|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
Cytat:
Gdzie w końcu plener robiliście ? Ja też nie mogę się doczekać efektu wczorajszej pracy p.Zomera ![]() Buziaczki dla wszystkich, bo raczej już tu nie zajrzę, wyjeżdżamy o 7:00 jutro, o 13:00 odlot
|
|
#3182 |
|
Rozeznanie
|
plener byl z samego rana na starowce a pozniej poszalelismy w jednostce
![]() kiecka mokra ale ponoc fotki wyszly "za...biste" troszke polalismy sie z wezy strazackich![]() martynka taniec rewelacja wesela!!!!!!!!!! wszyscy nam gratulowali i teraz kazdy chce kopie filmu nawet zespol nas poprosil![]() a kamerzysta stwierdzil: "mistrzostwo swiata i okolic" powiedzial ze nie bawil sie ak dobrze na zadnym weselu
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Byłam tam w kwietniu na weselu u koleżanki i moge powiedzieć, że było bombowo..z jednym małym mankamentem..ciasno:/Chyba odpuszcze sobie szukanie sali z dużą liczbą pokoi, może po prostu pokoje w akademikach wynajme..zobaczymy
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwór Anna 180zł/os. Przynajmniej my mamy umowę na tyle (podpisana w styczniu) i chyba się w tej kwestii dużo tam nie zmieniło.
|
|
#3187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3188 |
|
Przyczajenie
|
Bylam w ostatnia sobote jedna z druhien na weselu i musze wam pokazac jakie piekne bukiety nam zrobili w kwiaciarni. Po prostu cuda. Mialysmy ciemno niebieskie sukienki (ale w zywym kolorze) i te bukiety niesamowicie dodawaly uroku! I motyw bukietu powtarzal sie w dekoracjach weselnych - zalaczam pare zdjec!
|
#3189 |
|
Przyczajenie
|
Bylam w ostatnia sobote jedna z druhien na weselu i musze wam pokazac jakie piekne bukiety nam zrobili w kwiaciarni. Po prostu cuda. Mialysmy ciemno niebieskie sukienki (ale w zywym kolorze) i te bukiety niesamowicie dodawaly uroku! I motyw bukietu powtarzal sie w dekoracjach weselnych - zalaczam pare zdjec!
ups sorry - cos sie podwojnie zrobilo....
Edytowane przez korzel Czas edycji: 2008-08-20 o 06:11 Powód: podwojna wiadomosc |
|
|
|
#3190 |
|
Przyczajenie
|
A tu jeszcze grupa w strojach ... Fajnie druhny takie mnogie wygladaja, ale tak naprawde to nie maja co robic szczegolnego
Glowna swiadkowa tylko przygotowala wieczor panienski i przygotowala toast na przyjeciu.
|
#3191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie jeszcze jeden plus soczewek jest taki, że jak idę do fryzjera to okulary zwykle przeszkadzają i trzeba je założyć, a wtedy prawie nie widzę co pani wyprawia z moimi wlosami. Dlatgo szczerze polecam soczewki
|
|
|
|
|
#3192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny czy mieliście albo macie zamiar miec na swoim weselu zespół obsession ?? jakie są wasze opinie na jego temat?? pozdrawiam was
|
|
|
|
#3195 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, niedługo wybieram się w poszukiwania sukni w Lublinie. Nie wiem czy o tym już ppisałyście(jest masa stron do przeczytania a będąc w pracy od 8-16:00 nie mogę sobie pozwolić na taką swawolę
-ale zaryzykuję z pytaniem- który salon jest szczegolnie godny polecenia?Mnie kusi wystawa tego salonu na ul. Lipowej -ale obawiam się, że ceny zwalą mnie z nóg! No i Regina Diamante może? |
|
|
|
#3196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Slyszlam jeszcze dobre opinie o Cymberline. A w Orkana myslalam, ze bardzo skromny ten salon. |
|
|
|
|
#3199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiekszosc sukienek z kolekcji maja w salonie, a jesli akurat nie ma ktorejs z tych pokazanych na ich stronie internetowej, to nie ma problemu, sprowadzaja ja dl Ciebie z innego sklepu i mozesz spokojnie przymierzyc a co do cymbelline - to wg mnie absolutnie nie sa warte tej ceny, w innych salonach mi sie bardziej podobaja - np. papa michael, lisa ferrera, ale wszystko to kwestia gustu. |
|
|
|
|
#3200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już zaczynam buszowac na tej stronie ![]() Chyba po raz pierszy sie spotkałam z podaniem cen na stronie inernetowej
|
|
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bukiet Pani Młodej rzeczywiście śliczny, lubię takie opadające, a ten jest ładny i nie przesadzony niestety ale bukieciki druhen nie są zupełnie w moim typie a jeszcze mam pytanie, co to takiego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1219190939 bo ja jakaś ślepowata jestem i nie bardzo wiem ![]()
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Po miesiącu buszowania po wizażu w poszukiwaniu sali przyznam że sie uzależniłam od forum Po dosyć niemiłych przejściach z salą teraz mogę powiedzieć że mój slub odbędzie się 3 października 2009. Jak na razie mam salę, zespół i kamerzyste zarezerwowanego, ale jeszcze musze obejrzec jego arcydzieła by podpisac ostatecznie umowę a no i fotografa tez ma więc może zamówie komplet.Wszystkim dziewczynkom życze duzo MIłOśCI na nowej drodze zycia, byście zawsze były tak szczęśliwe i uśmiechnięte przez całe życie!!!! |
|
|
|
#3203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) napisz jaka masz salę i zespól
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz jaką masz sale i co za nie mniłe przejścia miałaś i w jakiej to sali ![]() a uzależnionych od forum to coś mi się wydaje, że troszkę więcej tu jest także witaj w klubie
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my się to wlasnie podoba, od razu wiadomo czy suknia jest w zakresie naszych mozliwosci finansowych, nie obrazilabym sie gdyby wszystkie salony na swoich stronacg internetowych podawaly takie dane
|
|
|
|
|
#3207 | |
|
Raczkowanie
|
Marteczka salę mam w Dominowie w nowo budowanym Domu Weselnym firmy Misiarz. Generalnie to zaufałam włascicielowi ze skończy do nastepnego roku i bardzo wierzę w niego. Jak na razie zapowiada się całkiem ładna sala. A zespół mój nazywa się Kaktus. Strasznie spodobałmi sie głos wokalistki. Co prawda chciałam miec prawdziwy zespół z perkusja gitarami ale koniec końców wyszło na to że jednak ten zespół. Sprawdzony przez własciciela i goraco polecany. A ja wiem że moge mu zaufać
Marteczka a jak Twoje przygotowania?? Cytat:
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam kiedyś na weselu gdzie grał zespół Kaktus i osobiście mnie nie zachwycił, średnio mi się podobali. Ale to było ze 3 lata temu więc nie ma co się sugerować...
|
|
|
#3210 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

i zmykaj sie pkaowac bo to juz jutro przeciez

Byłam tam w kwietniu na weselu u koleżanki i moge powiedzieć, że było bombowo..z jednym małym mankamentem..ciasno:/

Glowna swiadkowa tylko przygotowala wieczor panienski i przygotowala toast na przyjeciu.