Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-19, 21:07   #3031
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Karolinko jak chcesz nas zobaczyć to daj swe namiary na naszej-klasie i się znajdziemy
Już Cię wyczaiłam na u Noska w znajomych po avatarku i masz wiadomość

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Was też dziewczyny Choć ja tak przelotem - jutro znów wybywam do Włoch. Dziś pakowanie, prasowanie i inne takie tam. Znow będę za Wami tęsknić , ale mam nadzieję dorwać tam internet od czasu do czasu.
Udanego wyjazdu!

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Daj namiary na NK albo link do profilu Chybza ze znowu obudzi sie we mnie krem szpiegowska i Cię wyszpieguję

Byłam wczoraj wieczorem z niedoszłym TZ na saunie (napisało mi sie "na sianie" ) i basenie - wróciłam ok 23 i jestem nieżywa. A dziś fitness
Tym razem ja zabawiłam się w szpiega Masz wiadomość

Aj ciągnie Cię do tego niedoszłego,oj ciągnie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy testowała któraś z Was Dior Addict Litchi?
Ja już pisałam,że bardzo mi się podoba,ale w ogóle go na sobie nie czujęNic a nic

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Ee tam, koniec wakacji. Ja pojutrze wybywam nad morze.. z kolegą.
Faaajnie Ci Z kolegą?

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

A ja zaprosiłam karolinę na NK
I usunęła zdjęcie spryciulaDziękuję
Gdyby jeszcze ktoś miał ochotę mnie zaprosić lub zostać zaproszonym to jestem u Noska i pewnie za chwilę u Isy i Hosenki o ile mnie przyjmą

Cytat:
Wklejam moje zakupki
Sweter ładniej wygląda na żywo(choć jest to rozmiar 36 to i tak trochę za luźny, ale ścisnę się pasem w talii i będzie ). Buty marki Graceland, bardzo wygodne się wydają i mam nadzieję, że mi posłużą choć 2 sezony(kosztowały 119 zł, ale to nie skóra)
Fajne zakupyJa tak nie noszę spodni,ale Twoim nogom ładnie tak

Cytat:
Ja lubię bardzo Orsaya, ale ostatnio oni z rozmiarami coś nakombinowali, bo niemożliwe żebym w 36 wpadała jak w 40(w innych sklepach rozmiar 36 leży idealnie albo nawet jest czasem za ciasny na mnie) Najgorsze jeszcze, że rozmiaru 34 prawie wogóle nie ma(albo jak rzucą, to od razu schodzi ), leżą natomiast 36 i 38 a te rozmiary już na mnie wielkie są

Tata mi kupił zapas Pastelli: łososiową ze szczypiorkiem, łososiową z fetą(nie widzę różnicy w smaku między nimi ), i z serii śródziemnomorskiej: z serem i bazylią i z papryką Ale będę jeść
No coś TyPrzecież ja tylko w Orsayu znajduję sobie jakieś materiałowe spodnie,które miz tyłka nie spadają

Muszę spróbować tych Pastelli

Cytat:
Też mam ten balsam, ale mimo śliczengo zapachu coś słabo nawilża Niby jest gęsty a skóra go pije błyskawicznie i po posmarowaniu wieczorem jeszcze nim usnę czuję, że ciało jest takie suche jakbym właściwie nic nie użyła.
Ja też mam i faktycznie kiepsko nawilża i na dodatek na mnie wychodzi taka niezbyt przyjemna kwaśna nuta dlatego użyłam raz i na razie stoi.

