|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielki kompleks
Cytat:
Dziewczęta, proszę , przeczytajcie to 'Czy stanik musi być przekleństwem' v-x-n a nie pomyślałaś, że stanik się rozciąga ? Nierozciągnięty ma 60cm, ale rozciągnięty- przecież jest na gumce, może mieć Bóg wie ile. Sama mam 81 cm pod biustem a spokojnie dopinam się w 70tkach i żaden tłuszczyk, który zresztą mam, mi się nie wylewa. 60D nie jest dużą miską. D w 60tce i D w 80 tce to nie to samo D.
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Nie przejmuj sie, małe jest piękne ;p ja np. wole małe piersi...
będzie dobrze, zobaczysz
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
że niby moje 70C to 60E?! coś mi tu nie pasuje...
a wracając do tematu, w wieku lat szesnastu bym się jeszcze nie martwiła, jeśli nie masz nadwagi i ten biust nie jest baaardzo nieproporcjonalny, to to chyba nie tak źle. wiadomo, biust rozmiar/dwa większy przeważnie mógłby być, ale z wszelkim zamartwianiem się poczekaj jeszcze kilka lat. i po pierwsze, zmierz się porządnie, bo jakoś trudno mi wierzyć, że zmierzyłaś dobrze. |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
moj wymiar pod biustem to : 74
a w biuscie: 79 a ten przelicznik jest jakis denny |
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Zerknij tutaj: http://b75.blox.pl/2008/01/Gdzie-sa-...-wepchnac.html Cytat:
Wejdźcie dziewczyny na wątek: Czy stanik musi być przekleństwem? , jestem pewna, że od razu spojrzycie inaczej na to wszystko. Polecam przejrzenie szczególnie wypowiedzi agty85
|
|
|
|
#37 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fascynuje mnie, w jaki sposób mając 74 cm pod biustem doszłaś do tego, żeby nosić staniki o obwodzie 85 cm A przelicznik nie jest denny, jest całkiem dobry. Wiele osób Ci to powie.
|
|
|
#39 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam 22 lata (od wczoraj
), a moje maleństwa bardzo się mnie i nie tylko mnie podobają
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
to absolutnie NIEMOZLIWE bym miala nosic 70I, wg tego przleicznika tak jest. Kupuje 75E i i tak jest ogromny ;].
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Spróbuj, co Ci szkodzi ? Na mnie 75D jest trochę małe, a właśnie mam na sobie 70F i jest idealny.
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 19 lat i mam bardzo mały biusty....tez jest to moim kompleksem no ale co zrobic? Im jestem starsza tym musze przyznac ze coraz bardziej mi sie podoba. Jak bylam w Twoim wieku nie mialam nic....dosłownie "nic" wiec zakladalam staniki poduszkowe kombinowalam, cudowalam ale z czasem nie widzialam sensu. Teraz chodze bez stanika, ze stanikiem sie strasznie mecze....jestem dumna z tego co mam i staram sie to eksponowac...nie chodzi mi o jakies bluzki z dekoltem czy cos poprostu sie prostuje, piers do przodu i juz...pomysl sobie ze na starosc nie bedziesz miala zwisow jak dziewczyny ktore w Twoim wieku maja juz rozmiar D =,)
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
85??? skąd to Ci do głowy przyszło???
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a do autorki wątku - też kiedyś nosiłam 85A, o czym obwieściłam w innym wątku, zdopingowana przez Ponurą (dzięki - a z podanego wyżej kalkulatora korzystałam przy ostanikowaniu koleżanek i podaje on rozmiary albo idealne albo wymagające niewielkiej korekty w zakresie +/- miseczki - mariska jest aktywną członkinią Lobby Biusciastych i na podstawie rzeczywistych danych dopracowywała niedawno ten kalkulator.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
Zamiast mówić, że przelicznik denny, to poczytajcie co tam pisze I poszukajcie wspomnianego tematu: "Czy stanik musi być przekleństwem" z forum moda I zaglądnijcie na lobby małobiuściastych http://malobiusciaste.prv.pl/ Jak już zgłębicie temat bez "eeeeeee" i marudzenia, to będziecie się mogły wypowiadać krytycznie. Najlepiej, po pierwszej przymiarce dobrego rozmiaru. (Ale wtedy jestem pewna, że krytyki nie usłyszę) To powiedziała obecnie odziewająca się w staniki 60F - na oko "małe B" A niegdyś 75A lub AA. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na starosc to akurat zarowno Ty jak i kobiety z duzym biustem będą pomarszczone i obwisłe wszędzie, więc co za roznica jaki się ma biust. czy ty myslisz ze małe piersi u starej kobiety wyglądają atrakcyjnie? uwierz mi że też będą oklapłe.
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze i beda pomarszczone i obwisle ale napewno mniej niz duze piersi no takie sa fakty i ja je poprostu stwierdzam...chodz narzekam na moje male piersiaki to i tak je lubie i nie zamienilabym ich na zadne inne
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
a ja swoje bym zamienila na inne
to jaki rozmiar powinnam nosic?? a wogle sa takie o obwodzie 74??hę?
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i weź tu chcij pomóc, człowieku... Mówi się TRZY razy zajrzyj w wątek CZY STANIK MUSI BYĆ PRZEKLEŃSTWEM to nie, nie działa. Jak byś to zrobiła, to wiedziała byś wszystko, co wiedzieć powinnaś. Ale nie. Ewentualnie możesz nic nie robić i nadal marudzić
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam c i nie narzekam,ale w Twoim wieku tez miałam a,potem b. Po 2 dzieci mam c. Jesli Twoja mam ma duzy biust,jest prawdopodobne,ze i Ty bedziesz miała.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Wg przelicznika 65B lub 60D (ew. AA też ale 70). Jeśli jesteś z Warszawy to widziałam takie w stacjonarnych sklepach, niestety niewiele. Największy wybór oczywiście w sklepach internetowych.
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W jednym w wielu sklepów internetowych?
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny za wsparcie i dobre rady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

już nie mówię, że nie widzę siebie ściskającej swoją klatkę piersiową stanikiem z obwodem 60 - jak nic miałabym fałdki tu i ówdzie, mimo że nie mam grama tłuszczu na plecach

I niekoniecznie masz AA, ja noszę B, a wg. numeracji mam F

A przelicznik nie jest denny, jest całkiem dobry. Wiele osób Ci to powie.

moze i beda pomarszczone i obwisle ale napewno mniej niz duze piersi no takie sa fakty i ja je poprostu stwierdzam...chodz narzekam na moje male piersiaki to i tak je lubie i nie zamienilabym ich na zadne inne