Włosomaniaczki :D - część III - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-20, 15:29   #2131
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

To sobie poczekacie ...Żarcik taki
Taaa... ja Ci dam żarcik

Przeglądam własnie stronę apteki Dbam o zdrowie i planuję zamówić wiesiołka, którego polecała mi Truskawkowa, ale kosztuje mniej niż 20zł i tak się zastanawiam co by tu jeszcze dobrać
Chodzą mi po głowie tabletki Vitapil, ale w aptece Kwiaty Polskie (też internetowej) są prawie 3zł taniej...
Tak w ogóle nie wiem czy wiecie, ale przypadkiem znalazłam tę aptekę w necie i ona działa na takich samych zasadach jak Dbam o zdrowie - tzn też można zamówić przez internet i potem bez żadnych kosztów odebrać w aptece stacjonarnej. U mnie akurat ta apteka jest więc się zastanawiam.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 15:33   #2132
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Taaa... ja Ci dam żarcik

Przeglądam własnie stronę apteki Dbam o zdrowie i planuję zamówić wiesiołka, którego polecała mi Truskawkowa, ale kosztuje mniej niż 20zł i tak się zastanawiam co by tu jeszcze dobrać
Jak zamówisz coś dla mnie to Ci powiem A co to za wiesiołek?
Możesz zamówić olejek rycynowy, odżywkę jakąś, albo szampon np. ten fitomed co masz, pokrzywę do picia. Ja zawsze muszę się ograniczać, więc u mnie takiego problemu nie ma
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 15:40   #2133
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zamówisz coś dla mnie to Ci powiem A co to za wiesiołek?
Możesz zamówić olejek rycynowy, odżywkę jakąś, albo szampon np. ten fitomed co masz, pokrzywę do picia. Ja zawsze muszę się ograniczać, więc u mnie takiego problemu nie ma
Ja też muszę się ograniczać... tylko mi to nie wychodzi...
Ostatnio pisałam Oli, ze miałam skończyć z zakupami włosowymi a tylko w ciągu ostatniego miesiąca kupiłam:
1. szampon Mydlnica Lekarska z Fitomedu do włosów suchych
2. Kallos mleczny
3. odżywka Jantar, tak zachwalana przez Marzenkę, mam nadzieję, ze i u mnie się sprawdzi
4. odzywka Mrs. Potter's z aloesem i białą herbatą (do mycia)
5. żel aloesowy Paloma (również polecany przez Truskawkową - mam zamiar smarować nim skórę głowy i dodawać do szamponu)
Tego zakupu, nawiasem mówiąc, dokonałyśmy wczoraj razem z Milką podczas naszej wizyty w bełchatowskim Rossmannie

A wiesiołek to ten http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p1054-Olej_...ki_Gal_150_szt
Wiosenka pisała mi, ze jest dobry dla osób o suchej i podraznionej skórze.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Finloro, gwiazdki niestety przyszywane. Przykleić ich nijak, z uwagi na pracę materiału podejrzewam, że szybko by odpadly.
Skoro tak mówisz to ok - w końcu znasz się na tym
Pokazałam TZ gwiazdki - bardzo mu się podobały - powiedział, ze własnie o coś takiego mu chodziło
Jak będziesz miała jakiś pomysł odnośnie tego jak zrobić taką obróżkę to daj znać

Cytat:
Co do stażu, próbuj, wcale nie musisz odbywać go w zawodzie. U mnie np. najczęściej są to stanowiska biurowe w urzędach [miejski, wojewódzki, marszałkowski, sąd, czasem policja itp.], często też po takim przeszkoleniu stażysta dostaje angaż. Wszystkiego się tam nauczysz, więc brak doświadczenia i sprofilowania nie powinien być problemem. Trzeba zarejestrować się w Urzędzie Pracy i monitorować kolejne programy. A dodatkowo warto skorzystać ze szkoleń, podobno są dość efektywne.
Pewnie masz rację, tylko z tego co się zdążyłam zorientować, nie dadzą takiego stażu w biurze mnie - po takich studiach, tylko komuś kto skończył jakiś związany z tym kierunek, np ekonomię...
Strasznie mnie to wkurza ale tak już jest
Nawet kiedy się rejestrowałam - kompletnie nie interesowało ich to, że skończyłam Ekonomik, ważne są tylko studia
Stary 2008-08-20, 15:59   #2134
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie żel z flos leku, który polecałaś, mam nadzieję, że o ten chodziło? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...adzikowej.html Zastanawiam się, czy on dobrze nawilża skórę? Niby jest do cery tłustej, ja mam mieszaną, ale zerknęłam w Twój profil i Ty też
O ten też Tych żeli jest kilka i w sumie trudno mi powiedzieć, ktory z nich jest najlepszy. Mam nadzieje, że się polubicie Jak masz bardzo przesuszoną cerę to raczej jej super nie nawilży, bo będzie za słaby ( w końcu to żel do cery tłustej), ale ja mam po myciu często przesuszoną i dla mnie nawilżanie jest wystarczające.

