![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cieni Clinique - w zamian Dior, Givenchy i inne:)
Szukam zwlaszcza cieni Clinique poczwórnych w kolorystce brązów, fioletów, szarości (oprócz czwórki Teady Bear - bo już ją mam)
DOKŁADKA ![]() Idealist Estee Lauder - 50ml, użyte tylko raz - oddam za jakąś "propozycję nie do odrzucenia" ![]() Naturalnie interesują mnie też mniejsze paletki oraz cienie pojedyńcze. W zamian oferuję: * kompakt Diora Forever kolor 22 - zużycie znikome - zaledwie testowany, * Givenchy Prisme Again puder prasowany Impertinant Rose - też tylko wypróbowany, * brązer Clinique Sunkissed - raz maźnięty ![]() ![]() * róż Clinique - zużycie testowe - kolor Smoldering Plum * baza wygładzająca DaxCosmetics - zużycie minimalne, * krem usuwający oznaki zmęczenia DaxCosmetics - tylko wypróbowany. Poza wątkiem mogłabym jeszcze na pewno coś znaleźć, więc jeśli macie jakieś "kliniki" na wymianę - będe szukać ![]() Wszystkie moje kosmetyki są kupowane osobiście przeze mnie w Sephorze a DaxCosmetics w Superpharmie. Miniatury są nowe, NIGDY nie otwierane, świeżynki: - Bi-Facil Lancome (dwufazowy płyn do demakijażu oczu 30ml) - Clinique Superdefense triple action moisturizer (skóra sucha i mieszana 7ml) - Clinique liquid facial soap extra mild - 15ml - Clinique ddml, 15ml, - Clinique 3-steps zestaw 12 miniaturek/próbek - Vichy deramablend - próbki (5szt kolor 15 opal- najjaśnieszy) - próbka dr brandt microdermabrasion - Dior Captur Total - płyn pilingujący/złuszczający na noc - 15ml - Estee Lauder Perfectly Clean -30ml - Estee Lauder, Revelation Age-Resisting, 5ml - Shiseido Pureness, fluidehydratant matifiant - 7ml - Shiseido White Lucency Perfect Radiance (pod oczy, rozjaśniający) 2ml - Clarins Extra Firming Neck Cream 5ml - Guerlain Orchidee Imperiale, Exceptional complete care fluid 3ml - Guerlain Success Future, przeciwzmarszczkowy z filtrem spf15 3ml - Dax Cosmetics Baza wygładzająca 3d, 30ml, zużycie minimalne może 2ml, dozownik z pompką, - vichy dermablend korektor (light - najjaśniejszy), 15ml, użyty może ze trzy razy miejscowo pod oczy, zużycie minimalne. podwójne cienie sypkie Pupa - Polvere di luce, kolor 01 - jeden kolor to rozświetlacz, drugi intensywny miedziany z połyskiem - tylko wypróbowane - dla mnie za mocne - pomadka Dior Addict ultra shine nr482, tylko wypróbowana - Inglot pomadka - efekt cielistych ust kolor 265 i 918 - zużycie minimalne, - Gosh pomadka - nr 620 Pearl Shine - zużycie minimalne (wyprobowana może dwa razy), - Lancome czarna kredka do powiek (mała, 0,7g - raz temperowana - zużucie znikome) - rozświetlająca kredka do oczu Yves Rocher, luminelle raz temperowana kolor bledziutki róż, - edp Yves Rocher Evidence 50ml, zużycie góra 2ml Edytowane przez lizzyrerth Czas edycji: 2008-08-27 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Cieni Clinique - w zamian Dior, Givenchy i inne:)
interesuje mnie kompakt Diora oraz Sunkissed
mam cienie Clinique : Polar Blue, Like mink, podwójny Almost Peach i Bewitched |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
cos za Bi-Facil Lancome (dwufazowy płyn do demakijażu oczu 30ml)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Lola, byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia
![]() Mój mail: lizzyrerth@o2.pl Siek - szukam tylko "kliników" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() mam cień Clinique Soft Shimmer apricot , ubytekminimlany może 2%, ale to pojedynczy cień
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
zdjęcia wysłane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
tak tylko ten cien to stanowczo za mało za to co mnie interesuje (roz Givenchy)a domyslam się, ze wolałabys nie wymieniac go na 1 cien i cos tam jeszcze?
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja ma te co w wątku oraz Quad Plum Seduction,ubytek ok. 10% oraz Cherry Blossom-ubytek znikomy
![]()
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lola, link do fotek mojego kompaktu Diora http://www.wizaz.pl/forum/showthread...95#post8542995 Zdjęcia Sunkissed będą jutro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A moze pokusiłabym Cię edp J.Eisenberga Back to Paris? 30ml + zuzycie to najwyzej 5ml. Mam tez klasycznego JOse, ze 100ml zostalo okolo 60ml. I idę szukac dalej, bo Twoje palety to pokusa nie do odparcia ![]() Jutro postaram się wrzucic jakies ciekawe propozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok,zatem czekam do jutra na inne propozycje,a ja poczytam na temat ww. zapachów,bo kompletnie nie znam ![]() Aaa,interesuje mnie właśnie głównie ciekawa kolorówka,sama nie wiem co ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jestem wstępnie zainteresowana brązerem Clinique
mam cień Buttermilk, dwójki Pink Slate, Lilac Truffle(jasny fiolet+brąz; takich szukasz ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2008-08-21 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za róż Clinique lub brązer?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...20#post8685220
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Lola - zdjęcia brązera będą w wątku wieczorem
![]() Aneta - zerknęłam do Twojego wątku poszukiwawczego i mam pytanie: mam nowiutkie sypkie pryzmy Soft White (jedynie dotknięte raz puszkiem i wypróbowane na ręce) - czy (i ewentualnie na jakie) Clinique byś się wymieniła? ![]() Sleepy - na razie brązer jest w rezerwacji. Myślę, że dziś, najpóźniej jutro będę wiedziała, czy poleci do Loli ![]() Joasiak - dziękuję, ale szukam tylko cieni Clinique ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może chciałabyś Plum Seduction,Dwójki Mochaberry oraz oba pojedyńcze?Wszystkie cztery?
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Sleepy - brązer już nieaktualny. Znalazł nową włąścicielkę
![]() Aneta - przyznaję, że ja też z propozycją wymiany pryzm przeżywałam spore rozterki... Ale raz się żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie,obu nie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Przyznam, ze w pierwszej wersji - tej z Plum Seduction - zupełnie nie moja jest różowa jedynka i jasny odcień z dwójki - dlatego podziękuję.
Z kolei do Cherry nie bardzo mam co dobrać ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie Cherry Blossom też nie będzie dla Ciebie,bo różowa kostka jest identyczna jak jedynka różowa a biała tak naprawdę też jest różowa,tylko jaśniejsza ![]() Hmmm,a może mam coś poza wątkiem,co mogłabym dołożyć do Plum Seduction,co by Cię interesowało?
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Staram się ograniczać - a tu przed nami jesienne kolekcje kolorówki
![]() ![]() Jedyne, czego mi brakuje to właśnie cienie... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
czy interesuja Cie dwójki pink slate i lilac truffle?
brązera juz nie masz ![]() mam tez dwójkę buttered bronze
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2008-08-27 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.