Cytat:
No dobra, to teraz wklejam hiszpańskie łupy.
Super zakupy-zwłaszcza spodnie mi się podobają-chciałabym podobne na latino aerobic o ile gdzieś się w końcu zapiszę

Cytat:
Tak chwalicie wszystkie ten AOH że chyba jutro pojadę i zobaczę cóż to za cudo
Chociaż nie wiem czy powinnam...
Ja ostatnio specjalnie do Natury poszłam i nie było

Kiepski dzień dziś miałam...Pokłóciłam się z nową koleżanką w pracy Tzn.nie pokłóciłam tylko miałyśmy niezbyt miła wymianę zdań(prawie na forum działu)i nie z nową,bo nowa to ona jest u nas w dziale,ale tak to pracuje tyle co ja albo i dłużej.
W ogóle dość mam tej pracy.Już od dawna obiecuję sobie,że w końcu usiądę i uaktualnię CV(tylko nie wiem jak się do tego zabrać) i powysyłam,bo ani żadnej satysfakcji z tej pracy już nie mam i coraz gorzej się tam czuję.
Ale z tych obietnic nic nie wychodzi i tak mija dzień za dniem a ja nic nie robię w tym kierunku i tylko sama na siebie jestem wściekła.
Na dodatek jakby tego było mało zostałam przydzielona do projektu,do którego za żadne skarby nie chciałam zostać przydzielona i powiedziałam to otwarcie,bo to nie jak obiecują "nowe możliwości,nowe wyzwania itd" tylko "zapierdziel,zapierdziel, zapierdziel" i tyle.Poza tym wcale mnie to nie interesuje.Ale cóż ja powiedziałam swoje a potem i tak się dowiedziałam,że mimo wszystko mam się tym zająć.Świetnie.
Z drugiej strony boję się,że trafię w większy kanał-tu już wszystkich znam,wiem z czym do kogo...Zasiedziałam się chyba
Ech...Musiałam się wyżalić

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:14   #3032
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Efekt sie nie pokryje to zupelnie rozne rozswietlacze
Hexx powiedz coś więcej! Który lepszy, fajniejszy?

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
I usunęła zdjęcie spryciulaDziękuję
Gdyby jeszcze ktoś miał ochotę mnie zaprosić lub zostać zaproszonym to jestem u Noska i pewnie za chwilę u Isy i Hosenki o ile mnie przyjmą
A skąd wiesz, że usunęłam?

A z pracą to spróbuj sobie przemyśleć, pomyśleć co chciałabyś robić i gdzie Chyba nie ma sensu siedzieć tam gdzie Ci nie jest dobrze. Odwagi

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:14   #3033
bossy
Zakorzenienie

Zdjęłam właśnie maskę z alg, przetarłam buzię hydrolatem oczarowym, nałożyłam żel hialuronowy i emolium.

Planuję wyprowadzkę z domu. Nie wytrzymam tu dłużej. Rzucam studia i wyjeżdżam. Bo zwariuję.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:17   #3034
rzyrafka
Zakorzenienie

Coś miałam napisać i nie pamiętam co
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:18   #3035
noseknosek

bossy co się stało?

biegam
Stary 2008-08-19, 21:19   #3036
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
bossy co się stało?
Podpis bosiaka źle wróży ....
Stary 2008-08-19, 21:20   #3037
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

A skąd wiesz, że usunęłam?

A z pracą to spróbuj sobie przemyśleć, pomyśleć co chciałabyś robić i gdzie Chyba nie ma sensu siedzieć tam gdzie Ci nie jest dobrze. Odwagi
A bo Dziewczyny mówiły,że ładna jesteś to skąd by wiedziały?

Tak odwagi brakuje mi najbardziejZa długo tam siedzę-w grudniu będzie 4 lataNo ale szli mi na rękę ze szkołą,więc nie chciałam zmieniać,bo nie wszędzie chętnie widzą 3/4 etatu u "normalnego"pracownik a, albo wychodzenie w czwartki i piątki do szkoły 2 godz. wcześniej.Ale teraz to i te 3/4 mi niepotrzebne,bo zajęcia mogę w tym roku odpuścić te na które musiałabym się zwalniać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-19, 21:22   #3038
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Hexx powiedz coś więcej! Który lepszy, fajniejszy?

