![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Witajcie Dziewczęta...
![]() U mnie stabilnie.....Tydzień od popielca i nic słodyczy nie skubnęłam ![]() ale jakoś lamentu z powodu braku słodkości nie ma ![]() Poza owocami świeżymi,czasem sięgam po suszone daktyle lub ananasa ....i to w zupełności wystarcza... póki co ![]() A tak ....dni podobne do siebie żywieniowo,już tak strikte nie dostosowuję menu do wskazań dietetyka ,układam menu raczej sama,trzymając się ogólnych zasad... Dzisiaj tak: śniadanie: bułka z masłem i szynką drobiową+mix warzyw+garstka orzechów ziemnych bez ulepszaczy... 2 śniadanie:jabłko obiad:makaron ryżowy 50g +mix warzywny z fetą podwieczorek:koktajl szpinakowo-owocowy kolacja:kanapka białkowo warzywna lub owsianka W standarcie 3 literki płynów .... czasem używam do kawki szczyptę cukru kokosowego lub Muskovado....
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-03-14 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
I ja macham czwartkowo
Nie ma co pisać, bo u mnie codziennie tak samo. Diety pilnuję i tyle.Waga o 100gramów wyżej niż wczoraj, ale tym razem tak mam, że się czasem cofa a potem dalej pomału spada. Miłego dnia ![]()
![]() |
#1083 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też kocham moją pracę za to,że mi pozwala na wolne w tygodniu... zakupy,spacer z koteczką .... beztroska,kiedy luźno w sklepach i na ulicach,nie mówiąc o sprawach urzędowych i innych,które trzeba ogarnąć tylko w tygodniu ... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-03-14 o 13:25 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Barbra-w niedzielę zgłosiłam,w poniedziałek dołączyłam oświadczenie o w tym samym dniu już była decyzja.
![]()
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jest to wieczorny trzygodzinny maraton w klubie na rowerach - indoor cycling. Mąż mnie namówił - zobaczymy ile dam radę ale raz się żyje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
![]() Trzy godziny ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam wątpić w siebie... Ale wstyd teraz się wycofać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez basia_ww Czas edycji: 2019-03-15 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
mdleję ja ale Ty dasz radę
![]()
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Ha ha wyniosą mnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
.
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2019-03-15 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Basia-podziwiam i wielki szacun
![]()
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dalej stara bida i dobrze, że nowej nie ma Waga 68,9kg czyli drobię do celu jak gejsza ![]() Dziś mam kongo w pracy, jeszcze połowa dnia nie minęła a ja jestem nieprzytomna ze zmęczenia Wam miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
Beata u ciebie to chociaz spada... u mnie spadlo w tyg do 70.9 tylko po to, zeby na drugi dzien wzrosnac do 71.7...no grzecznie pytam czemu?
Ok dzisiaj 71.5..... doopy nie urywa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
U mnie 62 i nie chce spaść.Choc rok temu było 5 kg więcej.Aktualnie jestem u mamy i nadrabiam zaległości towarzyskie i oblewanie zmiany kodu na 4 z przodu
![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2019-03-16 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie pałaszuję risotto z kurczakiem i warzywami, nie mogłam się pory obiadu doczekać, ale pyszne ![]()
![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Jestem z siebie mega dumna ![]() Więc to był zapłon do powrotu do diety - od jutra walczę o lepszą siebie by zgodnie z tytułem naszego wątku schuść do 40 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Basiu a my jesteśmy dumne z Ciebie
![]() ![]() A no i jednak Cię nie wynieśli ![]()
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Elizko dziękuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale cisza.Ciekawe czy dietują czy grzeszą ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
Tak dietuja że znikły hi hi
![]() A moja waga uparta jak nigdy... Przekroczyła już dawno 60 i zjechać nie chce... A czuje się z nią bardzo źle... I ogólnie ostatnio jakoś tak mi depresyjnie, nie wiem co jest??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Zadomowienie
|
Ooo Stylowa cos wiem o tym.... to chyba przesilenie jakies
Moja waga jak widzi ze zbliza sie do 70 i pojawia sie widmo 6 z przodu to odwala cos idiotycznego i zaczyna rosnac...tak z powietrza chyba ![]() Takze ten no.... dol jakis.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1103 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta....
