|
|
#2161 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
? To było zanim byłaś zakręconą Włosomaniaczką pewnie ![]() To szukaj, szukaj bo ja będę pamiętać (koziorożce są takie pamiętliweee )Na rowerku stacjonarnym ? Cytat:
. A ten świetny. Znów wyszło lato .Cytat:
?Cytat:
Jak już dwie osoby mówią, że mam oryginalną urodę, to może coś w tym jest .Mam 170 cm,a dlaczego, wydaje się wysoka ? Ja obejrzałam King Konga, taki średniawy, fajne efekty specjalne, ale nic poza tym mnie nie chwyciło. W ogóle to jutro od rana czeka mnie wielkie sprzątnie kuchni (przybij piątke Jolie), bo psikaliśmy tym na robaki, wszystko z kuchni wyniesione, i jutro mycie całej kuchni i wyrzucanie starych przeterminowanych rzeczy (wiecie ile leków mamy w kuchni, moja rodzina to lekomani straszni). |
||||
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Ten test nie jest tez wybitny, ale juz wieksze prawdopodobienstwo wstrzelenia sie w konkretna pore roku, bo pytania sa podchwytliwe, podstepne i wymagaja przyjrzenia sie sobie naprawde. Gdyby testy zalatwialy wszystko wizazysci nie mieliby pracy. Niektore typy sa trudne do okreslenia.
Wspolczuje porzadkow, sama sie powinnam zabrac za swoja nore Ale poki chata wolna nie chce mi sie
|
|
|
|
|
#2163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie farbowałam kilka razy na blond i już dokładnie nie pamiętam kiedy to byłoTo ja chyba jestem wyjątkowym koziorożcem Mam fatalną pamieć![]() Stacjonarny. Biorę książke albo gazetę, mp3 (dziś były przeboje z repertuaru Madonny ) i jazda Dzięki mojemu śpiewaniu już dawno żadnej myszy w piwnicy nie zaobserwowanoCytat:
|
|||
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
ale odpadam- mykam spać- kolorowych wszystkim
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz fatalną pamięć ? Ojej, to rzeczywiście nietypowy koziorożec. Ja mam dość dobrą pamięć do liczb, osób, co kto kiedy powiedział . Też mam stacjonarny . Tylko ciągle nie mogę się zabrać, żeby usiąść i na nim pojeździć, a kalorie przydałoby się spalić. No, ale ja nie śpiewam (swoją droga nie ma rzeczy którą gorzej robię od śpiewania, chociaż może... gry zespołowe ;P ), tylko włączam sobie na kompie film albo teledyski i jazda .Ja wole jak jestem sama w domu i wtedy sie szybciej za porządki zabiorę. Bo jak z mama sprzątam, w ogóle nie tylko sprzątam, ale też gotuje i inne domowe tam rzeczy, to mama jak to mama matkować uwielbia -a dodaj jeszcze pieprz, a czosnek dałaś ? A tego nie wyrzucaj, bo się przyda, tego też nie. Efekt taki, że nic nie wyrzucimy i stoi następne kilka lat i nikt z tego niepotrzebnego czegoś nie korzysta. Ostatnio w tajemnicy przed nią wyrzuciłam 1/3 szafy starych butów. I tak nikt w nich nie chodzi, ale "ja może jeszcze będę chodzić, nie wyrzucaj" |
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Ależ macie tempo ![]() Miałam napisać, jak wrażenia po obejrzeniu "My dzieci z dworca zoo". Wrażenia są niesamowite, bardzo wzruszający film (oczywiście książka została mocno okrojona na jego potrzeby, ale wiadomo, zazwyczaj tak jest). Na prawdę warto go obejrzeć, młodzi aktorzy na prawdę dobrze zagrali i bardzo autentycznie oddali temat. Dla interesujących się tą tematyką polecam Teraz czytam "Dziewczynkę w czerwonym płaszczyku", ależ mnie wciągnęła (tylko moja matczyna miłość do Was, mnie od niej do Was oderwała ). Gdybym tylko miała czas, przeczytałabym ją za jednym posiedzeniem, a tak to będzie za dwoma lub trzema...Na prawdę świetna książka
|
|
#2168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2169 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Pędzisz jak burza, już 40
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ot tak, dla zabicia czasu ![]() Cytat:
I Acne Derm, ale nie wiem, czy zdążę go w ogóle w tym roku wypróbować ![]() Cytat:
