|
|
#1981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego wyłączyłaś phona ![]() Specjalnie dla Ciebie wstałam przed 6![]() Cytat:
![]() Cytat:
No zależy jakie wino ![]()
|
|||
|
|
|
|
#1982 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
O rany, śniło mi się,ze moją ulubiona fryzjerka stała się tyranem
Stwierdziła ,że mama tak zniszczine włosy i obcięłą aż 7 cm Brrr! Koszmar!Swoja droga, jutro idę do niej,obciąć końcówki, które nie są rozdwojone,ale tak zjaśniały przez to słońce i są takie suche ![]() Używała któraś z Was szamponów z aloesem z drogerii Natura? Widziałam ostatnio, taką dużą butlę, http://www.drogerienatura.pl/aloever....php?s=1&cat=4 , kusi mnie strasznie ten szampon dla dzieci ![]() siedzę właśnie z mlecznym kallosem na łbie ![]() Cytat:
Teraz jest mój Luby i mimo że nie spotykamy się codziennie, to są dla mnie najwspanialsze wakacje w życiu, które mam nadzieje będą " trwały " przez cały rok szkolny i jeszcze dłużej . Cytat:
Cytat:
Chętnie podesłałabym jednej osobie, może w końcu odrzuciłaby ten złomik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o, ręcznik mi spada z głowy, czas iść spłukać łeb, czekać aż wyschnie owłosienie głowowe i mykam w autobusik (dziś wreszcie jeździ moja ulubiona firma i kierowca, ) i hopla na scenę molestować uszy ludzi ![]() Pogoda za oknem lepsza, chce się żyć
||||||
|
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Nastroj mam podly Nawet niewiecie ile zlych rzeczy sie od wczoraj wydarzylo... Na dodatek musze spedzic sama w domu 12 h... bo... nie wiedziec czemu nikt niewie gdzie jest moj klucz... i jeszcze oskarzaja mnie ze go zgubilam Mialam jechac z TZem nad morze... a moja kochana siostryczka wczoraj poznym wieczorem oznajmia mi ze nie moge... Wytlumaczyla mi to pokretnie, ale jako ze uwazalam ze cos nie gra, sama sprawdzilam wiarygodnosc tej informacji... No i co sie okazalo? Nie dosc ze mnie oklamala to jeszcze zepsula mi wyjazd Napewno myslala ze jak pojade z TZem to on zamiast pracowac bedzie sie zajmowal mna... A ja chcialam tylko spedzac z nim wieczory... No i znowu sie opilam Tylko nie myslcie ze ze mnie jakas alkoholiczka, wlasciwie to abstynentka, ale bylam taka zla... Nagadalam szwagrowi co o nim mysle... TZ nawet ze mna rano nie pogadal bo tez byl na nich zly... A zobaczymy sie dopiero w weekend... Smutno mi... A od rana mialam roznosic CV... to klucz zaginal i teraz musze siedziec caly dzien w domu Aha zapomnialam dodac ze to nie wszystkie zle wiadomosci... Ale juz nawet nie mam sily o wszystkim pisac... Podle sie czuje... POMOCY!
|
|
#1984 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Czuję się w tym jak w masce i jedynie zimą czasem sobie jakiś brązujący zapodam, jak wyglądam rano jak śmierć z niewyspania . Za to mocno dość oczy maluje - cień, czarna kredka lub eyeliner, 2 warstwy tuszu . a Włosy się świeciły, bo prostowane były (nie widać zniszczenia, a końcówki były masakra ). Mi chyba wyszło lato, robiłam wczoraj do późna testy, bo byłam blondynką jak byłam mała i mam trochę tych piegów i łatwo się opalam . Cytat:
![]() Sama chciałabym spróbować pracy w szkole, tak dla spełnienia własnych marzeń. Co prawda bardziej marzę o tej aptece (myślę ze mgr biologii, technik farmacji dostanie więcej niż sam technik, bo w końcu mgr z pokrewnej dziedziny), ale kurs pedagogiczny i tak zrobię .ooo, a gdzie mieszkasz :P ? Ja lubię takie tanie dobre wino, kosztuje 8 złotych z groszami, Kadarka się zwie, moje ulubione . O te z różą ! W tesco jest na pewno http://www.delikatesy.net.pl/foto/5901617001495.jpg
|
||
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
I niestety - zajrzałam na chwilę, żeby zakomunikować, że dzisiaj mnie już z Wami nie będzie... ![]() Postanowiłam wrócić do domu razem z TŻ - chociaż bardzo chciałabym jeszcze zostać i pogadać sobie z Wami... Ale tak sobie pomyślałam, że może Michał nie będzie chciał, żebym została u niego sama a będzie mu głupio to powiedzieć (jest wręcz niesamowicie uprzejmym facetem), więc nie chciałam się narzucać... ![]() Cytat:
![]() Zwaliłybyśmy Ci się na głowę (a przynajmniej ja, bo nie mieszkam aż tak daleko ), siostrę byśmy wysłały do kina albo na zakupy a psami pomogłabym Ci się opiekować ![]() Taaa... tylko ciiiiicho... ![]() Dodam tylko, że ten kolega jest baardzo fajny i nawet mi się pododba - jest podobny do aktora z mojego ulubionego serialu ![]() Wyłączyłam?? Musiał się rozładować w nocy ![]() Bardzo przepraszam - obiecuję poprawę i że będę gotowa na sygnałki od Ciebie o 6 rano
|
|
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że klucz się znajdzie Głowa do góry, po burzy przychodzi słońce![]() Agusia a gdzie molestujesz tych ludzi Może się tam zjawię i posłucham![]() |
|
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic straconego - rodzice wracają w środe, siostry chyba też, psy i jedna siostra zostają do odwołania Więc we wtorek jestem wolna Psy już radośnie merdają ogonami |
|
|
|
|
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu wszyscy uważają, że to jest taki brzydki język - nie, żebym sama myślała, że jest niesamowicie piękny i w ogóle. Kiedyś słyszałam kolegę jak czytał jakiś wiersz po niemiecku i nawet sobie nie wyobrażasz jak pięknie to brzmiało - tak więc wszystko zależy od osoby mówiącej i sposobu w jaki mówi. Większość ludzi nasłuchała się szczekania (bo inaczej tego nazwać się nie da) Hitlera, które faktycznie brzmi okropnie i stąd te wszystkie uprzedzenia. Tak mi się wydaje ![]() A co do pracy w szkole - po tym co opowiada mi TŻ (a pracuje w tymm gimnazjum już 6 rok) nie jestem już taka pewna czy chciałabym podjąć pracę z "dziećmi"... ![]() Chociaż pamiętam, kiedy jeszcze byłam w liceum, koleżanki się śmiały, ze jeśli będę uczyła w szkole, żebym koniecznie powiedziała im w jakiej to nie poślą tam swoich dzieci - stwierdziły, że mam zadatki na nauczyciela - zołzę Cytat:
Bełchatów na nas czeka - i wcale nie mam tu na myśli psychiatryka... ciiii... No nic, uciekam, bo chcą już jechać ![]() Znowu fajnie było mieć Was na bieżąco przez te pare dni Pa! |
||
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszko czyli mam sprawdzać rozkłady autobusów Wiem - zadzwonie do Ciebie po 18, bo mam darmowe minuty
|
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. U jest mało nauczycieli biologii w mieście .Nie wiem skąd wynika fakt, że niemieckiego nie potrafię znieść. Ostatnio na jakimś festynie stałam za Niemcami, musiałam odejść, no nie mogłam tego słuchać, to już jak fobia. Albo jak słyszę niemiecką piosenkę. Miałam też beznadziejne nauczycielki niemieckiego, co roku się zmieniały i żadna, ale to żadna nie przypadła mi do gusty. Pamiętam, że miałam zawsze pasek i w ogóle same piątki, a z niemieckiego problemy, żeby dobrą ocenę mieć i uciekałam z lekcji. I niemiecki obniżał mi średnią później heh . . Wychodząc w liceum (tam miałam 2 języki i niemiecki i angielski - fakt, że niemiecki tylko raz w tygodniu, a angielski 3) najbardziej się cieszyłam, że to już pożegnanie z tym językiem na całe życie. Wyrzuciłam od razu wszystkie książki. Tak więc ja i on, nie polubimy się już na pewno .Milka mieszkam w akademiku z dziewczyną z Bełchatowa .
|
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten aktor, do którego jest podobny Michał, to Michael Shanks - grał Daniela Jacksona w serialu Stargate SG-1 (Gwiezdne Wrota) ![]() Atsenka nie martw się, będzie dobrze ![]() ludzie są czasami bardzo złośliwi (a zwłaszcza rodzina) i nic nie można z tym zrobić ![]() I naprawdę się już żegnam bo mnie dwóch facetów zaraz zaszlachtuje ![]() Buziaki dla wszystkich maniaczek |
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widok takiej ilości dzieci mnie przeraża Koleżanki szczere do bólu![]() Sprawdziłam rozkłady, więc teraz już nie masz wyjścia ![]() To do usłyszenia
|
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. U jest mało nauczycieli biologii w mieście .Nie wiem skąd wynika fakt, że niemieckiego nie potrafię znieść. Ostatnio na jakimś festynie stałam za Niemcami, musiałam odejść, no nie mogłam tego słuchać, to już jak fobia. Albo jak słyszę niemiecką piosenkę. Miałam też beznadziejne nauczycielki niemieckiego, co roku się zmieniały i żadna, ale to żadna nie przypadła mi do gusty. Pamiętam, że miałam zawsze pasek i w ogóle same piątki, a z niemieckiego problemy, żeby dobrą ocenę mieć i uciekałam z lekcji. I niemiecki obniżał mi średnią później heh . . Wychodząc w liceum (tam miałam 2 języki i niemiecki i angielski - fakt, że niemiecki tylko raz w tygodniu, a angielski 3) najbardziej się cieszyłam, że to już pożegnanie z tym językiem na całe życie. Wyrzuciłam od razu wszystkie książki. Tak więc ja i on, nie polubimy się już na pewno .Milka mieszkam w akademiku z dziewczyną z Bełchatowa .
|
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(co za skromność )A Ty jakie województwo reprezentujesz ![]()
|
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Ja pochodzę ze śląska (okolice Rybnika), ale 9 miesięcy w roku mieszkam w Opolu, a teraz to dodatkowo pod Wrocław będę dojeżdżała na studium w weekendy .
|
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra odpowiedź
O popatrz. Ja mieszkałam w akademiku z dziewczyną z Rybnika Tylko przez dwa tygodnie, no ale zawsze coś. Też mega sympatyczna, pamiętam jak mi płatki śniadaniowe z szafki podkradała![]() A co to za studium, że aż pod Wrocław będziesz musiała dojeżdzać
|
|
|
|
|
#1997 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pewno Ci wyśle...Cytat:
Atsenko trzymaj się Kochana i nie daj się Witam wszystkich i pozdrawiam
|
|
|
#1998 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
Juz mi troche lepiej.... pozwierzalam sie i wam i przyjaciolce i ochlonelam troszke. virka --> przypomnialo mi sie... ja ogladalam "My dzieci z dworca zoo" - polecam, ale ksiazka duzo lepsza. Film jest bardzo stary. Lecial kiedys w tvp2 i sobie nagralam, ale nie moglam pozniej tej kasety znalezc. Moze przy porzadniejszych porzadkach sie odnajdzie. A ja sie biore za czytanie ksiazki "Niania w Nowym Jorku". Przeczytalam Niane w Londynie jednym tchem tak mi sie spodobala, wiec teraz czas na kolejna serie przygod niani ![]() Finlora --> wroc do nas predko No i moze ugotuje cos na obiad W koncu mam czas do 19 Buziaki
|
|
#1999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętam jak przeczytałam "Diabeł ubiera się u Prady" (świetna, strasznie mi się podobała) i bardzo się cieszyłam, jak powstał film, oczywiście dużo stracił do książki, ale Miranda grana przez Meryl Streep była świetna
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie nastepna ksiazka jaka przeczytam bedzie "Diabel ubiera sie u Prady"
Bardzo lubie czytac lekkie, wesole ksiazki, psychologiczne tez bardzo lubie, za to nienawidze science fiction zarowno ksiazek jak i filmow. W ogole przeczytalam wiekszosc ksiazek jakie mam w domu, mojej siostry i najblizszych znajomych. szkoda tylko ze oni tak malo czytaja A gdybym chciala kupowac wszystkie ktore mam ochote przeczytac to bym zbankrutowala. A moze polecicie jakas fajna komedie? Ewentualnie komedie romantyczna Za duzo horrorow sie naogladalam ostatnio, wiec sie na komiedie przerzucam teraz. Tylko nie polecajcie nic w stylu durnych amerykanskich pseudo-komedii Chyba wiecie ktore mniej wiecej mam na mysli.
|
|
#2001 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Milka ja się zakochałam w kolorze Twoich włosów, mój wymarzony! A Ty chcesz go zmieniać??Mam nadzieje, że nie trafi Ci się żaden gorszy dzień (nie tylko ze względu na włosy oczywiście )Cytat:
Bo jak jest samotny, to niech sobie szuka nawet asystentki, która będzie dla niego całymi dniami zwisała z żyrandola![]() Cytat:
Teraz książki pozyczam tylko zaufanym osobom |
|||||
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
melduje tylko, że wróciłam
|
|
|
|
|
#2003 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Milka a ile Ty masz lat w ogóle, bo ja myślałam, że 19 jak w nicku ![]() Studium farmaceutyczne . Zaczynam za niecałe 3 tygodnie, już nie mogę się doczekać . Cieszę się, bo będę miała na pewno łatwiej na wstępie po 2 latach biologii, wszystkie laborki, ważenia, reakcje, biochemie, chemie, anatomie już przeszłam, więc myślę, że to będzie dla mnie przyjemna powtórka też . Cytat:
A studiowałaś tam dziennie ? Cytat:
Siedziałam w domu od piątku i od czwartku włosów nie myłam, zawsze co 2 dni myję, teraz przetrzymałam, bo nigdzie nie wychodziłam i jakie cuuudne są po umyciu, jak się ładnie skręciły. Szkoda, że częściej sobie nie mogę na takie przetrzymanie pozwolić heh .
|
|||
|
|
|
|
#2004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też życzę powodzenia Wam obu ![]() Cytat:
Mi się bardzo podobają włosy Madonny w teledysku 4minutes http://bp3.blogger.com/_v-TXCtSuk70/...+4+minutes.JPG Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podeślesz jakiegoś linka z tymi testami? ![]() Cześć |
||||
|
|
|
|
#2005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? Tutaj są linki http://www.radydlazdrowia.pl/quiz/6/index.html http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,53741,70697.html Też mi się bardzo podobają włosy Madonny w tym teledysku, w ogóle ona wygląda pięknie, ten makijaż, twarz, czego to operacje nie dokonają, ona wygląda teraz lepiej niż 10 lat temu .Mi nie chce się robić obiadu i właśnie zupkę chińską sobie zrobiłam "Morowy borowy" też mi obiad :/. Koleżanka się odezwała, otwieram sms, a tam pytanie czy może sobie dzisiaj wpaść po ładowarkę (jej się zepsuła a ja mam niepotrzebną z nokii)... a już myślałam. |
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Zadomowienie
|
Hmm tez zrobilam sobie test i wyszlo mi ze jestem jesienia, ale po przeczytaniu opisu jesieni wiem ze napewno nia nie jestem! Wychodzi na to ze jestem wiosna, ale z kolei pisze tam ze w Polsce jest bardzo rzadko spotykana. Juz sama niewiem... W kazdym razie jesli jestem wiosna to wszystko robie nie tak
Moje ulubione kolory sa mi calkowicie odradzane... Chociaz w sumie prawda ze w czarnym wygladam starzej, ale co ja poradze ze to najlepszy kolor pod sloncem
|
|
#2007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2008 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro polecasz to sama sprawdzę![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widzę rocznik 87 - mam siostrę w tym samym wieku Ja jestem dwa lata starszaTeż chodziłam do studium policealnego i zaczynaliśmy dopiero w pazdzierniku ![]() Cytat:
Teledysku nie widziałam, ale wydaje mi się, że ja z roku na rok się starzeje a Madonna młodnieje![]() Cytat:
Ja obiadu już nie zmieszcze - z nudów chrupie jabłka i zaraz pęknę Wogóle to nie znoszę takich zupek. U mnie w rodzinie często to jedzą, ale dla mnie to istne paskudztwo ![]() Koleżanka przyjdzie - będzie okazja pogadać Może ta ładowarka to tylko pretekst![]() Edit: Z testu wyszło mi, że jestem wiosną, ale po przeczytaniu artykułów ze strony gazety stwierdzam, że chyba bliżej mi do lata Każą mi porzucić czarny kolor - potwory |
|||||
|
|
|
|
#2009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A co studiujesz, bo studiujesz jeszcze, pisałaś o akademiku i gdzie ? Też bym sobie jabłek zjadła, ale w lodówce pusto, wykorzystuje to że mój TŻ właśnie przyjechał (ma przepustke do jutra) i ponosi mi moje ciężkie zakupy. No co na siłowni ćwiczy, to ma mały trening :P. Ja spotkałam się z tym, że studium zaczynają we wrześniu, pierwszy raz słyszę że w październiku. A gdzie chodziłaś, co to za studium? Za zupkami też nie przepadam - właśnie wylałam połowę. Ale nie chce mi się gotować obiadu, nie chce mi się tłumaczyć tych tekstów do pracy licencjackiej, cud że włosy mi się chciało umyć. Jakaś twórcza niemoc mnie ogarnęła :/. Napisałam jej że wychodzę właśnie i nie wiem o której będę. Ale wątpie, że chce pogadać. Zobaczy się. A ja wychodzę na spacer i te zakupy z moim. Do wieczora
|
|
|
|
|
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, że możesz sobie tak bez tapety chodzić![]() Dzięki za linki, zaraz zrobie ten test Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Specjalnie dla Ciebie wstałam przed 6

Stwierdziła ,że mama tak zniszczine włosy i obcięłą aż 7 cm 

Bo jak jest samotny, to niech sobie szuka nawet asystentki, która będzie dla niego całymi dniami zwisała z żyrandola

Mi się bardzo podobają włosy Madonny w teledysku 4minutes