Wiesz jak to jest z tymi produktami - jednej pasuje, innej nie koniecznie. Stan naszej cery w dużej mierze zależy od genów i gospodarki hormonalnej. Każda cera może inaczej reagować na dany produkt i takie kupowanie to taka metoda prób i błędów. Jak Ci nie będzie pasować zawsze możesz nim nogi smarować - ja tak robie z kremami do twarzy, które mi nie podejdą A jak jakiś szampon Ci nie pasuje to używaj tak jak Agnieszka do prania

Mam nadzieje, że z cerą bedzie lepiej Napisz dokładnie co jej dolega i co konkretnie stosujesz. Może jakoś jeszcze pomożemy

Cytat:
A kiedy będziemy mogły w końcu Ciebie pooglądać?
Też chciałabym to wiedzieć

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Warto spróbować. Pójść na jakąś mniejszą plażę na uboczu gdzie nie ma lansu i dresów. To taka namiastka wakacji. Godzina tam i czuję sie jakbym wyjechała z kRk na wakacje... I może by się już drugi raz nie rozpadało

Właśnie Kryspinów nie za bardzo mi się spodobał - głównie z powodu tych tłumów. Tutaj gdzie obecnie jestem mam takie jedno miejsce w Załęczańskim Parku Narodowym. Las + rzeka + cisza i spokój - czego chcieć więcej

Hah, pamiętaj tylko, że sama sobie tego zażyczyłaś

I obym nie żałowała

Dziękuję., że napisałaś Ale czy on daje mocny efekt? wydłuża, pogrubia? Lubię mieć mocno pomalowane rzęsy

Ja ogólnie jeśli chodzi o rzęsy to nie mam czym się chwalić. Są krótkie i nie są zbyt gęste i jak dla mnie to dobrze tuszuje. Wydaje mi się, że bardziej pogrubia niż wydłuża Najważniejsze dla mnie jest to, żeby mi rzęs nie sklejał, bo tego nie znoszę i tutaj się sprawdza.

Idę zaraz podciąć , tfu ODŚWIEŻYĆ włosy do fryzjerki. Zrobię później może jakieś zdjątka, zmierzę długość i wrzucę na profil, coby lepiej widzieć postępy

Pochwal się koniecznie

Idę dziś z na ważną rozmowę z TŻ... sytuacja jest poważna... trzymajcie kciuki, dobrze?
Będzie dobrze

Cytat:

Niesamowita relacja! Sama bym tego lepiej nie ujęła

Miałam dużo czasu w autobusie. Ile można czytać tą gazetkę rossmanna

Dodam tylko jeszcze od siebie, że Milka jest jeszcze ładniejsza niż na fotkach
A te jej włosy! Też takie chcę
Jak jeszcze raz usłyszę, że się na nie skarży to będzie ode mnie

Dziękuję za te miłe słowa No dobrze - będę sobie narzekać po cichu

Milka zapomniała wspomnieć, ze zabłądziłyśmy - skręciłysmy w niewłaściwą ulicę - tzn miałyśmy skręcić ale tak się zagadałyśmy, ze poszłyśmy prosto I potem musiałyśmy się spory kawał wracać - ale o naszej orientacji w terenie (a raczej jej braku) Milka napisała już dość i nie będę się pogrążać
Dobrze, ze wydrukowała tę mapę

Prawie zwiedziłyśmy całe miasto. Gdybyśmy się nie wróciły to doszłybyśmy do elektrowni
Cytat:
Niepozornie??? Wolne żarty!
Widziałam Twoje włosy na zywo i ostatnie co mozna o nich powiedziec to to, że wyglądają niepozornie

Ciąg dalszy nastąpi, bo emotikonów nie chce mi się usuwać i muszę pisać na raty. Nie znoszę tego

Edit: Witaj nowa Gosiu
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 16:05   #2135
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ja myślę, czy by sobie w album nie wstawić jakiś swoich zdjęć (z głupimi minami to też mam ehehe), ale jakoś tak. Nie czujecie sie dziwnie, że ktoś znajomy tutaj wejdzie i Was zobaczy ? Bo ja tak w sumie, nie żebym nie chciała, bo bym chciała, co innego jak sobie wrzucę zdjęcie do tematu, bo tu zamknięta grupa w sumie wchodzi, ale tak do profilu :P ?

Tak jak pisała Gosia ustaw na prywatny i tylko przyjaciele będą mogli się nabijać z Twoich głupich min

No ja też. W ogóle Milka myślałaś nad przyciemnieniem ich trochę znaczy pójść w fajny rudy jak Marcia Cross (moja ukochana Bree van de camp z Gotowych na wszystko ). Ona cudownie wygląda, ten kolor powala. Pasowałoby Ci http://www.hairfinder.com/celebrityp...ia-cross-2.jpg
http://www.smh.com.au/ffximage/2008/..._300x424,0.jpg
Ona ma bardzo orginalną urodę i rzeczywiście ten kolorek jest dla niej stworzony. Ja miałam już rude włosy - brązowa szamponetka palette i jakoś tak nie bardzo się sobie podobałam. Jednak zdecydowanie wolę blond

Cytat:
Chyba bym się żle czuła. Już i tak jakiś czas temu zdradziłam moją ukochaną czerń na rzecz różnych odcieni czerwieni i fioletu więc może jak na razie starczy już tych ustępstw
Nie od razu Kraków zbudowali Musimy częściej na zakupy chodzić - już ja bym Cię do pasteli przekonała

Cytat:
Właśnie zrobiłam sobie ten test na typ kolorystyczny i wyszło mi, ze jestem latem... Nie powiem, zebym zgodziła się ze wszystkim co jest tam napisane...

Nigdy nie używałam różu - tym bardziej, ze przy cerze naczynkowej mam wiecznie zaczerwienione policzki

Ja kupiłam róż i też nie mogę się jakoś przekonać

A co do makijazu - uwielbiam dość mocno podkreślać oczy - jako jedyną część mojej twarzy, która mi się podoba

Rzęsy masz niesamowite

PANI LATO ma włosy blond, stopniowo ciemniejące, przechodzące w mysi lub popielaty brąz. Obecnie zdarzają się również włosy w odcieniu platynowym lub srebrzysto-popielatym. Skóra jest jasna, porcelanowa, z różowym lub oliwkowym zabarwieniem. Blado-beżowa, czasem o zabarwieniu niebieskim lub wręcz ziemista. Często widać też naczynka krwionośne. Piegi, jeśli występują to są szarobrązowe. Oczy – niebieskie, szaro-niebieskie, zielono- niebieskie, bądź szare z domieszką brązu. Białko jest zażółcone i występuje tzw. zamglone spojrzenie. Usta w kolorze chłodnego różu.
Wydaje mi się, że gdzieś czytałam też o typach pośrednich - znaczy np. lato z domieszką wiosny

Mi niby na podstawie tego co czytałam wyszło lato, na podstawie testu wiosna, a tak naprawdę to doszłam do wniosku, że jestem zima (bo zdecydowanie bardziej wolę chłodniejsze pory roku)

Edit: Agnieszko jak masz na siłę coś dobierać do zamówienia w aptece to może poprostu bez zamawiania zapytaj się w aptece o ten olejek z wiesiołka. Może kupisz na miejscu, a jak masz kartę programu dbam o zdrowie to będziesz miała i tak taniej, nie ważne czy zamawiasz z internetu czy nie.
Stary 2008-08-20, 16:08   #2136
Finlora
Zakorzenienie

Kurcze i nawet zacytować Cię nie mogę bo swoje ospowiedzi wpisałaś jakby do mojego posta

Z tego pospiechu (bo nie wiedziałam kiedy wróci brat - jeszcze go nie ma ) zapomniałam napisać, ze naprawdę bardzo fajnie spędziłam z Tobą ten dzień i mam nadzieję, ze uda się to jeszcze powtórzyć
Strasznie sympatyczna z Ciebie osóbka

I że będziesz miała okazję zobaczyć moje małe stópki
Stary 2008-08-20, 16:17   #2137
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze i nawet zacytować Cię nie mogę bo swoje ospowiedzi wpisałaś jakby do mojego posta

Z tego pospiechu (bo nie wiedziałam kiedy wróci brat - jeszcze go nie ma ) zapomniałam napisać, ze naprawdę bardzo fajnie spędziłam z Tobą ten dzień i mam nadzieję, ze uda się to jeszcze powtórzyć
Strasznie sympatyczna z Ciebie osóbka

I że będziesz miała okazję zobaczyć moje małe stópki
Chciałam się odnieść do każdego akapitu z osobna a nie do całości i tak mi się wpisało

Ja chyba nie muszę pisać jak fajnie mi się z Tobą plotkowało (w końcu szczęśliwi czasu nie liczą i gdyby nie Ty i Twój zegarek nocowałabym w tym parku)

Również mam nadzieję, że pochwalisz się jeszcze tymi stópkami
Stary 2008-08-20, 16:19   #2138
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pomyśl sobie, jaką potem będziesz miała lśniącą kuchnię Ja po takich generalnych porządkach mam ochotę jakiś czas nie używać takiego doczyszczonego pomieszczenia
mam podobnie- ale u mnie nie będzie z tym problemu- mamy nie ma i nie będzie przez 3 tyg (nie chcę psioczyć na własną rodzicielkę ale większego bałaganiarza od niej to ciężko uświadczyć) a ja do kuchni wchodzę jak muszę
Cytat:
Napisane przez simcha Pokaż wiadomość
więc.. ;d
Gosia, lat 16, uczennica I klasy LO, w wolnych chwilach śpiewam albo imprezuje (; no może raczej spotykam sie ze znajomymi (;
Mam kota Kleo, całego czarnego, z białymi skarpetkami i krawatem
Książki.. jak chyba każda lubię się odmóżdżać romansami, lubie kryminały i książki których zakończenia nie sposób jest odgadnąć
Jeśli chodzi o muzykę to słucham soulu, rocka, jazzu i modern jazzu, folku, czasem popu.
To chyba tyle ;d
no to witaj oficjalnie- w imieniu kotomaniaczek proszę o zdjęcie Kleo
Cytat:
Właśnie zrobiłam sobie ten test na typ kolorystyczny i wyszło mi, ze jestem latem... Nie powiem, zebym zgodziła się ze wszystkim co jest tam napisane...
ja prawdę powiedziawszy też nie wiem jakim typem jestem- robiłam ten test i za każdym razem wychodzi mi co innego (wystarczy zmienić odpowiedź w pkt. dotyczącym oczu- niebieskie są w kilku odpowiedziach- czy w jakich kolorach mi najlepiej) Zdurnieć można
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 16:23   #2139
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Błękit?? Nigdy w życiu! Szkoda, ze nie ma emotki :zgroza: Bo taki miałam wyraz twarzy jak przeczytałam o tym błękicie

A co do różu... Mam nadzieję, ze to był żart
Nie wiem ile musieliby mi zapłacić, zebym wyszła w takich kolorach na ulicę Musiałoby to być duuuużo pieniędzy
no jasne, że żart

Cytat:
Jak tworzysz album, to są tam dwie opcje "public" albo "private", zaznaczasz i voila
O dziękuje Ci bardzo, widzę teraz. Więc kochane Włosomaniaczki stworzyłam właśnie prywatny album z moimi zdjęciami. Jakby co to zapraszam do albumu ehehe

Cytat:
Też kocham te włosy
ja też i kiedyś namiętnie się na czerwień farbowałam, ale mi się szybko wypłukała :/.

