Skutek smarowania twarzy samym miodem... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 11:02   #91
vadi
*sportaddict*

Dot.: Skutek smarowania twarzy samym miodem...

Cytat:
Napisane przez whoa Pokaż wiadomość
No to nałożylam to cudo na kawałek ręki, kawałek nogi, nos i brodę, ile mam to trzymać ? Aż zaczą wyłazić ??
do skutku
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:03   #92
Annaluka
Zakorzenienie

Zajście w ciążę z ręcznikiem wujka = urodzisz myjkę

To lepsze, niż lambie
Stary 2008-08-18, 11:05   #93
whoa
Wtajemniczenie

Co by to nie było, to chce żeby wylazło. Tylko boję się że będę musiala ucinać to maszynką hahah :

"ja mojemu dziecku scinalam to nozykiem do golenia oczywiscie z plecow no chyba, ze pociagniesz za samego robala ale jak ciagniesz on nie chcewyjsc i ciagnie sie za nim skora" - from kafeteria xd

whoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:08   #94
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

To lepsze, niż lambie
spoko, to możliwe, co nie-e? w koncu łatwo nie zauważyć, że się wyciera w kroku ręcznikiem pełnym wujkowej spermy

nie mogłam się powstrzymać

Cytat:
ciagniesz on nie chcewyjsc i ciagnie sie za nim skora" - from kafeteria xd
swoja czy obcego?
Stary 2008-08-18, 11:09   #95
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Swoją droga, wiedziałyście, że kilka lat temu pewni delikwenci, zarażając klientów tasiemczycą, leczyli ich z otyłości i nadwagi...
Taa, nawet modelki łykały jakieś tabletki z larwami tasiemca, żeby się rozwinął, aby im łatwiej było "utrzymać wagę". Zakazane to jest ale nie wiadomo czy dalej tego nie robią

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a w ogóle to czytałam, że każdy, kto ma zwierzęta, powinien iść co jakiś czas do lekarza 1. kontaktu po tabl. na odrobaczanie [siebie, rzecz jasna, tak samo, jak zwierzaka]
ja mam koty już 4 lata, jeszcze nigdy czegoś takiego nie próbowałam i aż się boję, czego mogłabym się o sobie dowiedzieć
Si, ja mam koty od 9 lat i co jakiś czas cała rodzina przechodzi odrobaczanie, łyka się tabletki i po sprawie :P jednocześnie odrobacza się zwierzęta u weterynarza, zastrzykiem albo (trudniejsza wersja:P) chowając im zmiażdżone tabletki w jedzeniu ;P

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:11   #96
gosiaczek6
Zakorzenienie

zatruwac sie z wlasnej woli tasiemcem-bezcenne
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:12   #97
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Taa, nawet modelki łykały jakieś tabletki z larwami tasiemca, żeby się rozwinął, aby im łatwiej było "utrzymać wagę". Zakazane to jest ale nie wiadomo czy dalej tego nie robią
to był szał w XIX wieku ponoć i na początku XX.
na samą myśl mi się jeść odechciewa, nie musiałabym połykać

Cytat:
Si, ja mam koty od 9 lat i co jakiś czas cała rodzina przechodzi odrobaczanie, łyka się tabletki i po sprawie :P jednocześnie odrobacza się zwierzęta u weterynarza, zastrzykiem albo (trudniejsza wersja:P) chowając im zmiażdżone tabletki w jedzeniu ;P
i lekarz wie od razu o co chodzi, jak się go o to prosi, tak? czy można bezpośrednio do apteki z tym iść?
bo ja właśnie odrobaczałam futra. oczywiście 'to nowe tabletki, których kot nie wyczuwa w jedzeniu' zostały olane i musiałam się nieźle namęczyć
Stary 2008-08-18, 11:15   #98
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Nałożyłam sobie na twarz Czekam teraz do 12.30 i idę zmywać. W razie gdyby nic mi nie wypełzło zabieg powtórzę, bo mi się sypnęło za dużo mąki i starczy mi jeszcze spokojnie na raz
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:16   #99
whoa
Wtajemniczenie

Mam złe wieści, jak narazie nic nie wyłazi ale nie wzięłam uprzednio ziołowej kąpieli
Najbardziej wiarygodne wydaje mi się to :

"Ludzie, jak to czytam to az sie wlos na glowie jezy, jakie ciemne mamy spoleczenstwo! No powiedzcie mi jakim cudem robaki tej wielkosci moga byc w skorze??? Chyba po wyjsciu bysmy mieli siatke zamiast skory. I czym te robaki maja sie zywic? Niby czemu wychodza? Sprobuje Wam troche wytlumaczyc, bo widze, ze jestescie w stanie uwierzyc we wszystko, co sie Wam powie, nawet takie bajki...