Nosku trudno o obiektywizm bo calkiem niedawno bylam bliska wywalenia PI ale Rzyrafka poddala mi swietny pomysl na jego zastosowanie i .....oswajam go

W kazdym razie PI daje efekt mokrego glow o zdecydowanie cieplym odcieniu a AOH jest zimny,metaliczny-przyznam sie,ze nawet bardziej mi sie podoba niz PI ale to chyba kwestia tego,ze ja uwilebiam zimne,mrozne tonacje bo w takich wygladam najlepiej.

Poza tym trwalosc ich jest niemal taka sama tyle mi przychodzi do glowy po makabrycznym dniu....mam wyprany mozg i moze jutro napisze cos bardziej konstruktywnego
Stary 2008-08-19, 21:24   #3039
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
bossy co się stało?
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Mam syt w domu taką, jaką mam. Jestem silną osobowością ale zaczynam wymiękać. Nie chcę tu być. Ja chcę spokoju.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:28   #3040
noseknosek

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Zaczynam się bać!

Cytat:
A bo Dziewczyny mówiły,że ładna jesteś to skąd by wiedziały?
To nie było o mnie

Cytat:
Napisane przez karolina1985

Tak odwagi brakuje mi najbardziejZa długo tam siedzę-w grudniu będzie 4 lataNo ale szli mi na rękę ze szkołą,więc nie chciałam zmieniać,bo nie wszędzie chętnie widzą 3/4 etatu u "normalnego"pracownik a, albo wychodzenie w czwartki i piątki do szkoły 2 godz. wcześniej.Ale teraz to i te 3/4 mi niepotrzebne,bo zajęcia mogę w tym roku odpuścić te na które musiałabym się zwalniać

wydaje mi się, że najważniejsze to podjąć decyzję. Skoro okoliczności sprzyjają to nie ma się co zastanawiać
Przynajmniej masz ten komfort że możesz poszukać na spokojnie, bo póki co pracę masz.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Nosku trudno o obiektywizm bo calkiem niedawno bylam bliska wywalenia PI ale Rzyrafka poddala mi swietny pomysl na jego zastosowanie i .....oswajam go

W kazdym razie PI daje efekt mokrego glow o zdecydowanie cieplym odcieniu a AOH jest zimny,metaliczny-przyznam sie,ze nawet bardziej mi sie podoba niz PI ale to chyba kwestia tego,ze ja uwilebiam zimne,mrozne tonacje bo w takich wygladam najlepiej.

Poza tym trwalosc ich jest niemal taka sama tyle mi przychodzi do glowy po makabrycznym dniu....mam wyprany mozg i moze jutro napisze cos bardziej konstruktywnego
Powiedziałaś na tyle konstruktywnie, że jutro lecę do Natury Dzięki śliczne, obadam

biegam
Stary 2008-08-19, 21:35   #3041
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

To nie było o mnie .
Taak? się zaraz zapytamDawaj zdjęcie to ocenię

Cytat:
wydaje mi się, że najważniejsze to podjąć decyzję. Skoro okoliczności sprzyjają to nie ma się co zastanawiać
Przynajmniej masz ten komfort że możesz poszukać na spokojnie, bo póki co pracę masz.
Też tak sobie tłumaczę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-19, 21:44   #3042
snowqueen
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Dzisiaj byłam już w pracy i niestety tam nie mam za bardzo szans na wizażowanie Także pojawiać się będę najwyżej rano i popołudniami/wieczorami

Oczywiście dalej nie nadrobiłam wszystkiego, także nawet nie próbuję póki co odpisywać.
Wyżłopałam dzisiaj 3 kawy i nie chce mi się spać, więc może uda mi się przeczytać te kilka poprzednich stron

Dzisiaj z madziarrą znowu nie kupiłyśmy żadnych kosmetyków Grupa wsparcia NK działa
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:48   #3043
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Dzisiaj byłam już w pracy i niestety tam nie mam za bardzo szans na wizażowanie Także pojawiać się będę najwyżej rano i popołudniami/wieczorami

Oczywiście dalej nie nadrobiłam wszystkiego, także nawet nie próbuję póki co odpisywać.
Wyżłopałam dzisiaj 3 kawy i nie chce mi się spać, więc może uda mi się przeczytać te kilka poprzednich stron

Dzisiaj z madziarrą znowu nie kupiłyśmy żadnych kosmetyków Grupa wsparcia NK działa
Właśnie, to już drugi wspólny wypad i wciąż zero nabytków kosmetycznych Snow, a co będzie jak nam tak zostanie ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 21:54   #3044
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Kiepski dzień dziś miałam...Pokłóciłam się z nową koleżanką w pracy Tzn.nie pokłóciłam tylko miałyśmy niezbyt miła wymianę zdań(prawie na forum działu)i nie z nową,bo nowa to ona jest u nas w dziale,ale tak to pracuje tyle co ja albo i dłużej.
W ogóle dość mam tej pracy.Już od dawna obiecuję sobie,że w końcu usiądę i uaktualnię CV(tylko nie wiem jak się do tego zabrać) i powysyłam,bo ani żadnej satysfakcji z tej pracy już nie mam i coraz gorzej się tam czuję.
Ale z tych obietnic nic nie wychodzi i tak mija dzień za dniem a ja nic nie robię w tym kierunku i tylko sama na siebie jestem wściekła.
Na dodatek jakby tego było mało zostałam przydzielona do projektu,do którego za żadne skarby nie chciałam zostać przydzielona i powiedziałam to otwarcie,bo to nie jak obiecują "nowe możliwości,nowe wyzwania itd" tylko "zapierdziel,zapierdziel, zapierdziel" i tyle.Poza tym wcale mnie to nie interesuje.Ale cóż ja powiedziałam swoje a potem i tak się dowiedziałam,że mimo wszystko mam się tym zająć.Świetnie.
Z drugiej strony boję się,że trafię w większy kanał-tu już wszystkich znam,wiem z czym do kogo...Zasiedziałam się chyba
Ech...Musiałam się wyżalić
praca potrafi zatruć życie, co nieco o tym wiem ....
Szukaj czegoś innego, trzeba uwierzyć w swoje możliwości, na pewno coś fajnego znajdziesz, masz zaplecze, masz studia, jakieś doświadczenie.
Teraz tylko trochę mobilizacji i coś się znajdzie....
Nie ma sensu tkwić w miejscu gdzie się nie realizujemy ...

Jak się czuje dziadek ??

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Zdjęłam właśnie maskę z alg, przetarłam buzię hydrolatem oczarowym, nałożyłam żel hialuronowy i emolium.

Planuję wyprowadzkę z domu. Nie wytrzymam tu dłużej. Rzucam studia i wyjeżdżam. Bo zwariuję.
O rany, musiało być naprawdę źle ...
ściskam cieplutko

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Ja też w pracy tylko tak ukradkiem piszę albo sobie wiszę i podczytuję....
A czasami wieczorami brak mi sił na nadrobienie i pisanie ....

Zmeczona jestem, chyba zaraz pójdę spać.
Stary 2008-08-19, 21:56   #3045
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, to już drugi wspólny wypad i wciąż zero nabytków kosmetycznych Snow, a co będzie jak nam tak zostanie ?
Jest to bardzo dziwne, ale myślę (mam nadzieję ), że to tylko chwilowy stan przesytu Ja właśnie staram się przypomnieć sobie, gdzie była ta apteka z promocją Sensibio

Zresztą Ty nadrobisz we Włoszech

Vibesko ja też jestem padnięta, chyba się położę, chociaż przez te kawy na pewno prędko nie zasnę...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-19, 22:04   #3046
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Snow, musisz iść Chmielną (to ta ulica , na której jadłyśmy wczoraj), az dojdziesz do Sphinxa - przechodzisz Sphinxa i jest apteka

Ja tez mam nadzieje, że nam minie , albo, że firmy kosmetyczne wypuszczą coś kuszącego
P.s. Jak znajdę Mango Aquoliny to Ci przywiozę w prezencie Chyba, że wolisz Wlocha ?