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ona ma bardzo orginalną urodę i rzeczywiście ten kolorek jest dla niej stworzony. Ja miałam już rude włosy - brązowa szamponetka palette i jakoś tak nie bardzo się sobie podobałam. Jednak zdecydowanie wolę blond
No kolor dla niej stworzony . A miałaś już blond, czy tylko Ci się tak z daleka podoba ?
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 16:27   #2140
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie od razu Kraków zbudowali Musimy częściej na zakupy chodzić - już ja bym Cię do pasteli przekonała.
Nie ma sprawy, trzymam Cię za słowo
Jak się znowu spotkamy wyruszymy na zwiedzanie sklepów (nie tylko z kosmetykami)

Cytat:
Edit: Agnieszko jak masz na siłę coś dobierać do zamówienia w aptece to może poprostu bez zamawiania zapytaj się w aptece o ten olejek z wiesiołka. Może kupisz na miejscu, a jak masz kartę programu dbam o zdrowie to będziesz miała i tak taniej, nie ważne czy zamawiasz z internetu czy nie.
Z
tego co się orientuję to zamawiając przez internet jest trochę taniej niż jakbym weszła do apteki i tak po prostu kupiła. Zastanawiam się czemu tak jest, że im się tak opłaca
A karty nie mam - czas założyć

Cytat:
Chciałam się odnieść do każdego akapitu z osobna a nie do całości i tak mi się wpisało
Ja też tak robię - np teraz
Żeby odnieść się do każdego akapitu wpisuję na poczatku każdego akapitu, na który chce odpowiedzieć, początek z posta i na końcu każdego akapitu wpisuję to co jest na końcu posta i wtedy każdy akapit jest jakby osobnym postem

Cytat:
Ja chyba nie muszę pisać jak fajnie mi się z Tobą plotkowało (w końcu szczęśliwi czasu nie liczą i gdyby nie Ty i Twój zegarek nocowałabym w tym parku)
Naprawdę miałyśmy szczęście, ze ten autobus się spóźnił

Miałam nosa, że akurat wtedy coś mnie podkusiło, zeby spojrzeć na zegarek Intuicja, szósty zmysł czy coś w tym stylu

Cytat:
Również mam nadzieję, że pochwalisz się jeszcze tymi stópkami
Tak - nie tylko stópki mam malutkie ale i cała jestem malutka

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
ja prawdę powiedziawszy też nie wiem jakim typem jestem- robiłam ten test i za każdym razem wychodzi mi co innego (wystarczy zmienić odpowiedź w pkt. dotyczącym oczu- niebieskie są w kilku odpowiedziach- czy w jakich kolorach mi najlepiej) Zdurnieć można
Ja wpisałam szaroniebieskie - na szczęście były tylko w jednym punkcie, a przynajmniej tylko w jednym widziałam

Cytat:
Więc kochane Włosomaniaczki stworzyłam właśnie prywatny album z moimi zdjęciami. Jakby co to zapraszam do albumu ehehe
Zaraz sobie obejrzę

Edit.
Oleczka
naprawdę śliczna z Ciebie kobieta
A Twoja figura... zazdroszczę
Stary 2008-08-20, 16:43   #2141
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Zaraz obejrzę

Edit.
Oleczka
naprawdę śliczna z Ciebie kobieta
A Twoja figura... zazdroszczę
Dziękuję bardzo . No figura to niestety nie w prezencie a efekt pracy, w 2 liceum byłam tylko kilka kilogramów grubsza niż teraz (przez kurtkę nie widać), ale przytyło mi się bardzo pod koniec liceum i 1 semestr studiów - to masakra była, efekt gotowania sobie samej - np. mrożona pizza na śniadanie

A jaki Ty masz rozmiar buta ?
Stary 2008-08-20, 16:47   #2142
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

O dziękuje Ci bardzo, widzę teraz. Więc kochane Włosomaniaczki stworzyłam właśnie prywatny album z moimi zdjęciami. Jakby co to zapraszam do albumu ehehe

ja też i kiedyś namiętnie się na czerwień farbowałam, ale mi się szybko wypłukała :/.

No kolor dla niej stworzony . A miałaś już blond, czy tylko Ci się tak z daleka podoba ?
Miałam już jasny blond Może nie aż tak jasny jak Christina na tym zdjęciu co wcześniej załączałam, ale był na pewno jaśniejszy od mojego obecnego koloru włosów

W sumie chyba narazie dam sobie spokój z farbowaniem, bo jednak widmo odrostów i przesłuszonych włosów mnie przeraża. Kupie sobie perukę

Albumik bardzo udany. Widzę popażenia słoneczne Będę nudna - ale masz naprawdę orginalną urodę Te oczy i usta Wyglądasz bardzo sympatycznie - ale u nas włosomaniaczek to chyba rodzinne

Cytat:
Nie ma sprawy, trzymam Cię za słowo
Jak się znowu spotkamy wyruszymy na zwiedzanie sklepów (nie tylko z kosmetykami)
Nie wiem czy na pewno tego chcesz Podobno zakupy ze mną są okropne

A następnym razem proponuje Łódź, bo jednak większy wybór jeśli chodzi o sklepy i mam już mapę Łodzi

Cytat:
Tylko, ze z tego co się orientuję to zamawiając przez internet jest trochę taniej niż jakbym weszła do apteki i tak po prostu kupiła. Zastanawiam się czemu tak jest, że im się tak opłaca
Ale ta karta chyba daje Ci prawo do zniżki takiej samej jak byś zamawiała przez internet Pisze chyba, bo nie wiem w 100% Opłaca im się bo jak już zamówisz to duże prawdopodobieństwo, że jednak odbierzesz, no i musisz zamówić za minimum 20 zł

Cytat:
Naprawdę miałyśmy szczęście, ze ten autobus się spóźnił
Miałam nosa, że akurat wtedy coś mnie podkusiło, zeby spojrzeć na zegarek Intuicja, szósty zmysł czy coś w tym stylu
Poprostu masz w sobie to "coś"

Cytat:

Tylko przy takim cytowawaniu to za dużo roboty Chyba wróce do mojego poprzedniego
Stary 2008-08-20, 16:49   #2143
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo . No figura to niestety nie w prezencie a efekt pracy, w 2 liceum byłam tylko kilka kilogramów grubsza niż teraz (przez kurtkę nie widać), ale przytyło mi się bardzo pod koniec liceum i 1 semestr studiów - to masakra była, efekt gotowania sobie samej - np. mrożona pizza na śniadanie
Domyślam się, ze bez żadnych wyrzeczeń i wysiłku o takiej figurze nie ma co marzyć i niesamowicie Cię podziwiam, ze tyle osiągnęłaś

Cytat:
A jaki Ty masz rozmiar buta ?
34, w porywach 35

Cytat:
Nie wiem czy na pewno tego chcesz Podobno zakupy ze mną są okropne

A następnym razem proponuje Łódź, bo jednak większy wybór jeśli chodzi o sklepy i mam już mapę Łodzi
Nie strasz
A co do Łodzi to nie ma sprawy - z mapą na pewno się nie zgubimy

Cytat:
Ale ta karta chyba daje Ci prawo do zniżki takiej samej jak byś zamawiała przez internet Pisze chyba, bo nie wiem w 100% Opłaca im się bo jak już zamówisz to duże prawdopodobieństwo, że jednak odbierzesz, no i musisz zamówić za minimum 20 zł
Nie mam pojęcia, trzeba poczytać albo zapytać w aptece

Cytat:
Poprostu masz w sobie to "coś"

Cytat:

Tylko przy takim cytowawaniu to za dużo roboty Chyba wróce do mojego poprzedniego
E tam za dużo roboty
Klikasz "kopiuj" "wklej" od razu do każdego akapitu i gotowe
Ale za to jak jest przejrzyście

Uciekam już
Brat z bratową własnie wrócili a mama mi marudzi, ze za długo siedzę i żebym wreszcie wyłaczyła komputer i że musimy iśc do domu
Może jutro albo w piątek zajrzę jeszcze na godzinkę do kafejki

Buźka!
Stary 2008-08-20, 16:55   #2144
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Miałam już jasny blond Może nie aż tak jasny jak Christina na tym zdjęciu co wcześniej załączałam, ale był na pewno jaśniejszy od mojego obecnego koloru włosów

W sumie chyba narazie dam sobie spokój z farbowaniem, bo jednak widmo odrostów i przesłuszonych włosów mnie przeraża. Kupie sobie perukę

Albumik bardzo udany. Widzę popażenia słoneczne Będę nudna - ale masz naprawdę orginalną urodę Te oczy i usta Wyglądasz bardzo sympatycznie - ale u nas włosomaniaczek to chyba rodzinne
O chętnie bym sobie Ciebie w blondzie zobaczyła, nie masz jakiś zdjęć ?

Poparzenie to nie było (koleżanki się w pokoju poparzyły i żeby im nie było smutno to też mnie wysmarowały kefirem). Mnie złapało na brąz z lekkim odcieniem czerwieni, na drugi dzień było okej, a im schodziła skóra po tygodniu. Jedna stanika nie umiała ubrać, tak bolało .
Pierwszy raz słyszę, że mam urodę oryginalną. (jak fajnie, łał jestem oryginalna ) Wiele już słyszałam, ale tego to nigdy. Ja myślałam, że jestem taka mało oryginalna. Dużo na ulicy opalonych dziewczyn ciemne włosy plus jasne oczy .
Na zdjęciach, że sympatycznie to słyszałam, na żywo gorzej ehehe .
Stary 2008-08-20, 16:56   #2145
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Domyślam się, ze bez żadnych wyrzeczeń i wysiłku o takiej figurze nie ma co marzyć i niesamowicie Cię podziwiam, ze tyle osiągnęłaś

34, w porywach 35
o jaka maleńka nóżka ! Ale świetnie musi w obcasach wyglądać, nie mój kajak 39,5 .
Ee, powiem Ci że mam koleżanki, które podobne figury mają bez zupełnie żadnych wyrzeczeń. Co za sprawiedliwość :/.
Stary 2008-08-20, 16:56   #2146
Mirelkaaa
Zakorzenienie

hej dziewczyny mam pytanie
można miec dwa konta na wizażu?
albo jesli na tym komputerze założe nowe konto a z tego będe korzystała tylko z innego komputera?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:45   #2147
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A co do Łodzi to nie ma sprawy - z mapą na pewno się nie zgubimy
W końcu co dwie głowy z mapą to nie jedna

Cytat:
O chętnie bym sobie Ciebie w blondzie zobaczyła, nie masz jakiś zdjęć ?

Poparzenie to nie było (koleżanki się w pokoju poparzyły i żeby im nie było smutno to też mnie wysmarowały kefirem). Mnie złapało na brąz z lekkim odcieniem czerwieni, na drugi dzień było okej, a im schodziła skóra po tygodniu. Jedna stanika nie umiała ubrać, tak bolało .
Pierwszy raz słyszę, że mam urodę oryginalną. (jak fajnie, łał jestem oryginalna ) Wiele już słyszałam, ale tego to nigdy. Ja myślałam, że jestem taka mało oryginalna. Dużo na ulicy opalonych dziewczyn ciemne włosy plus jasne oczy .
Na zdjęciach, że sympatycznie to słyszałam, na żywo gorzej ehehe .
Zdjęcia zapewne jakieś by się znalazły, tylko niestety zostały na dysku twardym w Krk Tylko nie wiem czy chce Was straszyć tym mega przesłuszonym pierzem po spotkaniu z utleniaczem

Orginalna Jak nie mam pamięci do twarzy to jestem pewna, że jak bym gdzieś Cię na mieście minęła na pewno bym na Ciebie zwróciła uwagę

Znaczy na żywo jeszcze sympatyczniejsza

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mam pytanie
można miec dwa konta na wizażu?
albo jesli na tym komputerze założe nowe konto a z tego będe korzystała tylko z innego komputera?
Można W koncu jak ma się rodzeństwo to trudno, żeby każda kupowała sobie komputer żeby mieć swoje konto na wizażu Albo, żeby wszystkie korzystały z tego jednego
Stary 2008-08-20, 17:49   #2148
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle nie wiem czy wiecie, ale przypadkiem znalazłam tę aptekę w necie i ona działa na takich samych zasadach jak Dbam o zdrowie - tzn też można zamówić przez internet i potem bez żadnych kosztów odebrać w aptece stacjonarnej. U mnie akurat ta apteka jest więc się zastanawiam.
Proszę o linka

Witam nową Gosię

Edit.
A z tego linka wyszło, że jestem jesienią Coś mi tu nie pasuje, bo Dziewczyny na Wizażystce mówiły mi, że jestem wiosną, ale ja jednak upieram się bardziej przy zimnych typach

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 17:50   #2149
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Zdjęcia zapewne jakieś by się znalazły, tylko niestety zostały na dysku twardym w Krk Tylko nie wiem czy chce Was straszyć tym mega przesłuszonym pierzem po spotkaniu z utleniaczem

Orginalna Jak nie mam pamięci do twarzy to jestem pewna, że jak bym gdzieś Cię na mieście minęła na pewno bym na Ciebie zwróciła uwagę

Niech będzie sympatyczniejsza .
Bardzo mi miło, że oryginalna .
A ja i tak bym chciała przesuszone pierze (pewnie przesadzasz) zobaczyć .

Ja idę film oglądać, będę wieczorem .
Stary 2008-08-20, 18:00   #2150
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu co dwie głowy z mapą to nie jedna

Można W koncu jak ma się rodzeństwo to trudno, żeby każda kupowała sobie komputer żeby mieć swoje konto na wizażu Albo, żeby wszystkie korzystały z tego jednego
a no to zmieniam nick zeby mnie nikt nie poznał a tamto konto zostawiam na targowisko
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 18:06   #2151
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Niech będzie sympatyczniejsza .
Bardzo mi miło, że oryginalna .
A ja i tak bym chciała przesuszone pierze (pewnie przesadzasz) zobaczyć .

Ja idę film oglądać, będę wieczorem .
Oj obawiam się, że w tym przypadku nie przesadzam, a chciałabym Pamiętam, że przefarbowałam się na wakacje, które spędziłam w Londynie i miałam ze sobą tylko ... szampon

Obiecuje, że coś wrzuce jak znajdę

Miłego oglądania Ja idę pojeździć na rowerku - koniec tego siedzenia i nic nie robienia
Stary 2008-08-20, 18:43   #2152
tulipanna.
Zakorzenienie

Gdzie wkleilyscie link do testu na typ urody? Bo ja kurcze slepa jestem, a zarazem ciekawa co tam wymyslili podrzuci mi ktos, prosze?

EDIT
Znalazlam. ten test jest do dupy zaraz dam wam lepszy link.

Lapcie Aha kolor skory ocenia sie patrzac na dekolt i szyje a nie skore twarzy, ktora latwo czerwienieje przez podraznienia...
http://www.makijaz.net/tt.html

Edytowane przez tulipanna.
Czas edycji: 2008-08-20 o 18:48 Powód: dopisek
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 18:49   #2153
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
A koleżanka dalej ma nadzieję na tego z internetu. Ja próbowałam już na wszelkie sposoby jej przegadać, że to stracona sprawa, żeby zapomniała, a ta nadal z nim na gadu rozmawia czasem a później wyobraża sobie, że może jeszcze nie wszystko stracone i analizuje każde jego słowo
Odniosę się do tej wypowiedzi, bo... gdybym ja sobie odpuściła, nie byłabym z moim TŻ'tem teraz. Sprawa faktycznie z pozoru wygląda na straconą, ale tak naprawdę nigdy nie wiesz, co Ci się trafi
Też analizowałam sobie każde słowo z takich rozmów, rozum podpowiadał swoje, ale cień niepewności zawsze pozostawał. Niepewność i nadzieja... Tłumiona, niechciana, ale powracająca... Sama zdawałam sobie czasem sprawę z tego, że to głupie i nierealne, układałam życie na innym torze, ale ta drzazga tkwiła we mnie dalej... Trudne to, ale... rozumiem tą dziewczynę i wiem, co czuje. A moje doświadczenia mówią, że warto walczyć do końca

Cytat:
Dzień dobry Tylko się przywitam, nie mam siły odpisywać. Spać mi się chce, brzuch mnie boli i dopadła mnie depresja końcowo-wakacyjna
Mnie też dopadły dzisiaj posępne myśli o końcu wakacji

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Idę dziś z na ważną rozmowę z TŻ... sytuacja jest poważna... trzymajcie kciuki, dobrze?
trzymamy, trzymamy i z pewną wręcz trwogą czekam na wieści, chociaż wierzę z całego serca, że może być tylko dobrze

Cytat:
Napisane przez simcha Pokaż wiadomość
można się przyłączyć?
Witaj

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Dziekuje za trzymanie kciukow
Wlasciwie to musze przyjsc jeszcze raz w poniedzialek, ale ogolnie facet jest zainteresowany. Obym dostala te prace!

Niestety juz dzis nie nadrobie zaleglosci bo za chwile jade pociagiem nad morze Niewiem kiedy wroce, moze w piatek a moze dopeiro w poniedzialek takze nie piszcie za duzo
Wizażowe czarownice znów w natarciu kciuki zaciśnięte.
Udanego wyjazdu

Cytat:
Hmm... nie powiem, zeby nie było trochę racji w tym co mówisz, ale... ja naprawdę nie wyobrażam sobie wyskoczyć w jakichś pastelowych ciuszkach - nie mówiąc już o najmodniejszych kolorach tego sezonu - czyli oczo***nej zieleni i żółci...
Chyba bym się żle czuła. Już i tak jakiś czas temu zdradziłam moją ukochaną czerń na rzecz różnych odcieni czerwieni i fioletu więc może jak na razie starczy już tych ustępstw
Cytat:

Błękit?? Nigdy w życiu! Szkoda, ze nie ma emotki :zgroza: Bo taki miałam wyraz twarzy jak przeczytałam o tym błękicie

A co do różu... Mam nadzieję, ze to był żart
Nie wiem ile musieliby mi zapłacić, zebym wyszła w takich kolorach na ulicę Musiałoby to być duuuużo pieniędzy
Hihihi, a ja bardzo chętnie, zwłaszcza latem zdradzam moje ulubione "gotyckie" kolorki z pastelami w tym właśnie z błękitem i różem
To naprawdę nie jest aż takie straszne
Szczególnie po tym, jak zobaczyłam swoje zdjęcie w różu i koloryt cery, jaki uzyskałam dzięki temu - stała się taka promienna, świeża, rozświetlona, naprawdę wyglądała bardzo korzystnie.
A poza tym od czego jest candy-goth

Cytat:

Pokazałam TZ gwiazdki - bardzo mu się podobały - powiedział, ze własnie o coś takiego mu chodziło

Jak będziesz miała jakiś pomysł odnośnie tego jak zrobić taką obróżkę to daj znać
Ależ ja Co mogę zrobić co tylko zechcesz
Aksamitki, atłas, koronki, gipiury, do wyboru do koloru
Z jednym zastrzeżeniem - wydaje mi się, że obróżka nie może być zbyt szeroka, bo ta gwiazdka będzie niewielka i szeroki dusik ją przytłoczy.

Cytat:

Pewnie masz rację, tylko z tego co się zdążyłam zorientować, nie dadzą takiego stażu w biurze mnie - po takich studiach, tylko komuś kto skończył jakiś związany z tym kierunek, np ekonomię...

Strasznie mnie to wkurza ale tak już jest
Nawet kiedy się rejestrowałam - kompletnie nie interesowało ich to, że skończyłam Ekonomik, ważne są tylko studia
Co za barany
U mnie w sumie prawie każdy miał szansę, nawet jeśli wykształcenie nie pasowało do stanowiska. Tzn. jeśli była możliwość zawodowego dopasowania, to owszem, szukali zbliżonego stanowiska, ale że w sumie kandydatów było mniej więcej tyle samo, co miejsc, to tych "niepasujących" też przyjmowali.
Dlatego tym bardziej się dziwię, dlaczego osoba z lingwistycznym wykształceniem została odrzucona, przecież w biurze można pracować z takim wykształceniem, a wręcz znajomość języka jest wielce wskazana
Przykro mi, że trafiłaś na takich bezmyślnych ludzi, ale może warto próbować dalej? Bo po takim przygotowaniu jest naprawdę duża szansa, że zostaniesz na stałe
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 18:51   #2154
PelniaNocy
Rozeznanie

Mirelkaaa wita
PelniaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 18:56   #2155
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez PelniaNocy Pokaż wiadomość
Mirelkaaa wita
Witam wita i już 5 postów zdążyła naklepać w międzyczasie, hiihii
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 19:25   #2156
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Witam wita i już 5 postów zdążyła naklepać w międzyczasie, hiihii
teraz to juz 11
Stary 2008-08-20, 19:46   #2157
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Będę miała to na uwadze

To sobie poczekacie ...Żarcik taki
Ja Ci dam takie żarciki

Cytat:
O ten też Tych żeli jest kilka i w sumie trudno mi powiedzieć, ktory z nich jest najlepszy. Mam nadzieje, że się polubicie Jak masz bardzo przesuszoną cerę to raczej jej super nie nawilży, bo będzie za słaby ( w końcu to żel do cery tłustej), ale ja mam po myciu często przesuszoną i dla mnie nawilżanie jest wystarczające.

Wiesz jak to jest z tymi produktami - jednej pasuje, innej nie koniecznie. Stan naszej cery w dużej mierze zależy od genów i gospodarki hormonalnej. Każda cera może inaczej reagować na dany produkt i takie kupowanie to taka metoda prób i błędów. Jak Ci nie będzie pasować zawsze możesz nim nogi smarować - ja tak robie z kremami do twarzy, które mi nie podejdą A jak jakiś szampon Ci nie pasuje to używaj tak jak Agnieszka do prania

Mam nadzieje, że z cerą bedzie lepiej Napisz dokładnie co jej dolega i co konkretnie stosujesz. Może jakoś jeszcze pomożemy
A wszystkie są do cery tłustej? Bo na KWC widzę tylko ten jeden.. (Jestem ślepa? ). Nie mam bardzo przesuszonej, ale zaczęłam niedawno używać tego żelu do mycia twarzy AA therapy, który poleciła mi Jolie. Jestem z niego zadowolona, bo mam po nim wrażenie takiej domytej cery, ale przy okazji ściągniętej i mam wrażenie, że po tym żelu dalej jest taka lekko napięta. Oba te kosmetyki są teoretycznie do cery tłustej, ale zaglądałam w Wasze profile i Wy macie, tak jak ja, mieszana, więc mam nadzieję, że mi się cera jednak nie przesuszy Ja właśnie jestem na tym etapie prób i błędów, przez co sama nie wiem, co mnie zapycha a co nie. Teraz ograniczę się do tych dwóch kosmetyków i zobaczę, jaki będzie efekt. Cery nie mam strasznej, ale jakieś wypryski się pojawiają i już mam ich dość, szczególnie właśnie przed okresem

Cytat:
Nie ma sprawy Zaraz obejrzę album

Edit.: Juz pisałam, ale napiszę jeszcze raz, że jesteś śliczna. I zgadzam się z Milką - urodę masz oryginalną, zwracającą uwagę
Ile masz wzrostu?

Cytat:

xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 21:32   #2158
PelniaNocy
Rozeznanie

co do tej pory roku to mi wyszło ze jestem latem, wogóle jakies głupoty o jasnej cerze i piegach, a ja ani jednago piega nie mam

Książe z bajki? Mam go w dupi**!
Zostanę niezależną księżniczką
Stary 2008-08-20, 21:36   #2159
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Lapcie Aha kolor skory ocenia sie patrzac na dekolt i szyje a nie skore twarzy, ktora latwo czerwienieje przez podraznienia...
http://www.makijaz.net/tt.html
Dzięki Tulipanna U mnie szyja i dekold wyglądają tak jak skóra twarzy Oficjalnie zostałam wiosenką

Cytat:
A wszystkie są do cery tłustej? Bo na KWC widzę tylko ten jeden.. (Jestem ślepa? ). Nie mam bardzo przesuszonej, ale zaczęłam niedawno używać tego żelu do mycia twarzy AA therapy, który poleciła mi Jolie. Jestem z niego zadowolona, bo mam po nim wrażenie takiej domytej cery, ale przy okazji ściągniętej i mam wrażenie, że po tym żelu dalej jest taka lekko napięta. Oba te kosmetyki są teoretycznie do cery tłustej, ale zaglądałam w Wasze profile i Wy macie, tak jak ja, mieszana, więc mam nadzieję, że mi się cera jednak nie przesuszy Ja właśnie jestem na tym etapie prób i błędów, przez co sama nie wiem, co mnie zapycha a co nie. Teraz ograniczę się do tych dwóch kosmetyków i zobaczę, jaki będzie efekt. Cery nie mam strasznej, ale jakieś wypryski się pojawiają i już mam ich dość, szczególnie właśnie przed okresem
Żeli jest kilka Są one między innymi do zmęczonej, wrażliwej, suchej, naczynkowej cery (każdy do innej). Ja miałam arnikowy na naczynka, nagietkowy do suchej cery i ten który Ty posiadasz obecnie do tłustej W sumie niczym szczególnym jeśli chodzi o używanie się od siebie nie różniły. Nie zauważyłam większego nawilżenia po tym nagietkowym niż to które dawał arnikowy na przykład. To samo było z tym do tłustej.

Mój obecny zestaw to Oceanic AA Help Krem-Żel do mycia twarzy do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej (już trzecie opakowanie), Flos-lek - do skóry suchej - Żel z nagietkiem, krem do twarzy z filtrem Iwostin, Acne- derm na zmianę z Differinem na noc. Narazie tego się trzymam i liczę na cud każdego ranka kiedy patrzę w lustro

A co do wyprysków mam podobnie Zapewne większość z nas cierpi z powodu tych paskud zaraz przed okresem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (16,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (23,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (18,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (17,8 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-08-20, 21:37   #2160
Jolie2601
Zakorzenienie

odsprzątałam kuchnię przy okazji się naćpałam ACE [ktoś genialnie wymyślił białe fugi w kuchni]- zaraz pewnie odpadnę- już czuję, że łeb zaczyna boleć
Cytat:
u mnie z tym żelem jest podobnie. Moim skromnym zdaniem jest lepszy od Iwostinu zielonego czy też effaclar'u. Daje uczucie domytej skóry- ale jeszcze lepszy jest tonik- normalnie (przy innych tonikach) wacik po przetarciu twarzy był czysty- a jak przetrę twarz po myciu tonikiem AA therapy to jest brudny. Najlepsze efekty są jak się nim "trze" dość mocno- potem twarz "piszczy" jak talerze na reklamie płynu do mycia naczyń.
U mnie nie ma przesuszenia - ale ja stosuję jeszcze krem nawilżający na noc z tej samej serii i krem na dzień. Generalnie polecam całą serię (z maseczką)- u mnie się sprawdza- cera się stopniowo poprawia- kremy fajnie nawilżają i nie zapychają [przynajmniej nic takiego nie zaobserwowałam]
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości