|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
Cytat:
więc moja odpowiedź jak najbardziej tak a znając ciebie to będziesz mogła biegać normalnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ️Ja byłam na tyłu lekach że musiałam mieć rozpiskę co o której brać a Tz się że mnie nabiał że jestem jak staruszka i kupi mi pudełko na leki🤣![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1412 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
![]() Nie jest źle, ale już na granicę się zbliżam z każdymi badaniami, planuję więcej buraków i orzechów, zobaczymy co z tego wyjdzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Madziq podbudowalas mnie
Zobaczymy co na to moja polozna , nowa dostane na czas po porodzie, i co na to moj gin ktorej nie lubie i bede zmieniac |
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Erytrocyty masz troszeczke poniżej, hematokryt masz ok jeszcze. Ja bym na twoim miejscu do diety wiecej produktów z zelazem starala sie wprowadzać no i ten floradix spróbuj - to taki zestaw witamin z zelazem https://natura-akacka.pl/pl/p/FLORAD...IaAn5_EALw_wcB Dla porownania moje wyniki ostatnie...: Hematokryt 29 (norma od 37) Hemoglobina 10 (norm@ na wynikach od 12,0) Erytrocyty 3,3 (norma od 4,0) U ciebie nie jest źle ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Ja od 2 tygodni biorę sorbifer, robiłam morfologie wczoraj, może coś się ruszyło bo hematokryt mi wyszedł 10.9 bodajże. Kamila A ten floradix jaki jest w smaku? Też się zastanawiam nad zakupem. Ja też dziś kiepsko spałam, byłam u teściów zobaczyć jak idzie remont, nie wzięłam poduchy, tz mi oddał swoją pod nogi ale i to nie pomogło. Mam mega zakwasy na brzuchu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no na pewno z milion razy lepszy niz sok z burakow Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86551836]A który dc...?
![]() ![]() Mnie rozłożyło jakoś 1 albo 2 dni przed owu i jest z tego ciąża... ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]2 dpo. Brało mnie już od dwóch dni, katar i bolące gardło. Ale zrzuciłam to na pracę przy dużej ilości kleju polimerowego. E, pewnie się nawdychalam i dlatego. Ale dzisiaj już mnie rozłożyło totalnie. No i wczoraj się chwaliłam, że piersi nie bolą to dzisiaj nadrobiły nie mogę powiedzieć, że bolą, ale pieką i szczypią niesamowicie więc pewnie to nie to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
Kamila, wiem że nie mam złych wyników, ale coś muszę zrobić żeby były lepsze. Podobają mi się te witaminy, na pewno kupię. Cierpialam na zapracie do jakiegoś 18 tygodnia, to było straszne, muszę spróbować ratować się innymi sposobami, póki jeszcze mogę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie w poniedzialek pojde na badania. Ciekawa jestem czy te moje krwawienia z nosa maja cos wspolnego ze zlymi wynikami wlasnie czy to tylko naczynka pękają.
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Na prawdę cisza od godziny 14:23? Jakim cudem? Zawsze tłok był
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczka, w piątek popołudniu to chyba tłoku nie ma na wątku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś fatalny dzień, ale pojechalam na zakupy produktów na ciasta
i ja głupia nabralam maku, cukier, dwa twarogi po 1kg, soki, ocet i musiałem połowę w aucie zostawić bo bym nie dała rady wnieść ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam ze dziś piątek xD
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam super noc.. spałam dobrze i długo jak na mnie. Zjadłam dwie kanapki na śniadanie i zaczęło mnie mdlić i myślałam ze mój brzuch pęknie i było mi zle ;(
Wiec słabszy dzień. Jutro muszę się spakować a w niedziele jadę do Austrii. Mam nadzieje ze będę się lepiej czuła! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaciskaj tam nogi, żeby młody nie został Austriakiem Ja jutro idę na rzęsy chce się jakoś prezentować na tej sesji Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero usiadłam... Jutro mamy gości więc dziś po pracy urzędowałam w kuchni. Rurki upieczone, galaretki drobiowe się chłodzą, mięsko się marynuje
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle sobota i pobudka o 6 😡 Tż chrapie 😡 zatkam go zaraz chyba .
I głodna jestem. Obudzilam sie tez z rozległym skurczem cały brzuch był twardy i teraz boli 😡 |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
szykuję się na rzęsy później muszę popiec blaty do torta, sernik może machne jutro po południu idę na parapetowke, zawsze to jakaś rozrywka ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gr8ania, dałaś czasu z gotowaniem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1434 |
|
Konto usunięte
|
Pajka jeszcze 2 tygodnie?
Ja dzisiaj robię kurczaka w cieście francuskim a'la meksykański pierś na ostro, sos pomidorowy z czosnkiem, czerwona papryka, fasola, kukurydza i ser żółty ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86554950]Pajka jeszcze 2 tygodnie?
Ja dzisiaj robię kurczaka w cieście francuskim a'la meksykański pierś na ostro, sos pomidorowy z czosnkiem, czerwona papryka, fasola, kukurydza i ser żółty ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Dokładnie, równo za dwa tygodnie w niedzielę zobaczę mojego męża jaram się jak pochodnia, tak sie nie mogę doczekać ![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#1436 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja wersja english breakfast ![]() Załącznik 7665954 Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jestem taka chora, że oddychać nie mogę i cały czas mi oczy łzawią My dziś jedziemy do TŻ rodziców. Czeka nas rozmowa o ślubie i strasznie się tym denerwuje i spia u nas dzisiaj dzieciaki bo siostra jedzie na koncert, więc cały dzień ciekawy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86555001]A już 3 minęły? Czy 2?
Moja wersja english breakfast ![]() Załącznik 7665954 Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Ale pięknie wyglada! 🤩 Przypomnij mi, jak to było u ciebie z choroba, krwią z nosa i bólem piersi ? Kiedy to się pojawiło wszystko? U mnie choroba i dzisiaj krew z nosa się pojawiła na chusteczce. Mam nadzieję, że to te se objawy co u ciebie chociaż jak na takie objawy to chyba za wcześnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twoj wraca a moj od jutra wyjeżdża Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

dzięki za odpowiedzi
czy to jednak dla dna mięśniowego miednicy zbyt wiele ? Przepraszam jeśli jest to dla Was kretyńskie pytanie, ale to są moje zmartwienia w tym momencie
więc moja odpowiedź jak najbardziej tak a znając ciebie to będziesz mogła biegać normalnie 

oby bo nie chce zeby mnie gin do szpitala wyslal 
️Ja byłam na tyłu lekach że musiałam mieć rozpiskę co o której brać a Tz się że mnie nabiał że jestem jak staruszka i kupi mi pudełko na leki🤣
nie wiem jak z innymi, ale jak kupujemy większe ilości to wychodzi dużo taniej (enfamil można kupić w mniejszym lub większym opakowaniu, do trgo w większych zestawach). Także mamy obecnie spory zapas 

26.08.2017
i zaciskaj tam nogi, żeby młody nie został Austriakiem
szykuję się na rzęsy 
jaram się jak pochodnia, tak sie nie mogę doczekać
i spia u nas dzisiaj dzieciaki bo siostra jedzie na koncert, więc cały dzień ciekawy