! To tak pokręcona historia, że aż nie do opisania ... Bo cóż z tego, że mieszkaliśmy w jednym mieście, kiedy i tak dzieliła nas przepaść... Mieszkać niemal tuż obok i chodzić różnymi ścieżkami...Babiarzem może i nie był [chociaz wtedy o tym nie wiedziałam i byłam przekonana, że baby lepią się do niego, jak miód, bo jak ominąć bez emocji takiego faceta ], ale... dziewczyna też była w tej opowieści...Z perspektywy czasu patrzy się na to wszystko, składa element po elemencie, widzi ich znaczenie i człowiek dostrzega, że tam była jakaś magia, że nie mogło być inaczej... choć z poziomu postaci biorącej w tym udział, nieświadomej przyszłości, jaka jest jej pisana, trudno było uwierzyć, że dla tej historii przezaczenie napisało happy end. Bo to był niemal przypadek beznadziejny Cytat:
![]() 170 cm to wysoko
|
|||||
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jest i film - ten do oglądania Bo namieszałaś i nie wiem czy pytasz o książkę, czy o film... Ale tak czy siak jest jedno i drugie, i warto zaliczyć obydwie pozycje
|
|
|
#2171 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nowu będe miała najwiekszą ilośćź postów w najkrótszym czasie, ale to dlatego ze na oddziale zawsze taki ruch ![]() i pewnie znowu będe traktowana na wizazu jako nowa ![]() Virka ale ze mnie kretynka chciałam napisac film a napisałam książka, bo książke czytałam, niewiem o czym ja mysle dzisiaj
|
|
|
|
#2172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Że tak blisko i tak daleko ![]() Chyba większość kobiet ma tak, że im się wydaje, że TEN to babiarz i strach że ma się tyle rywalek przed sobą. Miałam tak samo . Oj dziękuje No wysoko. Miałam tak 168,5 ale od kiedy zaczęłam ćwiczyć rozciągać się to jeszcze urosłam A ile Ty masz wzrostu? |
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzyj koniecznie A czy mogę wiedzieć, dlaczego zmieniłaś nick ??
|
|
|
#2174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak sobie czytam co napisałam i smiac mi się chce, książke oglądac chciałam xD
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
A rozpoznawali??
Cytat:
)
|
|
|
#2176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() te starsze wydania to i obrazków nie mają ![]() jak byłam mała to jak dostałam książke to tylko obejrzałam obrazki i na tym się kończyło, bo treść sobie dopowiedziałam
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
Dostałam odpowiedź z thanatosa - pomylono nazwę ulicy i idzie jeszcze raz...
Nie doczekam się chyba. Swoją drogą - podcięłam dziś wreszcie końcówki i mam nadzieję, że tym razem będą w lepszym stanie. Podcinanie nożyczkami fryzjerskimi za 20 zł chyba tylko im zaszkodziło, teraz kupiłam nowe. Cytat:
![]() Ale postów faktycznie już masz mnóstwo.. ![]() Co do testów na typ kolorystyczny - Zima wiosenna z włosami jesiennymi (włosy, oprawa oczu) Właściwie dowiedziałam się dziś, że jestem.. ciemną blondynką. Muszę oswoić się z tą myślą
|
|
|
|
#2178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a podsumowując ten test to sciemna ja jestem brunetką bez piegów o brązowych oczach i dosc ciemnej karnacji a wyszło mi ze jestem blondynką o niebieskich oczach, porcelanowej cerze i z lekkimi piegami na twarzy e a postów narazie tylko 50
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wynik adekwatny do tego, co sie zaznacza![]() Dziewczyny, widzialyscie wlosy autorki tego watku? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271676 |
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
a mój boże ale długie
![]() dziewczyny gdzie wy macie ten test?!
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Niech da każdej z nas po kilka centymetrów ![]() Dobra, ja idę spać. Dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
Tulipanna - Większość pisze, że im się nie podoba i mówią, żeby cięła. Sama napisała, że chce fryzury, bez skracania z długości. Wg mnie jej włosy są piękne, dłuuugiee
![]() Test był jakieś 5 stron wcześniej. Robiłam jeszcze inny, (http://www.makijaz.net/tt.html) gdzie najczęściej wychodzi mi zima - w kwestii ubioru zgadzam się - choć podobno w brązach mi dobrze, ale sama się w nich nie lubię. Za to zimnym typem na pewno nie jestem
|
|
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
Hej, wpadam na szybko i lekko podekscytowana.
