![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia śliczne - makijaż mocny, ale bardzo Ci pasuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
to potem jeszcze kleje kilka zdjec z pleneru moze to zaspokoi rzadze niektorych, makijaz mialam mocny ale tylko oczy , potem na plenerze mialam slabszy i troche zaluje, no ale przynajmniej nie jestem nijaka na zdjeciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Wtajemniczenie
|
I o mnie prosze nie zapomnieć
![]() Jestem spragniona Waszych zdjęć ![]()
#1086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
no obiecuje ze dam pokaze wam jeszcze kilka fajnych zdjec, fajowe wyszly z bankami, i jeszcze inne takie naturalne
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
![]()
ja tyz ja tyz sie pisze
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1219144487 głebokie to zdjęcie ![]() super |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1219144487
tu wygląda jakby ktoś Was wodą chlusnąl ![]() ![]()
#1090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogole jak tak ogladam zdjecia slubne wizazanek to czuje ze ten przedslubny trud się opłaca. Teraz gdy bedę w dołku to bede ogladac Wasze zdjęcia hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |||||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
to tak jak moja pierwsza próbna ![]() Cytat:
i jak tu wierzyć w pogodynki?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
daje kolejne zdjecia
![]() ![]() macie pana w japonkach w calej jego czcigodnej okazalosci ... tragedia, bukietem tez sie nie chwale bo byl inny niz mial byc z nieswiezych kwiatow ( ale na sesje mi zrobila nowy ![]() Polecam banki do dmuchania dla dzieci sliczie na zdjeciach a sukie to w biegu lapie bo schudlam dwa kilo przed samym weselem |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Raczkowanie
|
i dalej .. moja reakacja po zgubieniu podwiazki potem dyskretnie sie wycofuje , ale mnie za rece zlapali
![]() no i torcik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko buziol ogromny
![]() Ehh, gadać mówisz? No próbujemy. Gorzej jak nic nie dociera i ja tłumacze coś po milion razy a TŻ nadal swoje. A potem jeszcze w kłótni wypomni, mimo że tłumaczyłam że to nie jest tak jak mu się ubzdurało. I tak non stop. Stres robi swoje, niestety, zwłaszcza jak kasy brakuje, to jest najgorsze.Niby pieniądze szczęścia nie dają, ale... Ehhh, byle do 20 września, bo wiem że większość naszych problemów teraz to z nerwów ![]() Lulu pan w japonkach zadał szyku ![]() Hmmm, a teraz wszystkie PM mają brać przykład z Lulu i zdawać tak obszerną relację zdjęciową ![]() ![]()
#1095 |
Raczkowanie
|
tort i tance ( swoja droga tort byl nie taki jak trzeba ale pyszny)
Mojci on!!!! miziamy sie na wyrazne polecene fotgrafa i kamerzysty ( zeby nie bylo) balony co nie lataly |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Rozeznanie
|
No to teraz ja po długiej nieobecności choc pewnie nikt nie zauważył
![]() Zostało nam 11 dni do ślubu. wszystko w rozsypce ![]() M jest bez butów - pewnie na boso pójdzie nie mamy płatków jadalnych na opsypanie torta chata w połowie remontu nie mamy kupionych napojów nie mamy dyplomów dla świadków czegoś na koperty zegoś na płatki kwiatów do sypania nie mam umówionego kolorowania włosów bo zapomnaiłam sie zpaisać i wszędzie brak miejsc w tym tygodniu ![]() ![]() makijaż ślubny mi się nie podoba na razie bo w obu przypadkach jakiś dziwny - a jak tłumacze im w jakiej kolorstyce się dobrze czuję (beż, popiel i wrzos) to one do mnie że musi być wyraziście do bieli i bordo bukietu i upierwają sie przy tej cholernej czarnej kresce dla "podkreślenia" której nie znosze bo zmniejsza mi oko. JAK TO U WAS ROZWIĄZANO??? zamówione tablice dopiero jutro wysyła napoje nie kupione i nie zawiezione muzyczna oprawa była uzgodniona po czym dostaje maila 2 dni temu, że ze 150 musi sie zrobic 200 bo chce jakąś piosenkę która od niej wymaga przećwiczenia na flecie a w dodatku ona sama tego nie pociągnie więc żeby było ładnie to ma dla mnie jeszcze gitare i wokal po 200 na łebka. I z 150 zrobiło sie 600!!!!! ![]() ![]() ![]() dodomi zrobiła mi biżu - zaraz ocenicie bo juz sama nie wiem - mam też opcje biżu od mojej krawcowej i nie wiem co robić - foty poniżej obok makijażu (dekolt sukienki) aaa. zacznę wrzeszczeć!! doradżcie prosze w kwestii biżu i oceńcie dwa makijaże. Ktoś ma pomysł co dorobobić do mojej kiecy żebym nie zamarzła? bolerko pasuje gdy sa noramkii muslin? szal? futro??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
zostal plener
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Wtajemniczenie
|
ava- ten makijaż wg mnie cię postarza. Przecież ty też masz delikatną urodę. Nie powiem że jest ci brzydko bo nie jest- ale to już nie jesteś Ty- przynajmniej dla mnie.
Lulu przypomnij prosze jaki długi miałaś welon?
#1099 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
bardzo ladnA fryzurka jak dla CIEBIE |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
powyżej pierwsza próba makijażu w różu - jakos mi dziwnie i szybko spłynał bo był testowany na panieńskim. bez fixatora więc może dlatego..?
![]() poniżej druga próba makijażu w granacie i już z lepszym (podobno) podkładem etc. granat 'fantastycznie będzie pani pasował do bordo dodatków na slubie i ladnie odbija od niebieskich oczu.." tylko że po 5 godzinach juz go nie było - fotka nr 2 w niebieskiej koszuli no mi sie nie widzi.. ![]() oraz poniżej biżu 1, 2 i 3 oraz dodomi jako 4 I CO WY NA TO?
![]() |
#1101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w obu makijażach czuję sie strasznie staro i sztucznie ![]() a obie biorą po prawie 150 zł z amakeup i są znane w Poznaniu ![]() masakra i złamka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Te malenstwa sa przeurocze.....
Ava, fryzurka ekstra.... makijaz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() najlepsze jest to z dziewczynkami i jak z TŻ robicie poze jak figurka na torcie ![]()
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
Ava Naszyjnik wg mnie wydluzony bo taki masz dekolt sukni, czyli pasowałby ted od Dodomi ewentualnie jak chcesz kupic to ten nr 1. U dodomo ten plus ze masz piekna bransoletke i kolczyki do niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Izusia ma racje moze to jednak troche lagodniejszy makijaz byc powinien, fryzura super ![]() Cytat:
wiec buty Meza znajdziecie napewno jak bedzie mus to bedzie mniej widziwial moj w poniedzialek przed slubem kupowal calosc ![]() napoje da sie zalatwic, fryzjera szukaj na gwalt ![]() makijaz inny !!! ten nie za bardzo dyplomy swiadkom - nic sie nie stanie jak ich nie bedzie na koperty - moze jakis koszyczek ? Odwagi !!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Ava, pierwszy makijaż to totalne NIE, NIE i jeszcze raz NIE. Fryzurka za to bardzo fajna
![]() Drugi makijaż- niestety na tych fotkach mam wrażenie że w ogóle go nie masz więc nie ocenie. Co do biżu to ta pierwsza jakaś za delikatna mi się wydaje (ale może to wina zdjęcia, przydałoby się też jedno całej Ciebie, łatwiej to ocenić wtedy), a druga i trzecia- fotki niewyraźne i znowu ciężko ocenić ![]() A tak na marginesie, to co to znaczy że Ty mówisz makijażystce że nie chcesz kreski a ona i tak Ci ją robi i się upiera ![]()
#1107 |
Zadomowienie
|
Ava niektorzy na koperty biore torebki na prezenty sa w wielu sklepach to samo mozna kupic na kwiaty do sypania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Raczkowanie
|
av w tej niebiskiej koszuli to nic z tego makijazu nie idac, moze ciemniej oczy ale bez czarnej kredki? i do teko jak ma tak szybko schodzic to juz w ogole beznadzieja za ta cene !!!! ja za swoj placilam 60 zl za probny i 60 za koncowy szukaj dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zadomowienie
|
Ava znalazlam taki makijaz, jest wyrazny ale delikatny. PM tez ma taka delikatna urode jak Ty.
Bardzo podobal mi sie tez makijaz Agaty moze ten by Ci sie spodobal. |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jakby ktos chcial to wklje ponownie ![]() oj dziewczyny nie mam na nic czasu... tak tylko troszke was podczytuje i oczywiscie foteczki łogladam ![]() dzisiaj probna mam nadzieje ze cosik fajnego wyjdzie... buziole ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.