* Po pierwsze- podczes kapieli rozszerzaja sie potocznie zwane "pory", czyli nic innego jak ujscia mieszkow wlosowych, dlatego obserwujecie jak ROBAKI wychodza i ujscia wlosa.
* Po drugie- idalanie opisujecie wyglad wydzieliny, tak wlasnie wyglada loj. W ty miejscu odrazu zdementuje pojecie na ten temat- nie jest to plyn itp, tylko wlasnie taki zaschnieta, zbita, nagromadzona substancja. oze byc przezroczysta, mleczna, zolta, brazowa.
* 3- czarny czubek to nie glowka Waszego "pasozyta", tylko utleniona keratyna, ktora ciemnieje w kontakcie z powietrzem, a wiec juz ktos tam szedl dobrym tropem...
* 4- wychodzi tego najwiecej na plecach i karku, bo tam mamy skore gruba, a wiec nasze mieszki wlosowe sa wieksze, a co za tym idzie moga zgromadzic wiecej loju

Jesli chcecie o cos jeszcze zapytac, to smialo, wszystko da sie wytlumaczyc naukowo i nie jest to bardzo skomplikowane.

A dla osoby, ktora katuje w ten sposob swoje dziecko szczere kondolencje... Wolisz wierzyc jakims przypadkowym znachorom, uzdrowicielom itd? Doprowadzisz w ten sposob zdrowie swojego dziecka do riuny jesli postepujesz tak pod kazdym wzgledem... To chyba raczej wlasnie te osoby chca od Ciebie wyciagnac pieniazki, bo nie sadze, aby charytatywnie udzielali Ci porad i sprzedawali za grosze jakas zwykla pokrzywe nadajac jej miano cudownego ziola.

Tak wiec prosze, ludzie, troche racjonalnego myslenia, a wszystkim nam wyjdzie to na zdrowie!"
from kafeteria

Stary 2008-08-18, 11:17   #100
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Nałożyłam sobie na twarz Czekam teraz do 12.30 i idę zmywać. W razie gdyby nic mi nie wypełzło zabieg powtórzę, bo mi się sypnęło za dużo mąki i starczy mi jeszcze spokojnie na raz
jak się nie odezwiesz do 13., to będzie znaczyło, że ta cała historia to prawda i że robaki są agresywne

Cytat:
Tak wiec prosze, ludzie, troche racjonalnego myslenia, a wszystkim nam wyjdzie to na zdrowie!"
from kafeteria
czyli te same wnioski co u nas
Stary 2008-08-18, 11:17   #101
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:

i lekarz wie od razu o co chodzi, jak się go o to prosi, tak? czy można bezpośrednio do apteki z tym iść?
bo ja właśnie odrobaczałam futra. oczywiście 'to nowe tabletki, których kot nie wyczuwa w jedzeniu' zostały olane i musiałam się nieźle namęczyć
To się normalnie w aptece kupuje chyba, nie trzeba do lekarza po receptę dowiem się jaka jest nazwa tych "naszych" i dam Ci znać :P
Ja z kotami to mam taki koszmar zwykle kupuję taką małą strzykawkę bez igły u weterynarza, do środka zmiażdżona tableta, woda, mieszanko, później kota w ręcznik (co by nie podrapał), druga osoba trzyma pysk otwarty a ja mu to wpycham żeby połknął w sumie potrzeba 3 osób, a i tak zwykle to wypluwa

Wracając do tematu spytałam Babci czy wie coś na temat tych ludowych mądrości i pozbywaniu się robaków i ona nic nie wie, wielkie oczy zrobiła i "Moja matka nas nigdy jakimś miodem z robaków nie leczyła!" Także... kolejny argument że to byzydura ;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-18, 11:21   #102
vadi
*sportaddict*

Cytat:
To się normalnie w aptece kupuje chyba, nie trzeba do lekarza po receptę dowiem się jaka jest nazwa tych "naszych" i dam Ci znać :P
Ja z kotami to mam taki koszmar zwykle kupuję taką małą strzykawkę bez igły u weterynarza, do środka zmiażdżona tableta, woda, mieszanko, później kota w ręcznik (co by nie podrapał), druga osoba trzyma pysk otwarty a ja mu to wpycham żeby połknął w sumie potrzeba 3 osób, a i tak zwykle to wypluwa

Wracając do tematu spytałam Babci czy wie coś na temat tych ludowych mądrości i pozbywaniu się robaków i ona nic nie wie, wielkie oczy zrobiła i "Moja matka nas nigdy jakimś miodem z robaków nie leczyła!" Także... kolejny argument że to byzydura ;p
super, dzięki, to czekam na nazwę

a w moim przypadku wygląda to dokładnie tak:
Cytat:
Jak zaaplikować kotu tabletkę ?

1. Weź kota na ręce i otocz go lewym ramieniem tak, jak się
trzyma niemowlę. Umieść palec wskazujący i kciuk prawej ręki po obu stronach pyska i naciśnij lekko trzymając tabletkę w pozostałych palcach prawej ręki. Gdy kot otworzy
pysk wpuść tabletkę, pozwól kotu zamknąć pysk i przełknąć.

2. Podnieś tabletkę z podłogi i wyciągnij kota spod tapczanu. Ponownie otocz kota lewym ramieniem i powtórz cały proces jeszcze raz.

3. Wyciągnij kota z sypialni i wyrzuć rozłamaną już tabletkę.

4. Wyjmij nową tabletkę z opakowania, otocz kota lewym ramieniem jednocześnie trzymając lewą ręką wierzgające tylne nogi. Rozewrzyj pysk kota i palcem wskazującym prawej ręki wepchnij tabletkę tak głęboko jak się da. Zatrzymaj kotu zamknięty pysk i policz do dziesięciu.

5. Wyciągnij tabletkę z akwarium a kota z garderoby. Zawołaj żonę do pomocy.

6. Przyduś kota do podłogi klinując go miedzy kolanami jednocześnie trzymając wierzgające przednie i tylnie łapy. Nie zwracaj uwagi na niskie warczące odgłosy wydawane w tym czasie przez kota. Niech żona przytrzyma głowę kota jednocześnie wpychając mu drewniana linijkę miedzy zęby. Następnie wsuń tabletkę wzdłuż linijki miedzy rozwarte zęby i intensywnie pogłaszcz kota po gardle co skłoni go do przełknięcia.

7. Wyciągnij kota siedzącego na karniszach i rozpakuj nowa tabletkę. Zanotuj sobie, żeby wymienić firanki. Pozbieraj kawałki porcelany z potłuczonej wazy, możesz je posklejać później.

8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wcisnąwszy rurkę miedzy rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka.

9. Sprawdź na opakowaniu, czy tabletki nie są szkodliwe dla ludzi, a
następnie wypij jedna butelkę piwa żeby pozbyć się nieprzyjemnego smaku w
ustach. zabandażuj żonie rozdrapane ramie, a następnie przy pomocy cieplej wody z mydłem usuń plamy krwi z dywanu.

10. Przynieś kota z altanki sąsiada. Rozpakuj następna tabletkę. Przygotuj
następna butelkę piwa. Umieść kota w drzwiczkach od kredensu tak, żeby przez szczelinę wystawała tylko jego głowa. Rozewrzyj mu pysk łyżeczka od
herbaty i przy pomocy gumki "recepturki" strzel tabletka miedzy rozwarte
żeby.

11. Przynieś śrubokręt i przykręć wyrwane zawiasy z drzwiczek na swoje miejsce. Wypij piwo. Weź butelkę wódki. Nalej do kieliszka i wypij. Przyłóż zimny kompres do policzka i sprawdź, kiedy ostatnio byłeś szczepiony na tężec. Przemyj policzek wódka w celu zdezynfekowania rany i wypij kolejny kieliszek aby ukoić ból. Podarta koszule możesz już wyrzucić.

12. Zadzwoń po straż pożarna, żeby ściągnęli tego pier... kota z drzewa.
Przeproś sąsiada, który wjechał samochodem w plot próbując ominąć kota
przebiegającego przez ulice. Wyjmij kolejna tabletkę z opakowania.

13. Skrępuj tego drania przy pomocy sznurka od bielizny związując razem
przednie i tylnie łapy, a następnie przywiąż go do nogi od stołu.
Weź grube skórzane rękawice ogrodnicze. Wciśnij tabletkę kotu do gardła popychając
dużym kawałkiem polędwicy wieprzowej. Już nie musisz być delikatny. Przytrzymaj
głowę kota pionowo i wlej mu dwie szklanki wody wprost do gardła żeby
spłukać tabletkę.

14. Wypij pozostała wódkę z butelki. Pozwól żonie zawieźć się na
pogotowie. Siedź spokojnie, żeby doktor mógł zaszyć ci ramie i wyjąc resztki
tabletki z oka. Po drodze do domu wstąp do sklepu meblowego i kup nowy stół.

15. Zadzwoń do schroniska dla zwierząt, żeby zabrali tego mutanta z piekła
rodem i sprawdź, czy w pobliskim sklepie zoologicznym nie maja chomików.
Stary 2008-08-18, 11:21   #103
whoa
Wtajemniczenie

Ja też spytam babcie jak wróci do domu, a jak podaję do drugiej na wieś to też spytam, ona prędzej będzie wiedzieć jak coś.
Hm nadal nic nie wychodzi, wieczorem pomoczę się w wannie i spróbuje jeszcze raz, narazie potrzymam to jeszcze z 15 minut i zmywam ;p

Stary 2008-08-18, 11:24   #104
jajek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kleo14 Pokaż wiadomość
Coś Ty, tasiemiec leci tylko na mleko i ciacha
ooo maj...a ja lubie ciacha mlekiem popijać

Cytat:

A tasiemca dawniej leczono tak, że głodzono człowieka, potem smażono wielki talerz jajeczni , delikwent otwierał nad talerzem gębę, i siedział, i czekał...
Swoją droga, wiedziałyście, że kilka lat temu pewni delikwenci, zarażając klientów tasiemczycą, leczyli ich z otyłości i nadwagi...
ile czekał??? az jajecznica zaczynała sama sie ruszac i mówic??
umarłąbym z głodu na ta jajecznica

Cytat:
http://forum.rodziceonline.pl/index.php?topic=17146.0

Też właśnie czytałam o tej włosogłówce, gdzieś na forum gazeta (dobra, na tym: gine) w ogóle hasełko: lamblie. Pf.
Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

To lepsze, niż lambie
o maaaj...ja chce urodzic myjke
jajek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:28   #105
whoa
Wtajemniczenie

Ja już się trochę niecierpliwie, bo jesli mam w sobie jakieś robaki to chciałabym je poznać ;p
Może zadbam o nastrój, swieczki, romantyczna muzyka i tak dalej... jakoś musze je zachęcić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-18, 11:29   #106
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Ja już się trochę niecierpliwie, bo jesli mam w sobie jakieś robaki to chciałabym je poznać ;p
Może zadbam o nastrój, swieczki, romantyczna muzyka i tak dalej... jakoś musze je zachęcić
albo jajecznica
Stary 2008-08-18, 11:32   #107
jajek
BAN stały

Cytat:
Cytat:
albo jajecznica
albo ciacha i mleko
Stary 2008-08-18, 11:33   #108
gosiaczek6
Zakorzenienie

moze dodac cukru..jak sie posypalo cukier to wychodzily z banana moze z twarzy tez wyjdą
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:39   #109
whoa
Wtajemniczenie

hahaha xd jajecznica wydaje sie byc dobrym pomysłem.
Ej wyobraźcie sobie taką sytuację... dziewczyna zaplanowała romantyczny wieczór, zaprosiła chłopaka, posmarowała się miodem dla urozmaicenia, on zaczyna go z niej zlizywać... a tu robale zaczynają wyłazić hahahahahahahaha xDD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-18, 11:42   #110
jajek
BAN stały

Cytat:
Ej wyobraźcie sobie taką sytuację... dziewczyna zaplanowała romantyczny wieczór, zaprosiła chłopaka, posmarowała się miodem dla urozmaicenia, on zaczyna go z niej zlizywać... a tu robale zaczynają wyłazić hahahahahahahaha xDD

Stary 2008-08-18, 11:44   #111
vadi
*sportaddict*

no co? co to za posiłek dla faceta bez mięsa?
Stary 2008-08-18, 11:48   #112
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Melduję, że żyję, robię drugą próbę

Uwaga uwaga, przy pierwszej mi COŚ wylazło na policzkach Moje "coś" oceniam na zaskórniki (te podskórne, takie grudki, których nie widać na pierwszy rzut oka, ale tworzą drobne nierówności na skórze). Były białe, twarde, bez żadnych czarnych czubków, dawały się "wycisnąć" do końca albo zdrapać.

W związku z tym, że mam na ramionach problemy skórne, posmarowałam teraz też ramię, chociaż nie wiem czy podziała, bo bez kąpieli i rozgrzewania
Stary 2008-08-18, 11:48   #113
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
8. Owiń kota w ręcznik kąpielowy, a następnie niech żona położy się na kocie tak, żeby tylko jego głowa wystawała spod jej pachy. Umieść tabletkę w środku plastikowej rurki do napojów. Przy pomocy ołówka otwórz kotu pysk i wcisnąwszy rurkę miedzy rozwarte zęby mocno wdmuchnij tabletkę do środka.
to nie je głupie nie próbowałam jeszcze a poza tym u mnie podobnie ;P tylko nie mam żony

Cytat:
Hahahah

Cytat:

Chociaż... Tak dla smaku...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-18, 11:49   #114
whoa
Wtajemniczenie

a ja właśnie zmyłam i nic się nie pojawiło
próba numer 2 będzie wieczorem

Stary 2008-08-18, 11:52   #115
jajek
BAN stały

Cytat:
no co? co to za posiłek dla faceta bez mięsa?
to ja bym wolała mu schaboszczaka zrobić
Stary 2008-08-18, 11:52   #116
vadi
*sportaddict*

Cytat:
to nie je głupie nie próbowałam jeszcze a poza tym u mnie podobnie ;P tylko nie mam żony
wiesz, odkrycie skutecznego sposobu zasłużyłoby wg mnie na nobla
albo krople do oczu - trzymam to oko otwarte, trzymam, trzymam, kropla się zbiera i zawsze, ZAWSZE jak już ma skapnąć, wydra jakimś cudem zamyka to oko
Stary 2008-08-18, 11:56   #117
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
moze dodac cukru..jak sie posypalo cukier to wychodzily z banana moze z twarzy tez wyjdą
Z bananów posypanych cukrem wychodzą robaki?
Stary 2008-08-18, 11:56   #118
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Melduję, że żyję, robię drugą próbę

Uwaga uwaga, przy pierwszej mi COŚ wylazło na policzkach Moje "coś" oceniam na zaskórniki (te podskórne, takie grudki, których nie widać na pierwszy rzut oka, ale tworzą drobne nierówności na skórze). Były białe, twarde, bez żadnych czarnych czubków, dawały się "wycisnąć" do końca albo zdrapać.

W związku z tym, że mam na ramionach problemy skórne, posmarowałam teraz też ramię, chociaż nie wiem czy podziała, bo bez kąpieli i rozgrzewania

Lexie, mój ty Króliczku (doświadczalny), powiedz mi, bom zdesperowana , znaczy jak się to robi? Smarujes się miodem, na to mąką, i siup do pary? Bo ja też bym chciała się zaskórników pozbyć A jak nie zaskórników, to chociaż robali

A w ogóle to:

PRZEZ WAS PRZYPOMNIAŁY MI SIĘ TE NAJGORSZE Z NAJGORSZYCH LEKCJE Z BIOLOGII!!!!!!!!!!!!!!!!! ! TO JEST OBRZYDLIWE!!!!!!!!!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 11:57   #119
jajek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ooo matkoo...a ja czasami sobie kroje w plastry posypuje cukrem i jem
Stary 2008-08-18, 11:59   #120
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
PRZEZ WAS PRZYPOMNIAŁY MI SIĘ TE NAJGORSZE Z NAJGORSZYCH LEKCJE Z BIOLOGII!!!!!!!!!!!!!!!!! ! TO JEST OBRZYDLIWE!!!!!!!!!

niewiedza/niepamięć bywa błogosławieństwem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości