Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-19, 11:45   #1081
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez lulucelo Pokaż wiadomość
to ja powiem ze pojechalismy banda koedukacyjna na miasto, bo ja to mam wszystkich znajomych takie lazegi ze nic nie zorganizuja to sie musialam sama za to brac, ale ze bylo pozno to zadna pizzeria nie wyszla i wyladowalismy w kfc potem pochodzilismy po barach az skonczylismy w dyskotece Don kichot , francuzki walily wodke, inni pili piwsko ,a ja tak dyskretnie powolutku saczylam jedno piweczko z sokiem przez caly wieczor, az sie skapneli ze ja nie pije no i wtedy sie zaczelo , posadzili mnie otoczyli ciasnym kregiem darli geby po francusku i po angielsku i do tego szwagier po polsku, przyniesli piec kieliszkow wodki i bylo Pij pij pij !!!!! nawet cholery mi przepitki nie przyniesli, no a ja wiecie ten tego nie przyzwyczajona i pije jeden drugi trzeci, czwarty, przed piatym ucieklam do kibelka i czuje ze odlatuje a oni mnie za frak i dawaj dalej, wiem ze chcialam im uciec to na stol wlazilam, ale akurat moja szwagierka zaczela wymiotowac wiec ucieklam, mowie do bramkarzy ze uciekam z panienskiego ale ciiiiiiiiiiiiiii.... siadlam sobie na laweczce i odplynelam, znalezli mnie kolo czwartej, siedzialam i darlam gebe ze " MAM 26 lat , po raz pierwszy jestem pijana, bo nie francuzi zmusili , a na 10 mam do ksiedza bo w sobote ( a byl czwartkowy wieczor) biore slub !!!!i to w trzech jezykach bo jeszcze cos po wlosku sie produkowalam zawiezli mnie do domu mama sie cieszyla ze w koncu jestem pijana a na drugi dzien wstalam o 7 rano tak samo pijana jak bylam i chcialam za wszelka cene wytrzezwiec bo na 10 faktycznie mialam do ksiedza , ksiedza nie bylo byl w kurii a ja z orgnista gadalam ( okazalo sie ze nie mamy skrzypaczki ) i wmawialam mu moja migrene o dziwo moje szczescie wrocilo trzezwe
Nieźle Widać, że nie pijasz za często, skoro nie potrzebowałaś zapitki
Zdjęcia śliczne - makijaż mocny, ale bardzo Ci pasuje Też chciałabym mieć coś wyrazistego na oczach

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 11:55   #1082
lulucelo
Raczkowanie

to potem jeszcze kleje kilka zdjec z pleneru moze to zaspokoi rzadze niektorych, makijaz mialam mocny ale tylko oczy , potem na plenerze mialam slabszy i troche zaluje, no ale przynajmniej nie jestem nijaka na zdjeciach a swoja droga to wrzucam wszystkie na picasse potem dam link i kto bedzie jeszczée mial zadze niech sobie popatrzy , ale plenerek obiecuje ze dam
lulucelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 11:57   #1083
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
to potem jeszcze kleje kilka zdjec z pleneru moze to zaspokoi rzadze niektorych, makijaz mialam mocny ale tylko oczy , potem na plenerze mialam slabszy i troche zaluje, no ale przynajmniej nie jestem nijaka na zdjeciach a swoja droga to wrzucam wszystkie na picasse potem dam link i kto bedzie jeszczée mial zadze niech sobie popatrzy , ale plenerek obiecuje ze dam
oj to ja tego linka to już zamawiam

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 12:00   #1084
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
oj to ja tego linka to już zamawiam
ja też ja też

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 12:08   #1085
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

I o mnie prosze nie zapomnieć
Jestem spragniona Waszych zdjęć
Stary 2008-08-19, 12:09   #1086
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Oj ja też prosze o linka
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 12:09   #1087
lulucelo
Raczkowanie

no obiecuje ze dam pokaze wam jeszcze kilka fajnych zdjec, fajowe wyszly z bankami, i jeszcze inne takie naturalne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0380_resize.JPG (53,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0387_resize.JPG (53,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0398_resize.JPG (51,2 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0406_resize.JPG (31,8 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0427_resize.JPG (41,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0479_resize.JPG (46,2 KB, 81 załadowań)
Stary 2008-08-19, 12:10   #1088
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

ja tyz ja tyz sie pisze
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1219144487
głebokie to zdjęcie
super
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 12:20   #1089
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1219144487

tu wygląda jakby ktoś Was wodą chlusnąl Sliczne. A to w lusterku- pomysłowe
Stary 2008-08-19, 12:21   #1090
soffera
Zadomowienie

Cytat:
no obiecuje ze dam pokaze wam jeszcze kilka fajnych zdjec, fajowe wyszly z bankami, i jeszcze inne takie naturalne
Zdjęcia

W ogole jak tak ogladam zdjecia slubne wizazanek to czuje ze ten przedslubny trud się opłaca. Teraz gdy bedę w dołku to bede ogladac Wasze zdjęcia hihi
Stary 2008-08-19, 12:34   #1091
ava80
Rozeznanie

GG do ava80 Send a message via Skype™ to ava80

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Cześć kobietki ;*jestem już w fryzurze ale średnio mi się podoba ;// łorewa czekam na makijażystkę, która się spóźnia

to tak jak moja pierwsza próbna

Cytat:
Napisane przez aniago25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny a u mnie gorąco że oddychać się nie da, wczoraj dzwoniła moja druhna która wybrała się na weekend nad morze mówiła że pogoda straszna, leje i jest zimno, więc wypad nie udany. Mnie już dzisiaj dopadł stres, boje się jakoś tego wszystkiego, mój tż się śmieje że on jeszcze stresu nie odczuwa, a ja już panikuje. W pon. wraca moja mama a ona to jeszcze wieksza panikara wtedy to dopiero się zacznie nerwówka, uciekam sprzątać, muszę się czymś zając bo brzuszek z nerwów mnie boli .
sprawdzałam pogodę na 30.08 dwa tygodnie temu i miało być 18 stopni i deszcz, sprawdzłam wczoraj i jest juz na tej samej pogodynce 26 i zachmurzenie...

i jak tu wierzyć w pogodynki??

Cytat:
Cześć moje skarbeńki, wróciłam

Ale się wybyczyłam za wszystkie czasy, pogoda była w kratkę ale nic nie szkodzi. Opalałam się, pływałam motorówką (nawet sama chwilę prowadziłam, fajna sprawa), łowiłam ryby , próbowałam pływać na nartach wodnych (niestety nie udało się za wiele, bo za duża fala była ), imprezowałam przy ognisku no i ogólnie WYPOCZYWAŁAM. Zdjątka będą na nk jak tylko dostanę je od braciszka.
No a teraz powrót do rzeczywistości i przygotowania do ślubu pełną parą. No i muszę powoli nadrobić to co naskrobałyście, hehe ciekawe ile mi to zajmie
ciebie mi tu baaardzo brakowało!! witaj BACK

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Przepraszam i będę się starała myśleć, że to mój dzień! Toverek ja się teraz załamałam, pewni gości nie przyjdą bo...... bierzemy ślub kościelny. Bardzo mnie to zabolało. Bardzo bo to dziadek F. który był dla niego bardzo ważną osobą, prawie jak ojciec, którego nie miał. A na takie słowa F. zareagował strasznie .P.S Dziękuje i przepraszam za pomyłkę w nicku. Jestem jakaś taka zdeptana.
u nas też sie dzis posypało: dwie ważne dla mnie osoby z osobami towarzyszącymi napisały ze maja obowiązki w pracy nagłe i nie przyjdą :/ a wszystko juz porezerwowane z noclegami włącznie jest mi przykro. cholernie. to jedyny taki dzień w życiu..

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
I dzisiaj przeanalizowalismy wspolnie te okropne 2 tygodnie, ktore tak naprawde zniszczyly Nam kontakt... Powiedzielismy sobie szczerze co Nas denerwuje w drugiej osobie, co musimy koniecznie zmienic itp... i zobaczymy jak bedzie...

Poza tym wkoncu TZ zalatwil namiary na dziewczyne ktora spiewa na weselach, takze jutro dzwonie

Jutro jade na trzecia przymiarke juz zapisuje przypominajke o aparacie!!!
I moze uda mi sie jutro kupic w Oswiecimiu TZtowi kamizelke z musznikiem.

No i remont rusza od jutra znow pelna para
oby tak dalej. w stesie przedślubnym dużo złego może sie wydarzyć. nie dajmy się!!

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hello.
Jak dawno mnie tu nie było. A tak na marginesie to czy wszystkie panny młode, które wychodzą za mąż 23 sierpnia nie mają czasu na wizaż???
Wcale się nie dziwię, ja sama wdepnęłam na chwilkę.
Wszystko już gotowe wesele w sobote
sama wychodzę 30go a i tak wizaż kuleje

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Witam Was jako mężatka

I powiem tylko jedno było super, extra, zaje...cie
GATULACJEEEE!! ALE ZA***ISTE BOLERKO!!

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Izuś przykro czytać o takich rzeczach, ale wiem, że w każdej rodzinie zdarzają się takie betony
My z TŻtem dostaliśmy w tamtym tygodniu wiadomość na maila (specjalnie, żeby tylko w oczy nam nie spojrzeć) od jego ciotki i jej rodziny, w sumie 5 osób, że nie przybędą na ślub i wesele i że ja mam za to podziękować swojej przyszłej teściowej Wcześniej dostaliśmy już od nich potwierdzenie, że będą, ale ostatnio mama Tżta zwróciła uwagę wujkowi (swojemu bratu), że on i ta jego familia źle odnoszą i zachowują się w stosunku do dziadka (ojca mamy TŻta i tego wujka), to wyobraźcie sobie, że oni się jeszcze na nas obrazili i zwalili winę na teściową ŻAL.PL normalnie
tez przerabialiśmy kwoatki z różnymi Goścmi. Ludziom se we łbach poprzewracało i maja chyba zero szacunku dla cudzej urpczystości - to nasze wnioski po akcjach z Goścmi..

Cytat:
Buziak ogromny dla Ciebie skarbeńku

A ja jestem załamana, sielanki starczyło na tydzień ledwie, od wczoraj gryzłam się z TŻ-tem strasznie i dzisiaj wybuchło i to totalnie. Oj ostro było. Co prawda później D próbował mnie obłaskawić, ale usłyszałam od niego tyle przykrych słów, tyle złośliwości, że nawet nie mam ochoty się z nim godzić. Mieliśmy spisać dzisiaj drugą część protokołu i przez tą kłótnię nie poszliśmy, jeszcze usłyszałam że bez sensu tam iść. Wiem że nie jestem całkiem bez winy, ale TŻ przegiął dzisiaj ostro. Jak ja do 20 września nie odwołam ślubu albo nie trafię do wariatkowa to będzie istny cud i chyba w podzięce w przyszłym roku do Częstochowy na klęczkach pójdę. Bo już wariuje

Teraz TŻ jest u rodziców, jego chrzestna przyjechała ze Stanów a nie będzie jej na ślubie. Ciągnął mnie tam ze sobą ale powiedziałam że z nim nie pojadę, będzie drugie spotkanie to jak ochłonę to pójdę, dzisiaj między ludzi nie miałam najmniejszej ochoty iść...

Ehhh, chyba pora rozejrzeć się za kroplówką z meliską
kroplówke na listry i będzie dobrze. Byle GADAĆ ze sobą do skutku!! Nie czekać!

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Monai zdjęcia śliczne
Monai Katey Mika cieszę się że tak Wam wszystko wyszło Dobrze wiedziec ze po tych wielkich stresach przychodza takie chwile

Cytat:
lulu - zupełnie przypadkiem będę miała podobna fryzurę (to znaczy jeśli sie zdecyduję na tę próbną poniżej i coraz bardziej mnie kręci ten twój karton z balonami
Stary 2008-08-19, 12:46   #1092
lulucelo
Raczkowanie

daje kolejne zdjecia i choc ciezko mo sie je wybiera to super mi sie je oglada, zamierzam dac gosciom adres strony i niech sami wybieraja co chca bo mozna sciagac, tylko chetnie bym dostala te zdjecia ktorych mi brakuje

macie pana w japonkach w calej jego czcigodnej okazalosci ... tragedia, bukietem tez sie nie chwale bo byl inny niz mial byc z nieswiezych kwiatow ( ale na sesje mi zrobila nowy )

Polecam banki do dmuchania dla dzieci sliczie na zdjeciach

a sukie to w biegu lapie bo schudlam dwa kilo przed samym weselem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0426_resize.JPG (69,8 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0804_resize.JPG (35,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0823_resize.JPG (61,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0825_resize.JPG (33,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0828_resize.JPG (58,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0927_resize.JPG (35,7 KB, 54 załadowań)
Stary 2008-08-19, 12:50   #1093
lulucelo
Raczkowanie

i dalej .. moja reakacja po zgubieniu podwiazki potem dyskretnie sie wycofuje , ale mnie za rece zlapali

no i torcik a i dzieci lapia deszcz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0975_resize.JPG (31,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0978_resize.JPG (32,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0980_resize.JPG (19,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0981_resize.JPG (30,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1332_resize.JPG (29,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1334_resize.JPG (28,8 KB, 43 załadowań)
Stary 2008-08-19, 12:56   #1094
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ava80 Pokaż wiadomość

ciebie mi tu baaardzo brakowało!! witaj BACK
Słoneczko buziol ogromny

Ehh, gadać mówisz? No próbujemy. Gorzej jak nic nie dociera i ja tłumacze coś po milion razy a TŻ nadal swoje. A potem jeszcze w kłótni wypomni, mimo że tłumaczyłam że to nie jest tak jak mu się ubzdurało. I tak non stop. Stres robi swoje, niestety, zwłaszcza jak kasy brakuje, to jest najgorsze.Niby pieniądze szczęścia nie dają, ale...
Ehhh, byle do 20 września, bo wiem że większość naszych problemów teraz to z nerwów

Lulu pan w japonkach zadał szyku Zero wyczucia, totalne zero

Hmmm, a teraz wszystkie PM mają brać przykład z Lulu i zdawać tak obszerną relację zdjęciową

Stary 2008-08-19, 12:57   #1095
lulucelo
Raczkowanie

tort i tance ( swoja droga tort byl nie taki jak trzeba ale pyszny)

Mojci on!!!!

miziamy sie na wyrazne polecene fotgrafa i kamerzysty ( zeby nie bylo)

balony co nie lataly
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0963_resize.JPG (44,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1359_resize.JPG (25,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0968_resize.JPG (40,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1243_resize.jpg (11,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1275_resize.JPG (31,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0535_resize.JPG (63,4 KB, 49 załadowań)
Stary 2008-08-19, 13:05   #1096
ava80
Rozeznanie

No to teraz ja po długiej nieobecności choc pewnie nikt nie zauważył

Zostało nam 11 dni do ślubu. wszystko w rozsypce
M jest bez butów - pewnie na boso pójdzie
nie mamy płatków jadalnych na opsypanie torta
chata w połowie remontu
nie mamy kupionych napojów
nie mamy dyplomów dla świadków
czegoś na koperty
zegoś na płatki kwiatów do sypania
nie mam umówionego kolorowania włosów bo zapomnaiłam sie zpaisać i wszędzie brak miejsc w tym tygodniu
makijaż ślubny mi się nie podoba na razie bo w obu przypadkach jakiś dziwny - a jak tłumacze im w jakiej kolorstyce się dobrze czuję (beż, popiel i wrzos) to one do mnie że musi być wyraziście do bieli i bordo bukietu
i upierwają sie przy tej cholernej czarnej kresce dla "podkreślenia" której nie znosze bo zmniejsza mi oko.

JAK TO U WAS ROZWIĄZANO???

zamówione tablice dopiero jutro wysyła
napoje nie kupione i nie zawiezione

muzyczna oprawa była uzgodniona po czym dostaje maila 2 dni temu, że ze 150 musi sie zrobic 200 bo chce jakąś piosenkę która od niej wymaga przećwiczenia na flecie a w dodatku ona sama tego nie pociągnie więc żeby było ładnie to ma dla mnie jeszcze gitare i wokal po 200 na łebka. I z 150 zrobiło sie 600!!!!!

dodomi zrobiła mi biżu - zaraz ocenicie bo juz sama nie wiem - mam też opcje biżu od mojej krawcowej i nie wiem co robić - foty poniżej obok makijażu (dekolt sukienki)

aaa. zacznę wrzeszczeć!!

doradżcie prosze w kwestii biżu i oceńcie dwa makijaże.

