|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.
Przeżyłam! Jutro Wam wszystko opiszę bo teraz zmeczona padam po 3 piwkach spac
![]() ![]() Powiem tyle: ślubu z tego nie bedzie ale wieczór spędziłam milo. Myslalam ze bedzie gorzej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#692 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Czekamy na szczegółową relację jak już się wyśpisz
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394073]Ale będzie kolejne spotkanie?
![]() ![]() Czekamy na szczegółową relację jak już się wyśpisz [/QUOTE]Totalnie nie wiem ![]() moze spotkanie bedzie ale zwiazku na pewno nie. Ps. Przystojny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394077]Oj, ale czemu związku na pewno nie będzie? Charakter kiepski?[/QUOTE]Mily charakter! I powiedział mi cos wyjątkowego czego bardzo mi brakowało dawno uslyszec... ale po prostu nie ma chemii takiej wiesz... ognia w oczach
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może warto dać szansę Ale to już sama musisz wiedzieć Kochana
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dobrze, że zaczynasz się z kimś spotykać.
Jest gdzieś we mnie miejsce o najniższej możliwej energii, bliskiej zeru, zeru absolutnemu. But I, I need to be by myself; I mean: I sing for myself, I bleed for myself, I breathe for myself. Tego się nie leczy, słowo pękło jak szkło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#698 |
|
Zadomowienie
|
Po randce napisal mi wiadomość ze dawno nie spotkał takiej kobiety jak ja... i ze jestem super xd
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Widzisz Kochana
|
|
|
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394094]
![]() ![]() Widzisz Kochana[/QUOTE]No chciałabym poczuć jakies.motyle... ale nic no... Ale wieczór przezylam o wiele lepiej niz myslalam. Nic to nie zmieni w moim zyciu ale chyba ciesze sie ze poszlam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394098]Pewnie, zawsze to krok do przodu
najgorzej bylo wyjsc z domu, przelamac sie. A wieczór juz plynal sam oby następną randka z innym byla juz ta jedyna Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#703 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cieszę się, że się przełamałaś, to najważniejszy krok |
|
|
|
|
#704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu, jak mi jest smutno, gdy sobie pomyślę, że więcej nie będę krzątać się po jego mieszkaniu (czułam się w nim lepiej niż u siebie w domu), nie będę chodzić po jego mieście i uliczkach rozmawiając godzinami. Mam niechęć do życia, facetów i nie wierzę w lepsze jutro.
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
|
#705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochane!!! Jedziemy! Ja w gorach bylam tylko latem. Baaaardzo marzylam by zobaczyć gory zima ale ex nigdy nie chcial. On nie lubi ani gór ani zimy... Takze jesten chetna! ![]() A co do randki. Bylo ok, było milo. Ale to wszystko. To mily chlopak ale no to nie to natomiast dobrze ze sie przelamalam. Wiem juz ze moge próbować spotykać sie i ze nie umre z tego powodu Na szczęście nie przyniosl kwiatka. Przyniosl dużego lizaka w kształcie kwiatka ![]() Zabral mnie najpierw na spacer, pozniej posiedzielismy w pubie. Odwiozl mnie taxi do domu i odprowadzil pod klatke Podczytywalan Was jak szedl do baru lub wc ale nie zdazylam nic napisac hahhaha ![]() Powiedzial mi jedna wazna rzecz o mnie. I bylo warto isc na to spotkanie tylko po to by to usłyszeć. Bo totalnie zapomniałam ze jestem cokolwiek warta. Czulam sie ostatnio jak skończone 0. No ale miłości z tego nie bedzie. Nic a nic mi nie drgnelo serce, zaden motylek. Nawet zaden mol Tak czy siak. Musze szukac dalej ksiecia z bajki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#707 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też zimą nie byłam nigdy w górach, a z chęcią bym chciała odczarować Zakopane, bo to był najpiękniejszy wypad jaki miałam z eksem. SUPER, że się przełamałaś. To ważny krok do przodu. Jezu, Tashira, my tyle już od rozstania, a ciągle blokada. A czemu ci kretyni tak łatwo spotykają się z nowymi, sypiają, itd? A my czujemy wyrzuty idąc na kawę z facetem. Wierność i oddanie nawet po rozstaniu. Nie mogę tego zdzierżyć. Ważne, że facet podniósł Twoją samoocenę. Opowiedz, co wyczuwam po nim. Zauroczył się Tobą, czy z jego strony raczej też nie więcej? ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja wlasnie tez czulam sie jakbym miala go zdradzic dlatego tak plakalam... On sie chyba zauroczyl ![]() przynajmniej tak mi sie wydaje. po spotkaniu napisal jeszcze kilka milych rzeczy no i ze chcialby sie jeszcze spotkać. A apropo piosenek. Ja bardzo lubie bruno mars- when I was your man. Zawsze sobie wyobrazalam i marzylam by kiedys ex sobie mogl te slowa powiedzieć xd : "Too young, too dumb to realize That I should’ve bought you flowers and held your hand Should’ve gave you all my hours when I had the chance Take you to every party ‘cause all you wanted to do was dance Now my baby’s dancing, but she's dancing with another man"... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Chyba trzeba upaść nisko, żeby coś zrozumieć.
Oczywiście dla mojego ex się odmieniło, w czwartek będzie naprawiał, że on ma depresje, że jak się wyleczy to zacznie się o mnie starać itp, płakał godzinę że nie odpuści, że to nie koniec, ciągle traktował jak parę , trzymał za rękę( zupełnie nieświadomy tego ze nie jestesmy parą), a wczoraj się świetnie bawił z kolegami i po pijaku napisał że zrezygnował z leczenia, bo z nim wszystko jest ok i nie ma czasu tam chodzić. W piątek pochował mame, wczoraj upijał się.. A ja uwierzyłam w jego słowa (nie chciałam wrócić) ale chciałam pomoc, bo widziałam jego zły stan i zachowanie. Myślałam, że po tylu latach powinnam okazać serce..głupia ja i naiwna.. Nie wiem jaką chorobę ma, ale to na pewno nie depresja, chyba brak mózgu. Uświadomiłam sobie dopiero teraz, że nie chce mieć chorego psychicznie faceta. Żałuję, że dopiero teraz otworzyły mi się oczy. Poblokowałam i pousuwałam wszędzie gdzie się da. Tylko boję się że jeżeli naprawdę do niego dotrze (jak zobaczy poblokowania) że to koniec, że nie ma już mnie to może coś odwalić... Oby odpuścił.Nie chce mieć żadnego kontaktu z tym człowiekiem.. |
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty gdziesz mieszkasz? Pytam odnośnie tego naszego wypadu do Zakopanego, który trzeba zrealizować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#712 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam za dużo czasu na myślenie. Biorę się za pisanie CV, bo oszaleję jak czegoś nie zrobię. Eks po rozstaniu ze mną poczynił większe postępy niż przez te lata ze mną. Pewnie wszyscy mu mówią, że ciągnęłam go w dół, a przy nowej rozkwitł.
|
#713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odetnij sie od niego i więcej nie pozwol mu mieszac Ci w tak obrzydliwy sposob w glowie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja pierwszy miesiąc po rozstaniu przeleżałam i przepłakałam w łóżku ale potem powiedziałam dość i małymi kroczkami ruszyłam do przodu. Stawiaj sobie małe cele niech to będzie pierwszego dnia napisanie cv,drugie wysłanie,trzeciego wyjdź pobiegać nawet wokół bloku Rób cokolwiek ale tylko z korzyścią dla Ciebie . Zobaczysz,że jeszcze będzie dobrze ale to Ty musisz o to zawalczyć !
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dalej to do mnie nie dociera do końca, że koniec, ale cóż...
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Podczytywałam Was anonimowo, ale jak zobaczyłam, że planujecie wyjazd w góry to odrazu postanowiłam się ujawnić. Też lecze złamane serce i z chęcią się przejade w góry. Biorę wolne w pracy i mogę ruszać! 😊 Jestem z mazowieckiego! |
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozum to wie, a serce się rwie do niego jak cholera. Był moim pierwszym we wszystkim. Nawet pierwszy pocałunek był z nim
|
#720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

Ale to już sama musisz wiedzieć Kochana

najgorzej bylo wyjsc z domu, przelamac sie. A wieczór juz plynal sam
Zmartwiło mnie to, mam nadzieję, że będzie dobrze i się trzymasz.

Rób cokolwiek ale tylko z korzyścią dla Ciebie . Zobaczysz,że jeszcze będzie dobrze ale to Ty musisz o to zawalczyć !