![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
Ja w Święta miałam starszego gościa, bardzo kochana osoba ale na co dzień samotna i nadrabiała potrzebę rozmowy i opowieści po kilka razy to samo. No ale wiadomo
![]()
![]() |
#2612 |
Piers do przodu
|
U mnie Sylwester kameralnie w domu. Sushi na stole chlopaki w dobrych nastrojach a Futro pod nogami
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Piers do przodu
|
Elo kochani! Ale dzis piekna niedziela na rodzinnym memlonie
![]() ![]() W piatek Futro bedzie mialo sterylke wiec prosze o kciuki zeby przeszlo w miare bezbolesnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Kasiu
![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Przyczajenie
|
Witaj Figarro,
mam pytanie odnośnie diety optymalnej, czy ten kolega będąc na tej diecie 15 lat miał dobre wyniki, czy się dobrze czuł, a skoro był na niej tyle lat, dlaczego odstawił? Na jakim żywieniu jest w takim razie teraz? Jak się to ma do jego choroby? Czy możesz coś bliżej powiedzieć? Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Mówcie, piszcie co tam słychać. Ja się dzisiaj ogrzewam cudnym Shalimar i przypomniałam sobie, że Tymcia planowała zakup. Udało się? Do złotych botków - Shalimar obowiązkowo ![]() A i Tygrys tylko kwiatem macha, nic nie pisze - czy już zamieszkał w cudnej wiejskiej tygrysiej grocie? Psie sprawy też, mam nadzieję pomyślnie zakończone?
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2019-01-08 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Piers do przodu
|
No właśnie Tigrisu jak tam zaciszne Twoje miejsce??
![]() Ja zrobiłam remanencik w moich zapachach i się trochę przeraziłam, że tyle mam .... chyba czas na wiosenne porządki ![]() Psie sprawy w piątek będą ![]() ![]()
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
Ragutko, jeszcze nie kupiony. Poszalałam butowo no i przyznam się, że na złotych botkach się nie skończyło
![]() Pod choinkę dostałam serum z Ministerstwa Dobrego Mydła, różano-malinowe, obłednie działające na wszystkie zmysły no i na skórę też dobrze robi. Jestem wielką fanką produktów MDM i mocno kibicuję dziewczynom śledząć rozwój firmy od samego początku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wiem o co chodzi, jednak musiałam się cofnąć do wcześniejszych wypowiedzi. Nie mam pojęcia jakie miał wyniki w tym czasie, bo kolegi już dawno nie widziałam i raczej nie będę miała z nm już kontaktu. Natomiast pamiętam, że przerwał dietę optymalną, ponieważ przestała po tylu latach na niego działać i szukał czegoś innego
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2019-01-08 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Tymcio, mojaś Ty!! Zgadzam się w całości - Ministerstwo ma cudowne produkty - odkryłam je jak jeszcze sprzedawali na targach a teraz mają dwa stacjonarne sklepy w W-wie. Też się bardzo cieszę z ich rozwoju bo nie widzę aby bardziej masowa produkcja miała wpływ na obniżenie jakości. Moje ukochane mydło Czerwony pieprz - działa na mnie jego zapach wprost cudownie. Uwielbiam też hydrolat lawendowy, teraz mam też różany. Pod choinką znalazłam zapas ministerialnych cudów na cały rok. Jeszcze mydło cynamonowe - nie próbowałam ale pachnie bosko.
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
Moje ulubione mydło to ananasowe i ogórek o dziwo! Nie przepadam za ogórkowymi aromatami w kosmetykach ale uwiodły mnie ogóry od MDM
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze masło karite od nich, masło jak mało ale uwielbiam że jest w takim słoiku starodawnym i na noc wmasowuję sobie na grubo w dłonie i pięty
![]() Też robię prezenty z ich produktów i rodzina wie, że ja też będę z tego zadowolona jak coś z tej firmy otrzymam ![]()
![]() |
#2625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W lutym przyjezdza moja siostrzenica, moze sobie cos zamowie z Ministerstwa jak tak zachwalacie. Kiedys cos zamowilam i potem juz nie, to moze sobie przypomne. Czy jest cos takiego bez czego nie mozna zyc?
![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Lubcia, dla mnie to mydła, produkt nr 1! I hydrolaty świetne zamiast toników. Nie polecam balsamów w sztyfcie bo są twarde i słabo się wchłaniają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cześć Dzewczyny i Tygrysie,raaaurrr!
A ja odkryłam dla siebie w drogerii Pigment dwa fantastyczne mydełka Song od Indie Patchoouli-amber i Rose&Cardamom ![]() ![]() I parę migawki z baśniowej" Rabki,a wydawałoby się,że Jamajka,gdzie spędzają ferie moi bracia mnie zachwyci, no nic z tego,no sami powiedzcie,Karaiby takie oczywiste,A swojska Rabka nietealns |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
LUBO,absolutnie produkty z BU,hydrolaty różane i serum- olejek regenerujący 3Rose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
No pięknie tam jest,jednak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
A moja Królewska mroźna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Zima
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
Reniu, wybór dla mnie jest prosty. Chcę na Karaiby
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powolutku jak ślimak ale do przodu ![]() Reniu ![]() ![]() Miłego dnia
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2019-01-09 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
Witam z przysypanej śniegiem Warszawy
![]() Brnęłam dzisiaj jak mały traktor do roboty. Wszystko pięknie tylko akurat musiałam mieć ciężką torbe i to był jedyny problem ![]() Poza tym śnieg się pewnie stopi na błoto bo jest dosyć ciepło. Ale nie powiem, Jamajka mnie sie bardzo kusząca wydała i od razu cieplej - dzięki Reniu !! Tygrysie to życzę powodzenia i do przodu! Z autopsji wiem jak to jest gdy remontuje się własnymi, no może mężowymi rękami i z doskoku. Ale jak juz sie to zakończy to radośc i satysfakcja - przeogromne ![]() I zrobione porządnie bo dla siebie - a to bardzo cenne.
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
chcę na Karaiby!
( a tymczasem niebawem wybywam w Beskidy ![]() Ministerstwo Dobrego Mydła mi nie robi, a nawet się na dziewczyny mocno obraziłam sral to piesek sama se robie mydełka, sama se kręce proste i mniej proste kremy, hydrolatów wprawdzie jeszcze nie czynię, alee zanabyłam już sprzęt do destylacji, więc na wiosnę se sama również i hydrolaty z czego mi dusza zapragnie takżeten ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- a jak kto se sam nie umi to, jako i Renata polecam BU oraz Mazidła ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2019-01-09 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Ach, Jamajka
![]() U mnie Europa na tapecie. Za dwa lecę do Rzymu, wracam i następnego dnia do Londynu, zaraz po powrocie Paryż. Więcej nie dało się upchnąć w lutym, ale strzeliłam przedwczoraj bilety do Berlina na połowę marca ![]() Z kosmetyków ostatnio Ameryki nie odkryłam, ale jestem zadowolona z tego, co używam od września: tonik z kwasem migdałowym i glukonolaktonem polskiej marki Lynia (gorąco polecam, kosztuje grosze), serum z retinolem Liq, serum z witaminą C Liq plus nawilżacze również polskich marek (ostatnio Nacomi). Dawno nie miałam takiej fajnej cery, jak po tym zestawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Dorota, nie że piesek srał, powiedz na co się obrazilaś
![]() No mów, mów. Nie bądź taka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Ragutko, kupujcież ich produkty, bo śliczne i z pewnością dobre
nic o jakości złego powiedzieć nie mogę, bo byłabym niesprawiedliwa mój dąs, to taki osobisty foch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Zakorzenienie
|
Ano jak tak, to tak.
Osobiste uraze zawsze można mieć ![]() I macham snieżnie ![]() ![]()
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za typy, Reniu olejek regenerujacy zamawiam jak tylko mi sie stary konczy, bardzo go lubie.
U mnie deszcz pada i tak srednio zimno. Wszystko, wszystko jest lepsze od tego upalu, ktory byl w lecie zeszlego roku. Jamajka piekna, ale sie boje czy tam nie za cieplo dla mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.