![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co się z nią stało?
Nie uwazam, ze mam za co ja przepraszać. To ona powiedziała żebym spadał, żebym zniknął z jej zycia, obwiniła mnie ze zniszczyłem jej emocje bo miała dosc tych wahań. Ja tak jak mówiłem, nic nie obiecywałem. Przesadziła z zarzutami i tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Sam napisałeś, że najpierw zacząłeś ja olewac, potem odnowiles kontakt po czym znowu powiedziałeś jej, że sorry to nie to. Tak, miała prawo się zdenerwowac, nawet jeśli nie byliście w związku. Dawales jej sprzeczne sygnały. Co się z nią stało? Poszła po rozum do głowy. Owszem, mogła sobie darować wylewanie żalu i pretensje i po prostu urwać z Tobą kontakt. Widocznie jej na Tobie zależało, poczuła się zraniona i pod wpływem emocji napisała to co napisała. Ale po co Ty to roztrzasasz? Nie pasowała Ci, znajomość skończona, po co te rozkminy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Powtarzam, doucz się z kontaktów z innymi ludźmi bo czas chyba najwyższy skoro takich podstaw nie rozumiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Adaś, czas pogodzić się z tym, że przestaleś jej imponować. Bywa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
No ale co Ty koles masz za problem?
Zjechała to zjechała. Miala prawo do swoich uczuc i ich wyrażenia. Jak Ci nie zależy i nic od niej nie chcesz to zablokuj, olej sytuacje i leć spotykac sie z tymi pięknymi, mniej inteligentnymi i przestań tracić czas i energie na myślenie o tej brzydkiej lasce z klasa. Przecież stac Cie na lepsza ![]() Czy może jednak zabolalo ze laska, ktora Tobie Alvaro do piet wizualnie nie dorasta przestala sie plaszczyc przed kims kto sie zabawil nia? No bo chyba nie rozumiem Twojego problemu. Daj Ty tej lasce juz spokoj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
No ale skoro Ci się nie podobała, desperatka, parę kg za dużo, nie zakochałes się, tylko koleżanka,, nawet ubierają się nie tam, do tego sobie coś tam ubzdurala, a ty przecież niewinny, zablkowales i masz spokój, to co Cię człowieku właściwie boli?
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2019-02-08 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
uparta chmura
|
To, że śmiała go zjechać od góry do dołu, a on nie mógł znieść tego, że takie byle co stawia się, a nie powinna(bo brzydka i gruba) i musiał ją zablokować.
![]() |
#40 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
uparta chmura
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Poza tym chłopie, w pierwszym poście piszesz jak byk, że sam jej dałeś nadzieję, potem.nagle 180 stopni i ty nigdy nic, to się może zdecyduj na jedną wersję. Ile wy właściwie macie lat, skoro ona jest 7 lat młodsza, a ty piszesz jak taki typowy dwudziestoparoletni byczek z rozbuchanym ego.i testosteronem?
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2019-02-08 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego nie rozumiesz:miala dosc twoich wahan Sent from my iPhone using Tapatalk
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Nie mam rozbuchanego ego, po prostu chciałbym być szczęśliwy a co do niej miałem wątpliwości. Niby mi się podobała, niby ok ale jednak imponuje mi chyba u kobiety inny styl i inny sposob bycia. Ale naprawdę za nią tęskniłem, po prostu czasem wydawała mi się dziwna ze tak bardzo nalega na ten kontakt, trochę to było desperackie, nie miałem okazji jej pozdobywać. Ja mam 27 lat, ona w tym roku 20.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Nie, nie imponuje mi zakładanie mini ale fakt, lubię kobiety „zrobione”. I nie ukrywam, ze bardzo dobrze zarabiam i tamta była jedna z nielicznych które nie zwróciły uwagę na moja kasę. Ale szczerze? Studia ma teraz każda, takze nie uważam tego za szalowe osiągniecie. Chodzi mi bardziej o to, ze chciałbym utrzymywać ta znajomość na stopie koleżeńskiej bo dziewczyna była fajna. A to ze lubię „zrobione” dziewczyny-co w tym złego, o niej tez nie powiedziałem ze była brzydka tylko po prostu nie w moim typie. No i zbyt się narzucała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2019-02-08 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Co do pieniędzy-zwracam uwagę żeby dziewczyna nie patrzyła tylko na to wiec to napisałem. Ale jej tekst na odchodne ze „życzy mi żeby jedna z tych lasek do których się tak ślinie kopnęła mnie w tyłek i żebym zobaczył ze instagram to nie życie codzienne” tez chyba na poziomie nie był.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Dobrze zarabiam, jestem 10/10, a w głowie pustka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Narzuca sie- zle. Nie narzuca i uciela kontakt- tez zle. Ma laska racje- skoro kobieta ktora jasno i dojrzale okazuje Ci swoje zainteresowanie bez zadnych zalosnych gierek jest zla, to oby Cie w tyłek kopnela ta insta piękność po tym jak juz skonczy uskuteczniac z Toba gierki typy gonić kroliczka czy 'oh jaka jestem niedostępna'. Laska 7 lat mlodsza a dojrzalsza od Ciebie o stokroc. Spotkales szczera, wydaje sie wartościowa dziewczyne, narobiłes jej syfu w uczuciach i jeszcze masz jakies pretensje z *upy. Żenada. Jak któraś z dziewczyn wyzej napisała- za myślenie to Ci chyba tych kokosow w pracy nie płacą. Znajdz Ty jakas piekna, zrobiona i glupawa bo inteligenta laska z takim kolesiem jak Ty nie bedzie miala o czym gadac- jestes po prostu pusty... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po prostu mu nie wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeżeli jest tak inteligentna jak uważasz to już wie że jest opcją a nie priorytetem. Poczuła się zraniona, prawdopodobnie jest w Tobie zakochana i dla tego zerwała kontakt, żeby wyzdrowieć i spotkać kogoś innego komu spodoba się taka jaka jest. Raczej nie ma szans na reanimację tej znajomości. Edytowane przez b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 Czas edycji: 2019-02-08 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86476800]To że schudła
![]() ![]() ![]() Troll, ale śmieszny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
spotykaj sie z dziewczynami fajnie zrobionymi, nie ma w tym nic złego. Ale nadal nie rozumiem po co tej dziewczynie namieszałeś w głowie i uczuciach? Edytowane przez b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 Czas edycji: 2019-02-08 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Sam nie wiesz czego chcesz, robisz dziewczynie nadzieję, oceniasz po wyglądzie i jeszcze dziwisz się, że wycofała się że znajomości? Każda zdrowo myśląca by tak zrobiła. Nie baw się jej uczuciami i daj jej spokój a jak Ci zależy to powalcz. Chociaż ja na jej miejscu już bym nie dała Ci szansy. Dziewczyna w końcu znajdzie kogoś porządnego, kto doceni co ma. Poza tym jak masz wymagania względem wyglądu to sam też wyglądaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
O dziwo właśnie za myslenie w pracy mi płaca. I liczę na to, ze znajdę dziewczynę w swoim typie bo wiele jest inteligentnych+ładnych, wiec darujcie sobie złośliwości. A facetow dobrze zarabiających dużo nie ma, może i nie jestem jakiś szałowy z wygladu, ale nadrabiam innymi cechami i dbam o siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.