|
|
#571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ja dzisiaj byłam na zakupach. Obkupilam moje dziewczyny, prawie wszystko różowe
W reserved ciuchy od 10 zł, żal było nie brać. Sobie tylko gacie większe w hm z % bo wszystko jakieś male. Nie widzę sensu kupować juz nic na te dwa miesiące. Na wiosnę sobie pokupuje jakieś bluzki do KP, i nie tylko. Z wagi pewnie polecę to na bieżąco będą kupować. Co do staników to ja muszę sobie na teraz cos kupić. Bo wszystko robi się male. Do kp na początek mam z alles i babyono. Generalnie to ja radzie wstrzymać się z takim zakupem na po porodzie. W nawale cos bez fiszbin dobrze podtrzymującego bo piersi będą ogromne i obolale. A za 2-3 miesiące kiedy laktacja się unormuje dopiero zainwestować w ładny kobiecy stanik do KP. W nawale cycki na prawdę robią się ogromne i przypominają sztuczne silikony ja nawet w sportowy się nie miescilam który nosiłam na końcówce ciąży. A potem biust stopniowo malał i w końcu rozmiar się unormowal. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejka nieziemska a tz dzwonil ze sklepu z naprzeciwka, że potrzebuje opinii co do ciuchów. Nie to nie, poszłam do Mohito (hah w sumie jeden właściciel ) i tam dorwałam przydługi swetr (po porodzie też go założę) i szalik.Aaa i mamy brykę ![]() http://www.pomniejszacz.pl/files/201...9-11-51-11.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
Z biustonoszem na unormowany biust można się wstrzymać ale coś na zaraz po porodzie przydałoby się wcześniej zorganizować
ja też z biustonoszem na codzień już mam coraz większy problem.. Jeszcze 2-3 mam takie, że są w miarę na styk, ale nie są gładkie więc nie pod każde ubranie się nadają. Myślałam coś teraz kupićwiekszego z opcją do karmienia i z szansa, że później też coś posłuży Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do mebli u mnie za niecały rok będzie na to czas. Na wynajmowanym mieszkaniu nie ma miejsca, i nie ma nawet gdzie wynieść jakiś zbędnych mebli nawet jakbyśmy chcieli. Ze stanikiem będzie wyzwanie przy 75/80 H wstrzymam się do porodu raczej, na razie cycki mi za bardzo nie urosły.
|
|
|
|
|
#577 |
|
Wtajemniczenie
|
Cocci gratulacje poważnego zakupu!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny wózek.
Ja też mam po starszym i trochę szkoda że nie kupię ładnego nowego ale bez sensu tak wydać sporą sumę kiedy tamten jeszcze w pełni sprawny.
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz pewnie od razu będę ten z Babyono albo z alles nosic. w szpitalu na pewno. Sportowe miałam z pepco, dały rade ale jednak wygodniej cyca wyciągać z odpinanego stanika ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Wrzuciłam moje łupy do klubu ;-) Aaa nauczyłam się wklejać zdjęcia w końcu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam wam tutaj wkleić łupu ale cos zmniejszać nie działa. Chyba ze ja strony pomylilam. Jakoś z telefonu wszystko gorzej ale wygodniej tak leżeć sobie niż siedzieć przy lapku
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#585 | |
|
Zadomowienie
|
Wózek bardzo fajny ☺
Cytat:
Pajka, ja jeszcze znalazłam plakaty na stronie moje idealia ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
Cocolinea super wozek
|
|
|
#587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
wrzucę Wam go w całej okazałości jak złożymy w domu ;-)Cytat:
Cocci wystarczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam Ci na klub link do darmowych plakatow literek ;-) może nie ma imienia Pola, ale P też ładne, tylko wiadomo, że kolorystyka narzucona ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Nie wiem czy widać tyle szmatek za nieco trochę więcej niż 100zł. Z tylu dla starszej z przodu dla młodszej.Mi sie tez wózek podoba. Wygląda na zgrabny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym niespaniem w ciazy to jakas masakra jest
Kupilam przewijak na lozeczko i mama do mnie czy to aby bezpieczne, bo wysoko, bo dziecko moze sie odpychac, kulac itd. I moze spasc. Mama nas przewijala na lozku i chyba to jest dla niej najlepszy sposob. To mi napedzila mysli. Jak Wy uwazacie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#593 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
liski są przeurocze weszłam kiedyś do dziecięcego Reserved i nic nie było dla chłopca fajnego na przecenie Cytat:
Nawet jeśli będziesz przebierać na łóżku to i tak się dziecka nie powinno spuszczać z oczu bo może się chociażby przeturlikać i też może spaść. A Twoje plecy zdecydowanie docenią stanie na prosto zamiast schylania się i zwijania przy łóżku, tym bardziej jak trzeba odpowiednio pupę podnieść czyli nachylić się nad dzieckiem żeby dobrze rękę przełożyć Złożyliśmy i rozłożyliśmy dzisiaj jedną z dostawek z Chicco Next2Me wersję Dream. Jestem naprawdę mile zaskoczona jakie to fajne w obsłudze I należy mi się order z ziemniaka bo tak poukładałam wszystkie części, że zmieściły się z powrotem idealnie do pudełka ![]() Jutro będziemy chyba składać i rozkładać Magic
interior designer food lover Edytowane przez NuFCia Czas edycji: 2019-01-20 o 03:12 |
||
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Tak mi się smacznie spalo a o 5.45 córka krzyczy ze juz się obudziła i chce wstać
siedzi z TŻ a ja zasnąć nie moge :/ Tereska ja na łóżku przrwijałam parę razy i mowie temu nie. Pochylona i przygarbiona, plecy bola. Na przewijaku jest wygodnie. A dziecko z łóżka tez może spać. Po prostu nie zostawia się dziecka samemu, nawet teraz moja dwulatke, szczególnie pilnuje. Nigdy nam nie spadła. Dzieci prędzej rodzicom z łóżek spadają bo na pozór bezpiecznie i dużo miejsca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
nawet trzymalam legginsy w kotki i liski ale r. 56 i w sumie odlozylam. Mamy i tak juz trochę tych ubranek. 68 obstawiam na lato więc nic nie brałam. Będziemy kupować na bieżąco. dziwnie w ty Re bo na 92 musiałam szukać juz w tym większym dziale a przeważnie to jeszcze dział niemowlak. Szukałam czapeczek i nie mieli. Widziałam w hm dwupak na 56 ale oni mają duże te rozmiary. Córka teraz na dwa lata ma czapkę zimowa w rozmiarze 68 a nie wiem czy taka nabzewnatrz nie lepsz by była wiazana. A wy jakie macie czapeczki na zewnątrz? Bo w sumie nie wiem czy kupować zwykłą bawełniana. Czy jakąś cieplejsza. Zimowa mamy. Chyba poczekam do marca i na jakieś prognozy pogody. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Nufcia dwie dostawki ? Poszaleliscie ładne. Mi się zawsze one podobały ale cena mnie zniechęcała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Listopadowaa Czas edycji: 2019-01-20 o 06:38 |
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Świetny wózek, ciuszki dziewczyny
![]() Dostawka prezentuje się super, muszę złożyć swoją, ale poczekam jeszcze z miesiąc. Na razie złożony babyhug i wózek stoją w pokoju, który kiedyś będzie pokojem Młodej, nie chce jeszcze dokładać dostawki, chociaż kusi Dziewczyny, kiedy pierzecie ciuszki? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#597 |
|
Rozeznanie
|
Listopadowa piękne ciuszki. Ja mam 2 czapeczki bawełniane więcej nie kupuje no chyba żeby śniegi do maja leżały ale naradzie takiego scenariusza nie zakładam. A pranie pewnie w marcu ogarnę
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do prsewijaka to tlumaczylam mamie, ze przed przewijaniem zawsze bede miala wszystko pod reka, nie zamierzam zostawic dziecka nawet na chwile, wiec jak ma spasc? Na wanienke ze stojakiem krecila glowa, na przewijak na lozeczku tez kreci glowa... bo moja bratowa przewijala na lozku a kapala na podlodze to tak bylo najlepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
W marcu chyba. Wydaje mi sie ze za długo przelezane to świeże nie będą. Ale poukładane wcześniej wszystko na półkach tak jak powinno byc w razie czego żeby TŻ mógł sam wyprać i ogarnąć. Rzeczy po córce juz odswiezalam, moczylam i uzywlam środków na plamy wiec i tak wypiore ostatecznie kolejny raz żeby świeże były.
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kanapy akurat. Obserwacje przeprowadzilam tylko i spac nie pozwolilam przez 2h.Dzien pozniej byl u nas znajomy chirurg i pytalam go ten upadek to powiedzial, ze z takiej wysokosci jak kanapa to dziecku nie powinno sie nic stac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

hm to moze w pon się przejdę zobaczyć co tam jest, a nie będę w ciemno zamawiac

26.08.2017
ja nawet w sportowy się nie miescilam który nosiłam na końcówce ciąży. A potem biust stopniowo malał i w końcu rozmiar się unormowal.
kolejka nieziemska a tz dzwonil ze sklepu z naprzeciwka, że potrzebuje opinii co do ciuchów. Nie to nie, poszłam do Mohito (hah w sumie jeden właściciel
) i tam dorwałam przydługi swetr (po porodzie też go założę) i szalik.
ja też z biustonoszem na codzień już mam coraz większy problem.. Jeszcze 2-3 mam takie, że są w miarę na styk, ale nie są gładkie więc nie pod każde ubranie się nadają. Myślałam coś teraz kupićwiekszego z opcją do karmienia i z szansa, że później też coś posłuży
wstrzymam się do porodu raczej, na razie cycki mi za bardzo nie urosły.
teraz pewnie od razu będę ten z Babyono albo z alles nosic. w szpitalu na pewno. Sportowe miałam z pepco, dały rade ale jednak wygodniej cyca wyciągać z odpinanego stanika 

Nie działa, spróbuj na pomniejszacz. pl.

Nawet jeśli będziesz przebierać na łóżku to i tak się dziecka nie powinno spuszczać z oczu bo może się chociażby przeturlikać i też może spaść. A Twoje plecy zdecydowanie docenią stanie na prosto zamiast schylania się i zwijania przy łóżku, tym bardziej jak trzeba odpowiednio pupę podnieść czyli nachylić się nad dzieckiem żeby dobrze rękę przełożyć 
siedzi z TŻ a ja zasnąć nie moge :/