![]() |
#931 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziubaski
Izazusia, nie przejmuj się tym smarkiem, jak sama napisałaś o nim. W jego przypadku zastosuj zasadę "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" i tyle. Pamiętam co o nim pisałaś, jakie numery wywijał jak mieszkał z Wami. Nie zasługuje na to, czego żąda. Olać i koniec Cytat:
Ehhh, widzę teraz większość ślubów się zbliża u nas i każdej co chwila kłótnie. Ja wczoraj z moim też się popstrzykałam i tak do dzisiaj się ciągnie, przed chwilą kolejna sprzeczka. I tak szczerze to odechciało mi się już całkowicie tego ślubu... ![]()
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
A ja sobie siedzę i wybieram repertuar na wesele dla orkiestry,bo niedługo mamy sie spotkac i mówili,że gdybysmy mieli jakies specjalne zyczenia(a mamy)to zebysmy spisali
![]() ![]() ![]() Poza tym to chętnie napiłabym się kawusi,ale zaczęlam wybielać zęby i nie bardzo mogę ![]()
#934 |
Rozeznanie
|
![]()
część kobietki
u mnie niesety podobnie.............. moi rodzice nie zyja od dawna mam tylko brata mojego P. I MOJE KOCHANE DZIECI, tesciów superowych i dobrych przyjaciół. żaluje niezmiernie, że rodzice nie doczekali ślubu....... |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Dziewczynki za fluidki
![]() Toverku dobrze Cie rozumiem, z boku niby wyglada o chec postawienia na swoim, ale my tu wiemy, ze sens jest inny ![]() ![]() ![]() Wczoraj mnie tez mega wkurzyli przyszli tesciowie ![]() ![]() No to Mu tluke raz jeszcze do glowy, ze pojedziemy razem do Katowic i kupimy jakis ladny... A On mi wyjezdza z tekstem, ze On pojedzie sam, bo ja nie moge widziec wczesniej Jego garnituru ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczescie wypukalam Mu to z glowy i garniak kupilismy razem ![]() A wczoraj kiedy chcielismy z TZtem pokazac Jego garniak Jego bratu (zeby czasem nie kupil w takim samym kolorze) to Jego mama wylatuje mi, ze nieee jak toooo przeciez nikt nie moze widziec wczesniej garnituru Pana Mlodego, ze to ma byc niespodziankaaa ze dopiero w Dniu Slubuuuu ![]() ![]() Na szczescie nie zemdlalam bo zagotowalo sie we mnie na maxa (az mnie przyszly szwagier uspokajal bo widzial ze jak burak z nerwow wygladalam). Czy Wasze tesciowe tez tak zdziwiaja ???? ![]() Aguniu ja czekam na wiecej zdjec bo na n-k bo widze narazie jedno ![]() No i jestem tez po kolejnej przymiarce... wzielam aparat ale glupio mi bylo prosic babke zeby zdjecie zrobila ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
kakusia zdjęcia będą jak je od brata dostanę, narazie mam jedno od kumpla to wrzuciłam
#937 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() jejku ale tu dziś smutno ![]() wielki buziak dla Was moje krejzole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was jako mężatka
![]() I powiem tylko jedno było super, extra, zaje...cie Miałam na początku małego stresa, bo moja babeczka od makijażu i fryzury się spóźniała 5 minut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W skrócie jestem bardzo zadowolona, że tak wszystko fajnie wyszło, tylko szkoda, że tak to szybko minęło ![]() I kilka zdjęć dla Was |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
malutka no to genialnie że wszystko się tak pięknie udało. Gratuluje i życzę dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia.
A zdjątka już na nk widziałam ![]() ![]()
#940 |
Zakorzenienie
|
Malutka, ja też już na nk zdjęcia oblukałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze raz Wszystkiego Najlepsiejszego na Nowej Drodze Życia ![]() A my z TŻ co rusz sie klocimy... jeszcze troche i rozwod bedzie (przed slubem ![]() dzisiaj caly czas probowalismy skrocic piosenke do naszego tanca... masakra... w koncu sie udalo ibedzie bosssko ![]() Wklejam Wam cuda ktore ostatnio udalo mi sie zrobic... 1zdj koszyki na cuksy i cuksy... 2zdj koszyk na koperty... oczywiscie czekam na opinie zdj3 dla rozbawienia... pilot z panienskiego na faceta ![]() dzisiaj wizyta u ksiedza... miala byc 14 a troche nam sie przeciagnelo mam nadzieje ze nic nie anulowal... jeszcze tel do zespolu i spotkanko... aaaa i najwazniejsze - przymiarka mam nadzieje ostatnia sukni... juz z welonem i wszystkim ![]() jutro fryzka probna i dentysta... egh... muszem meliske kupic... ![]() buziole ![]()
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
Hej robaczki
![]() kurczaki, normalnie nie mam czasu na wizaz ![]() ![]() dzisiaj sprzątanie, nie chce mi się ale mus to mus ![]() jutro farbowanko, próbny fryzik, solar i zamówić kwiatki dla rodziców środa ostatnia przymiarka, spowiedź i zapłacić organiście czwartek odbiór kamizelki i ewenetualnie sukni piątek pozawozić wszystko na salę i pazury a o sobocie już nie wspomnę ![]() pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ![]() ![]() Malutka śliczności ![]() ![]() ![]() Toverku ![]() ![]()
![]() |
#943 |
Wtajemniczenie
|
Ja podobnie jak kina obejrzałam zdjęcia wcześniej i cieszę się ogromnie że się wszystko udało. Wyglądałas tak promiennie, tak ładnie
![]() Co do mojego przyszłego szwagra to na weselu postąpimy z moim Kamilem tak jak sami uważamy. I tyle. Już wiem że jak się skonfliktuję z teściową to tylko na jego tle. Moja przyszła mama jest fajną kobietką ale młody robi z nią co chce- wiecie on jest ego typu facetem że przyjdzie do mamusi ujak czegoś potrzeba przytuli się,pocałuje, ciągle mówi kocham Was do rodziców. I po takim stwierdzeniu już wszystko jest ok, juz jest to kochany syneczek i wszystko robie się wedle jego woli. Ja na to nie pozwolę. Ze mną już nie będzie tak ładnie. Na mnie jego urok nie działa bo jest bardzo niesłowny i koło tyłka mu lata czyjeś zdanie czy samopoczucie. Taki pasożyt. Kamil też się denerwuje gdy Jego braciszek okręca sobie rodziców wokół małego palca ale to nas nie dotyczy. On nie jest wart moich łez. Chciałam poprosić Daniela o czytanie na ślubie jednego z czytań ale dam sobie spokój- zresztą nie wiem czy zjawi się na ślubie bo jego ukochana sama nie dojedzie, on musi jej towarzyszyć. Czasem zazdroszczę Jego dziewczynie bo on dla niej jest jak anioł- wszystko robi wedle jej myśli i pragnień. Taki pantofel. A przy nas pokazuje rogi co jednak nie stanowi dla niego przeszkody by potem pożyczać ode mnie pieniądze.Dla mnie to człowiek bez honoru jakiegokolwiek.Wiecie- bardzo się boję tego dnia. Ja jestem taka że się przejmuję innymi. Jak byłam wściekła na Daniela to przy Jego mamie zapytałam czy w takim razie mamy im oddać nasz apartament dla nowożeńców. Jedna osoba potrafi tak wyprowadzić z równowagi, i tak zepsuć radość przedślubnych przygotowań ![]()
#944 |
Zakorzenienie
|
Malutka gratuluje.... slicznie wygladaliscie..... i ciesze ie ze wszystko sie udalo i ze pogoda Wam tego dnia nie popsula... <brawo>
![]() Agatko superasne te koszyczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
malutka_24 gratulacje!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Izuś przykro czytać o takich rzeczach, ale wiem, że w każdej rodzinie zdarzają się takie betony
![]() My z TŻtem dostaliśmy w tamtym tygodniu wiadomość na maila ![]() ![]() Wcześniej dostaliśmy już od nich potwierdzenie, że będą, ale ostatnio mama Tżta zwróciła uwagę wujkowi (swojemu bratu), że on i ta jego familia źle odnoszą i zachowują się w stosunku do dziadka (ojca mamy TŻta i tego wujka), to wyobraźcie sobie, że oni się jeszcze na nas obrazili i zwalili winę na teściową ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
malutka_24 pięknie wyglądałaś. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia - samych slonecznych dni
![]()
#948 | ||
Zakorzenienie
|
Jak będę miała chwilkę to zrobię. Materiał składa się z poliester 95% elastan 5%, jest śliskie w dotyku.
Cytat:
Cytat:
U mnie też nie będzie ważnych osób na ślubie: -tylko moja mama, bo tato zmarł w styczniu 2007 r. -tylko chrzestny, bo chrzestna właśnie została wezwana z urlopu do pracy ![]() -od F. mama, z ojcem nie mieszkał i nie mają kontaktu dwadzieścia parę lat. -i chrzestna F. no reszta rodziny i znajomi. Jest mi niedobrze, dzisiaj prawdopodobnie odpadną kolejne osoby. Emocji z dnia na dzień coraz większe. Boli mnie brzuch na okres. Ząb mądrości wykluł się znacznie przez co uranił mi bok języka. A fakt, że nie mam próbnej fryzury tylko w dniu ślubu idę na żywioł, bo kuzyneczka fryzjereczka zapewniała, że będzie ok i nie chce jej robić, powoduje, że mam ochotę się pociachać. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
M.a.r.t.a, kina2807powiem tak jak mój narzeczony- najważniejsze , że będziecie WY.
Czasem po prostu ręce opadają co potrafi zrobić najbliższa rodzinka. Obejrzałam sobie na pociechę filmiki z olimpiady- koronowanie naszych olimpijczykow i od razu mi lepiej. Też się popłakałam ale ze wzruszenia - szczególnie przy złotej czwórce kajakarzy ![]() Agatka fajny pomysł z tymi cukierkami- też myślę zrobić coś takiego delikatnego i niezobowiązującego dla gości na sam ślub- bo wiem że tacy będą. Z drugiej strony jak brat Pana Młodego będzie chciał przyjść na samo wesele- to chyba trochę niestosowne...?
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też prawie popłakałam się na tej dekoracji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() melduję się po panieńskim ![]() ![]() dzisiaj mam 1 dzień urlopu, ale praca w domu czeka-idę gotować obiadek ![]() miłego dzionka-potem nadrobię buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę sobie zaraz włączyć jakąś muzyczkę i sie zrelaksować bo zaraz zeschizuje.
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale masz fajnie, że na urlopie jesteś ![]() Martuś mi też by się przydała takie relaks, niestety w pracy jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -kumpela miala wypadek z chlopakiem. Wracali w piatek z nad morza(gdzie sie zareczyli) i mieli czolowke ... Ona pokancerowana na twarzy lezy w szpitalu pod Wroclawiem..... -kumpel ksiadz mi wczoraj napisal ze go na slubie nie bedzie bo maja zmiane proboszcza i wszystko sie u nich wywrocilo do gory nogami... -Moj tato ma focha od pol roku i sie nie odzywa... garniaka nie kupil, teraz jak chcielismy poprosic aby szli w orszaku slubnym do oltarza to powiedzial ze jego limit sie wyczerpal.... -kumpel mial mi pomoc przygotowac niespodzianke dla mojego Skarbia (mialam spiewac przy dziwekach gitary ballade o milosci) i ma mnie w nosie - ceremonia slubna nie obgadana bo ksiadz ktory mial nam slubu udzielac zamyka swoje sprawy tutaj gdyz za tydzien obejmuje stanowisko proboszcza w Bielsku - i na dodatek moje towarzystwo ubezpieczeniowe straszy mnie kara za nie podpisanie nowej umowy OC na auto (ktore w stanie nie nadajacym sie do jazdy stoi pod domem i czeka na zlomowanie) - i co chwile slysze ze koscielnemu zespolowi muzycznemu cos tam nie wychodzi i cos zmieniaja.... ![]() mam dosc..... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-18 o 12:59 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#956 |
Rozeznanie
|
![]()
dziewczyny pomocy
wyskoczyły mi po słoncu krostki ja je oczywiscie poskubałam i teraz mam koko bandzo czym je zniwelowac????? pomocy!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide sobie coś zjeść. Dzisiaj przychodzi babka od dekoracji kościoła ustalić szczegóły.Jutro mamy spotkanie z kamerzystką, w środę z orkiestrą (ustaliła termin 2 dni przed ślubem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego naj! Wyglądałaś cudacznie!!! ![]() Cytat:
![]() A z pilota się popłakałam! ![]() Cytat:
![]() ![]() I rzeczywiscie ŻAL.PL ![]() Czasem się cieszę z tej rodziny mojej... Jaką mam, taką mam, ale takich numerów przynajmniej mi nie wykręca ![]() Na 15.30 idę do dentysty po raz kolejny ![]() Tym razem wymieniam sobie plomby w dwójkach, bo już są brzydkie , trzeba mieć pienkny uśmiech do ślubu ![]() I jak nic za 3 plomby <2*dwójki i jedynka- mini plombeczki> zapłacę 210 zł ![]() Trza napaść na bank... ![]() Dziewuszki mówiłam Wam w jakim stylu chciałam sukienusię?? na poprawiny? Espanolową taką... Napisałam do krawcowej <jedyna dobra którą znam> czy byłaby w stanie mi ją uszyć i czy zdąży itp. Odpisala , że da radę ![]() Ale napisała taką cenę, że OMG ![]() ![]() Chyba kupię obojętnie jaką kiecę ![]()
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze a ta sukienka to chyba trochę przegięcie, żeby aż tyle kosztowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście się coś malo rozpisałaś... ![]() Czekamy na wspaniałe streszczenie ![]() Cytat:
![]() A modele sukienki <coś w tym stylu> wklejam Wam. Ona pisała 600-1000 w zależności od materiału i wydaje mi się to ceną kosmiczną ![]() Rozumiem dac 400, ale 800?? czy 1000?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.