|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.IV
Ja mam zamiar dac znac siostrze ( licze, ze przyjedzie mnie wspierac albo zajmie sie mlodym ) i mamie. Reszta dowie się jak bedzie czas
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
A ja muszę się pochwalić, że udało mi się dzisiaj uszyć 3 zasłony do domu. W piątek położyli w końcu panele, i zamontowali karnisze. Miałam już wcześniej kupiony materiał. Mam do zrobienia 4 duże okna czyli 8 zasłon. W sumie okazuje się, że szycie to pestka (właśnie się tego uczę). Największy problem mam z odpowiednim docięciem materiału, szczególnie tak dużego - za cholerę nie wiem czy obcinam pod kątem prostym
Muszę to zrobić przed porodem, po chcemy się w marcu przeprowadzić a dom sąsiadów mam 5 m od moich okien. Ale Ci mają przynajmniej rolety. W domu po skosie, trochę dalej, mieszkają starsi ludzie - już kilka razy widziałam sąsiada z lornetką jak obczajał co my tam robimy ![]() :brzyda l: Po cc i z śpiącym niemowlakiem maszyna do szycia raczej odpada. Jutro CD. Przydały by się jeszcze firanki, ale nie wiem czy moje umiejętności krawieckie pozwalają na wszywanie taśmy marszczącej... Chwalę się też podłogą
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd9vvj9axi6zng.png https://www.suwaczki.com/tickers/ex2by2v4ryjbufjc.png https://www.suwaczki.com/tickers/tkvgh758sh1iafsd.png Edytowane przez snesha Czas edycji: 2019-01-12 o 22:22 |
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woow super i powodzenia!
|
|
#334 | |
|
Rozeznanie
|
Cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i kończy się 12ty jedno jest pewne -mojemu bratu mały nie zrobił prezentu imieninowego (No chyba że jakiś poród torpeda to jeszcze ma szanse
)Cytat:
co do szycia to nie pomogę bo nie znam się kompletnie.Cytat:
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cieszę się, ze komuś soe przyda film
mi samej napewno!! Mlody ma swoja pierwsza pobudkę i wolal tate a nie mame. Ciekawe jak będzie później. Zaraz chce isc spac. Ciekawe o ktorej zasne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#337 | |
|
Rozeznanie
|
Cz.IV
Cytat:
Biedna pewnie teraz nie może zasnąć ![]() Ja tez bym chciała powiadomić wszystkich już „po”... Ale jak malzon będzie w pracy i nie będzie mógł zjechać to będę niestety zdana na teściów a później to już „fama” po rodzinie pojdzie jak lawiny w Tatrach. Choć po dzisiejszym dniu rozważałam w trakcie kąpieli samotna jazdę taksówka na porodówkę ![]() Pochwaliłam wam męża rano... mhm mhm. Tak mnie wkur*** po powrocie z pracy, ze to poezja. Choć sama nie wiem czy bardziej wkurzył czy sprawił przykrość... Jedno i drugie! Jak to było? Nie chwal dnia....? ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
A tak serio to ja juz sie nauczylam, ze nie wolno nikogo chwalic! Nikogo!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#339 |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.IV
Snesha, super że już remont tak zaawansowany
niestety na szyciu się nie znam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Działa Wam sprawnie tapatalk??
Ciekawe jak tam śliweńka?? ![]() Petro co wymyślił Twój mąż?? ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#341 | ||
|
Rozeznanie
|
Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
Cytat:
Działa, działa. Wlasnie tez się zastanawiam bo nastała jakaś zastanawiająca cisza u Sliwenki... A malzon... no cóż... Nie oszukujmy się... pod koniec ciąży ciezko wyglądać jakoś super a przynajmniej jakoś znośnie ( w moim wypadku przy wadze mocno ciezkiej) a dziś skutecznie sprawił, ze poczucie mojej już naprawdę wątpliwej atrakcyjności spadło do poziomu -100. Efekt jest taki ze od 16 się nie odzywam do niego i zapewne to jeszcze potrwa jakiś czas. Cytat:
Muszę od Ciebie przejąć ten nawyk koniecznie... Jeszcze do tego wszystkiego muszę dołączyć do „Klubu Zgagowiczek” ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Petrochemia Czas edycji: 2019-01-13 o 01:54 |
||
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze Sliwenka cos kombinuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#343 |
|
Konto usunięte
|
Cz.IV
Tez wstalam z Mysla o. Naszej sliwence
Dzien dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Petro Ci mężczyźni.. Hejka tak w ogóle. Wstałam ale muszę dospać.
|
#345 | |
|
Rozeznanie
|
Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
Cytat:
![]() Prędzej Michałek jej coś kombinuje Czyżby miał „WOŚPową” datę urodzenia? I dziś nie Dzień Dobry tylko Siema! ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Petrochemia Czas edycji: 2019-01-13 o 07:30 |
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Hej