Ok, dostanę 500kr, to jakieś 200 zł i teraz tak, warto kupować NISIM akcelerator? Pytam na szybko, wiem,że wiele z Was używało... Bo jeśli tak,jeszcze jutro rano zamówię jeśli nie, przepada,muszę zdążć w tydzień. |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiscie nie chcialabym miec tak dlugich wlosow, bo nie wyobrazam sobie zycia z nimi - mysle, ze pas to max. Ale wygladaja na piekne, zdrowe - skoro dziewczynie wygodnie i sie nahodowala to czemu ma scinac? Po skonczeniu kuracji, kiedy wiele wizazanek zaczelo stosowac nisim wypisalam sie z watku o zapuszczaniu, bo musialam sciac zniszczone i skupialam sie na regeneracji a nie przyspieszaniu porostu. Z tego co pamietam, kiedy jeszcze bralam udzial w watku - czesc wizazanek byla zadowolona, a czesc nie. Ja wlasnie gryze sie z dylematem, czy zaczac zabawe w nisim od nowa. Wstrzymuje sie od zakupu, bo szkoda mi mycia odzywka, jestem z niego strasznie zadowolona. Jednak mnie Nisim bardzo przyspieszyl wzrost wlosa. Z tym, ze mam bardzo podatny organizm. W tej chwili wlosy rosna jak szalone po Seboradinie. Truskawkowa pisala, ze polskim odpowiednikiem Nisimu moznaby ochrzcic Jantar. Nie testowalam jeszcze, wiec ciezko mi powiedziec. Mozesz zaryzykowac, jak nie wolisz wydac tych pieniedzy na cos innego i tak szanse na to, ze sie sprawdzi sa jak przy kazdym produkcie - 50/50%. |
|
|
|
|
|
#2185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety często różne rzeczy zapominam, do takiego stopnia, że czasem zdarza mi się nie pamiętać o urodzinach bliskiej mi osoby Nie robię tego specjalnie, poprostu jakoś nie przykładam wagi do dat i jeszcze pewnie wielu innych rzeczy Zapewne wynika to z mojego strasznego roztargnienia![]() Ja jeżdże dla przyjemności, nie dla spalania kalorii (chociaż jedno nie wyklucza drugiego Ja też okropnie śpiewam, ale co tam nie żałuje sobie![]() Ja też wolę sprzątać jak jestem sama w domu Cytat:
![]() Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Brak okularów nadal przeszkadza mi w wizażowaniu. Co do ksiazek, ja ze swojej strony polecę Piec lat Kacetu" . Czytam i się od neij oderwać nie mogę. Cytat:
Moze się ograniczę tylko do szamponu, odzywki i filtru, bo jeśli to będą kolonie, nie chce straszyć ludzi z pokoju ![]() Cytat:
Ale widać,ze to już są grube, gęste włosy z natury .Cytat:
Jaki profil? gdzie śpiewasz, gdzie Cię można posłuchać ?![]() oleczka87, mam nadzieję,że umożliwisz mi zobaczenie albumu ![]() Cytat:
słodkie takie małe stópki są, cudowne ![]() życzę Wam miłego dnia, bez bolących oczu ![]() aaaa! Co do śpiewania. Czy któraś z Was też ma tak,ze jak tylko słyszy dźwięk odkurzacza to od razu śpiewa?
|||||
|
|
|
|
#2187 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
nie udało się- wstałam o 9 ale i tak jest nieźle [koty domagały się wyjścia na dwór]Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hej Agusia ja zawsze śpiewam przy sprzątaniu- zwłaszcza jak załączę sobie jakąś muzę- wczoraj odświeżałam Creeda
|
|
|
#2188 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() woow jakie dłuugie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzisiaj znów robię za nianię Julki więc będę miała okazję z Wami troszkę pobyć Teraz weszłam na chwilkę tylko się przywitać - wrócę ok 13tej kiedy przyjdzie moja mama |
|
|
|
|
#2190 |
|
Rozeznanie
|
a wogóle się jeszcze nie chwaliłam ze jantar działą cuda
![]() nakładam odzywke jantara po kazdym myciu czyli prawie codziennie na całą długość i jestem oszołomiona efektem, choć to pewnie tez sasługa mycia włosów odzywką, ale nie olejowałam ich już z miesiąc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

Pamiętam, że przefarbowałam się na wakacje, które spędziłam w Londynie i miałam ze sobą tylko ... szampon
Ja idę pojeździć na rowerku - koniec tego siedzenia i nic nie robienia
podrzuci mi ktos, prosze?

Ale poki chata wolna nie chce mi sie
]- zaraz pewnie odpadnę- już czuję, że łeb zaczyna boleć

], ale... dziewczyna też była w tej opowieści...