Stary 2008-08-19, 22:08   #3047
noseknosek

snowku czy próbkę Flowerbomby Extreme słać teraz czy czekać na Twój powrót?

biegam
Stary 2008-08-19, 22:15   #3048
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Snow, musisz iść Chmielną (to ta ulica , na której jadłyśmy wczoraj), az dojdziesz do Sphinxa - przechodzisz Sphinxa i jest apteka

Ja tez mam nadzieje, że nam minie , albo, że firmy kosmetyczne wypuszczą coś kuszącego
P.s. Jak znajdę Mango Aquoliny to Ci przywiozę w prezencie Chyba, że wolisz Wlocha ?
Dzięki za wskazówki, trafię chyba Kto wie, może już jutro

Szczerze? Wolałabym mango Aquoliny, jest taaaaakie apetyczne
Udanego wyjazdu kochana

nosku możesz wysłać kiedy tylko Ci wygodnie na pocztę Moja rodzinka jest w domu, więc znajdzie się ktoś do odebrania przesyłki
Raz jeszcze bardzo Ci dziękuję!
Stary 2008-08-19, 22:19   #3049
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dzięki Snow

Żegnam się z Wami - do 5 września Mam nadzieję, że uda mi się do Was zaglądać z jakiejś kawiarenki.
A teraz zmykam - pobudka o 4 rano Ściskam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-19, 22:19   #3050
noseknosek

snow nie ma sprawy Dzisiaj miałam wysłać, ale tak się zawahałam i wolałam zapytać.

Gryzie mnie ten AOH więc się chyba muszę wyspać porządnie i mam nadzieję, że do rana mi przejdzie.
Muszę działać zgodnie z listą

madziarra udanego wypoczynku!

biegam
Stary 2008-08-19, 22:23   #3051
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Muszę działać zgodnie z listą
Czyli regularnie ją uzupełniać ?

Cytat:
madziarra udanego wypoczynku!
Dziękuję nosku

Stary 2008-08-19, 22:23   #3052
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
praca potrafi zatruć życie, co nieco o tym wiem ....
Szukaj czegoś innego, trzeba uwierzyć w swoje możliwości, na pewno coś fajnego znajdziesz, masz zaplecze, masz studia, jakieś doświadczenie.
Teraz tylko trochę mobilizacji i coś się znajdzie....
Nie ma sensu tkwić w miejscu gdzie się nie realizujemy ...

Jak się czuje dziadek ??

Ja też w pracy tylko tak ukradkiem piszę albo sobie wiszę i podczytuję....
A czasami wieczorami brak mi sił na nadrobienie i pisanie ....

Zmeczona jestem, chyba zaraz pójdę spać.
Dziękuję.Oby do piątku(mam wolne) i wtedy przynajmniej na serio przejrzę oferty...Wkurzam się tylko na samą myśl o tym jak trzeba będzie kombinować,żeby urywać się na rozmowy

Z Dziadkiem już lepiej,dziękujeNada l jest w szpitalu,ale czuje się nieźle i domaga się zabrania go już stamtądMiał wiele szczęścia,że paraliż ustąpił czy też udało się go cofnąć-nie wiem jak to z medycznego pkt.widzenia wygląda

Ja nawet podczytywać nie mogę,bo nie dość,że mam monitor na widoku to jeszcze wprowadzili szpiegowanie kto ile i na jakich stronach siedziParanoja.