Ktoś ma pomysł co dorobobić do mojej kiecy żebym nie zamarzła? bolerko pasuje gdy sa noramkii muslin? szal? futro???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg FRAF7F~1.JPG (75,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg probna3.jpg (42,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-slubna_0.jpg (56,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg makeup-slubny_1.jpg (64,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FRYZMA~1.JPG (53,8 KB, 37 załadowań)
Stary 2008-08-19, 13:11   #1097
lulucelo
Raczkowanie

zostal plener
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0613_resize.JPG (29,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0536_resize.JPG (46,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0595_resize.jpg (98,4 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0598_resize.jpg (81,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0658_resize.JPG (30,3 KB, 23 załadowań)
Stary 2008-08-19, 13:12   #1098
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

ava- ten makijaż wg mnie cię postarza. Przecież ty też masz delikatną urodę. Nie powiem że jest ci brzydko bo nie jest- ale to już nie jesteś Ty- przynajmniej dla mnie.

Lulu przypomnij prosze jaki długi miałaś welon?
Stary 2008-08-19, 13:18   #1099
wiiniii
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
No to teraz ja po długiej nieobecności choc pewnie nikt nie zauważył

chata w połowie remontu
czegoś na koperty
nie mam umówionego kolorowania włosów bo zapomnaiłam sie zpaisać i wszędzie brak miejsc w tym tygodniu
makijaż ślubny mi się nie podoba na razie bo w obu przypadkach jakiś dziwny - a jak tłumacze im w jakiej kolorstyce się dobrze czuję (beż, popiel i wrzos) to one do mnie że musi być wyraziście do bieli i bordo bukietu
i upierwają sie przy tej cholernej czarnej kresce dla "podkreślenia" której nie znosze bo zmniejsza mi oko.

muzyczna oprawa była uzgodniona po czym dostaje maila 2 dni temu, że ze 150 musi sie zrobic 200 bo chce jakąś piosenkę która od niej wymaga przećwiczenia na flecie a w dodatku ona sama tego nie pociągnie więc żeby było ładnie to ma dla mnie jeszcze gitare i wokal po 200 na łebka. I z 150 zrobiło sie 600!!!!!

dodomi zrobiła mi biżu - zaraz ocenicie bo juz sama nie wiem - mam też opcje biżu od mojej krawcowej i nie wiem co robić - foty poniżej obok makijażu (dekolt sukienki)

aaa. zacznę wrzeszczeć!!

Ktoś ma pomysł co dorobobić do mojej kiecy żebym nie zamarzła? bolerko pasuje gdy sa noramkii muslin? szal? futro???

bardzo ladnA fryzurka jak dla CIEBIE
wiiniii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-19, 13:18   #1100
ava80
Rozeznanie

powyżej pierwsza próba makijażu w różu - jakos mi dziwnie i szybko spłynał bo był testowany na panieńskim. bez fixatora więc może dlatego..?

poniżej druga próba makijażu w granacie i już z lepszym (podobno) podkładem etc.
granat 'fantastycznie będzie pani pasował do bordo dodatków na slubie i ladnie odbija od niebieskich oczu.." tylko że po 5 godzinach juz go nie było - fotka nr 2 w niebieskiej koszuli
no mi sie nie widzi..

oraz poniżej biżu 1, 2 i 3 oraz dodomi jako 4

I CO WY NA TO?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MAKIJA~1.JPG (41,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MAKIJA~2.JPG (40,2 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09082008.jpg (48,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 090820~2.jpg (46,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 090820~3.jpg (42,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0214.jpg (93,4 KB, 33 załadowań)
Stary 2008-08-19, 13:21   #1101
ava80
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
ava- ten makijaż wg mnie cię postarza. Przecież ty też masz delikatną urodę. Nie powiem że jest ci brzydko bo nie jest- ale to już nie jesteś Ty- przynajmniej dla mnie.
mam to samo wrażenie
w obu makijażach czuję sie strasznie staro i sztucznie
a obie biorą po prawie 150 zł z amakeup i są znane w Poznaniu
masakra i złamka
Stary 2008-08-19, 13:23   #1102
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
zostal plener
Te malenstwa sa przeurocze.....

