![]() |
#2521 |
Dostojna peema.
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Motyl, tak, z Ali
![]()
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff, młody u babci, a ja na kanapę. Poczytam, odpoczne i jakoś zleci. Jutro mam to badanie, ciekawa jestem co mi powiedzą. Muszę pamiętać żeby wziąć zaświadczenie o tym ze moge latać do wypełnienia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
![]() Powodzenia na wykładach, ja mam już to za sobą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Obżarłam się w tym kinie, ruszyć się nie mogę. Na wieczór pewnie będzie zgaga, ale trudno, tak czy siak by była ![]()
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
Lilly, super ta zawieszka do smoczka :live:
Obiecałam wrzucić moje wczorajsze zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Moja mama robiła prawko jak była ze mną w ciąży. Wtedy wyglądało to zupełnie inaczej, zawiozła egzaminatora pod sklep, posiedziała 40 minut w samochodzie, potem pokręcili się po mieście pół godziny i zajechali spowrotem. Zdała
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Grejpfrutowa postęp!!widze coś dziewczęcego
![]()
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołączam do grona objadajacych się, tak sobie z TŻ dogadzamy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie mam wyjścia skoro to dziewczyna, nie będzie całe życie chodziła ubrana jak chłopak! ![]() Cytat:
![]() Elsabel, taki deser ooo jadłabym... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Dostojna peema.
|
Ja miałam robić na wieczór kolację, ale dopiero skończyłam pracować, miałam dziś totalnie szalony dzień... Więc zamówimy pizzę xD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2532 | ||||||
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Powinnam ruszyć z nadrabianiem, ale chyba nie mam już dzisiaj na nic siły. Cały ranek spędziłam w przychodniach: załatwiłam skierowanie i wizytę wyżuloną płaczem mam w poniedziałek. Jestem totalnie rozbita emocjonalnie, chodzę i płaczę, i nie wiem czy to nie ostatnia ciążowa prosta, bo przecież świat mi się nie zawalił. Jeszcze mama źle się czuje, więc prosto od lekarzy do niej. Sama też jest na ścisłej diecie, więc mnie doskonale rozumie. Porobiłam zakupy pod siebie i cały dzień jadłam zgodnie z tym, co mam w książeczce. Głodna nie chodzę. Myślałam, że będzie gorzej. Zobaczymy jak zacznę mierzyć. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
Oby nie, trzymam kciuki i daj znać! Cytat:
Racja, może i lepiej nie wiedzieć. Dołączyłam, dziękuję ![]() Cytat:
Trzymam! Cytat:
Ja kupiłam ![]() Cytat:
Zdrówka! Cytat:
Super ciuszki ![]() ![]() Wszyscy mają walentynki, tylko ja sama. Kupiłam nam bilety do kina, a TŻ utknął w Niemczech i nie wiadomo, kiedy wróci, ale mówił, że cały plac tirów czeka na załadunek ![]() Fifi się dzisiaj cały dzień ruszał i tak się zastanawiam czy to efekt zadowolenia z diety czy może mam się martwić jego nadmierną nadpobudliwością, poobserwuje to. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Żona Gargamel
|
nie nie, ja miałam diete przed ciąża bo cukier na wysoki
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86500290] Fifi się dzisiaj cały dzień ruszał i tak się zastanawiam czy to efekt zadowolenia z diety czy może mam się martwić jego nadmierną nadpobudliwością, poobserwuje to.[/QUOTE] moja też dzisiaj cały dzień szaleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86500290]Cześć dziewczyny
![]() Powinnam ruszyć z nadrabianiem, ale chyba nie mam już dzisiaj na nic siły. Cały ranek spędziłam w przychodniach: załatwiłam skierowanie i wizytę wyżuloną płaczem mam w poniedziałek. Jestem totalnie rozbita emocjonalnie, chodzę i płaczę, i nie wiem czy to nie ostatnia ciążowa prosta, bo przecież świat mi się nie zawalił. Jeszcze mama źle się czuje, więc prosto od lekarzy do niej. Sama też jest na ścisłej diecie, więc mnie doskonale rozumie. Porobiłam zakupy pod siebie i cały dzień jadłam zgodnie z tym, co mam w książeczce. Głodna nie chodzę. Myślałam, że będzie gorzej. Zobaczymy jak zacznę mierzyć. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Oby nie, trzymam kciuki i daj znać! Racja, może i lepiej nie wiedzieć. Dołączyłam, dziękuję ![]() Trzymam! Ja kupiłam ![]() Zdrówka! Super ciuszki ![]() ![]() Wszyscy mają walentynki, tylko ja sama. Kupiłam nam bilety do kina, a TŻ utknął w Niemczech i nie wiadomo, kiedy wróci, ale mówił, że cały plac tirów czeka na załadunek ![]() Fifi się dzisiaj cały dzień ruszał i tak się zastanawiam czy to efekt zadowolenia z diety czy może mam się martwić jego nadmierną nadpobudliwością, poobserwuje to.[/QUOTE] Nie smuć się, ja też sama, znaczy z kotami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86500290]Cześć dziewczyny
![]() Powinnam ruszyć z nadrabianiem, ale chyba nie mam już dzisiaj na nic siły. Cały ranek spędziłam w przychodniach: załatwiłam skierowanie i wizytę wyżuloną płaczem mam w poniedziałek. Jestem totalnie rozbita emocjonalnie, chodzę i płaczę, i nie wiem czy to nie ostatnia ciążowa prosta, bo przecież świat mi się nie zawalił. Jeszcze mama źle się czuje, więc prosto od lekarzy do niej. Sama też jest na ścisłej diecie, więc mnie doskonale rozumie. Porobiłam zakupy pod siebie i cały dzień jadłam zgodnie z tym, co mam w książeczce. Głodna nie chodzę. Myślałam, że będzie gorzej. Zobaczymy jak zacznę mierzyć. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Oby nie, trzymam kciuki i daj znać! Racja, może i lepiej nie wiedzieć. Dołączyłam, dziękuję ![]() Trzymam! Ja kupiłam ![]() Zdrówka! Super ciuszki ![]() ![]() Wszyscy mają walentynki, tylko ja sama. Kupiłam nam bilety do kina, a TŻ utknął w Niemczech i nie wiadomo, kiedy wróci, ale mówił, że cały plac tirów czeka na załadunek ![]() Fifi się dzisiaj cały dzień ruszał i tak się zastanawiam czy to efekt zadowolenia z diety czy może mam się martwić jego nadmierną nadpobudliwością, poobserwuje to.[/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() Absolwentka nie martw się, miałaś po prostu zły dzień, wszystko naraz...najwyżej weźmiesz do kina jakąś koleżankę a z tz sobie nadrobicie ![]() Zabieram się za prasowanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie upatrzone auto? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Powinien być limit podchodzenia do egzaminu
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Też tak twierdzę... Jakis limit odsylajacy na ponowny kurs czy coś...
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#2539 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Ja tam rozumiem kilka razy czy oblewanie na łuku np. Ale jeśli ktoś na mieście regularnie robi jakieś błędy no to mówi samo za siebie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
|
Cytat:
Mąż chce Toyotę rav4. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Squaara niby tak, jednak na drodze nie masz koperty gdzie idealnie się zatrzymać, bo jak Ci będzie wystawać to nie będzie dobrze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Zwłaszcza, że byłam nauczona łuku na pamięć tzn. "kręc jak zobaczysz czwarty słupek w tylnym oknie" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kutfa kupiłam na Olx pajace next piękne śliczne. Pol miasta mąż jechał. Przywiózł. First size. 50 ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Mój tż właśnie na cito wyleciał do pracy, więc ja też samotna w Walentynki
![]() Do tego w pracy dziś znów miałam spięcie. Długi i złożony temat, ale ta osoba to wyjątkowo trudny przypadek. Pracuje dłużej ode mnie, jest 15 lat starsza i nieszczęśliwie się złożyło, że mi podlega i ma z tym duży problem. Tak mnie dziś zdenerwowała, że postanowiłam, że jutro zostaję w domu. No ale oczywiście mam co robić w pracy, więc idę jednak... Najwyżej wyjdę jak znów mnie wk...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Żona Gargamel
|
Miałam lek ale to ze 2 opakowania na początku, czyli generalnie dietą i utratą kilogramów. Miałam za wysoki cukier na czczo, krzywą dobrą
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Dostojna peema.
|
Dla mnie ten łuk to był wrzód na tyłku, przez niego oblałam pierwszy egzamin
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.