|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Cytat:
A przewijak i komoda rozumiem osobno? A organizery jakie?Ja mam takie do szuflady i na przewijak te plastikowe. A fotel jaki? Do mnie dotarł uszak, który rodzinka mi sprawiła na urodziny. Bardzo fajny, łatwiej mi z niego wstać niż z kanapy Sorki, że tak wypytuję, ale zaciekawiłaś mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przewijak taki jak masz Ty i do tego te plastikowe organizery ;-) później dokupię takie szmaciane pudelka zebym mogla pod przewijakiem trzymac w nich ulozone najpotrzebniejsze rzeczy bo nie przemawia do mnie żeby wszystko pod nim leżało luzem. Organizery też od razu do szuflad hemnesa weźmiemy. W ogóle myslalam nad kalsyczna komoda z przewijakiem, ale zobaczylam u znajomej jak ma ten przewijak ustawiony (dluzszym jego bokiem przy scianie) i daje rade, więc i my też damy, a miejsca zaoszczedzimy ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Ogólnie jak się coś nie sprawdzi to się zmieni jego miejsce w domu albo sprzeda, czyli z biegiem czasu uszak może wylądować na dole w salonie. Komoda w dolecowym pokoiku dziecka, a my sobie wtedy zakupimy tą większą ;-) Zazdroszczę Ci, że u Ciebie ten przewijak bedzie stał tak luzem tak jak pisalam u nas dluzszym bokiem bedzie przylegac do ścianyWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dajcie mi farbę to wszystko przemaluję A jak się można zrelaksować przy tym! A fotel wygooglowałam- bardzo fajny i piękne pastelowe kolory ![]() Dzisiaj na chrzciny, a ja wyglądam i czuje się jak zombie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Nieeeee, ten przewijak jest teraz ustawiony na środku kuchnio-salonu, bo nie mam pokoju ogarniętego tego małego. Potem będzie stał przy ścianie jak u Was.Ale nie wiem którym bokiem jeszcze. Na razie pełni funkcje wyspy w kuchni
Edytowane przez Michacha1234 Czas edycji: 2019-01-19 o 08:51 |
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotel piękne ma te kolory, szczególnie turkus jest przepiękny niestety - się brudzi więc weźmiemy pewnie najpraktyczniejszy -ciemnoszary...Udanej imprezki ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I kalafiora jak talalala - przecież na zdjęciach jak byk jest metka że to edycja limitowana
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam za 500 zl z przesylką. I jestem zadowolona.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz PS. Jakościowo może nie jest taki jak ten wyżej, ale nie jest zły.
Edytowane przez Michacha1234 Czas edycji: 2019-01-19 o 10:58 |
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry pije sobotnią kawę, dziś sama bo mąż w pracy, ale na szczęście o 12 kończy Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniałam sobie ze 2 tygodnie temu i klops
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam te plakaty, ja brałam ze strony archistacja . pl
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#553 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyświetlila mi się reklama i w esotiq jest trochę biustonoszy do karmienia przecenionych. Kuszą mnie, bo ceny atrakcyjne tylko w sumie już nie wiem jaki rozmiar powinno się brać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#554 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() My się wybieramy do Ikei też, ale pewnie jakoś na początku lutego, bo mają wtedy wrócić do sprzedaży wanienki. Na szkole rodzenia radzili ostatnio żeby nie kupować staników przed 37tc, bo rozmiar się jeszcze zmieni. Ostatnio na warsztatach widziałam staniki firmy Cariwell i wpadły mi w oko, ja z tych co potrzebują dobrego podtrzymania, ale jeszcze właśnie się zastanawiam nad rozmiarem ![]() Tak samo laktator, podobno dobrze zobaczyć jak duże później będą brodawki żeby prawidłowo dobrać rozmiar lejka.. Tylko mi ta szkoła rodzenia miesza w głowie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko gdzie ja w 37tc będę mieć siłę chodzić za stanikami, chciałam cokolwiek kupić i mieć w razie w 1-2 sztuki. Skomplikowane to wszystko, ja potrzebuje duża miskę, w miarę mały obwód więc też nie kupię tak byle gdzie :/
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle przed porodem nie planuje kupować laktatora, no bo w sumie skąd mogę wiedzieć, czy będę kp, czy będę miała pokarm... poczekam aż do porodu
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra, idę sobie jakąś maseczkę na ryło nałożyć, może zacznę wyglądać jak człowiek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#558 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podobny bardzo do tego z ikei![]() Cytat:
Z resztą ile razy się widzi wersje limitowane, które wchodzą na stałe do sprzedaży, no niestety w tym wypadku nie kłamali ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#559 |
|
Raczkowanie
|
Co do staników to na ciążę polecam też te przedłużki z pasmanterii, u mnie się miseczka nie zmieniała a obwód tak (bo wszystko idzie w górę) i wtedy to było jak znalazł, a koszt kilka zł zamiast 170
U nas leniwa sobota w domu. Zrobiłam wiosenne porządki w szafkach pod sufitem, bo wiosną nie wiem czy utrzymam równowagę na drabinie A córka “zupełnie sama, tata tylko trochę pomagał” skręciła komodę dla siostry
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś u nas piękna pogoda, mąż wziął córkę na długi spacer, ja od rana w kuchni, bo wieczorem mamy gości, jeszcze muszę chatę ogarnąć. No i siebie
![]() Czekam aż w ikei jakieś promki będą, bo chcemy kupić szafę, łóżko i materac. Mam nadzieję, że się wyrobią przed wiosną
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam jeszcze coś z imieniem ale nie wersji cebula do pobrania za Free ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Krótsze są może te koszule? |
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, jak mi się chce do IKEA. Ale u nas to większą wyprawa i nie mam kiedy. To nic.
Fajne te fotele, niestety u mnie też nie będzie miejsca żeby przy łóżeczku zmieścić. Do mnie wczoraj dotarł biustonosz. Myślę że będzie dobry po porodzie bo ma trochę luzu w miseczce jeszcze. Ja też z tych co potrzebują porządnego podtrzymania, te z H&M to zdecydowanie nie moja rozmierówka i nie taki fason żeby trzymał w ryzach cis więcej niż wkładkę laktacyjną. Jeszcze jeden muszę kupić ale to już bliżej godziny zero ![]() Z dwie koszule też jeszcze potrzebuję, miałam w ręku z firmy Koala i wydały mi się dobrej jakości ale ten wzór który mi się podobał była za mała.
|
#565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Igor nas nie ograniczal nigdy, a szczerze to po prostu teraz nie mam sily ![]() Cytat:
wiec poszlalam znow.Widze, ze szalenstwo zakupowe trwa Pozbylam sie dziecia na jakis czas. Poszedl do kolegi na urodziny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
Nibynic a gdzie zamawiałas biustonosz?
Chyba się coraz więcej ludzi patrzy na mnie na siłowni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mają wyprzedaż. Tak wygląda ten który zamówiłam: 20190118_194057.jpeg
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pomniejszacz.pl/files/scr...9-13-26-50.png Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm to moze w pon się przejdę zobaczyć co tam jest, a nie będę w ciemno zamawiacWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

i fotel jak nam się do samochodu zmieści 
A przewijak i komoda rozumiem osobno? A organizery jakie?Ja mam takie do szuflady i na przewijak te plastikowe. A fotel jaki? Do mnie dotarł uszak, który rodzinka mi sprawiła na urodziny. Bardzo fajny, łatwiej mi z niego wstać niż z kanapy
Sorki, że tak wypytuję, ale zaciekawiłaś mnie 

Dobrze kochana, wczoraj tak długo siedziałam, że pościągałam sobie kilka opcji. Kwestia ile za wydrukowanie sobie zaśpiewają na jakimś porządnym, błyszczącym papierze. Ale pomysł podsunęłyście super
Bardzo ładny kolor tego wózka
Po tym to już wogóle nie mogłam zasnąć 
pije sobotnią kawę, dziś sama bo mąż w pracy, ale na szczęście o 12 kończy
26.08.2017
Przypomniałam sobie ze 2 tygodnie temu i klops