Również zmykam spać, za 7 godz. pobudka

Stary 2008-08-19, 22:36   #3053
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Żegnam się z Wami - do 5 września Mam nadzieję, że uda mi się do Was zaglądać z jakiejś kawiarenki.
Udanego wypoczynku

Bosiaczku drogi ja tez trzymam kciuki za Twoje decyzje, jakiekolwiek one by nie były
Stary 2008-08-19, 23:11   #3054
iceflower
Przyjaciółka KWC

Bossy

Madzia, udanego wypoczynku.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 06:34   #3055
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Madziarra, bezpiecznej podróży życzę i udanego wypoczynku

Witam dziewczyny, kawa
Stary 2008-08-20, 06:45   #3056
snowqueen
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja za to chyba kawę dziś odpuszczę, bo wczoraj ciężko było mi zasnąć i kłuło mnie serce Także dziś tylko herbatka i woda
Zjem kanapkę i będę się zbierać do pracy, mam nadzieję, że będą dzisiaj jakieś ciekawe zajęcia.
We Wrocławiu o tej porze to już prawie godzinę trwałam na posterunku

Miłego dnia wszystkim!

bossy trzymaj się
Stary 2008-08-20, 06:50   #3057
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
To nie było o mnie
co za samokrytyka

Cytat:
udanego wypoczynku

Cytat:
Gryzie mnie ten AOH więc się chyba muszę wyspać porządnie i mam nadzieję, że do rana mi przejdzie.

karolinko: oj ciągnie mnie, ciągnie Wracając z pracy mijam jego miejsce pracy i NASZE przedszkole niedaleko mojego bloku więc zawsze mi sie o nim myśli wzieło mnie wczoraj na wspominki z przedszkola, podstawówki, zabaw na podwórku (przez kilka lat mieszkał w bloku obok), odwiedzin w mieszkaniach ... Ehhh... Ja sie chyba zadręcze No i po co ktoś wymyślił NK Gdyby nie ten portal to żyłaby sobie spokojnie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 07:10   #3058
isa666
Zakorzenienie

Guten morgen Znów mnie rano obudził jakieś komarzyssssko Co ja mam krew z cukrem czy jak, że tak do mnie te robale lecą?

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
och ja tez bym nie miala koty tak cudownie spia...
Mi się dziś w nocy śniła moja ś.p. kicia Figa Jakoś rok temu właśnie w tej porze sierpniowo-wrześniowej ją przygarnęłam.

Cytat:
No dobra, to teraz wklejam hiszpańskie łupy.
Bardzo fajne łupy

Cytat:
Miłego wyjazdu I do zobaczenia

Karolinko już Cię mam na NK Kolejna śliczna wizażanka.
I trzymam kciuki żeby się z pracą jakoś rozwiązała sytuacja, ja bym chyba zrezygnowała z pracy, gdzie atmosfera nie jest najlepsza.
Ja nadal szukam roboty, ale teraz w związku z 5 poprawkami na wrzesień nie mam czasu nawet o tym myśleć

bossiaczek ściskam
Stary 2008-08-20, 08:38   #3059
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Czapka.
Z góry przepraszam za moją twarz bez makijażu, ale nie chciało mi się maziać specjalnie do zdjęcia. No i za moją piękną domową koszulkę z Juno.

http://img220.imageshack.us/m.php?image=czapka.jpg
śliczna czapka chyba muszę odwiedzić kilka sklepów

świetne nabytki przywiozłaś

Cytat:
Dzięki Snow

baw się dobrze
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 08:48   #3060
noseknosek

Jednak spanie w niczym nie pomogło. Nadal mnie męczy AOH..

Śniła mi się dziś moja niespełniona miłość. I wiecie co? To było straszne. Śniło mi się, że dostałam od niego kartkę o tym, że mnie jednak kocha i dopiero teraz po 4 latach ją znalazłam.

Hosenko a Ty lepiej może trzymaj się od niego z daleka co? On dalej jest z tą dziewczyną?

biegam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości