Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-19, 22:37   #3181
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez chanel77 Pokaż wiadomość
miss hot napisz cos wiecej o swoim wielkim dniu! bo będziemy chyba umierac z ciekawosci az wrocisz z podrozy poslubnej!
No niestety musicie dziewczyny poczekać do mojego powrotu

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
miss.hot udanej podrozy i zmykaj sie pkaowac bo to juz jutro przeciez

zazdroszcze ja niestety juz jutro wracam do pracy...

a dzis byl nasz plener! poszalelismy bo P.Artur mial takie wizje oj nie moge sie doczekac fotek bylo super
Dzięki katey
Gdzie w końcu plener robiliście ?

Ja też nie mogę się doczekać efektu wczorajszej pracy p.Zomera

Buziaczki dla wszystkich, bo raczej już tu nie zajrzę, wyjeżdżamy o 7:00 jutro, o 13:00 odlot

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 22:45   #3182
katey
Rozeznanie

GG do katey

plener byl z samego rana na starowce a pozniej poszalelismy w jednostce
kiecka mokra ale ponoc fotki wyszly "za...biste" troszke polalismy sie z wezy strazackich

martynka taniec rewelacja wesela!!!!!!!!!! wszyscy nam gratulowali i teraz kazdy chce kopie filmu nawet zespol nas poprosil
a kamerzysta stwierdzil: "mistrzostwo swiata i okolic" powiedzial ze nie bawil sie ak dobrze na zadnym weselu

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 22:49   #3183
madzia66
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za wszelkie rady dot. sal.. Wczoraj jezdzilismy troszke po Lublinie, a raczej okolicach i oglądalismy sale. Bylam w kmicicu i nie powiem, sale piekne, ale tanio tez nie jest. Któras z Was mowila,ze w tym samym czasie jest drugie wesele, w ktorym miejscu? Jakbym wynajmowala dwie sale (jedna tance, druga jedzonko) to tez tam sie gdzies odbywa drugie wesele? jesli tak ..to to mi sie nie podoba
Ola, fajna sala, nie drogo, ciut daleko, ale obawiam sie,ze moze byc ciasno..naliczylismy jednak min 200 gosci:/ no i Szalony Kogut) Podoba mi sie, tylko boje sie,ze jak przyjdzie jednak mniej gosci niz planuje to bedzie duuuzo luzu i pusto. Nie wspomne o tym,ze zostal jeden wolny termin na sierpien:P ale w sumie to nie problem, bo nie mam jakiejs upatrzonej daty...Chcialabym 14.08 ale jak nie bedzie to sie tez nic nie stanie
Jeszcze jedna wazna rzecz. Fajnie by było, żeby w tym lokalu bylo dużo miejsc noclegowych, min. 40, a tyle miejsc oferuje tylko Kmicic..no i koło sie zamyka..dalej nie wiem gdzie)
Skocze jeszcze do Dysa, możecie mi powiedzieć gdzie to dokładnie jest?
P.S. Juz sie wszystkiego przerazam..a to jesce 2 lata:/
Aniu! jeśli zależy Wam a miejscach noclegowych to polecam salę w Wilczopolu. To tylko brzmi tak odlegle a tak naprawdę od granicy miasta pod drzwi tego domu weselnego jest ok 1,5 km. Nie wiem jak przedstawia się ten lokal cenowo za osobę ponieważ my wynajmujemy tylko salę- dość tanio. Miejsc noclegowych jest tam 30 na samych łóżkach a właścicielka mówiła, że można jeszcze jakieś materace wrzucić.
madzia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 22:52   #3184
martynka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
plener byl z samego rana na starowce a pozniej poszalelismy w jednostce:d
kiecka mokra ale ponoc fotki wyszly "za...biste":d troszke polalismy sie z wezy strazackich:d

martynka taniec rewelacja wesela!!!!!!!!!! Wszyscy nam gratulowali i teraz kazdy chce kopie filmu:d nawet zespol nas poprosil
a kamerzysta stwierdzil: "mistrzostwo swiata i okolic":d powiedzial ze nie bawil sie ak dobrze na zadnym weselu:d
to ja poprosze o filmik tez moze jakis link na youtube ????????????????
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 22:59   #3185
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia66 Pokaż wiadomość
Aniu! jeśli zależy Wam a miejscach noclegowych to polecam salę w Wilczopolu. To tylko brzmi tak odlegle a tak naprawdę od granicy miasta pod drzwi tego domu weselnego jest ok 1,5 km. Nie wiem jak przedstawia się ten lokal cenowo za osobę ponieważ my wynajmujemy tylko salę- dość tanio. Miejsc noclegowych jest tam 30 na samych łóżkach a właścicielka mówiła, że można jeszcze jakieś materace wrzucić.
Niestety Wilczopole odpada za względu na to, że za mała sala dla mnie Byłam tam w kwietniu na weselu u koleżanki i moge powiedzieć, że było bombowo..z jednym małym mankamentem..ciasno:/
Chyba odpuszcze sobie szukanie sali z dużą liczbą pokoi, może po prostu pokoje w akademikach wynajme..zobaczymy
ana_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-19, 23:15   #3186
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Ja mam wesele w Kmicicu, planuje 120 osób (minimum przy 2 salach) i do mojej dyspozycji będą 2 sale i dziedziniec. Jeśli by nawet chcieli robić drugie wesele to 1 starym budynku co najwyżej. Ja nie uważam, że to drogo w porównaniu do innych lokali na podobnym poziomie - Dwór Anna - 190-200zł, Jedlina - 190, Korona - 190, Fiesta - 150. Jeśli będziesz robić za 2 lata to ceny mogą skoczyć.

Sesję zdjęciowa lepiej odłożyć - jest dość męcząca a potem czeka zabawa do białego rana. Jeśli już robić ja w dniu ślubu to lepiej wymknąć sie w trakcie wesela niż pomiędzy ślubem a weselem. Na jednym weselu na którym byłam młodzi zrobili wtedy sesje a goście, głodni stali ponad godzinę pod salą
Poprawka Dwór Anna 180zł/os. Przynajmniej my mamy umowę na tyle (podpisana w styczniu) i chyba się w tej kwestii dużo tam nie zmieniło.
Stary 2008-08-19, 23:35   #3187
madzia66
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Niestety Wilczopole odpada za względu na to, że za mała sala dla mnie Byłam tam w kwietniu na weselu u koleżanki i moge powiedzieć, że było bombowo..z jednym małym mankamentem..ciasno:/
Chyba odpuszcze sobie szukanie sali z dużą liczbą pokoi, może po prostu pokoje w akademikach wynajme..zobaczymy
A możesz mi napisać jak duże było to wesele Twojej koleżanki? I czy ciasno było przy stołach czy tylko na parkiecie?
madzia66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 02:01   #3188
korzel
Przyczajenie

Bylam w ostatnia sobote jedna z druhien na weselu i musze wam pokazac jakie piekne bukiety nam zrobili w kwiaciarni. Po prostu cuda. Mialysmy ciemno niebieskie sukienki (ale w zywym kolorze) i te bukiety niesamowicie dodawaly uroku! I motyw bukietu powtarzal sie w dekoracjach weselnych - zalaczam pare zdjec!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 116_116.jpg (53,4 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 117_117.jpg (59,6 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118_118-1.jpg (58,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 188_188.jpg (76,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 041_41.jpg (46,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7066.jpg (111,9 KB, 89 załadowań)

Razem od: 08.2002
Zareczyny: 09.2005
Wesele: 04.07.2009
korzel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 02:11   #3189
korzel
Przyczajenie

Bylam w ostatnia sobote jedna z druhien na weselu i musze wam pokazac jakie piekne bukiety nam zrobili w kwiaciarni. Po prostu cuda. Mialysmy ciemno niebieskie sukienki (ale w zywym kolorze) i te bukiety niesamowicie dodawaly uroku! I motyw bukietu powtarzal sie w dekoracjach weselnych - zalaczam pare zdjec!

ups sorry - cos sie podwojnie zrobilo....

Edytowane przez korzel
Czas edycji: 2008-08-20 o 06:11 Powód: podwojna wiadomosc
Stary 2008-08-20, 02:12   #3190
korzel
Przyczajenie

A tu jeszcze grupa w strojach ... Fajnie druhny takie mnogie wygladaja, ale tak naprawde to nie maja co robic szczegolnego Glowna swiadkowa tylko przygotowala wieczor panienski i przygotowala toast na przyjeciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 012_12_2.jpg (69,6 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 193_193.jpg (70,6 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 012_12.jpg (32,0 KB, 29 załadowań)

Stary 2008-08-20, 08:19   #3191
Diamante
Raczkowanie

GG do Diamante

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Słyszalam ze w MALIBU na Sądowej jest najtaniej w mieście! Moja kolezanka na weselicho tam kupowala.
Dziewczyny, mam pytanie-czy są wśrod Was osoby chodzące na co dzień w okularach? Czy do ślubu idziecie BEZ (i ledwo widzicie co się wokół dzieje , kupujecie szkła, czy idziecie w okularach do ślubu?
Ja planuję kupić szkła-bo jakoś welon niezbyt mi się komponuje z masywnymi okularami, które noszę!
Witaj, vo do okularów to mam sporą wadę a do tego astygmatyzm, więc nie mogę nosić na codzień zwykłych soczewek, a takie "astygmatyczne" robione są na zamówienie i jak dla mnie są zbyt drogie. Ale noszę je okazjonalnie takie jednodniowe. Pani okulistka powidziała, że nawet noszenie zwykłych soczewek od czasu do czasu w niczym nie przeszkadza. Dlatego na większe okazje, gdzie jest kamera lub fotograf zakładam szkła. Inaczej na zdjęciach nie widać nic innego poza moimi okularami. Ale jeśli chcesz załoszyć soczewki i nigdy wcześniej ich nie nosiłaś to radzę kupić je trochę wcześnie: oko musi się przyzwyczaić i Ty też. A na początku zakładanie soczewek wcale nie jest łatwe.
Dla mnie jeszcze jeden plus soczewek jest taki, że jak idę do fryzjera to okulary zwykle przeszkadzają i trzeba je założyć, a wtedy prawie nie widzę co pani wyprawia z moimi wlosami. Dlatgo szczerze polecam soczewki
Diamante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 08:26   #3192
karolada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korzel Pokaż wiadomość
Ale super to wygląda normalnie jak z amerykańskich filmów to w Lublinie tak bylo ?
Stary 2008-08-20, 08:36   #3193
Diamante
Raczkowanie

GG do Diamante
Talking Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
my planujemy sesję po slubie jakoś na tygodniu, fakt problem jest z fryzura i makijazem, ale my chcemy plener wiec bylby problem chociazby z sukienka- bo wiadomo ze na zdjeciacg w plenerze moze ucierpiec kilka moich kolezanek mialo sesje w studio przed slubem - ale to tylko samo studio, plener byl na tygodniu po weselu.
co do sesji w trakcie wesela, to mi osobiscie nie pasuje, bylam kiedys na weselu, gdzie para mloda w trakcie pojechala na sesję w plenerze - znikneli na prawie 3 godziny, potem na chwile wrocili, panna mloda w brudn suknia i znowu znikneli - bo pojechali do domu czyscic suknie!!! i w sumie na swoim wlasnym weselu spedzili moze polowe czasu jego trwania, bo ostatecznie dotarli dopiero przed oczepinami - ale to tylko moje zdanie, a uwazam ze kazda z nas powinna tak zaplanowac sobie ten dzien jak jej pasuje - w koncu to Nasz dzien
Hm... Z opowieści mam i babć wynika, że zawsze sesja zdjęciowa była w dzień ślubu i nikt nie obrażał się za to na młodych... Też mam ten dylemat, bo chcielibyśmy plener (nie wiadomo jak z pogodą) i pomyślałam sobie, że w dzień ślubu pojedziemy sobie "na chwilkę" do parku a resztę (myśleliśmy o zamku w Janowcu) zrobimy później. Chciałabym mieć zdjęcia z dnia ślubu, ale długaśny welon, długaśny tren. Zamiast białej mogę wrócić do gości czarno - zielona
Diamante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:25   #3194
nauzy
Przyczajenie

hej dziewczyny czy mieliście albo macie zamiar miec na swoim weselu zespół obsession ?? jakie są wasze opinie na jego temat?? pozdrawiam was
nauzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:30   #3195
Matplaneta
Raczkowanie

Dziewczyny, niedługo wybieram się w poszukiwania sukni w Lublinie. Nie wiem czy o tym już ppisałyście(jest masa stron do przeczytania a będąc w pracy od 8-16:00 nie mogę sobie pozwolić na taką swawolę -ale zaryzykuję z pytaniem- który salon jest szczegolnie godny polecenia?
Mnie kusi wystawa tego salonu na ul. Lipowej -ale obawiam się, że ceny zwalą mnie z nóg! No i Regina Diamante może?
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:39   #3196
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolada Pokaż wiadomość
Ale super to wygląda normalnie jak z amerykańskich filmów to w Lublinie tak bylo ?
Ja wlasnie chce miec kilka druhen, ale zobaczymy czy mi sie to uda

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:39   #3197
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, niedługo wybieram się w poszukiwania sukni w Lublinie. Nie wiem czy o tym już ppisałyście(jest masa stron do przeczytania a będąc w pracy od 8-16:00 nie mogę sobie pozwolić na taką swawolę -ale zaryzykuję z pytaniem- który salon jest szczegolnie godny polecenia?
Mnie kusi wystawa tego salonu na ul. Lipowej -ale obawiam się, że ceny zwalą mnie z nóg! No i Regina Diamante może?
ja bym do tej listy dodała jeszcze "lisa ferrera" w galerii orkana - ceny od około 2.000, srednio jakies 2.500 zł, podobne ceny sa w papa michael na lipowej i w regina diamante. oczywiście we wszystkich salonach znajdziesz i duzo drozsze sukienki - w regina diamante np za cene okolo 5.000 zł
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:44   #3198
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
ja bym do tej listy dodała jeszcze "lisa ferrera" w galerii orkana - ceny od około 2.000, srednio jakies 2.500 zł, podobne ceny sa w papa michael na lipowej i w regina diamante. oczywiście we wszystkich salonach znajdziesz i duzo drozsze sukienki - w regina diamante np za cene okolo 5.000 zł
A ja bałam się, że w papa Michael'u to od 10.000 się zaczynają ceny-takie piękne są tam zawsze suknie na wystawie.
Slyszlam jeszcze dobre opinie o Cymberline.
A w Orkana myslalam, ze bardzo skromny ten salon.
Stary 2008-08-20, 09:58   #3199
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
A ja bałam się, że w papa Michael'u to od 10.000 się zaczynają ceny-takie piękne są tam zawsze suknie na wystawie.
Slyszlam jeszcze dobre opinie o Cymberline.
A w Orkana myslalam, ze bardzo skromny ten salon.
salon moze niepozorny, ale maja bardzo ladne suknie, zobacz sobie - http://www.lisaferrera.pl/
wiekszosc sukienek z kolekcji maja w salonie, a jesli akurat nie ma ktorejs z tych pokazanych na ich stronie internetowej, to nie ma problemu, sprowadzaja ja dl Ciebie z innego sklepu i mozesz spokojnie przymierzyc
a co do cymbelline - to wg mnie absolutnie nie sa warte tej ceny, w innych salonach mi sie bardziej podobaja - np. papa michael, lisa ferrera, ale wszystko to kwestia gustu.
Stary 2008-08-20, 10:02   #3200
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
salon moze niepozorny, ale maja bardzo ladne suknie, zobacz sobie - http://www.lisaferrera.pl/
wiekszosc sukienek z kolekcji maja w salonie, a jesli akurat nie ma ktorejs z tych pokazanych na ich stronie internetowej, to nie ma problemu, sprowadzaja ja dl Ciebie z innego sklepu i mozesz spokojnie przymierzyc
a co do cymbelline - to wg mnie absolutnie nie sa warte tej ceny, w innych salonach mi sie bardziej podobaja - np. papa michael, lisa ferrera, ale wszystko to kwestia gustu.
DZIĘKI
Już zaczynam buszowac na tej stronie
Chyba po raz pierszy sie spotkałam z podaniem cen na stronie inernetowej
Stary 2008-08-20, 12:02   #3201
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korzel Pokaż wiadomość
witam
bukiet Pani Młodej rzeczywiście śliczny, lubię takie opadające, a ten jest ładny i nie przesadzony
niestety ale bukieciki druhen nie są zupełnie w moim typie
a jeszcze mam pytanie, co to takiego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1219190939 bo ja jakaś ślepowata jestem i nie bardzo wiem

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 12:05   #3202
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Witajcie dziewczynki
Po miesiącu buszowania po wizażu w poszukiwaniu sali przyznam że sie uzależniłam od forum Po dosyć niemiłych przejściach z salą teraz mogę powiedzieć że mój slub odbędzie się 3 października 2009. Jak na razie mam salę, zespół i kamerzyste zarezerwowanego, ale jeszcze musze obejrzec jego arcydzieła by podpisac ostatecznie umowę a no i fotografa tez ma więc może zamówie komplet.

Wszystkim dziewczynkom życze duzo MIłOśCI na nowej drodze zycia, byście zawsze były tak szczęśliwe i uśmiechnięte przez całe życie!!!!
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 12:06   #3203
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
witam
bukiet Pani Młodej rzeczywiście śliczny, lubię takie opadające, a ten jest ładny i nie przesadzony
a jeszcze mam pytanie, co to takiego https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1219190939 bo ja jakaś ślepowata jestem i nie bardzo wiem
To jakaś rzeźba z lodu?
Stary 2008-08-20, 12:09   #3204
marteczka266
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
Po miesiącu buszowania po wizażu w poszukiwaniu sali przyznam że sie uzależniłam od forum Po dosyć niemiłych przejściach z salą teraz mogę powiedzieć że mój slub odbędzie się 3 października 2009. Jak na razie mam salę, zespół i kamerzyste zarezerwowanego, ale jeszcze musze obejrzec jego arcydzieła by podpisac ostatecznie umowę a no i fotografa tez ma więc może zamówie komplet.

Wszystkim dziewczynkom życze duzo MIłOśCI na nowej drodze zycia, byście zawsze były tak szczęśliwe i uśmiechnięte przez całe życie!!!!
to ślubujemy jednego dnia ) napisz jaka masz salę i zespól
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 12:20   #3205
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczynki

hej

napisz jaką masz sale i co za nie mniłe przejścia miałaś i w jakiej to sali

a uzależnionych od forum to coś mi się wydaje, że troszkę więcej tu jest także witaj w klubie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 12:20   #3206
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Chyba po raz pierszy sie spotkałam z podaniem cen na stronie inernetowej

my się to wlasnie podoba, od razu wiadomo czy suknia jest w zakresie naszych mozliwosci finansowych, nie obrazilabym sie gdyby wszystkie salony na swoich stronacg internetowych podawaly takie dane
Stary 2008-08-20, 12:42   #3207
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
to ślubujemy jednego dnia ) napisz jaka masz salę i zespól
Marteczka salę mam w Dominowie w nowo budowanym Domu Weselnym firmy Misiarz. Generalnie to zaufałam włascicielowi ze skończy do nastepnego roku i bardzo wierzę w niego. Jak na razie zapowiada się całkiem ładna sala. A zespół mój nazywa się Kaktus. Strasznie spodobałmi sie głos wokalistki. Co prawda chciałam miec prawdziwy zespół z perkusja gitarami ale koniec końców wyszło na to że jednak ten zespół. Sprawdzony przez własciciela i goraco polecany. A ja wiem że moge mu zaufać

Marteczka a jak Twoje przygotowania??

Cytat:
hej

napisz jaką masz sale i co za nie mniłe przejścia miałaś i w jakiej to sali
Początkowo miała byc Lachówka w Swidniku. Zarezerwowałam telefonicznie i jak przyszłam po paru dniach podpisać umowę okazało się że pani która informowała mnie że ten termin jest wolny nie wiedziala ze wlasciciel podpisał umowę i ten termin zajęty. Taka sytuacje miała tez moja przyjaciółka w innym lokalu. Nie chcialam aby mnie tez to spotkało. Prowadzenie sali weselnej przez pare osób jak widac to totalna porażka. Wydaje im sie ze od tak moga zmieniac nam terminy. Nie wspomne o tym że przez ten czas zdazyłam na ten termin zarezerwowac zespół i kamerzystę. No i musiałam szukać sali z wolnym tym terminemA znalezienei duzej i ładnej sali to juz troche problem.
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 13:12   #3208
Matplaneta
Raczkowanie

Cytat:
my się to wlasnie podoba, od razu wiadomo czy suknia jest w zakresie naszych mozliwosci finansowych, nie obrazilabym sie gdyby wszystkie salony na swoich stronacg internetowych podawaly takie dane
NO SUPERANCKO! O to tez mi chodziło-że pozytywnie!
Stary 2008-08-20, 13:12   #3209
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Marteczka salę mam w Dominowie w nowo budowanym Domu Weselnym firmy Misiarz. Generalnie to zaufałam włascicielowi ze skończy do nastepnego roku i bardzo wierzę w niego. Jak na razie zapowiada się całkiem ładna sala. A zespół mój nazywa się Kaktus. Strasznie spodobałmi sie głos wokalistki. Co prawda chciałam miec prawdziwy zespół z perkusja gitarami ale koniec końców wyszło na to że jednak ten zespół. Sprawdzony przez własciciela i goraco polecany. A ja wiem że moge mu zaufać

Marteczka a jak Twoje przygotowania??

Początkowo miała byc Lachówka w Swidniku. Zarezerwowałam telefonicznie i jak przyszłam po paru dniach podpisać umowę okazało się że pani która informowała mnie że ten termin jest wolny nie wiedziala ze wlasciciel podpisał umowę i ten termin zajęty. Taka sytuacje miała tez moja przyjaciółka w innym lokalu. Nie chcialam aby mnie tez to spotkało. Prowadzenie sali weselnej przez pare osób jak widac to totalna porażka. Wydaje im sie ze od tak moga zmieniac nam terminy. Nie wspomne o tym że przez ten czas zdazyłam na ten termin zarezerwowac zespół i kamerzystę. No i musiałam szukać sali z wolnym tym terminemA znalezienei duzej i ładnej sali to juz troche problem.

Byłam kiedyś na weselu gdzie grał zespół Kaktus i osobiście mnie nie zachwycił, średnio mi się podobali. Ale to było ze 3 lata temu więc nie ma co się sugerować...

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 13:21   #3210
korzel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karolada Pokaż wiadomość
No wlasnie bylo w Ameryce, nie w Lublinie.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
witam
Cytat:
To jakaś rzeźba z lodu?
Zgadza sie, to byla rzezba z lodu - na gornej powierzchni byl taki rowek i kelner polewal w niego drinka i mialo to wpadac do szklanki podstawionej pod spodem. W praktyce, troche sie to rozlewalo na wszystkie strony.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości