|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
![]() a ile jesteście razem oficjalnie?
|
|
#2372 |
|
Zadomowienie
|
Oficjalnie od 30 czerwca, nie tłumaczę, po prostu przedstawiam całą sytuację ;-)
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ potrafi być romantyczny
ostatnio na spływie kąpaliśmy się w jeziorze przy księżycu sam z siebie czasem przyniesie bukiecik kwiatków, zabierze na ulubione lody, zapali świeczki, poszepce do uszka![]() Ja uważam, że prawdziwy facet to taki co nie wstydzi się łez ale żeby płacz nie za często mu sie zdarzał
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale już w głowie się poukładało i pozostaje mi tylko cieszyć się faktem, że mężczyzna idealny zakochał się kilka lat temu właśnie we mnie i postanowił, że na mnie poczeka. Ps. Właśnie przeglądam zdjęcia z naszego ostatniego wypadu na ściankę wspinaczkową i znów zaśliniam monitor
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem dobrze się chwilę pomęczyć, żeby później dostrzeć coś co jest wyjątkowe masz na nk zdjęcia z TZ-cikiem?łeee nie widać TZ
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze niecałe 2 godzinki i do domku
a wieczorkiem jedziemy z TŻ na rowery do Fortu Bema
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej no nie tak żeby wył , ale widziałam że się wzruszył w tym samym momencie co ja ....a później powiedział, że nie ja płakałem oczy mi się spociły i tyle Właśnie co znaczy "moherowe"podejście do sexu ?
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
nie aż tak, ze do ślubu, ale jakoś tak nie wiem
ja wiedziałam, ze z tym Tadzikiem chcę spędzić życie inaczej no way![]() coś na zasadzie, że tylko jeden w życiu
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli rozumiem, że jesteś zwolenniczką teorii- sex tylko z jednym facetem i z tym też facetem do ołtarza, tak ? ![]() Edit a myślac zupełnie abstrakcyjnie- jesteś zakochana, zdobyłaś się na ten krok bo wiesz że to ten a ON zostawia Cię dla innej, bo stwierdził że to NIE TO ? I co robisz ? sepuku ?
|
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie sepuku nie-zakon tak ![]() moja przyjaciółka też miała takie podejście była z facetem 4 lata....zostawił ją bo chciał spróbować z innymi teraz ma nowego faceta i mówi, że jakbym to przezyła to miłabym inne podejści
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie jestem zwolenniczką krótkotrwałych przygód erotycznych... ale dziwi mnie takie 'radykalne' podejście generalnie. EDIT: Kaska, a gdzie ta zwykła ludzka ciekawość jak by to było z kimś innym? |
|
|
|
|
#2384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nemuś ja mysle ze zaslużyl na order w 100% ![]() Cytat:
.A tak w ogole to ja nigdy nie mialam fazy na kwiaty,świeczki, romantyczne niespodzianki. Nie potrzebuję Może też dlatego ze mój eks pięknie mowił o uczuciach, kwiaty dawal raz w tygodniu minimum, zapraszal na kolacje, wywozil w srodku nocy na romantyczne spacery przy blasku ksiezyca...a tak na prawdę był największym skurczybykiem jakiego w życiu poznalam.
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Nema
poczekam aż wstawisz kiedyś na nk
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zadomowienie
|
Hehe może uda mi się go kiedyś namówić, mój TŻ jest bardzo a-internetowy i ledwo znosi to, że wstawiam czasem jakieś jego zdjęcia na mojego bloga
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ostatnio trafiłam na wizażu na wątek- "brak dziewictwa..."-watek założył facet, który nie był pierwszym mężczyzną w życiu swojej kobiety. W szoku byłam ile było odpowiedzi, że rozumieją, że wspierają i że też nie dałyby rady w takim układzie.....normalnie jak dla mnie psychoza ![]() Ja nie byłam pierwsza, Tżet też nie był a kochamy się jak nastolatki, nie wspominając o przeszłości choć oboje mamy świadomość, że taką za sobą mamy Dla mnie liczy się to co jest tu i teraz, odcinam przeszłość grubą krechą i zapominam, nawet zazdrości o tą sferę we mnie nie ma......Pomyślałam sobie jakby było tak bosko to nie byłby teraz tu ze mną, a jest |
|
|
|
|
#2390 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Teraz się kłócimy na zapas żeby potem był spokój .Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. To nie dla mnie niestety ![]() Tort w lodówce (czeka tylko na przybranie), muszę jeszcze ogarnąć pokój i siebie , pojechać do sklepu i chyba to koniec na dzisiaj . 2 osoby już się zapowiedziały, że nie będzie ich wieczorem . O, jeszcze byłam u szawca z butami bo mam problematyczne fleki . I zadzwonił TŻ...ja: słucham? TŻ: [składa życzenia] ja: a co? nie będzie cię wieczorem? TŻ: będę ja: to czemu teraz? [wcześniej z nim smsowiałam i nawet rozmawiałam przez chwilę] TŻ: no bo urodziłaś się o 1 i czekałem ja: yyy... o 1 w nocy TŻ: kurczę, a ja czekałem do północy, ale stwierdziłem, że jak o pierwszej to o pierwszej ![]() Jak byłam młodsza to koleżanki mi wmawiały, że skoro urodziłam się o 1 to mam urodziny 20, a nie 19 i w żaden sposób nie dało im się wytłumaczyć jak to jest
|
||||||
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim związku jest tak, jak Ty piszesz... że żadne z nas nie jest 'pierwsze', ale właściwie żadne z nas nie miało z tym problemu. No może moja mała zazdrość się ujawniła... ale generalnie ja jestem zazdrośnicą. Dla mnie właśnie np. wspomniana wcześniej ciekawość jest czymś całkiem naturalnym... |
|
|
|
|
#2392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego tez ostatnio ubranie kupilam w kwietniu.. nie mam ochoty chodzic po tych sklepach. Właśnie ostatnio sobie usiwadomilam ze NIC nie kupiłam na lato i chodze non stop w jednej tunice i bialych rybaczkach. Cytat:
|
|
#2393 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Poemi ! Wszystkiego NAJ! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To ja zmykam do pracy...
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie u nas to samo, nasza zazdrość też dała znać na chwilę ale ją odgoniliśmy szybko , teraz już nie ma tematu. Jesteśmy TYLKO MY, dla mnie to było bardzo łatwe, nie pamiętam tej sfery przed spotkaniem Tża , widocznie nie ma czego wspominać ....bo przy nim "narodziłam się " tak naprawdę na nowo |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Twierdzi, że nigdy się z tym nie pogodzi, ale stara się o tym nie myśleć. Tyle że czasami wywleka to w kłótni (jak np. ostatnio) . Na początku myślałam, że był wcześniej z jakąś, a z błędu zostałam wyprowadzona dopiero po jakimś czasie i teraz mówię do TŻ-a "gdybym wiedziała, że to twój pierwszy raz to by było inaczej" a TŻ "co byś robiła?" na co ja "łoooo a czego bym nie robiła!" .
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to powkłada po 2 do jednej przegrudki-nie chcę żeby miał wilgachny portfel
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli u Ciebie sytuacja jest podobna jak w tym wątku na Intymnie, co wspominałam....Tam jest opisana taka historia, to nie Twój Tż czasem ???
|
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poza internetem też nie . Myślę, że to dla niego nie jest zbyt duży problem, jedynie gdy sobie przypomni, ale stara się o tym nie myśleć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

Zaproponowałam TŻtowi przyłączenie się do kąpieli, ale on powiedział, że to czas dla mnie. Za to jak wyszłam z wanny... w pokoju było z 5x więcej świeczek, no i TŻ już wtedy nigdzie nie uciekał ;-) Chyba zasłużył na order wzorowego TŻ, co 
. To nie dla mnie niestety