![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skutek smarowania twarzy samym miodem...
Cytat:
![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
gold..
![]()
#153 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ooo matkooooooooooo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Goldfishu przefantastyczne
![]() Ja może posmaruję tżta, jak coś zacznie wyłazić to spierdzielę, niech się sam z tym upora ![]()
#155 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Też o tym myślałam ale on by się nie dał ;P
#157 |
Zakorzenienie
|
moj tez nie...nie lubie nawet zapachu miodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
No i ciul,zamiast robali mamy kolejną cudowną maseczkę..
#159 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Konto usunięte
|
Wiadomości z ostatnich chwil:
Jak donoszą specjaliści rynkowi w ciągu ostatnich dni drastycznie zwiększyła się sprzedaż miodu i mąki. Analitycy nie są w stanie wyjaśnić tego fascynującego wzrostu. O kolejnych faktach tej tajemniczej sprawy będziemy informować w następnych wydaniach. Nasz specjalny reporter relacjonuje z terenu: - W tutejszych kręgach kulturowych stał się popularny komplement "do twarzy Ci w owsikach". A wśród kobiet zapanowała moda na "wijące twarze". Co będzie następne? Reporterka działu "Z psychologią na TY" przeprowadziła wywiad z klientką salonu urody, która chciała pozostać anonimowa. - Poddałam się zabiegowi "wybawiającemu" i nic się nie stało. Czuję się osamotniona. Większość moich koleżanek jest modnie wijąco-twarzysta, i jak ja się przed nimi teraz pokażę? Zastanawiamy się, co rozpoczęło tą falę wstrząsających wydarzeń, i co ważniejsze: kiedy nastąpi jej koniec?! Na dalszą część informacji zapraszamy po przerwie. |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Wtajemniczenie
|
Tylko troszeczkę
![]() Słucham uważnie ![]() Nie śmiać się tylko się przerażać i być wstrząśnięta ![]() Dziękuję ![]() Żadnych sensacji ![]() A miało być tak pięknie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;8643560]Wiadomości z ostatnich chwil: Jak donoszą specjaliści rynkowi w ciągu ostatnich dni drastycznie zwiększyła się sprzedaż miodu i mąki. Analitycy nie są w stanie wyjaśnić tego fascynującego wzrostu. O kolejnych faktach tej tajemniczej sprawy będziemy informować w następnych wydaniach. Nasz specjalny reporter relacjonuje z terenu: - W tutejszych kręgach kulturowych stał się popularny komplement "do twarzy Ci w owsikach". A wśród kobiet zapanowała moda na "wijące twarze". Co będzie następne? Reporterka działu "Z psychologią na TY" przeprowadziła wywiad z klientką salonu urody, która chciała pozostać anonimowa. - Poddałam się zabiegowi "wybawiającemu" i nic się nie stało. Czuję się osamotniona. Większość moich koleżanek jest modnie wijąco-twarzysta, i jak ja się przed nimi teraz pokażę? Zastanawiamy się, co rozpoczęło tą falę wstrząsających wydarzeń, i co ważniejsze: kiedy nastąpi jej koniec?! Na dalszą część informacji zapraszamy po przerwie. [/quote] ![]() Razem z robakami siedzimy i niecierpliwie czekamy na dalszy ciąg. ![]() Wizaż tworzy trendy, i Ty możesz zostać ich ofiarą ![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;8643560]Wiadomości z ostatnich chwil:
Jak donoszą specjaliści rynkowi w ciągu ostatnich dni drastycznie zwiększyła się sprzedaż miodu i mąki. Analitycy nie są w stanie wyjaśnić tego fascynującego wzrostu. O kolejnych faktach tej tajemniczej sprawy będziemy informować w następnych wydaniach. Nasz specjalny reporter relacjonuje z terenu: - W tutejszych kręgach kulturowych stał się popularny komplement "do twarzy Ci w owsikach". A wśród kobiet zapanowała moda na "wijące twarze". Co będzie następne? Reporterka działu "Z psychologią na TY" przeprowadziła wywiad z klientką salonu urody, która chciała pozostać anonimowa. - Poddałam się zabiegowi "wybawiającemu" i nic się nie stało. Czuję się osamotniona. Większość moich koleżanek jest modnie wijąco-twarzysta, i jak ja się przed nimi teraz pokażę? Zastanawiamy się, co rozpoczęło tą falę wstrząsających wydarzeń, i co ważniejsze: kiedy nastąpi jej koniec?! Na dalszą część informacji zapraszamy po przerwie. [/quote] Haha ![]()
#163 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;8643560]Wiadomości z ostatnich chwil:
Jak donoszą specjaliści rynkowi w ciągu ostatnich dni drastycznie zwiększyła się sprzedaż miodu i mąki. Analitycy nie są w stanie wyjaśnić tego fascynującego wzrostu. O kolejnych faktach tej tajemniczej sprawy będziemy informować w następnych wydaniach. Nasz specjalny reporter relacjonuje z terenu: - W tutejszych kręgach kulturowych stał się popularny komplement "do twarzy Ci w owsikach". A wśród kobiet zapanowała moda na "wijące twarze". Co będzie następne? Reporterka działu "Z psychologią na TY" przeprowadziła wywiad z klientką salonu urody, która chciała pozostać anonimowa. - Poddałam się zabiegowi "wybawiającemu" i nic się nie stało. Czuję się osamotniona. Większość moich koleżanek jest modnie wijąco-twarzysta, i jak ja się przed nimi teraz pokażę? Zastanawiamy się, co rozpoczęło tą falę wstrząsających wydarzeń, i co ważniejsze: kiedy nastąpi jej koniec?! Na dalszą część informacji zapraszamy po przerwie. [/quote] ![]() ![]() Ty nie słuchaj tylko mów do mnie jeszcze.. ![]() ja już jestem! ![]() ![]()
#164 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Gold, szacunek
![]() Założę się, że Moda na sukces je wykończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Ależ to żadna tajemnica.
Pijemy actimel ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cicho ![]() Bo się zorientują ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#167 |
Wtajemniczenie
|
Taaaak? ![]() Ale jesteś tego pewna? ![]() Actimel kryje w sobie wiele tajemnic. A to Martyna Wojciechowska rozbije namiot w twoim pokoju, a to zmieścisz cały miesiąc w jedną godzinę. Niezbadane jest działanie actimela. ![]()
#168 |
Zakorzenienie
|
nie wytrzymałam
![]() musiałam to zrobić jeszcze dziś ale chyba za duzy popyt na te robaczki się zrobił bo dla mnie zabrakło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
NO I WŁAŚNIE! Wszystko jasne skąd w was te robale, z aktimela ! Przecież tam są żywe kultury!
#171 |
Zakorzenienie
|
ja tam actimela nie pije
![]() ![]()
#172 |
Rozeznanie
|
o mamo, jesteście niesamowite, popłakałam się ze śmiechu
![]() ![]()
#173 |
Raczkowanie
|
Nic nie wylazło... A tak marzyłam o własnym zwierzątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
#175 |
BAN stały
|
Jak donoszą specjaliści rynkowi w ciągu ostatnich dni drastycznie zwiększyła się sprzedaż miodu i mąki. Analitycy nie są w stanie wyjaśnić tego fascynującego wzrostu. O kolejnych faktach tej tajemniczej sprawy będziemy informować w następnych wydaniach. Nasz specjalny reporter relacjonuje z terenu: - W tutejszych kręgach kulturowych stał się popularny komplement "do twarzy Ci w owsikach". A wśród kobiet zapanowała moda na "wijące twarze". Co będzie następne? Reporterka działu "Z psychologią na TY" przeprowadziła wywiad z klientką salonu urody, która chciała pozostać anonimowa. - Poddałam się zabiegowi "wybawiającemu" i nic się nie stało. Czuję się osamotniona. Większość moich koleżanek jest modnie wijąco-twarzysta, i jak ja się przed nimi teraz pokażę? Zastanawiamy się, co rozpoczęło tą falę wstrząsających wydarzeń, i co ważniejsze: kiedy nastąpi jej koniec?! Na dalszą część informacji zapraszamy po przerwie. [/quote] ![]() ![]() Jestem wstrząśnięta...niemieszan a ![]() jesuuu kobity...ja mam na zbyciu tasiemca...moze któras go przygarnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Jajek, a jak duży ten tasiemiec? Bo nie wiem czy mi do akwarium się zmieści...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
jajek,ja go wezme!
![]() ![]() ![]() Jakiego jest koloru? Myslisz ,ze rozowa smycz bedzie mu pasowala? ![]() jajek,czemu nas nie odwiedzasz ![]()
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
Akwarium 150l.
![]() Ja go chcę! Mam kota, będzie miał towarzysza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.