![]() Snesha przy wielkich kawałkach materiału warto sobie złożyć na pół i jeszcze raz na pół i jak nie masz wprawy w cięciu to odmierzyć nawet co 10 cm i zaznaczyć długość jaką chcesz odciąć. I najlepiej to robić na podłodze jak nie mieści się na stole. Na czymś płaskim koniecznie My dziś chcemy koniecznie po szpitalu chociaż na chwilkę na rynek krakowski na finał WOŚPu wpaść już kupiłam u mamy ginekolog ebook instaserialu (dochód na WOŚP) i robiłam wpłatę przez mBank ale chcę jeszcze tak "na żywo". Mam dobre wspomnienia zawsze Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Dzień dobry
też jak wstałam to pierwsze co to myśl czy są jakieś wieści od Śliweńki może coś się dzieje Ja dziś miałam średnią noc, syn obudził się o 3 i potem nie chciał zasnąc. Na szczęście zasnął jeszcze i wstał dopiero niedawno. A Mała tak szalała w nocy, że też ciężko było spać. Moje żebra ledwo żyją już Idę zaraz kawę zrobić, coś zjeść i o 9 jadę do mamy na chwilę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
Cz.IV
Ja tez bym chciala isc na chwile na wosp a Poki Co kupilam ebook od mamy ginekolog
wspieram wosp siema!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Sliwenka: daj znać co i jak!
**Hej! Ja dzisiaj miałam kiepska noc... Co chwilę się budziłam, wszystko mnie bolało włącznie z dupskiem i krzyżem. Mój syn miał wczoraj dzień i noc bardzo aktywne. Obudziłam się o 4.30, bo Leoś chyba się przeciągał. Usnęłam o 6.45, a o 7.30 już mój mąż zaczął się wiercić i tyle spania Teraz zamiast spać dalej szaleje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() Ja mialam niby dobra noc ale sny jakies dziwne... nie pamietam ich ale miałam wrazenie, ze to cos z porodem. Synek spal cala noc z tata nie wolal mnie i wiedzial, ze tata jest obok w razie czego. Ja za to zasnac nie moglam znowu. Zjadlam dzis te drozdzoweczki i kiwi i juz zaluje bo czuje zgage morderce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- 21.01 bedzie Super krwawy ksiezyc, moze posypia sie porody ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Cz.IV
Dołączam do klubu szczęśliwych posiadaczek wospowych ebooków MG
właśnie mi towarzysza w drodze na wycieczkę w poszukiwaniu jakiegoś smacznego jedzenia miłej niedzieli i trzymam kciuki za Sliwenke, może to już? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Ja tez mam! Ja teeeez
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#353 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pięknie ![]() zazdraszczam domu pod lasem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dopiero poprawiło się mi jak wzięłam większą dawkę magnezu za tydzień jak wszystko odstawie chyba umrę z bólu jakbym nie brała tabletek to zapewne bym znów już urodziła ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
O i jest śliweńka.
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
jestem
![]() gin mówił że jak będą te skurcze bardzo bolesne bym pojechała na kroplówkę na IP, ale zapewne by mnie już na oddział zostawili :/
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliweńka, moja ginka ostatnio mi dała komplement, bo powiedziała że młoda wygląda że bedzie miała 3800g i trzeba to wypchać itp, ale ja mam bardzo fajną miednicę do rodzenia i pięknie już się porozciągała
Ja też czuje że odstawiłam Mg i Dupka, ale nie jest źle, pewnie muszę się dostosować
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
A jednak Śliweńka nadal w dwupaku
![]() Dzień dobry dziś wspieramy wośp. Exi pięknie pokazałaś na insta że warto![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Karla no bardzo ładny komplement.
![]() Sliwenka tak jest. Dali by Ci kroplówkę na rozkurczenie i zostawili zapewne na oddziale.
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Moj synek urodzil się dwa dni po pelni
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na noc wzięłam lyczek i cała noc spokój, gdzie ja czasem przez sen się krztusilam, brałam po 2-3 tabletki na śpiocha, także mimo, że faktycznie konsystencja i smak nie najszczesliwsze ale kurde działa ![]() Siema, siema U nas z okazji WOŚP się w sumie nic ciekawego nie dzieje w mieście, także my tylko z konta przelejemy jak co roku ![]() Choinkę muszę rozebrać bo już taka niewyględna się zrobiła a tak tego nie lubię :/ Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

Cz.IV

przeciez malutka bedzie low need
albo synek do Was do lozka a maz sam...Ha ha
juz czuje jaka Wam jazde zrobi jak w koncu sie odezwiecie 
)
co do szycia to nie pomogę bo nie znam się kompletnie.

właśnie mi towarzysza w drodze na wycieczkę w poszukiwaniu jakiegoś smacznego jedzenia
miłej niedzieli i trzymam kciuki za Sliwenke, może to już?