![]() |
#4681 |
Dostojna peema.
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Miałam wstawić fotkę chusteczek, proszę
![]()
#4682 |
Wtajemniczenie
|
Moj Oli idzie tez kolo 20.30-21.00 spac
![]() Ja tez literki na tasme dwustronna kleilam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4683 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł zwrot podatku. Chyba zamówię aptekę z tego wszystkiego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- A i apropo ostatniej dyskusji NT kremów z filtrem. Linomag wg moich mamusiek się beznadziejnie rozsmarowuje. Za to laury zbiera momme mimo ceny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też muszę do tego usiąść... Tylko jakoś nie mam weny w dalszym ciągu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Ja cały dzień u mamy, więc nie miałam kiedy czytać, bo pojechaliśmy do Wro i buszowaliśmy po sklepach. Kupiłam sobie buty na fitness dla ciężarnych i klapki pod prysznic do szpitala. Ogarnę się i będę nadrabiać. Jeszcze wracam do siebie, tak paskudnie. Pada, ciemno itp. Wyprzedza mnie jakaś mała toyota, a w niej jakiś facet z najwyraźniej wielkim ego. I jedzie mi przed maską co chwile hamując. Trąbie, w końcu włączyłam długie licząc, że da mu po oczach i odjedzie. Bo jak go chciałam wyprzedzić to przyśpieszał. Nic z tego! Zadzwoniłam na policję podając nr i zjechałam na poboczę, bo inaczej nie wiem co temu czubkowi by odwaliło. Tacy ludzie nie powinni po ulicach jeździć. Wystraszyłam się i jeszcze płakałam do telefonu, mówiąc że jestem w ciąży itd. Mam nadzieję, że facet dostał za swoje. I muszę kupić w końcu kamerkę, bo niektórzy serio nawalone mają. Nic mu nie zrobiłam. Droga 90, jadę 90. I nie wiem o co facetowi chodziło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Absolwentka ojej, koszmarna akcja
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Konto usunięte
|
To też miałaś niezła akcję. Potem zanim się człowiek uspokoi. Ale kamerkę to już szukam na gwałt. Ostatnio mnie facet wyprzedzał pasem do lewoskrętu i myk wrąbał mi się przed maskę przed samymi światłami. Nie wiem co się z niektórymi ludźmi dzieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Wtajemniczenie
|
Grejfrutowa nie nie w pl ten lidl online. Udalo mi sie nie placic za przesylke
![]() Te chusteczki 99% woda z ross maja wiecej chemii niz water wipes, takze jakby maluchy dostaly alergii to mozna te deozsze sprobowac jeszcze. Ja otworzylam jedno opakowanie i plus jest taki, ze w ogole sie nie klei skora po wyschnięci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
W Hiszpanii też jest lidl on-line ale jeszcze jakoś nic nie zamawiałam. W ogóle byłam dziś w moim Lidlu na zakupach, wchodzę, a tam wszystko poprzestawiane, normalnie jak błędna owca się pałętałam między półkami
![]() No, młody śpi, ja kolację mam zjedzona, idę pod prysznic i spaaaac! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki! To pewnie przez ucisk - tak myślę. Czuję, że mój żołądek jest ściśnięty, aż mnie czasem kłuje po jedzeniu jak za dużo wcisnę. Ciekawe co będzie za miesiąc. Cytat:
Ja mam zwykły na łóżeczko. Moja komoda była dużo wcześniej kupowana niż nasze plany rodzicielskie i jest za wysoka. Dzięki! Już bliżej jak dalej ![]() Cytat:
Super, że podróż Ci spokojnie minęła. Cytat:
Też chciałabym, aby to już nie wracało, ale oczywiście nie wiem co będzie rano. Cytat:
Współczuję! Dbaj o siebie. Cytat:
Mój też ma takie dni. Póki był mało ruchliwy cały czas to lepiej to znosiłam. Teraz ma dni, że mam wrażenie że mi rozwali brzuch i wyjdzie pępkiem, a potem dzień jak dzisiaj, że dopiero przed chwilą zaczął kopać. Osiwieć można, bo nie wiadomo czy jechać sprawdzać czy czekać. Cytat:
Kciuki! Ja mam jutro diabetologa, cukry mi przez te wymioty szaleją. Rano były wysokie, a po obiedzie musiałam sobie gotować budyń czekoladowy, bo ledwo 70 miałam. Zapytam się jutro jak mam nad tym panować skoro zwracam jedzenie i każda taka akcja powoduje wyrzut cukru z głodu. |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 | ||
Rozeznanie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86563045]https://www.aptekagemini.pl/linomag-sun-krem-50ml.html
Ten dodałam do koszyka i tak nad mim dumam. Jest od urodzenia, ale to tylko 30 i boje się, że za mało skoro sama się smaruję 50. Tylko nie wiem czy znajdę 50 od urodzenia.[/QUOTE] a ten? U sroki oznaczony na zielono Pharmaceris S, bezpieczny krem ochronny do twarzy dla dzieci od chwili narodzin, SPF 50+ z olei z działaniem przeciwsłonecznym kojarzę tylko z pestek malin, ale czytałam o tym z 2 lata temu ![]() Cytat:
![]() Co do laktatora to wzięłam ręczny, nie lubię jaki mi coś buczy przy ciele, irytują mnie takie dźwięki. Plus po cichu liczę, że się nie przyda ![]() 'Skusiłam się' za to na aniball, mam nadzieję, że okaże się wart swojej ceny ![]() Cytat:
Absolwentka, Magda, Mysia współczuję Wam dolegliwości, oby Wam się szybko poprawiło, bądźcie dobrej myśli ![]() ![]() Też mnie wkurzały komentarze odnośnie płci 'dziewczynki są lepsze', 'chłopiec nic Ci w domu nie pomoże' (że co? a córką się będę mogła wyręczać?), 'no to macie przechlapane, jak jest chłopak to pilnujecie tylko jego, jak dziewczynka to całego osiedla', jeszcze to 'zbrzydłaś/nie zbrzydłaś, pewnie będzie dziewczynka/chłopak!' No serio ![]() ![]() Edytowane przez Faiza Czas edycji: 2019-03-05 o 20:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
Jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia wrażenia spoko, dzis byla omawiana torba do szpitala, rzeczy dla maluszka do szpitala i na poczatek. W czw kolejne zajęcia i bedzie film o porodzie
#4694 |
Zakorzenienie
|
Faiza mnie koleżanka tak przywitała teraz na uczelni "o Boże ale ty masz brzuch! Pewnie przytyłaś milion kg!" a ja do niej, że nażarłam się pączków to wywaliło
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86568416]Cześć
![]() Ja cały dzień u mamy, więc nie miałam kiedy czytać, bo pojechaliśmy do Wro i buszowaliśmy po sklepach. Kupiłam sobie buty na fitness dla ciężarnych i klapki pod prysznic do szpitala. Ogarnę się i będę nadrabiać. Jeszcze wracam do siebie, tak paskudnie. Pada, ciemno itp. Wyprzedza mnie jakaś mała toyota, a w niej jakiś facet z najwyraźniej wielkim ego. I jedzie mi przed maską co chwile hamując. Trąbie, w końcu włączyłam długie licząc, że da mu po oczach i odjedzie. Bo jak go chciałam wyprzedzić to przyśpieszał. Nic z tego! Zadzwoniłam na policję podając nr i zjechałam na poboczę, bo inaczej nie wiem co temu czubkowi by odwaliło. Tacy ludzie nie powinni po ulicach jeździć. Wystraszyłam się i jeszcze płakałam do telefonu, mówiąc że jestem w ciąży itd. Mam nadzieję, że facet dostał za swoje. I muszę kupić w końcu kamerkę, bo niektórzy serio nawalone mają. Nic mu nie zrobiłam. Droga 90, jadę 90. I nie wiem o co facetowi chodziło.[/QUOTE] Jeju, współczuję ![]() ![]() Ale dzisiaj miałam intensywny dzień, ani chwili nudy, to nowość na zwolnieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
haha no urocze komentarze, zachciało nam się dzieci to mamy za swoje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Heh ale koleżanka ![]() ![]() Mnie teraz pytają czy coś w ogóle przytyłam albo czy już urodziłam, więc albo wyglądam marnie albo chcą być mili ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86568994]Heh ale koleżanka
![]() ![]() Mnie teraz pytają czy coś w ogóle przytyłam albo czy już urodziłam, więc albo wyglądam marnie albo chcą być mili ![]() ![]() Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zakorzenienie
|
To że ładnie wyglądam to słyszę akurat
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Musisz im powiedzieć, że jeszcze chodzisz, ale pewnie za miesiąc już Cię poturlają ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
No mówię, że jeszcze trochę albo że aż taka gruba to chyba nie jestem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Konto usunięte
|
Ja z takich dziwnych stwierdzeń to usłyszałam, że w tak wysokiej ciąży nie powinnam już sama prowadzić, bo męczę siebie i dziecko.
A ja jeżdżę teraz dużo, bo właśnie czuję się na siłach. Pamiętam jak przy wymiotach do 5 miesiąca miałam problem przejechać kawałek miasta do lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
Ja mam ogólnie duży dystans do tego, co mi mówią na temat mojego wyglądu w ciąży, chociaż nie spotykam się na ogół z jakimiś chamskimi komentarzami. Do mniej więcej końca 6 miesiąca mało co było widać, w 7. od początku mega brzuch mi wywaliło, aktualnie w 8 czuję sama, że woda mi się zbiera, mam lekko opuchnięte dłonie i stopy, 10 kg na plusie i tak dalej. Wiem, że nie wyglądam jakoś super i bardzo często z tego żartuję, ale staram się nie przejmować. To minie, jeszcze troszkę. Jeszcze w tym miesiącu sesja zdjęciowa i baby shower a potem nie muszę się nikomu pokazywać na oczy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
Ja przejmowałam się takim gadaniem w pierwszej ciąży, teraz to się z tego śmieje. Bardziej teraz mnie bolą teksty o współczuciu mi drugiego chłopaka. Bądź co bądź wciskają nosy tam gdzie ich nie proszą
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Ludzie czasem naprawdę nie myślą co mówią, a niby myślenie nie boli... Te wszystkie uszczypliwe komentarze na temat wyglądu kobiety w ciąży naprawdę można sobie odpuścić, w końcu milczenie jest złotem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Żona Gargamel
|
Ludzie naprawdę powinni 2 razy zastanowić się zanim skomentują
![]() Mnie jeden kolega od początku ciąży dopytywał czy już coś przytyłam, no serio to jest ciekawe? W końcu mu powiedziałam że nie wypada kobiety o takie coś pytać, a w ciąży tym bardziej i więcej nie zapytał Reszta komentarzy miła na szczęście ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86568994]Heh ale koleżanka ![]() ![]() Mnie teraz pytają czy coś w ogóle przytyłam albo czy już urodziłam, więc albo wyglądam marnie albo chcą być mili ![]() ![]() ostatnio usłyszałam to pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.