![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki 2019- część 2
Cytat:
![]() Tak mi przykro, że znowu się zdarzyła podobna historia ![]() Co do tsh mi też właśnie w ciąży poszybowalo w górę do 3,75. Ginka stwierdzila, że wątpi, że mogło być to przyczyna poronienia. No ale coś w tym musi być jak czytam te nasze przypadki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Wtajemniczenie
|
U mnie jednak wyniki wyższe. W pierwszej 39, w drugiej 18 teraz 11. Tyle że za każdym razem szybko wykryte i zbite do odpowiedniego poziomu.ale jednak. A z drugiej strony przyczyn poronienia może być milion. No nic takie już to życie. Trzeba walczyć dalej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Generalnie wniosek taki że moja tarczyca fiksuje totalnie w ciąży. Często wzrasta TSH ale u mnie to jakieś kosmosy są. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1026 |
Rozeznanie
|
Triss bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie nawet co musisz czuć...
U mnie 34 dc, nie czuje, absolutnie nic, czuje sie w sumie nijak, troche mnie mdli ale to dlatego, że zjadłam mnóstwo słodyczy dziś. Test powinnam zrobić we wtorek ale przecież ja nie wytrzymam do tego czasu. Zrobię go prawdopodobnie w niedziele i mam nadzieję, że nie będzie negatywny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba walczyć i wierzyć! Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki żeby się powiodło ![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
Życzę byś się jednak tym razem nie zawiodła ![]() Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór.
Taki mój dziwak 12 dni po 🤨🤨🤨 obok zalanego miejsca kreska, zobaczymy co z tego wyniknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1030 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jestem 3 tydzień bo bromku. Ten cykl do końca i jeszcze następny pokaże co dalej. Martwi mnie , że nie zadziała. Lekarz od razu mówił , że jeśli się nie uda to kierunek ---> drożnośc jajowodów. Jezusie jak ja się boje tego badania ..bo czuję , że przez te dwa miesiące na bromku i tak nic nie zaskoczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Wtajemniczenie
|
AnnaLenna miało być optymistycznie a znowu piszesz że się nie uda. Uda się! Ale Ty musisz w to uwierzyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1033 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie rozumiem czemu lekarze tak zwlekaja. Dlaczego diagnostyki nie robi się od razu jak kobiet przychodzi do lekarza i mówi staramy się o ciąże? Zobaczcie ile to stresu mogliby zaoszczędzić? A nie miesiące wyczekiwania zawodów nerwów. Zupełnie się pomija zdrowie psychiczne w tym wszystkim Ja się teraz wybieram do mojej lekarki i będę wręcz żądać żeby dała listę badań. Mam teraz miesiąc bez starań i chce zrobić wszystkie w tym hsg immunologia itp które powinnam zrobić od razu po cp. No ale lekarze jakieś dziwne podejście maja moim zdaniem.
![]() |
#1034 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
Mi dziś temperatura podskoczyła , 34dc i zaczynam dzień z testem ciążowym, niestety z chińskim a słyszałam, że one niektórym dziewczynom nawet kilka dni po @ nie potrafią wykryć ciąży. No i niestety biel ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ehhh i tak prawie rok minął masakra . Żyje Ta nadzieja , że za ok miesiac wiele się wyjaśni Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Rozeznanie
|
Pink_rabbit22 tak, ale z drugiej strony podejrzewam, że jestem dopiero 11dpo więc może być za wcześnie. No nic, czekam dalej.
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj jakoś beznadziejnie czuje. Od tygodnia biorę Yasmin i czuje klucie jajników. Wyskoczyly mi jakieś różności na twarzy i ogólnie czuje się do d. Już zapomniałam jak to jest lykac tabsy. I te samonapedzajace się myśli, czy one pomogą na torbiel, czy wszystko unormuja, czy dostanę zielone światło za 3 miesiące, a zegar nieustannie tyka...
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
|
Pink_ rabbit tabsy bierzesz tylko z powodu torbieli?
Ja już po zabiegu ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie tabsy mam na pozbycie się torbieli. Jeszcze koleżanka że szpitala ma podobna historię i ponoć często torbiele się tworzą po poronieniu. A wtedy tabsy mialas przepisane, żeby nie tworzyła się torbiel po# czy w celach zwyczajnej antykoncepcji, żeby przez 3 miesiące mieć pewność? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Wtajemniczenie
|
Wychodzę jutro. Chociaż czuję się bardzo dobrze ale u mnie w szpitalu po narkozie nigdy nie puszczają tego samego dnia. Tabsy miałam brać tedy w celach typowo antykoncepcyjnych o torbieli nic mi nie mowila. No właśnie teraz już wiem że się często robią i dumam brać czy nie. Może wystarczy jak włączę od razu wiesiołek, inofolic. Mniej słodyczy. Czyli to co przy staraniach pomaga na owulację żeby jednak była i obyło się bez torbieli.
#1042 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, miłej niedzieli życzę miłym koleżankom⚘⚘⚘
U mnie nadal plamienie i ból podbrzusza. Martwię się trochę tym ![]() 4 dzionek zdrowego odżywiania i tż się denerwuje, że te plamienia od tego( boszeeeee jak ci faceci się na niczym nie znają) ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ehhh, chyba muszę odpocząć Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Oj na jutro będzie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze faktycznie tabsy zapobiegna tak długim cyklom? ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1047 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykro mi :/ trzymaj się Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kasia1221 Czas edycji: 2019-03-09 o 21:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1049 |
Wtajemniczenie
|
Kasia wiemy o tym z USG robionego trzy dni pod rząd. Brak zarodka. Co nie jest normalne w zaczynającym się 10 tygodniu ciąży .. betę też zrobili w szpitalu bardzo wysoka. W pierwszym momencie chcieli odkładać zabieg ale po kolejnym USG i konsultacji zdecydowaliśmy go zrobić. Już jestem po. Dziś wychodzę. Betę pobrało teraz jeszcze raz. Ale dopiero po zabiegu brak mdłości. Właśnie zauważyłam że "oklaply" mi piersi. Z jakiegoś powodu ta beta nie spadała więc gdzieś tam w głowie lekarze dalej mają podejrzenie ciąży jeszcze jednej poza macica której jednak nie widać na żadnym USG robionym tak dokładnie że aż mnie bolaly wnętrzności od "grzebania" tym czymś. Ja nie żałuję zabiegu w sensie mimo tej bety wiem, że z ciąży tej nic by nie było. Była jedna jedyna możliwość zajścia w ciążę w terminie owulacji. Nic się tu nie przesunęło, nie ma możliwości żeby była młodsza. A trzy tygodnie opóźnienia na tym etapie nie są realne do nadrobienia. Dziś wychodzę do domu
![]() Dziewczyny co jest dobre na odbudowę endometrium? Tyle już o tym czytałam nic mi w głowie nie zostało bo nigdy nie było z nim problemu. Teraz się przyda. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1050 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za ciebie Dzielna babeczka jesteś ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.