![]() ![]() ![]() Ja weekendowo max pracowałam.... ale teraz mam za to luzik w tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Ja już tradycyjnie weekendowo ciut odpuszczam dietę.... z zachowaniem podstaw zdrowego żywienia.... ....i bezsłodyczowo (no wpadł w tygodniu urodzinowy kawałek ciasta,ale nie dlatego,że musiałam zaspokoić głoda,ale dlatego,że nie chciałam sprawić przykrości koleżance,która sama go upiekła ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale doła staram sie nie łapać... ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Ja do takiej wagi dążę jaka masz teraz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki kto wam rozpisywał dietę??? Zastanawiam się żeby zamówić u Topolskiego bo coś robię nie tak... Są o nim dobre opinie ale wiadomo jak to w internecie... Co wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1106 |
Rozeznanie
|
A no właśnie tak mi się wydawało... Super, dzięki... On to wysyła tylko na maila czy na papierze też???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wypełniasz krótką ankietę co do włssnych upodobań żywieniowych i trybu życia,coś tam w komentarzu dodajesz od siebie i dostajesz rozpisaną dietę na miesiąc,potem niby powinno się wykupić kolejny pakiet.... ale ja już drugi miesiąc bazuję na tym samym ![]() W sumie u mnie prosto...bo mam 7 zestawów ... 5 posiłków... niestety nie o stałych godzinach,ze względu na zmianowy tryb pracy... Wymieniam głównie warzywa ,do dań obiadowych +/kurczak/indyk/ryby... +zamiennie kasze/ z ziemniakami.... czasem sama wprowadzam makaron ryżowy lub pełnoziarnisty.... śniadania składają się głównie z kanapek lub owsianki,czasem omlet kolacje :kanapki lub sałatki warzywno białkowe codziennie porcja owoców w formie koktajlu lub gotowy owoc lub sok płyny...do 3 litrów dobowo.... ze sportu spacer lub fitness sporadycznie Tak naprawdę dietetyk pokazał mi,że małymi krokami trzeba systematycznie do celu.... nie potrzeba sie głodzić,ale być wytrwałym po prostu.....no i unikać słodyczy ![]() Trochę odpuszczam,szczególnie w weekendy i wyjazdowo... zatem spadki są takie jak i przykładanie się do diety.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Możesz też korespondować mailowo w pakiecie 60 zł. Ma też swoją stronę na fejsie....ją akurat śledzę ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Najwięcej czasu schodzi na zakupy,jak się chce bazować na świeżych owocach i warzywach....ale można też z mrożonek,co ja akurat robię zatem samo przygotowanie diety nie jest bardzo czasochłonne....
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-03-18 o 16:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
Dzięki Basia, już widziałam gdzie to się zamawia. Właściwie samo mi wpadło w ręce na FB... No i ostro myślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Dziś już dietetycznie się spięłam i mam zamiar wyrwać by na wstępie zobaczyć 6 bo oddaliłam się już od niej drastycznie ![]() Mnie doły na razie nie łapią ale zaczynam z coraz większą niechęcią chodzić do pracy. Bo z czego się cieszysz jak wie się że to już koniec. A najgorsze że jeszcze nie wysłałam nigdzie żadnego CV. To dopiero specyficzny optymizm. A żadnych opcji innych na oku nie mam. Więc Kochane przeganiamy doły i chandry i cieszymy się z nadchodzącej wiosny. Dobrej nocy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
![]() Jak przesilenie wiosenne to znaczy że wiosna tuż tuż ![]() Widzę,że pełna mobilizacja a dawno takiego zrywu tutaj nie było ![]() Dajemy dziewuszki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.