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja miałam takie. Nie nazwałbym ich babcinymi majtkami ... https://www.mandmdirect.pl/01/detail...ki-WielobarwnyWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
nie, absolutnie nie wiszące, obcisłe, ale głebokie
ja jakies no name kupowałam ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- kupiłam sobie plaszczyk na wyprzedazy: https://www.topsecret.pl/plaszcz-dam...187,pl-PL.html fajny, bo luźny na brzuszek, ale i za rok spokojnie bedzie, taki krój ma luźny |
|
|
|
#1947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja siedzę w temacie wózków, czytam analizuje. Zostały chyba dwa modele: Anex sport lub Bebbetto Tito (może Holland??). Podoba mi się strasznie Quinny Moodd, ale przednie koła są piankowe, mieszkamy na wsi nie wszystkie drogi są utwardzone i obawiam się tych kółeczek.Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1948 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Grzeczne dziecko, oszczędza mamę ![]() Cytat:
Heh mój też ma takie fazy i np. jak się położę na brzuchu albo coś obcisłego ubiorę to panikuję, że dziecko uciskam ![]() Cytat:
O matko! Dobrze że nic Ci się nie stało. U mnie też biało i nie wybieram się dzisiaj nigdzie. Cytat:
Ja ostatnio w tesco kupiłam, bo szukałam 100% bawełny, a wszędzie było z domieszką. W zamiarze była L, ale ich rozmiarówka gaci taka zawyżona to M kupiłam i mam jeszcze luz. Będę pod brzuchem nosić. Mam jedne wysokie ciążowe to nie są dla mnie wygodne. Cytat:
Trzeba będzie poszukać ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Ja też. Zamówiłabym nawet już, ale kurcze nie wiem jak duża będę to cierpliwie poczekam. Idę szukać dywaników do łazienki bo na te, co mam nie mogę już patrzeć. |
||||||
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() W szpitalu naogladalam sie juz mam w koszulach w kaczuszki. Ale wiecie co mnie najbardziej odpycha? Jak sa to koszule za male, ze widac doope. Nie zbyt fajnie sie na to patrzy a jeszcze gorzej czuje mysle ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#1950 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() moja mama nie może przeżyć bo jak to w ciąży w takich niskich majtkach jestem po wizycie, wszystko ok i na 70% dziewczynka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

Chyba przyzwyczaiłam się do obecności męża, a teraz znowu sama. Ona za to zadowolony, bo mówi, że spanie ze mną teraz to wyzwanie

z New look,mamalicious,belly button i esprita.ja jestem zadowolona
️[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86317183]Dzień dobry

a teraz wyczyn ubrać druga córcie 
pamiętam jak po porodzie z córką się czułam... Jak g''no za przeproszeniem. Wszędzie cieklo, byłam niewyspana i nieumalowana. Powiedziałam sobie, że teraz bedzie inaczej! Wtedy wzięłam 4 koszule nocne i było za mało, mama brała do prania. Teraz wezmę więcej i będę domagać się tego żeby móc ubrać się w spodnie od dresu po porodzie. No może nie od razu, ale drugiego trzeciego dnia? Poza tym biorę pełen zestaw kosmetykow, jak ja będę czuła się dobrze, to i moje dziecko będzie spokojniejsze!