![]() |
#931 | ||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Do_HpqILPLo - jakby któraś z Was chciała zobaczyć, czemu "monochrome". ;] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Antygen z przeciwciałem, brrr. Ale wciąż twardo stoję na stanowisku, że dasz radę! ![]() Cytat:
O, nawet jedna dziewczyna w Twoim wątku takie wkleiła. ;] I uśmiechaj się! ![]() Cytat:
Cytat:
Miło mi, będę teraz posty produkować i się zapoznamy, bo ja szpieg jestem, to już czytałam dużo Twoich - nie fair. ;D Byłam na spotkaniu z kolegą. ;] Napisał mi najpierw, że musi podjechać do weterynarza z psem dziewczyny swej i się spóźni, zatem zaczekałam samotnie w Galerii Krakowskiej i zjadłam sobie lody Italia oraz zakupiłam jakieś drobiazgi bordowe, coby mi do torebki nowej pasowały. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie fair ;D ale mam nadzieje ze nadrobie zaleglosci ![]() O widze ze Twoje podejscie do kolegow jest bardziej entuzjastyxzne niz moje. Fajnie ze milo spedzilas z nim chwile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
♥
|
Dzien dobry
![]() jakos malo tutaj pisze bo nie umiem sie wbic w watek a poza tym wogole nie miałam głowy do pisania bo w poniedziałek pojechałam z rodzina do scc tata nas zawiózł i mówi to ja was tutaj wypuszcze wychodzimy z samochodu ja z jednym bratem przechodze na druga strone a drugi brat z mama za nami na samym środku jezdni mama dostała drgawek(?) zaczeła sie całą trząść i sekundy mineły mama leci brat stał obok niej wiec szybko ja złapał ale cały czas miała drgawki usta tak mocno zacisniete ze szok, usta sine , z ust slina mocno sie wydzielała bylismy w szoku ja szybko dzwoniłam po tate aby zawrocił bo przecież odjechał niecałe 100 m. a za mna pani jakas obca zadzwoniła na pogotowie poczym akurat przejeźdzała ambulans z ratownikami medycznymi wiec zanim przyjechała karetka to zajeli sie nia ratownicy. po chwili naszczescie przeszły jej drgawki i inne objawy lezała na tej ziemi i okazuje sie ze ona nie pamieta imienia ani nazwiska ale naszczescie po kilku minutach przypomniała sobie imie i nazwisko tylko ze panieńskie którego nie uzywa od 21 lat. w szpitalu miala wszystkie badania itp i wszystko jest w porzadku. nie wiadomo jaka była przyczyna. Mama nic nie pamieta. pamieta tylko ze powiedziała pewnie w samochodzie i tyle nie pamieta jak wysiadała ani dalszych akcji dopiero pamieta jak była w karetce tzn wysiadała z niej. Z tych lepszych rzeczy co ostatnio sie u mnie działo to , że tata kupił mi karnet na siłownie bo w jego praca 50% dopłaca do ceny karnetu z jednej z siłowni w k-ce , nawet za indyfikator ktory kosztuje 10 zł zwracaja kase wiec sie opłaca .bo w karnecie mam wszystkie zajecia "gimnastyczne" siłownie i saune ![]() ![]() Dzisiaj byłam na zakupach bo m.in musiałam sobie kupic strój na siłownie i przypadkiem sie załozylam z tz i przegrałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Gość
|
Agolku - coraz normalniejsze... już mnie tak nie boli, a gorączka zeszła, jedynie kaszel mam i katar.
Annia - to może wskazywać na atak padaczki - współczuję mamie ![]() Cześć Baby ![]() ![]() Powiem tak, że zdrowie mi wraca, zaraz idę spać, bo jutro o 6:00 wstaję - muszę jeszcze rano popisać tu na wizażu, a o 7:45 jadę do wawy i mnie nie ma do 15:00, 16:00. Gute Nacht - jak to mówią w Niemczech. ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
♥
|
Cytat:
przedawkowanie moze sie objawiac : wymiotami, omdleniem, spadkiem ciśnienia tętniczego, niewydolnością oddechową, uogólnionymi napadami drgawek, bo jak mierzyli jej to miała niskie cisnienie oraz mówiła ze jest jej nie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Gość
|
Oj - to co ten pan doktor był taki mądry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() owocnej nauki i trzymam mocno kciuki za egzamin ![]() ![]() Cytat:
rozumiem ![]() ![]() Monochrome to fajnie,ze sie spotkanie udalo ![]() ![]() Anniaa oby z mama bylo dobrze juz ![]() Agolek sprawnego pakowania ![]() dobrej nocki ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Gość
|
Guten Tag!
Monia - może ją zobaczysz (np. na rozpoczęciu roku akademickiego). |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Niezapominajko - fajny jak fajny - człowiek, który ma serducho naprawdę na właściwym miejscu i to duże serducho - co go znam nigdy mnie jako człowiek nie zawiódł
![]() ![]() Anniaa - nie sugeruj się tym co na necie, bo leczy się indywidualnie a pewne rzeczy się mogą pojawić u człowieka nawet przy normalnej dawce - u żadnego leku nie wiadomo czy akurat się twojemu ciału spodoba ![]() ![]() ![]() Doberek dzionek i dowidzenia ![]() ![]() ...nienawidzę imunologii ![]()
#940 |
Wtajemniczenie
|
Werka nie wiem,jak to jest z tym rozpoczeciem jeszcze
![]() Enex to na pewno wartosciowa osoba jest ten kolega,skoro tak dobrze o nim piszesz ![]() dzien dobry ![]() chyba wracam do lozka, spalam moze ze 3 godziny w nocy,nie moglam spac po prostu ;/ fatalnie sie czuje,chociaz sobie poleze jeszcze
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzien dobry, ja juz spakowana,jesli to mozna nazwac pakowaniem ![]() ![]() u mnie pogoda beznadziejna..Nie chce mi sie ruszac do pracy dzis..Ale wiem,ze jutro lece to jakos prezyje ten dzien ![]() milego dnia wszystkim. Cos tu cichutko ostatnio.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | ||
♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]()
#944 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() O kurcze. Ale masz fajnie z ta silownia. Ale Ty musisz byc chuda jak nosisz xs ![]() dziekuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hej ![]() Milego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
♥
|
Cytat:
nie nie nie. musze odrazu sprostowac nie nosze rozmiaru xs. tylko jakims dziwnym trafem sie zmiesciłam w te spodnie . to były spodnie dresowe i tym bardziej ze kupowane new yorkerze. normalnie nosze o wiele wiekszy rozmiar. zapisałam sie na jutro do fryzjera farbowac włoski ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie śpiochy i ranne ptaszki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() anniaa: Jejku ten atak, straszne...Jak przeczytałam, faktycznie skojarzyło mi się z atakiem padaczki, ale jeśli to wykluczone to nie martw się, lekarze na pewno dojdą, dlaczego do tego doszło. Głowa do góry! ![]() łoj, jak tu dojczem zalatuje ;P W końcu Mmam kompankę do szprechania po niemiecku;-))) Werka, wie geht`s dir? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziń dybry ![]() A ja niedawno wróciłam od fryzjera. Nie wiem co mam na głowie, muszę wyprostować włosy po swojemu i ocenić. Źle chyba nie jest. ![]() Jeeju, jeszcze mami przyniosła pączki, ślina mi kapie aż na podłogę, ale nie dam się! Chyba... ![]() Miłego dnia rusałki ![]()
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
hejcia
![]() a ja dzis spedze dzionek w lozku,na to wyglada... Baby co do mojej bezsennej nocy - wczoraj zaczelam brac tabletki na depresje ![]() ![]() ![]() no i mi sie nudzi,a nic nie jestem w stanie robic...moze pogram na kompie hihi a widze,ze sporo nas fryzjera odwiedza ostatnio ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) Edytowane przez 88niezapominajka88 Czas edycji: 2008-08-21 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia dziewczynki
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej Agus, gdzie sie podziwesz? Gdzie jest Jabluszko,Schism,Yerba,Milka i reszta? wszystkie na wakacjach? ![]() ja wlasnei zjadlam lunch i bede odliczala godziny do konca dnia.. buzka
![]() |
#951 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na jaki kolor chcesz wyfarbowac? Cytat:
![]() A paczki nie maja tak duzo kalorii wbrew pozorom ![]() Cytat:
![]() ![]() CO do fryzjera... ja nie ide na razie. Albo w sumie moglabym wlosy jeszcze farbnac;D Ale wlasnie zamowilam sobie prostownice ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Wtajemniczenie
|
Agolek no to jak TZ zostanie 2 dni sam, to na pewno zateskni za Toba
![]() Baby to zle samopoczucie powinno ustapic po kilku dniach...wiec mam nadzieje,ze bedzie dobrze i wkrotce bede normalnie funkcjonowac ![]() ![]() co do fryzjera, ja bylam w poniedzialek,w sumie jest ok,ale jednak wole miec wiecej blondu na glowie,bo teraz mam tez ciemne pasemka.fryzjerka musiala tych ciemnych troche zrobic,bo moje naturalne brazowe staly sie juz praktycznie niewidoczne ![]() ![]() ![]() a prostownice tez sobie bede musiala kupic, tylko ja, poki co, nawet jej obsluzyc nie potrafie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zadomowienie
|
A ja mam takie głupie pytanie
![]() ![]()
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Miał być esej. Ale ostatnio nie bywam w domu, albo przynajmniej nie mam okazji przysiąść na wizażu. A 3 dni temu stało się coś, co napewno jest warte napisania, nie jestem z R... i tym razem, mimo innego obrotu sprawy mu odwala. Wspominałam już pewnie jak to się w czerwcu posypała moja 10letnia "przyjaźń". Dzień urodzin był naprawdę wspaniały. Poczułam, a bardziej odniosłam wrażenie, że coś może znaczę. Sąsiadki zasypały mnie wspaniałymi książkami kucharskimi, czego się nie spodziewałam. Przyjechał do mnie kuzyn, nazbierałam kupę forsy i alkoholu mimo tego, że nie organizowałam urodzin. Siedzimy sobie (ja i młodszy kuzyn), oglądamy jakieś filmiki. Dzwoni telefon, nieznany numer. Odbieram... A to... mój kolega z klasy, o którym ostatnio wspominałam! Mówiłam mu o moich urodzinach gdzieś w okolicach Maja... Brzmiało to mniej więcej tak: "Cześć! Wyjechałem na tę wiochę bez telefonu... A ktoś tu chyba ma dzisiaj urodziny! *życzenia* *opowieści*" Zatkało mnie. Nigdy bym nie pomyślała, że on naprawdę będzie pamiętał o moich urodzinach. Prawie się wzruszyłam ![]() Dokładnie w tym czasie odezwała się... przyjaciółka, która od dwóch miesięcy nie zamieniła ze mną ani słowa. Pisała jakby z... pogardą, a zaproponowała spotkanie! Umówiłam się z nią na 6 sierpnia. Nie wiedziałam czego się spodziewać. Nadszedł ten sądny dzień. Rano zmieszana zadzwoniłam na domofon, czekam... ona wychodzi. I... objęła mnie z uśmiechem na twarzy ![]() ![]() ![]() Nie będę może dokładnie opisywała dnia urodzin, ani innych. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#955 |
Gość
|
W weekend nadrobię - teraz myślę nad swoją nową fryzurą.
![]() O witaj magnolia ![]() Miłego dnia |
![]() |
![]() |
#956 | |||||
Rozeznanie
|
Witam! ;] Znowu wykorzystuję służbowy komputer do niecnych celów.
![]() Cytat:
A gdzie Ty mieszkasz, niedaleko od Krakowa? Często tu jesteś? ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że masz karnecik, a która to siłownia w Katowicach? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pączek to nieduży grzech! ![]() ![]() A ja jestem opętana ideą zakupienia takiego czegoś: www.powerizer.pl ![]() ![]() ![]()
![]() |
#957 |
Gość
|
Matko, ale szalony pomysł monochrome.
![]() ![]() Ach, a mnie marzy się własny laptop, aparat cyfrowy, tablet i skaner + drukarka. Taki komplet do roboty mojego nowego bloga z niezwykłą historią. |
![]() |
![]() |
#958 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A chłopcy to widać, że szaleją za Tobą ^^ . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i prawidłowo ! ^^ A widzisz jakie to zdrowie posłuszne potrafi być . ![]() Pochwalisz się efektem . ![]() Ja też dziś byłam, tyle że tylko grzywke podciąć ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś się obijam, legalnie się obijam ;D . Wróciłam przed chwilą od fryzjera, a teraz siedzę bo nie chce mi się wychodzić ze znajomymi. Jutro na zakupy bo trza przecież pokupywać jeszcze to i owo do szkoły, a oprócz książek to nie mam nic ! ^^ I może telefon nowy mi rodzice jutro kupią, ale nie chcę krakać, żeby nie zapeszyć ![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Monochrome - widziałam na tym ludzi w Ostrawie jak była akcja prezentacyjna tego produktu i szczerze...ja bym się bała, że się wyłożę
![]() ![]() Werka - u ciebie jak widno metamorfozy na pełnych obrotach, mam nadzieję, że będą potem jakie foty ![]() Mango - co by człowiek od ciebie nie czytał zawsze szalone i pokręcone ![]() Dziewczyny jestem w dołku. Miało być tak pięknie a dzień okazał się koszmarnie koszmarny...O 10pielęgniarka co przychodzi do babci wpuściła do domu naszę kotkę. Ta miauczy i miauczy, myślę, że głodna i daję jej do miski saszetkę whiskas - zjadła kilka kęsów i zaczęła się jakby dusić. No to pomyślałam, że to może od myszy, bo znowu kilka w nocy zabiła, że może jej się futrem dusi...poszła na godzinkę się przespać, osowiała jakaś, wraca do jedzenia a ja patrzę krew po kuchni, futro od krwi (jest cała czarna, więc nie było od razu widać), ta pysk rozwiera a pysk pełny krwi...pognałam z nią do weterynarza, o tym jak szalała po drodze piechotą nawet nie wspominając, bo był ruch straszny i akurat koło domu ścinali krzaki...tam przerwa obiadowa, nikt nie otwiera jak dzwonię, więc znowu piechotą w upale do domu 40minut z 6kilogramową kotką....Po drodze przestało jej krwawić, pomyślałam, że lepiej, przespała się na 2h żeby uspokoić...nie dało się jej dobudzić, znowu cała od krwi...u weterynarza się okazało, że ma cały język na podłużnie poszarpany, w sumie ma teraz dwa języki...według słów lekarza - tak wyglądają koty na które ktoś zaatakuje - prawdopodnie komuś nie podpadła albo się nudził, nawinął mięso na sznurek a kiedy go zaczęła żuć to szarpnął za niego i rozerwał jej język...krwawiła tak chyba z całą noc...doprawdy no comment czego są ludzie zdolni ![]() Popołudniu zamiast nauki pognałam do biura turystycznego, bo rodzice potrzebowali coś załatwić z powodu wczasów, potem zakupy spożywcze, potem kolacja babci...jak o 11 zamknęłam książki to je dopiero teraz otworzę...i znowu nici z biegania, nici z opalania... ..."fajny"dzień... ![]()
#960 |
Gość
|
Spoko - zobaczymy na czym staniemy z dziewczynami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.