![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]()
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Otóż to, niektórzy są tacy, że potrafią (bez względu na to czy to najbliższa rodzina czy nie, ale najważniejsze że ta osoba z jakiś powodów wystąpiła z ich kręgu), powiedzieć w twarz :"nie podam ci ręki, chyba że do nas wrócisz". Po prostu paranoja!
![]() Taką sytuacje miała bliska mi osoba.
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Aguniu Kochanie 14 strona? ojjj trzymam kciuki bo wiele sie dzialo od tamtych stron u kazdej PM
![]() My dzisiaj z TZ wkoncu rozmawialismy ![]() ![]() Za duzo sie dzialo od 2 tygodni... za duzo zlego, za duzo obojetnosci, zlosliwosci... ja juz wiedzialam, ze albo powiem glosno ze nie bede sie wkoncu oszukiwac, ze nie jestem szczesliwa i razem dojdziemy do wniosku ze to koniec, albo na sile wezme ten slub.... I wczoraj powiedzialam glosno co o tym wszystkim mysle, ze sie dusze, ze nie jestem szczesliwa.... ojj padlo z moich ust bardzo duzo slow, przykrych slow do TZta... dlugo nie moglam wnocy pozniej spac, az mi sie zal Go zrobilo ![]() Powiedzial, ze jesli mamy na sile brac slub to On go nie chce, to nie warto sobie niszczyc zycia ![]() Ale dzisiaj wstalam rano i pierwsza mysl - o Boze czyli to juz koniec ???? ![]() ![]() I dzisiaj przeanalizowalismy wspolnie te okropne 2 tygodnie, ktore tak naprawde zniszczyly Nam kontakt... Powiedzielismy sobie szczerze co Nas denerwuje w drugiej osobie, co musimy koniecznie zmienic itp... i zobaczymy jak bedzie... Poza tym wkoncu TZ zalatwil namiary na dziewczyne ktora spiewa na weselach, takze jutro dzwonie ![]() Jutro jade na trzecia przymiarke ![]() I moze uda mi sie jutro kupic w Oswiecimiu TZtowi kamizelke z musznikiem. No i remont rusza od jutra znow pelna para ![]() ![]() Toverek - wiem o czym mowa z Twoja sytuacja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |||
Zadomowienie
|
![]()
Hej Dzioobaski!! muah muah muah!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ryby łowiłaś powiadasz... ![]() ![]() Motorówką pływałaś...ja też chcę odpoczynku... ![]() ![]() buziuchna dla Was ____________________Mam zły humor i śmutno...ale zniosę to jak mężczyzna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki,żeby sytuacja pozytywnie sie rozwiązała ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że ryby łowiłam to sama sobie się dziwię, bo nigdy za tym nie przepadałam. Ale bardziej podobało mi się w tym łowieniu ryb wiosłowanie łódką, uparłam się że ja będę i koniec. I sama dopłynęłam do brzegu, a łatwo nie było, bo wiosła były nie od pary, jedno mniejsze drugie większe, i non stop łódka mi się kręcić chciała a nie płynąć. A potem z brzegu jeszcze przez megafon się pytali dlaczego kobieta wiosłuje ![]() Izuś a co to się stało że humorek podły, co? ![]() ![]() Kakusia super że się pogodziliście, ale jeszcze lepiej że pogadaliście szczerze, bo tylko tak można zbudować naprawdę trwały związek. A widzę coraz wyraźniej że takie kłótnie i rozterki przed ślubem to norma, bo ja mam tak samo. I jak przeczytałam o tym, jak Twój TŻ powiedział, że mu źle bo nie jesteś przy nim szczęśliwa, to jakbym mojego słyszała. Ehhh, ja już naprawdę chcę mieć to za sobą... Aha, i melduję że wszystko nadrobiłam już ![]() ![]()
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
Hello.
Jak dawno mnie tu nie było. A tak na marginesie to czy wszystkie panny młode, które wychodzą za mąż 23 sierpnia nie mają czasu na wizaż??? Wcale się nie dziwię, ja sama wdepnęłam na chwilkę. Wszystko już gotowe wesele w sobote ![]()
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja miałam lekkiego stresa przed ostatnią przymiarką sukienki. Czasem mnie dopada, ale mówię sobie przecież to nic strasznego, tyle par się żeniło i jakoś tam było. Jednak najbardziej chyba stresującym momentem może być przysięga boję się,że się rozkleję...
![]()
#910 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Na szczescie wczorajszy wieczor nie skonczyl sie tak zle jak pisalam....Ale nie bylo sielanki od sameego poczatku.To byl Armagedon z mojej strony,Tomek tez nie zostal bez winy... Przyszedl z mina jak kot...wiecie jaki ![]() ![]() W pewnym momencie ja zaczelam strasznie krzyczec na niego.Przeklinalam a On nie pozostawal dluzny...Poczulam ze to koniec i ucieklam do lazienki..Rozplakalam sie z nerwow i zalu nad soba..wszedl i zaczal mi dokuczac,ze sie nie intersuje weselem,ze jestem taka siaka,i ja dalej plakalam.W koncu sie we mnie zagotowalo i wykrzyczalaam mu wszytsko.... Pytam go kto wpadl na ten genialny pomysl aby ta mala glizda przyszla z chlopakiem,Tomek pow ze On,i wtedy juz na spokojnie powiedzialam mu,ze jesli szanuje moje zdanie i liczy sie z nim to prosze go zeby sie postawil na moim miejscu,i zeby zrozumal ze nie ma potrzeby proszenia tej glizdy z chlopakiem.... Noi od slowa do slowa,coraz ciszej....w koncu mowi ze sie zastanowi i ze on wie ze ona moze przyjsc sama ale ladnie by bylo ja zaprosic z chlopakiem.A ja mu mowie ze ladnie to bedzie jak wogole przyjdzie i sie bedzie ladnie bawic. Noi potem mnie przyciagnal do siebie i mocno przytulil,przeprosil,ja jego tez ![]() Dziewwczynki uwierzcie mi nie chodzilo o to aby postawic na swoim.Chcialam aby to co zostalo postanowione przez cala rodzine nie ulegalo dyskusji... katia i m.a.r.t.a. malin i inne robale dziekuje Wam za mile slowa i podtrzymanie na duchu....To pomaga w chwilach kiedy do akcji wkracza tesciowa-zlosliwa i obludna....ale bez komentarza... Narazie jest spookoj,ale zobacze co dzis mi powie.. MIlego dnia kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Raczkowanie
|
Witam Was po weekendzie
![]() Nie było mnie 2 dni, bo zafundowaliśmy sobie z TZ odstresowujący przedślubny wyjazd weekendowy ![]() ![]() ![]() No i nawet nie ma tak duzo stron do nadrobienia ![]() A wiec zaczynam czytac. Miłego dnia ![]() I zapraszam na kawkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
toverek trzymaj się!
Pomyślałam, że skoro Twoi kuzyni przychodzą bez osób towarzyszących, to ta sąsiadka TŻa też może. Niech siądzie w grupie rówieśników i z nimi się bawi.
#914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to samo mu tlumaczylam ale wiesz jak bylo ciezko powtarzac jedno i to samo w kolko zeby to tego kolka doszlo ze nie stanie sie jej krzywda kiedy przyjdzie sama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi zostały od dzieś równe 2 miesiące ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dałam się dziś dobrowolnie pokłuć - poszłam sobie na badanie krwi, razem z mamą i siostrą ![]() Za chwilę wezmę się do roboty, tylko że mi sie cholernie nie chce ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grunt to zachować spokój. Oboje się stresujecie całą tą sytuacją przedślubną, tylko facetom trudno się do tego przyznać ![]()
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Toverek Kakusiaw końcu dobre wieści ![]() Może dziś bedzie tu gwarniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny a ja od 7.00 sprzątam dom, bo za 2 godziny moja mama przyjeżdża, czekam na nią jak na zbawienie żeby mi pomogła z przygotowaniami
![]() ![]() toverek dobrze że już się wyjaśniło spięcie ![]()
#919 | |
Rozeznanie
|
czesc
![]() mimo ze malo piszczecie (jak na Was ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#920 |
Raczkowanie
|
asiuk malin30 soffera:
dziekuje Wam kochane...co prawda ne wiem co dzis od Tomka uslysze ale mam nadzieje ze zrozumie. To nasz slub,nasz dzien i nigdy sie ne powtorzy taka chwila bo ja wcale nie zamierzam sie rozstawac z Nim.... m.a.r.t.a. przykro sie czyta ze jakis gosc weselny ne zrobi wyjatku w waznym dniu swojego wnuka-chodzi mi o F.To tylko jeden dzien a w kosciele nie bedzie dluzej niz 45 min.Rozumiem,ze nie dysktujuecie z dziadkiem tylko sami to przezywacie?Mam nadzieje,ze dziadzio F.podejdzie do tej sprawy z klasa i Twoj kochany bedzie szczesliwy. Moj Tomek tez nie bedzie mial milo w dniu slubu.Pisalam Wam o tym,ale przypomne:jego tato zmarl 10 lat temu,ma tylko mame,jego ojciec chrzestny tez zmarl,a mama chrzestna ma slub swego syna najmlodszego w Chicacgo tydzien przed naszym i po prostu powiedz Tomkowi ze jej sie nie oplaca latac tam i spowrotem,wiec jej nie bedzie ![]() Dziewczyny zbieramy sie z mama zeby jej cos kupic na wieczor na wesele i na poprawiny.Cos jej sie nie che........... |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#922 | ||
Zakorzenienie
|
Witaj kotecku
![]() Toverku- żabeńko moja! Jakieś straszliwe rzeczy tu przeczytałam... Ale widzę , że prawie się wyklarowało więc mi ulżyło! ![]() Uważam, że zrobiłas bardzo dobrze! Ja też bym nie ustąpiła!! Wyobraź sobie jak czułoby się Twoje kuzynostwo, gdyby ta SąSIADKA przyszła z chłoptasiem, a oni sami... ![]() Na teściówkę brak mi słow ![]() A Tomeczkowi dupkę przetrzepać i będzie gites, bo widzę że się opamiętał! ![]() Cytat:
Jak ja nie lubię ludzi "pseudo-fanatycznie-wierzących" z totalnym brakiem tolerancji! Zero szacunku dla takich osób!!! Martuś Twój F. będzie miał wszystkie ukochane osoby przy sobie! A dziadek... jest niepoważny i widocznie mało kocha wnuka... Smutne, ale prawdziwe... ![]() Mojego Łukasza kuzynka brała w lutym ślub cywilny i jej babcia <lukasza też z reszta> nie przyszła na niego ani na przyjęcie. ![]() Ta z kolei jest "święta" i nie potrafiła zrozumieć, że ta kuzynka hajta się z niewierzącym i nie biorą kościelnego na przymus. Żenujące... Co zrobić... Olać!!! ![]() Cytat:
![]() Zjadłam z szyneczką kromeczkę i zaraz 2 śniadanko! Chyba zjem płatki tak po 10 na zimno z mleczkiem. Kakusiu- mam nadzieję, że słoneczko wyszło u Was na dobre! ![]() My rozdalismy następne 3 zaproszenia. Zostały nam takie niedobitki... Jeszcze 2 koleżanki i jedno miejsce <2 zaproszenia> 2 ciocie. Brrrr... dość mam. ![]() Z Ukim jest od kilku dobrych tygodni bezpłciowo! ![]() Nie dogadujemy się , w zasadzie nie rozmawiamy... A ja jestem wredną małpą... on się niczym nie przemuje a ja wszystkim! Czyli standardzik przedślubny... Echh.... co robić...
![]() |
#923 |
Wtajemniczenie
|
Byliśmy u przysz łych teściów...Były moje łzy. Powód- mój przyszły szwagier. Nic nam nie pomaga- stawia tylko żądania. Jego dziewczyna w dzień naszego ślubu ma egzamin więc nie wiadomo czy oni nie przyjadą tylko na wesele ( to nic że ślub jest podstawą w tym dniu). Poza tym organizuję noclegi- w domkach campingowych z łazienką i aneksem kuchennym tyle ze 4 osobowych. A smark chce dwuosobowy domek. Wiecie jak to boli- przyjaciele pomagają w organizacji, latają chca nam coś ułatwiać, pozałatwiać a ten gówniarz tylko żąda. Rozmawiałam z mamą Kamila gdy Daniel włączył się do rozmowy. Nie wytrzymałam- poszłam do pokoju i sie rozpłakałam. TZ nie był świadom całej sytuacji, przyszedł dopiero po chwili. Przytulił mnie. Powiedział że na ślubie wystarczy że będę Ja i ON. Kamil jest introwertykiem, nie potrzebuje ludzi...Dziewczyny po tej całej sytuacji nie chce mi się tego wesela. Nie chcę patrzeć na Daniela- młodszej zmory rodziny Wardachów. Jak chce dwuosobowy domek niech sobie wynajmie pokój w hotelu.
Usadzam gości, bedą winietki. I na początku zastanawialiśmy jak to rozwiązać- Kamil nie jest jakoś bardzo związany z bratem ale wypadałoby go gdzieś w miarę blisko nas umieścić. Po jego zachowaniu nie mam skrupułów. Zadnych. Ci , którzy są nam pomocni, są nam wsparciem, są nam bliscy będą blisko. A brat gdzieś , obojętnie gdzie. Pomyślicie że jestem wredna małpa. Ale ja mieszkam z moim szwagrem w roku szkolnym, ile z nim się naużerałam to moje. Ile razy starał się mnie poniżyć to tylko ja wiem ale... no cóż smark niczym mi nie imponuje, nie ma rzeczy której bez jego pomocy nie potrafiłabym zrobić. Nie zależy mi. Za dużo nerwów mnie to kosztuje
#924 | ||||
Zadomowienie
|
![]()
Dzioobeczki moje
![]() Dzisiaj pisała mi moja znajoma ze średniej, ze będzie u mnie robić fociaki, (Skubana dobra jest w tym) i bardzo sie cieszę( mogła nie wyrobić sie ) teraz kombinuje jej dojazd tylko.. ![]() JUTRO PRZYMIARKA!!! godz. 12 ![]() W czwartek zamawiam kwiaty, dziś TZ dzwoni do zespołu i kamerzysty ustalić co i jak, ja idę do fotografa... ![]() Cytat:
![]() Dzieki Agus, że sie zainteresowałaś... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
Wiecie co... To już paranoja... Co jest z tymi rodzinami?
Izazusia nie daj się! Trzeba skonczyc z tymi warunkami dyktowanymi przez gosci bo oszalejemy! Jestem 1,5 miesiaca przed slubem a tez juz mam dość... Wczoraj u rodzinki zetknelam sie z osoba ktora odmowila mi swiadkowania ( ta od chce miec spokojne wesele) i wiecie co ani jej maz ani ona słowem nie nawiazali rozmowy z nami ani z pozostalymi osobami, siedzieli zdziwieni, ze tam akurat bylismy i totalna cisza ![]() Tak wiec zrobcie brata na szaro i tyle skoro on zachowuje sie jak totalny głupek. W ogole to jestem nabuzowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najważniejsze, że Twój dziubasek jest po Twojej stronie i tylko to się liczy. Musisz za przeproszeniem olać tego gnoja <bo nie da się inaczej tego nazwać>. Skoro coś mu nie pasuje, to trudno! Nic dla niego nie załatwiajcie. Ja bym mu zrobiła na złośc! O... taka jestem ![]() Ciekawi mnie tylko co powiedziała na ten temat teściowa, hmm?? ![]()
![]() |
#927 | ||
Raczkowanie
|
katey, monai - najlepsze życzenia! duzo duzo miłości! mam nadzieje, że wszystko pieknie sie udało, bo akurat u nas pogoda za szczególna nie była....
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że wyjaśniliście sobie z Tomkiem wszystko. Trzymam kciuki, żeby teraz było juz tylko lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Kakusia - dobrze, że wszystko wyaśnione ![]() izazusia - do niektórych gości brak słów... Jak cięzko im przyjąc, że nie są pepkiem świata... Pamietajcie, że ty WY jesteście najważniejsi tego dnia, i nie daj wyprowadzac sie tak z równowagi, bo szkoda Twojego zdrowia dla takich ludzi... Trzymaj sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Izuś, przytulam mocno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.