Ava, fryzurka ekstra.... makijaz , zaden.... Jakos tak nie wydobywa glebi Ciebie..... a bizu.... jak dla mnie to najlepsza jest dodomi, delikatna a zarazem nie oklepana i nie bedzie sie wywijac podczas wesela, na co jestem uwrazliwiona.... Potem widac na zdjeciach poprzesuwane lancuszki poodwracane cyrkonie...
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 13:25   #1103
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
tak wtedy bede juz calkowicie usatysfakcjonowana

Cytat:
pieknie zdjecia...
najlepsze jest to z dziewczynkami i jak z TŻ robicie poze jak figurka na torcie
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 13:26   #1104
soffera
Zadomowienie

Ava Naszyjnik wg mnie wydluzony bo taki masz dekolt sukni, czyli pasowałby ted od Dodomi ewentualnie jak chcesz kupic to ten nr 1. U dodomo ten plus ze masz piekna bransoletke i kolczyki do niego.
Stary 2008-08-19, 13:26   #1105
lulucelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

Lulu przypomnij prosze jaki długi miałaś welon?
taki za dupke ale bawilam se z nim do polnocy chcobyl ciezki i niewygodny

Izusia ma racje moze to jednak troche lagodniejszy makijaz byc powinien, fryzura super ale wiesz co u ciebie same kokowki sa to one nie wypadly ci? bo mi kokowki troche wypadaly ale zwykle wsowki nie

Cytat:
chata w połowie remontu
czegoś na koperty

aaa. zacznę wrzeszczeć!!

AVA tylko spokoj oze was uratowac na dwa dni przed slubem mialam ostra biegunke, napoje zawozilismy wpiatek popoludniu dopiero, a w piatek sie okazalo ze nie mamy skrzypaczki ( po czym znaleziono z katowic jedna )

wiec buty Meza znajdziecie napewno jak bedzie mus to bedzie mniej widziwial moj w poniedzialek przed slubem kupowal calosc

napoje da sie zalatwic, fryzjera szukaj na gwalt

makijaz inny !!! ten nie za bardzo

dyplomy swiadkom - nic sie nie stanie jak ich nie bedzie

na koperty - moze jakis koszyczek ?

Odwagi !!!!
Stary 2008-08-19, 13:28   #1106
agunia82
Zakorzenienie

Ava, pierwszy makijaż to totalne NIE, NIE i jeszcze raz NIE. Fryzurka za to bardzo fajna

Drugi makijaż- niestety na tych fotkach mam wrażenie że w ogóle go nie masz więc nie ocenie.

Co do biżu to ta pierwsza jakaś za delikatna mi się wydaje (ale może to wina zdjęcia, przydałoby się też jedno całej Ciebie, łatwiej to ocenić wtedy), a druga i trzecia- fotki niewyraźne i znowu ciężko ocenić

A tak na marginesie, to co to znaczy że Ty mówisz makijażystce że nie chcesz kreski a ona i tak Ci ją robi i się upiera No kurcze, przecież w makijażu to Ty masz się czuć dobrze nie one, płacisz to wymagasz. Poproś, żeby jak musi robić tą kreskę, to delikatnie cieniem i tyle. I powinna Ci zrobić makijaż biorąc pod uwage Twoje sugestie a nie tylko swoje widzimisię...

Stary 2008-08-19, 13:30   #1107
soffera
Zadomowienie

Ava niektorzy na koperty biore torebki na prezenty sa w wielu sklepach to samo mozna kupic na kwiaty do sypania.
Stary 2008-08-19, 13:37   #1108
lulucelo
Raczkowanie

av w tej niebiskiej koszuli to nic z tego makijazu nie idac, moze ciemniej oczy ale bez czarnej kredki? i do teko jak ma tak szybko schodzic to juz w ogole beznadzieja za ta cene !!!! ja za swoj placilam 60 zl za probny i 60 za koncowy szukaj dalej
Stary 2008-08-19, 13:43   #1109
soffera
Zadomowienie

Ava znalazlam taki makijaz, jest wyrazny ale delikatny. PM tez ma taka delikatna urode jak Ty.
Bardzo podobal mi sie tez makijaz Agaty moze ten by Ci sie spodobal.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 2kc9d5bcf1a5.jpeg (22,3 KB, 52 załadowań)
Stary 2008-08-19, 14:51   #1110
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ava znalazlam taki makijaz, jest wyrazny ale delikatny. PM tez ma taka delikatna urode jak Ty.
Bardzo podobal mi sie tez makijaz Agaty moze ten by Ci sie spodobal.
dziekuje dziekuje
jakby ktos chcial to wklje ponownie

oj dziewczyny nie mam na nic czasu... tak tylko troszke was podczytuje i oczywiscie foteczki łogladam

dzisiaj probna mam nadzieje ze cosik fajnego wyjdzie...

buziole
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości