![]() |
#181 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Tak, od pół roku i w sumie tż i ginekolog twierdzą, że jeszcze się absolutnie nie ma czym przejmować no ale jakoś mam złe przeczucia...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania...Malta 🤩 ![]() Jak tam wasze plany na święta? Gdzies wyjeżdżacie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
![]() Co do wielkanocy to będziemy całe święta u moich rodziców ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Hejo, zimno u mnie ostatnio.
Ania tak dzisiaj mam, dziękuję za życzenia ![]() Rarita ja też nigdy nie miałam tego badania zrobionego. Dzasta ja ciągle mam nadzieję, ze was in vitro ominie, uda się innym sposobem ![]() Malutka odpoczywaj ile potrzeba, kropek tego potrzebuje ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Karola wszystkiego dobrego 😀 ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Swego czasu pisałyście o snach... ja mam takie coś, że rzadko, ale we snach przychodzą do mnie mój zmarli dziadkowie, że strony mamy, czasami druga babcia. To są niesamowite emocje, ciężko mi je opisać. Jak śni mi się babcia to coś dobrego mnie spotka, a jak dziadek to muszę na coś uważać, a jak śnią mi się oboje to, że coś kiepsko się zacznie ale dobrze skończy. Ja w to wierzę, lata praktyki 😀 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sto lat, sto lat ![]() ![]() Malutka ile tygodni ma ciąża, licząc od ostatniej miesiączki? Bo coś mi sie wydaje że za wczęśnie żeby coś na usg było widać, ale oby już jakaś plameczka sie pojawiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Karola wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!
Ania zazdroszczę Malty ![]() Co Do Świąt to my spędzimy je u rodzinki ![]() Tinulinka wg aplikacji mam 5 tydz 6 dzień. Ostatnia miesiączke miałam 1 marca A skończyła się 6 marca. Lekarka mówiła mi że będzie już widać kropka, nie wiem teraz sama co myśleć. Za wcześnie myślicie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Karolka wszystkiego dobrego i oby to największe marzenie się szybko spełniło 🌷 Malutka myślę, że pęcherzyk będzie już na pewno, a na kolejnej wizycie usłyszycie już serduszko 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tak było, dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Nie ukrywam że już odliczam do piątku, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. Jak nic nie będzie widać, to trzeba będzie czekać dalej. Trzymajcie kciuki w piątek o 7 rano ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Cześć w czwartek
![]() ![]() Witam się z inką ![]() Niedobrze mi od rana, wmusiłam bułkę na sniadanie. Do tej pory miałam apetyt że hej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Weekend juz wisi w powietrzu, fajnie by było żeby pogoda dopisała. Niby zapowiadają jakiś śnieg, więc nie wynoszę jeszcze zimowych butów, bo wtedy to na pewno nas tu zasypie - mieszkam na polskim biegunie
![]() Niech to będzie miły czwartek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
![]() U mnie dziś też zimno bardzo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#198 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze u Was ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w ciągu 7 dni zrobiłam badania hormonów, z wynikami byłam u ginekologa, endokrynologa, zrobiłam USG tarczycy i dostałam skierowanie na kolejne, bardzo szczegółowe badania hormonów (tylko że muszę odczekać do początku kolejnego cyklu, w innym wypadku zrobiłabym je już dzisiaj). Na NFZ zapewne czekałabym z każdym etapem po kilka miesięcy, a całkiem prywatnie to pewnie z tysiaczek byłby już nie mój... A propos wysokiego poziomu DHEA - mam podejrzenie PCOS, mam brać na razie Ovarin i Cyclodynon (do czasu kolejnych wyników i diagnozy) - czy któraś z Was stosowała? Jakie macie opinie? Bo z tego to czytam to nawet nie leki tylko suplementy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Ja Ovarin łykałam około 1,5 roku jeszcze zanim zdecydowałam się na wizytę u specjalisty od niepłodności. Rarita tak jak piszesz to witaminy. Mi po zOvarinie skróci się okres. Teraz już go nie biorę, a krótkie miesiączki pozostały 😊 Co do tego drugiego suplementu to nie pomogę bo pierwszy raz słyszę tą nazwę ☺️
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Rarita brałam ovarin, ale potem zamieniłam na inofem, co do tego drugiego to nie wiem. Jeśli chodzi o badania to mam pakiet pzu, ale gin kompetentnego nie znalazłam w pzu ,wiec wszystkie badania robię prywatnie, u nas łącznie z wizytami to już kilka tys wyszło, ale to nie wazne, ważne żeby się w końcu udało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Hej wam. Zimnica straszna. Dziś wróciłam do pracy po 3 dniach opieki,.o mater ile mialam pracy,.zaiwaniałam jak motorek. A jeszcze znajoma mnie namówiła na siłownię. Kur.....ledwo żyje! Wszystko mnie boli Łącznie z oczami! Do wanny chyba sie doczołgam..
Dzasta, trzymam kciuki żeby się udało. Jejku ile kasy idzie na takowe specjalistyczne badania. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piateczek.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() Ja już po lekarzu, wszystko jest ok, jest pęcherzyk i zarodek. Na serduszko jeszcze za wcześnie bo wyszło że to ok 5 tydzień 5 dzień. Nie wiem tylko jak obliczyć termin porodu... Ogólnie dalej mam mieszane uczucia co do tej lekarki. Tak jakoś nic mi nie dorwdzila zbytnio, zleciła tylko kilka badań i kazala brać dupka teraz 2 x dziennie i założyła kartę ciąży, kolejną wizyta za miesiąc. Ciągle jeszcze myślę czy nie rozejrzeć się za kim innym ale nie mam nikogo z polecenia ![]() A wam jak mija piątek? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Malutka bardzo się cieszę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba tak zrobię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może poszukaj innego lekarza, który choć trochę się zaangażuje. Skoro obecna wie o Twoich staraniach i tak na zimno podchodzi, to trochę przykro. Chyba, że po prostu sceptycznie podchodzi, choć to może żadne wytłumaczenie. Weekend na horyzoncie Kobietki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#209 | |
|
Cytat:
Na jakie badania dała Ci skierowanie? Chyba bym się rozejrzała za innym lekarzem jednak, dla mnie wizyta za miesiąc to zdecydowanie za długo, za tydzień, dwa powinnaś mieć aby zobaczyć serduszko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Ja dzisiaj od 14 mam weekend i co piątek tak będziemy mieć, ale jeden dzień w tygodniu zostaję dłużej. Czekam na kuriera z paczką z apteki, mam nadzieję że do 14 dojedzie. Malutka bardzo się cieszę 😊 Tak jak dziewczyny piszą szła bym za tydzień lub dwa podejrzeć serduszko. Skoro pracujesz w nocy i dźwigasz , a szefowie nie mają możliwości zapewnić innego stanowiska to po serduszku szła bym na l4 na Twoim miejscu 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.