Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-01-16, 08:21   #1471
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
u ciebie spada gdy zapali
teraz wez faceta 8/10 ktory pali i 5/10, ktory nie pali - ktory bedzie miec wiecej kobiet?
A co mnie obchodzi, który ma więcej kobiet? Mi palący 8/10 podoba się mniej, niż niepalący 5/10. Tego pierwszego skreślam na wstępie, choćby miał super osobowość. A ten drugi ma jeszcze szansę mnie zainteresować innymi kwestiami niż wygląd. I takich kobiet jak ja na pewno jest więcej. Jedna odrzuci chada, bo pali, druga, bo jest zbyt pewny siebie, trzecia, bo ma zarost, czwarta, bo za dużo czasu spędza na siłowni, piąta, bo ubiera się "jak pedał", szósta, bo ma głupkowate poczucie humoru... 5/10 może nadrobić, 8/10 może stracić. Bo w ostatecznej ocenie nie liczy się tylko wygląd, chyba że zależy ci na samym seksie i niczym więcej.

Cytat:
mam wrazenie, ze faceci ponizej 8/10 sa brani glownie do zwiazkow z rozsadku
Wrażenie możesz sobie mieć. Ale jak sprawdzić, czy jest ono prawdziwe?

Cytat:
dostaję S Z A N S Ę
super, kobieta w wyniku braku asertywności łaskawie zdecydowała się ze mną zamienić parę słów, no mega szansa
Nie mówię "szansę" w sensie litości, tylko okazję. Mówię o tym, że na atrakcyjność składa się wiele elementów, nie wszystkie widoczne na pierwszy rzut oka. Jeśli kobieta nie odrzuci cię po wstępnej ocenie wyglądu, to masz okazję pokazać jej swoje inne atuty. I tym samym zwiększyć ostateczną ocenę, choćby sam wygląd u ciebie kulał.

Cytat:
nie od razu, ale tez nie po dwoch miesiacach np

czesto bywa tak, ze jedna kobieta idzie od razu do lozka z jednym facetem, a z innym po pol roku
Jak często? Z jakich statystyk korzystasz?

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Dlaczego miałoby być niemożliwe? Wyłącza Ci się miernik IQ jak nie widzisz czyjejś mimiki?
A ty IQ rozpoznajesz po zdjęciu? Szacun.
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 08:41   #1472
theali
Zakorzenienie

Cytat:
1.sukienka i rajstopy (im cieńsze tym lepiej)
2.spodenki - jedyna część garderoby, która może się równać z sukienką, bo wówczas nóżki też są pokazane
Skoro jednak coś może się z sukienką/spódnicą równać...
W poniższym przypadku - spódnica czy jednak szorty?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7cd8af29930a44c552bcba8a3081fd8e.jpg (30,8 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b703bb22425fc711ef392df364ae506d.jpg (53,2 KB, 86 załadowań)
theali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 08:44   #1473
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Caudofemoralis Pokaż wiadomość
A co mnie obchodzi, który ma więcej kobiet? Mi palący 8/10 podoba się mniej, niż niepalący 5/10. Tego pierwszego skreślam na wstępie, choćby miał super osobowość. A ten drugi ma jeszcze szansę mnie zainteresować innymi kwestiami niż wygląd. I takich kobiet jak ja na pewno jest więcej. Jedna odrzuci chada, bo pali, druga, bo jest zbyt pewny siebie, trzecia, bo ma zarost, czwarta, bo za dużo czasu spędza na siłowni, piąta, bo ubiera się "jak pedał", szósta, bo ma głupkowate poczucie humoru... 5/10 może nadrobić, 8/10 może stracić. Bo w ostatecznej ocenie nie liczy się tylko wygląd, chyba że zależy ci na samym seksie i niczym więcej.

U mnie podobnie, jakkolwiek piękna kobieta by nie była, gdy tylko widzę że pali - OUT.

Wbrew pozorom po zdjęciu można już wstępnie kogoś ocenić i czasem to IQ serio widać (a raczej nie widać)
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 08:47   #1474
stewardesa
BAN stały

Cytat:
A co mnie obchodzi, który ma więcej kobiet?
To, że to jest celem Twojego rozmówcy. On nie ma Twoich celów, tylko swoje. I to, że nie chcesz przyjąć tego do wiadomości, jest największą przeszkodą w dyskusji.
Cytat:
Mi palący 8/10 podoba się mniej, niż niepalący 5/10. Tego pierwszego skreślam na wstępie, choćby miał super osobowość. A ten drugi ma jeszcze szansę mnie zainteresować innymi kwestiami niż wygląd. I takich kobiet jak ja na pewno jest więcej.
Lol, skąd ta pewność?
Cytat:
Jedna odrzuci chada, bo pali, druga, bo jest zbyt pewny siebie, trzecia, bo ma zarost, czwarta, bo za dużo czasu spędza na siłowni, piąta, bo ubiera się "jak pedał", szósta, bo ma głupkowate poczucie humoru...
Nikt nie skreśla nikogo z takich powodów. To są cechy, które ludzie wymieniają jak już zostali odrzuceni, że niby " i tak by nie chcieli, bo..."
Cytat:
5/10 może nadrobić, 8/10 może stracić. Bo w ostatecznej ocenie nie liczy się tylko wygląd, chyba że zależy ci na samym seksie i niczym więcej.
To jest to, co ludzie twierdzą, obserwacje pokazują inaczej.
Cytat:
A Ty po samym wyglądzie i języku ciała?
Cytat:
Jak często? Z jakich statystyk korzystasz?
A Ty? Z IDZD?

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2019-01-16 o 08:48
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 10:44   #1475
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
To, że to jest celem Twojego rozmówcy. On nie ma Twoich celów, tylko swoje. I to, że nie chcesz przyjąć tego do wiadomości, jest największą przeszkodą w dyskusji.
Celem mojego rozmówcy jest wykazanie, że wygląd jest kluczowym wyznacznikiem atrakcyjności mężczyzny. Ja mu pokazuję, że to tylko jeden z wyznaczników. Dla niektórych najważniejszy, dla innych mniej. Ale na Tinderze domyślnie jest on najważniejszy, bo jest pierwszym filtrem.

Cytat:
Lol, skąd ta pewność?
Bo wiele razy mówiono mi, że nie jestem wyjątkowa

Cytat:
Nikt nie skreśla nikogo z takich powodów. To są cechy, które ludzie wymieniają jak już zostali odrzuceni, że niby " i tak by nie chcieli, bo..."
Jak na kogoś, kto brzydzi się generalizowaniem, bardzo łatwo przyszło ci powiedzenie "nikt nie skreśla...". Ja skreślam, więc już w tym się mylisz. Galakty potwierdził, że u niego też tak to działa. To, że dla ciebie wygląd jest najważniejszy i zagłuszający wszystko inne, nie znaczy, że dla wszystkich jest, a jak ktoś twierdzi inaczej, to kłamie.

Cytat:
To jest to, co ludzie twierdzą, obserwacje pokazują inaczej.
Oczywiście, ty wiesz lepiej co ja czuję. Jestem ciekawa, jakie obserwacje masz na myśli. Projekt Klaudiusz?

Cytat:
A Ty po samym wyglądzie i języku ciała?
Nic takiego nie mówiłam. Cały czas mówię tylko, że zdjęcie+opis daje mniej informacji, niż spotkanie kogoś twarzą w twarz. I że wiele z tych informacji ma wpływ na postrzeganie atrakcyjności.

Cytat:
A Ty? Z IDZD?
"Mam ci podać powody, dlaczego według mnie Bóg istnieje? A masz jakieś powody, że nie istnieje?".
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 11:03   #1476
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Konto usunięte

Krewet co ma sukienka do szacunku?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 11:32   #1477
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
No, no- tylko bez takich!
Ja jeżdżę bmw i sobie nie życzę!

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Eeeej, Limona, no!
Ja nawet nie mam dresów!
Jesteś za miła na BMW. Musisz być jedzą w dresie Adidasa z ryneczku albo sprzedaj samochód, bo nie wypada.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-01-16, 11:32   #1478
Ksiegowa85
Zakorzenienie

trzeba[/QUOTE]

No to w innym świecie żyjemy. Ja od zawsze chodzę w spodniach (oprócz okazji typu wesele) i podrywali mnie zarówno "przecietniacy" jak i tzw chady (co za straszne słowo) i z takimi i z takimi byłam (zarówno jako partnerka, narzeczona jak i ff), każdego poznałam mając na sobie długie spodnie (a często o zgrozo i sweter), najbardziej hm starałam się przy panu przeciętnej urody, a najmniej (wg Kreweta) przy wyglądającym jak model (często przy nim chodziłam w dresie )

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ksiegowa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 11:37   #1479
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
O! To muszę wyprasować mój najlepszy ortalion.
Co by siary nie było przed adminką
Mija, jak nie przyjdzie w porządnej podróbce Adidasa, banuj!

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Dlaczego miałoby być niemożliwe? Wyłącza Ci się miernik IQ jak nie widzisz czyjejś mimiki?
Dla Ciebie to takie dziwne, że ktoś może się wydawać dużo bardziej oczytany chociażby przez wiadomości? Wystarczy że wygoogla rzeczy, o których się rozmawia.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Lol, skąd ta pewność?
Bo ja również o tym wspominałam, inne dziewczyny też tu w wątku.

Ale wystarczę ja i już masz dwie, dwie to więcej niż jedna.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2019-01-16, 11:43   #1480
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Mija, jak nie przyjdzie w porządnej podróbce Adidasa, banuj!

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Dla Ciebie to takie dziwne, że ktoś może się wydawać dużo bardziej oczytany chociażby przez wiadomości? Wystarczy że wygoogla rzeczy, o których się rozmawia.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Dla mnie też palący od razu ma mniejsze szanse

0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 13:42   #1481
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Celem mojego rozmówcy jest wykazanie, że wygląd jest kluczowym wyznacznikiem atrakcyjności mężczyzny. Ja mu pokazuję, że to tylko jeden z wyznaczników. Dla niektórych najważniejszy, dla innych mniej. Ale na Tinderze domyślnie jest on najważniejszy, bo jest pierwszym filtrem.
Odpowiedź dotyczyła Twojego stwierdzenia, iż nie obchodzi Cię który chłopak ma większe powodzenie u kobiet. Jego celem jest podobać się jak największej ilości kobiet.
Cytat:
Bo wiele razy mówiono mi, że nie jestem wyjątkowa
Jest mnóstwo kobiet, które stwierdzą że skreślają za coś tam, ale mało która się tego trzyma, o ile w ogóle. Gdybyś Ty miała się tego stanowczo, w 100% trzymać, to nie napisałabyś najpierw że palący 8/10 podoba Ci się mniej. Mniej =/= wcale.
Cytat:
Jak na kogoś, kto brzydzi się generalizowaniem, bardzo łatwo przyszło ci powiedzenie "nikt nie skreśla...". Ja skreślam, więc już w tym się mylisz. Galakty potwierdził, że u niego też tak to działa. To, że dla ciebie wygląd jest najważniejszy i zagłuszający wszystko inne, nie znaczy, że dla wszystkich jest, a jak ktoś twierdzi inaczej, to kłamie.
Jest dla mnie ważny tak samo jak dla wszystkich, tylko nazywam rzeczy po imieniu. Każde z was przyznaje, że (subiektywna) atrakcyjność fizyczna partnera jest warunkiem niezbędnym. Niezbędny = najważniejszy.
Cytat:
Oczywiście, ty wiesz lepiej co ja czuję. Jestem ciekawa, jakie obserwacje masz na myśli. Projekt Klaudiusz?
Wystarczy nawet słuchać ludzi. Bardzo chętnie mówią o swoich wymaganiach, ale są to zazwyczaj abstrakcyjne cechy typu "sympatyczna, normalna, inteligentna, spokojna" - nie są czarno-białe i łatwo pod nie podciągnąć nawet przeciwne cechy charakteru, odpowiednio się przekonując. Zaobserwować to można w wielu wątkach. Autorki (nie my, my jesteśmy mądrzejsze ) mają klapki na oczach. W wątkach również bardzo często można przeczytać, jak to ktoś się zarzekał że w życiu nie będzie z taką i taką osobą, a stało się całkowicie inaczej. Nie są to odosobnione przypadki. Badań nie robiłam, podobnie jak Ty.
Cytat:
Nic takiego nie mówiłam. Cały czas mówię tylko, że zdjęcie+opis daje mniej informacji, niż spotkanie kogoś twarzą w twarz. I że wiele z tych informacji ma wpływ na postrzeganie atrakcyjności.
Daje inne informacje. I informacje zdobyte w realu również mają wpływ na postrzeganie atrakcyjności.
Cytat:
"Mam ci podać powody, dlaczego według mnie Bóg istnieje? A masz jakieś powody, że nie istnieje?".
Zgodnie z tym, to Ty powinnaś homarowi udowodnić, dlaczego się myli.
Cytat:
Pisałam już, że oni się tak nie wysilają i gdyby się wysilili, to dla mnie np. to byłby plus.
Cytat:

Jak na razie jedna osoba zadeklarowała stanowczo odrzucenie palącej, a to akurat ta osoba, która pisała aby jej słów nie brać na poważnie, bo sama nie bierze.
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86376793]Dla mnie też palący od razu ma mniejsze szanse [/QUOTE]
No i tak się z wami rozmawia. Mniejsze stawiacie na równi z żadnymi. Czyli mam pewność, że gdybyście rozmawiały z fajnym chłopakiem, a on nagle wyjąłby papierosa, szczególnie już po uznaniu że jest fajny, to ledwo byście to odnotowały. Osoby ze sztywnymi kryteriami nie mieszałyby mniejszych szans z żadnymi.

Już sobie wyobrażam tę poważną rozmowę "fajny z ciebie chłopak, ale palisz". Oczywiście macie na pewno w zanadrzu opowiastki o chadach odrzuconych za same fajki. "Wszystkie koleżanki się dziwiły, jak mu powiedziałam"...
Stary 2019-01-16, 13:46   #1482
Konto usunięte

No dobra, ja byłam z palaczami, choć ostatni zaczął palić dopiero po 2 latach związku, więc jakoś musiałam to przełknąć (no nie musiałam ale uczucia wzięły górę), ale teraz bym się raczej z palaczem nie związała...no chyba że wyszło by to jego palenie już gdy bylabym zakochana..
Stary 2019-01-16, 13:58   #1483
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2
Konto usunięte

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377390]No dobra, ja byłam z palaczami, choć ostatni zaczął palić dopiero po 2 latach związku, więc jakoś musiałam to przełknąć (no nie musiałam ale uczucia wzięły górę), ale teraz bym się raczej z palaczem nie związała...no chyba że wyszło by to jego palenie już gdy bylabym zakochana..[/QUOTE]

u mnie w domu się paliło i jak nie mam probemu gadać, spotykać się, uprawiać seks, być z facetem, który pali, to ojcem moich dzieci na bank palacz nie zostanie [nie, faceci magicznie na wieść o ciąży/po narodzinach nie przestają palić ]
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 14:01   #1484
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Zawsze myślałam, że określenie "chad" wzięło się od Chada Michaela Murraya, aktora z seriali dla nastolatek

I przyznam szczerze, że nie łapię tego oceniania w skali 1-10, a już szczególnie zmyliła mnie grafika ze zdjęciami. W zależności od tego kiedy i jak ktoś zrobiłby mi zdjęcie mogłabym być pomiędzy 5/10 a 8/10.

Edytowane przez jesienny_lisc
Czas edycji: 2019-01-16 o 14:04
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 14:03   #1485
stewardesa
BAN stały

Najlepiej niekonsekwencji w posiadaniu takich "wymagań" dowodzi fakt, że nigdy nie widziałam ani nie słyszałam (a jak ja, to nikt inny też) "zostawiłam/em/odrzuciłam/em go/ją, bo palił(a)". Podanie tego jako powodu pobocznego się nie liczy. Że by się tego nie tolerowało, to se można gadać, tyle to warte co "umiem w ff, łączy nas tylko seks i ja umiem kontrolować swoje uczucia", po którym wiadomo co następuje.
Chciałabym mieć tak silną wolę i twarde zasady, jak ludzie są przekonani że posiadają. Serio.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2019-01-16 o 14:05

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-01-16, 14:05   #1486
Konto usunięte

[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8637743 4]u mnie w domu się paliło i jak nie mam probemu gadać, spotykać się, uprawiać seks, być z facetem, który pali, to ojcem moich dzieci na bank palacz nie zostanie [nie, faceci magicznie na wieść o ciąży/po narodzinach nie przestają palić ][/QUOTE]

Mój ojciec też całe życie pali i mam dość tego dymu. I właśnie też nie wiem jak potem by to przy dzieciach było...

A ten facet z posta jesienny_liść to dla mnie jest fajny

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Najlepiej niekonsekwencji w posiadaniu takich "wymagań" dowodzi fakt, że nigdy nie widziałam ani nie słyszałam (a jak ja, to nikt inny też) "zostawiłam/em go/ją, bo palił(a)". Podanie tego jako powodu pobocznego się nie liczy. Że by się tego nie tolerowało, to se można gadać, tyle to warte co "umiem w ff, łączy nas tylko seks i ja umiem kontrolować swoje uczucia", po którym wiadomo co następuje.
Chciałabym mieć tak silną wolę i twarde zasady, jak ludzie są przekonani że posiadają. Serio.
Ja zawsze zakładam że nie zwiąże się z palaczem ale potem różnie to bywa, szczególnie jak się zakocham i dowiaduję się o tym paleniu po fakcie..ale naprawdę wolałabym faceta niepalącego. Przynajmniej póki co zakładam, że wybiorę teraz niepalącego, ale co z tego wyjdzie to nie wiem

Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Czas edycji: 2019-01-16 o 14:06
Stary 2019-01-16, 14:08   #1487
Finlora
Zakorzenienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377462]
Ja zawsze zakładam że nie zwiąże się z palaczem ale potem różnie to bywa, szczególnie jak się zakocham i dowiaduję się o tym paleniu po fakcie..ale naprawdę wolałabym faceta niepalącego.[/QUOTE]No ale to jak, kiedy poznajesz faceta i zaczynasz się z nim spotykać to nie wiesz, że pali? Nie pali przy Tobie, ukrywa to? Bo chyba nie zakochujesz się od razu na pierwszym spotkaniu?

Ja nigdy nie spotykałam się z palaczem i nawet jeśli chłopak podobał mi się z wyglądu i był mną zainteresowany to ja nim nie - bo palił.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 14:10   #1488
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
No ale to jak, kiedy poznajesz faceta i zaczynasz się z nim spotykać to nie wiesz, że pali? Nie pali przy Tobie, ukrywa to? Bo chyba nie zakochujesz się od razu na pierwszym spotkaniu?

Ja nigdy nie spotykałam się z palaczem i nawet jeśli chłopak podobał mi się z wyglądu i był mną zainteresowany to ja nim nie - bo palił.
Zwłaszcza, że przy pocałunkach to wychodzi czy ktoś pali
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 14:11   #1489
Konto usunięte

Cytat:
No ale to jak, kiedy poznajesz faceta i zaczynasz się z nim spotykać to nie wiesz, że pali? Nie pali przy Tobie, ukrywa to? Bo chyba nie zakochujesz się od razu na pierwszym spotkaniu?

No właśnie niektórzy nie palili przy mnie i się kryli z tym paleniem, prawdopodobnie dlatego że wiedzieli że tego nie akceptuję (Ci poznani przez internet)
Stary 2019-01-16, 14:16   #1490
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377497]No właśnie niektórzy nie palili przy mnie i się kryli z tym paleniem, prawdopodobnie dlatego że wiedzieli że tego nie akceptuję (Ci poznani przez internet)[/QUOTE]

Sporo osób ukrywa palenie jak wie, że drugiej osobie to przeszkadza. Potem nagle wyskakują jak jozin z bazin że palą Dla mnie automatyczny odstrzał za kłamstwo, gdyby od razu się przyznał to bym jeszcze to rozważył.

A już totalnym chamstwem jest zachowanie kolesi, którzy mają dziecko i ukrywają to do momentu jak kobieta się zakocha.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 14:24   #1491
edan84
BAN stały

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86377511]

A już totalnym chamstwem jest zachowanie kolesi, którzy mają dziecko i ukrywają to do momentu jak kobieta się zakocha.[/QUOTE]

A jak ma żonę?
Stary 2019-01-16, 14:25   #1492
Konto usunięte

Cytat:
Zwłaszcza, że przy pocałunkach to wychodzi czy ktoś pali
Nie zawsze, bo niektórzy nie palili np. przed naszym spotkaniem
Stary 2019-01-16, 14:26   #1493
edan84
BAN stały

Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377544]Nie zawsze, bo niektórzy nie palili np. przed naszym spotkaniem [/QUOTE]

Mimo wszystko czuć palaczkę, jeśli pali dzień w dzień.
Uwierz mi.
Stary 2019-01-16, 14:32   #1494
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo wszystko czuć palaczkę, jeśli pali dzień w dzień.
Uwierz mi.
Dokładnie, przecież cała skóra tym przesiąka.

Kiedy mój ojciec podaje mi np kubek z herbatą to kiedy go powącham to czuję zapach papierosów, który został mu na palcach. Tak samo jak dostaję od rodziców jedzenie w jakimś pojemniku to w domu od razu przerzucam je do swojego, bo tamten czuć papierosami.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 14:38   #1495
edan84
BAN stały

Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę

Cytat:
Dokładnie, przecież cała skóra tym przesiąka.

Kiedy mój ojciec podaje mi np kubek z herbatą to kiedy go powącham to czuję zapach papierosów, który został mu na palcach. Tak samo jak dostaję od rodziców jedzenie w jakimś pojemniku to w domu od razu przerzucam je do swojego, bo tamten czuć papierosami.
Nom, tak jest.
Kiedyś mi pewna mężatka (taki tam krótki czysty układ FF) sciemniala, ze nie pali. A gdy zaczęliśmy się całować, to było to przecież wyraźnie czuć mimo ze nażarła się miętowych dropsów.
Powiedziałem o tym, że skłamała, a ona, ze bała sie, ze przez to sie z nia nie spotkam.

Kłamią nie tylko faceci w tym względzie.
Stary 2019-01-16, 14:44   #1496
Konto usunięte

Może chodziło o to, że wtedy byłam zbyt niedoświadczona i dało się mnie oszukać (albo tak bardzo chciałam mieć jakiegokolwiek faceta?), za to u tego exa który zaczął palić po 2 latach to od razu wyczułam...
Stary 2019-01-16, 14:57   #1497
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Cytat:
Napisane przez siarka40
...
Pewnie jeździsz jakąś frajerską Beemką i8 z niefabrycznym LPG
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Mijanou
...
Jesteś za miła na BMW. Musisz być jedzą w dresie Adidasa z ryneczku albo sprzedaj samochód, bo nie wypada.
Teraz to nagrabiłaś sobie u mnie po całości. Na wszystkich podforach, łącznie z Wyliczankami.
Stary 2019-01-16, 15:05   #1498
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Co do palenia to już ostatnio chciałam oskarżać mojego chłopa (popalał na początku naszego związku, ale go uprosiłam, żeby ze względów zdrowotnych przestał). Podejrzanie pachniał za jak wracał do domu, ale potem sobie przypomniałam, że mieszkamy w mieście, gdzie prawie całą zimę smog jest jakieś 500% powyżej dopuszczalnej normy
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-16, 15:06   #1499
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Teraz to nagrabiłaś sobie u mnie po całości. Na wszystkich podforach, łącznie z Wyliczankami.

Oj.

Może zostaw mi chociaż Auto Mariannę albo jakieś inne półmartwe miejsce?

Stary 2019-01-16, 15:06   #1500
Konto usunięte

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86377762]co do palenia to już ostatnio chciałam oskarżać mojego chłopa (popalał na początku naszego związku, ale go uprosiłam, żeby ze względów zdrowotnych przestał). Podejrzanie pachniał za jak wracał do domu, ale potem sobie przypomniałam, że mieszkamy w mieście, gdzie prawie całą zimę smog jest jakieś 500% powyżej dopuszczalnej normy [/quote]

:d:d:d
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości