![]() |
#511 | |
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Cytat:
![]() Byłam mocno napalona na niego ale teraz chce jednak odnowić jakiś stary prl-owski, ogólnie temat foteli teraz u mnie bardzo na czasie ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
U mnie uszak stoi i nitk nie używa..
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne tzw "lokowanie produktu"...a fuj... Cytat:
Nawet mi nie mów...w sobotę pojechaliśmy z mężem po same farby i co tam jeszcze potrzebne do malowania i 8 stówek pękło. A to sumie dopiero początek. Remont zaczynamy za tydzień, przenosimy się na ten czas do mojej mamy, a mąż sobie w spokoju będzie malował. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Ja mam wiklinowy z Ikei i dopiero jak Zosia była starsza, to zaczęłam w nim karmić...a wcześniej mąż mi ciągle dokuczał,że to był niepotrzebny zakup ![]()
![]() |
#514 |
Dostojna peema.
|
Butterfly, nie strasz! U nas na szczęście malutka ta sypialnia, taka naprawdę mikro, łóżko, szafa i będzie łóżeczko, wszystko będzie stało prawie na sobie
![]() ![]() Więc dalej jestem na etapie porządkowania go i wywożenia rzeczy, straszne ile nazbierałam gratów, ciuchów itp. Jutro będę miała mój czytnik to książki sobie pojadą w kartonach do teściów na strych czekać na nowy dom i porządny regał. Laguna, dużo dużo zdrówka Ci życzę! ![]()
#515 |
Wtajemniczenie
|
https://mamaginekolog.pl/wyprawka-wedlug-nicoli/
Ja wiem ze te fotele sa praktycznie wszedzie, ale wiecie skad taka roznica w cenach?? Jeden kosztuje 100e drugi 170, a sa i drozsze. Ja wlasnie tez bym z checia kupila jakis tani ale wygodny fotel, jestem zamala do tych wysokim i glowy wygodnie nie umiem polozyc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” Edytowane przez Misha_ Czas edycji: 2019-01-31 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ten ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Becik świetny. Podobają mi się motywy morskie, kotwice itd. Sama zamówiłam z kotwicami pieluszkę bambusową. Najpewniej becik zamówię tego typu co ty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cena jak wszędzie. Marka marka marka. To jak szukam łóżka dla małego. Chcemy domek alvo tipi. Firmy ok 1000zl, stolarz 600. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to luz będziecie mieli. My malujemy pokój małego, cały salon z jadalnią i kuchnią, klatkę schodową. No i sufit w łazience. Więc pewnie jakies 90-100 mkw. Ale u nas zawsze generalne malowanie przed narodzinami dzieci hehe, wychodzi jakoś co 3 lata ![]() Mam nadzieję,że już następne farby to do nowego domu będziemy kupować ![]()
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
Błękitna laguna bardzo skróciła się Twoja szyjka? Ja też leżę, już 3 tygodnie. Na szczęście w domu, mam założony pessar, ale mój gin kazał narazie leżeć. Niestety przez to wszystko strasznie mi się ciągnie czas. Pocieszam się, że w połowie kwietnia ciąża będzie odnoszona, ale boje się, że nie wytrzymam jeszcze 2,5 miesiąca i młody urodzi się wcześniej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio w Hubiworld zamówiłam sobie nowy pokrowiec do kojca z motherhood, już trzeci będę miała na tym samym kojcu
![]() ![]()
#522 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie kliknelam torbę do wózka na Amazonie. Ma jutro przyjść to wstawię fotki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Dostojna peema.
|
No te poduszki z Motherhood też fajnie wyglądają
![]() A propos baby shower to zamówiłam wczoraj kilka dekoracji,mam nadzieję, ze Chińczycy wyślą, bo za kilka dni mają ten swój nowy rok i jeden sprzedawca już nie pracuje :/ szybko zaczął świętować skubany! Ale powypisywałam do nich błagalne wiadomości to może wyślą coś przed imprezowaniem swoim. Niby mam jeszcze sporo czasu (baby shower albo koniec marca albo początek kwietnia) ale ostatnio mi bardzo długo rzeczy idą.
#525 |
Zakorzenienie
|
Mi trraz przychodzą rzeczy zamówione na początku listopada, z terminami na 20.12 :/ ale ważne że przed imprezka...
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#526 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
Inna sprawa, że ja ciągle tam zamawiam jakieś głupotki i listonosz pewnie ma mnie za nienormalną, teraz to codziennie jakieś zaległe paczuszki przychodzą. Nie myślcie, że jestem totalnie nienormalna, w miesiącu na Ali przepuszczam średnio tak poniżej 100 zł, ale to jest mój taki mały nałóg chyba :P wszystko przez tą aplikację,kilka kliknięć i juuuż, frunie coś do mnie. A i ceny zachęcają takie typiary jak ja ![]()
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
ja tez tak mam
![]() moj mnie pyta jak to jest ze mi chinczycy gifty wysyłają ![]() ![]() ![]() przynoszą jak leci... nooo masakra, ale sie nalozylo: 11.11, nasze swieta, ich swieta.. ale spoko, bo myslalam ze utonelo z tego statku co bylo glosno ![]()
#528 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wrzucę wam na fb co mi przyszło z Ali bo bardzo fajny materiał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
ja czekalam do nowego miesiaca + paczki od przyjaciolki i popelniam zakupy na ali...
kredyt sie splaci na dniach, paczka na weekend... poniedzialku nadchodze!!!! ![]()
#531 |
Zakorzenienie
|
Oglądałyście story mg? Powiedziała, że do tej pory wszyscy jej mówili, że emolienty są ok, ale przegadała to z dermatolog i zmieniła zdanie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Mi z Chin idzie szkło ochronne i wałki do malowania farbami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- A w moim koszyku autka z Duplo i wielorazowe wkładki do cyckow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Dostojna peema.
|
Do mnie dziś przyszedł pendrive dla tż na Walentynki - taka ze mnie romantyczna żonka
![]() ![]() Poza tym czekam jeszcze na różne kolorowe skarpetki dla brata na urodziny, bo ma teraz na to fazę. Te dekoracje na baby shower, jedna sukienka (baaardzo rzadko kupuję ubrania na Ali, prawie mi się to nie zdarza), jakieś kolczyki, poszewki na poduszki, pielucha muślinowa z polecenia naszej Magdy z forum, misio, zawieszka do smoczka z imieniem, gumki do włosów. I to chyba tyle. Natomiast na wish liście mam masę rzeczy typu klapki, rattanowa torebka, pokrowiec na Kindle, skarpetki (uwielbiam kolorowe skarpetki z różnymi motywami), ogólnie troche butów widzę, okulary przeciwsłoneczne... Ale to wszystko leży u mnie na wish liście i leży, nieliczne rzeczy kupię.
#533 |
Zakorzenienie
|
Apropo skarpet. Właśnie doszło ostatnie zamówienie ze świątecznymi skarpetami
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Ejjjjj wlasnie porządkuje swoj koszul Ali i 80% rzeczy "zmienilo forme dostawy" i nagle 5-10-30!!! dolarow za shipping... !!! co to jest ja sie pytam!!!!
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- ja an wish nie mam nic...wszystko w koszyk wale od razu ![]()
#535 |
Zadomowienie
|
Lilly, wybacz zamówiłam ten sam rożek co Ty
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Squara a to nie wina tego, że oni teraz mają to swoje święto
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Sq, ja coś słyszałam, że chinole wprowadzają płatną wysyłkę O_o
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ludzie... 30dolarow wysylka tshirtu za 6?! ![]() ja rozumiem jakies symboliczne kwoty ale no ludzie :/
![]() |
#539 |
Żona Gargamel
|
Nie panikujcie dziewczyny, to błąd ostatniej aktualizacji
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Rozeznanie
|
Pomarańczowa, mam jeszcze pytanie a propos Mutsy Igo... Bo mój mąż twierdzi, że będzie kopał koła nogami, bo nie można regulować rączki. Tzn można na wysokości, ale nie można jej złamać... Jak to wygląda w praktyce?
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.