Włosomaniaczki :D - część III - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-20, 21:47   #2161
oleczka87
Rozeznanie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Oj obawiam się, że w tym przypadku nie przesadzam, a chciałabym Pamiętam, że przefarbowałam się na wakacje, które spędziłam w Londynie i miałam ze sobą tylko ... szampon

Obiecuje, że coś wrzuce jak znajdę

Miłego oglądania Ja idę pojeździć na rowerku - koniec tego siedzenia i nic nie robienia
szampon, tylko szampon. O mamusiu, co się stało ? To było zanim byłaś zakręconą Włosomaniaczką pewnie
To szukaj, szukaj bo ja będę pamiętać (koziorożce są takie pamiętliweee )
Na rowerku stacjonarnym ?

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Gdzie wkleilyscie link do testu na typ urody? Bo ja kurcze slepa jestem, a zarazem ciekawa co tam wymyslili podrzuci mi ktos, prosze?

EDIT
Znalazlam. ten test jest do dupy zaraz dam wam lepszy link.

Lapcie Aha kolor skory ocenia sie patrzac na dekolt i szyje a nie skore twarzy, ktora latwo czerwienieje przez podraznienia...
http://www.makijaz.net/tt.html
też uważam, że tamte do życi, ale wiesz nic lepszego nie umiałam znaleźć . A ten świetny. Znów wyszło lato .

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Odniosę się do tej wypowiedzi, bo... gdybym ja sobie odpuściła, nie byłabym z moim TŻ'tem teraz. Sprawa faktycznie z pozoru wygląda na straconą, ale tak naprawdę nigdy nie wiesz, co Ci się trafi
Też analizowałam sobie każde słowo z takich rozmów, rozum podpowiadał swoje, ale cień niepewności zawsze pozostawał. Niepewność i nadzieja... Tłumiona, niechciana, ale powracająca... Sama zdawałam sobie czasem sprawę z tego, że to głupie i nierealne, układałam życie na innym torze, ale ta drzazga tkwiła we mnie dalej... Trudne to, ale... rozumiem tą dziewczynę i wiem, co czuje. A moje doświadczenia mówią, że warto walczyć do końca
JA wiem, że czasem warto, ale Was też dzieliło kilkaset kilometrów, on był babiarzem(babiarzem w tym sensie, że miał wiele związków bez zobowiązań, tylko dla seksu) i do tego mial dziewczynę ?

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy Zaraz obejrzę album

Edit.: Juz pisałam, ale napiszę jeszcze raz, że jesteś śliczna. I zgadzam się z Milką - urodę masz oryginalną, zwracającą uwagę
Ile masz wzrostu?
Dziękuje
Jak już dwie osoby mówią, że mam oryginalną urodę, to może coś w tym jest .
Mam 170 cm,a dlaczego, wydaje się wysoka ?

Ja obejrzałam King Konga, taki średniawy, fajne efekty specjalne, ale nic poza tym mnie nie chwyciło.
W ogóle to jutro od rana czeka mnie wielkie sprzątnie kuchni (przybij piątke Jolie), bo psikaliśmy tym na robaki, wszystko z kuchni wyniesione, i jutro mycie całej kuchni i wyrzucanie starych przeterminowanych rzeczy (wiecie ile leków mamy w kuchni, moja rodzina to lekomani straszni).
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 21:51   #2162
tulipanna.
Zakorzenienie

Ten test nie jest tez wybitny, ale juz wieksze prawdopodobienstwo wstrzelenia sie w konkretna pore roku, bo pytania sa podchwytliwe, podstepne i wymagaja przyjrzenia sie sobie naprawde. Gdyby testy zalatwialy wszystko wizazysci nie mieliby pracy. Niektore typy sa trudne do okreslenia.

Wspolczuje porzadkow, sama sie powinnam zabrac za swoja nore Ale poki chata wolna nie chce mi sie
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 21:57   #2163
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
odsprzątałam kuchnię przy okazji się naćpałam ACE [ktoś genialnie wymyślił białe fugi w kuchni]- zaraz pewnie odpadnę- już czuję, że łeb zaczyna boleć
Jestem z Ciebie dumna

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
szampon, tylko szampon. O mamusiu, co się stało ? To było zanim byłaś zakręconą Włosomaniaczką pewnie
To szukaj, szukaj bo ja będę pamiętać (koziorożce są takie pamiętliweee )
Na rowerku stacjonarnym ?
Oj z pewnością było to jakiś czas temu Zapewne jeszcze nawet na wizażu nie byłam zarejestrowana, a o internecie mogłam tylko pomarzyć W sumie farbowałam kilka razy na blond i już dokładnie nie pamiętam kiedy to było

To ja chyba jestem wyjątkowym koziorożcem Mam fatalną pamieć

Stacjonarny. Biorę książke albo gazetę, mp3 (dziś były przeboje z repertuaru Madonny) i jazda Dzięki mojemu śpiewaniu już dawno żadnej myszy w piwnicy nie zaobserwowano

Cytat:
W ogóle to jutro od rana czeka mnie wielkie sprzątnie kuchni (przybij piątke Jolie), bo psikaliśmy tym na robaki, wszystko z kuchni wyniesione, i jutro mycie całej kuchni i wyrzucanie starych przeterminowanych rzeczy (wiecie ile leków mamy w kuchni, moja rodzina to lekomani straszni).
Oj u mnie też jest sporo leków. Dwa wielkie pudełka - do wyboru do koloru
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 22:01   #2164
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem z Ciebie dumna
ja też ale odpadam- mykam spać- kolorowych wszystkim
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 22:04   #2165
Milka19
Zakorzenienie

Talking Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
ja też ale odpadam- mykam spać- kolorowych wszystkim
Po dzisiejszym dniu nie wstawaj jutro wcześniej niż 12
Stary 2008-08-20, 22:12   #2166
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Oj z pewnością było to jakiś czas temu Zapewne jeszcze nawet na wizażu nie byłam zarejestrowana, a o internecie mogłam tylko pomarzyć W sumie farbowałam kilka razy na blond i już dokładnie nie pamiętam kiedy to było

To ja chyba jestem wyjątkowym koziorożcem Mam fatalną pamieć

Stacjonarny. Biorę książke albo gazetę, mp3 (dziś były przeboje z repertuaru Madonny) i jazda Dzięki mojemu śpiewaniu już dawno żadnej myszy w piwnicy nie zaobserwowano

Oj u mnie też jest sporo leków. Dwa wielkie pudełka - do wyboru do koloru
Jestem pewna, że teraz przy blondzie nie były takim siankiem, bo wiedziałabyś jak o nie zadbać. Gdybym ja była mądrzejsza szybciej, to bym dziś miała włosy do tyłka, a tak zniszczyłam sobie okropnie prostowaniem np.

Masz fatalną pamięć ? Ojej, to rzeczywiście nietypowy koziorożec. Ja mam dość dobrą pamięć do liczb, osób, co kto kiedy powiedział .

Też mam stacjonarny . Tylko ciągle nie mogę się zabrać, żeby usiąść i na nim pojeździć, a kalorie przydałoby się spalić. No, ale ja nie śpiewam (swoją droga nie ma rzeczy którą gorzej robię od śpiewania, chociaż może... gry zespołowe ;P ), tylko włączam sobie na kompie film albo teledyski i jazda .

Cytat:
Wspolczuje porzadkow, sama sie powinnam zabrac za swoja nore Ale poki chata wolna nie chce mi sie
Ja wole jak jestem sama w domu i wtedy sie szybciej za porządki zabiorę. Bo jak z mama sprzątam, w ogóle nie tylko sprzątam, ale też gotuje i inne domowe tam rzeczy, to mama jak to mama matkować uwielbia -a dodaj jeszcze pieprz, a czosnek dałaś ? A tego nie wyrzucaj, bo się przyda, tego też nie. Efekt taki, że nic nie wyrzucimy i stoi następne kilka lat i nikt z tego niepotrzebnego czegoś nie korzysta. Ostatnio w tajemnicy przed nią wyrzuciłam 1/3 szafy starych butów. I tak nikt w nich nie chodzi, ale "ja może jeszcze będę chodzić, nie wyrzucaj"
Stary 2008-08-20, 22:28   #2167
virka
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Ależ macie tempo

Miałam napisać, jak wrażenia po obejrzeniu "My dzieci z dworca zoo".
Wrażenia są niesamowite, bardzo wzruszający film (oczywiście książka została mocno okrojona na jego potrzeby, ale wiadomo, zazwyczaj tak jest). Na prawdę warto go obejrzeć, młodzi aktorzy na prawdę dobrze zagrali i bardzo autentycznie oddali temat. Dla interesujących się tą tematyką polecam

Teraz czytam "Dziewczynkę w czerwonym płaszczyku", ależ mnie wciągnęła (tylko moja matczyna miłość do Was, mnie od niej do Was oderwała ). Gdybym tylko miała czas, przeczytałabym ją za jednym posiedzeniem, a tak to będzie za dwoma lub trzema...Na prawdę świetna książka

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 22:42   #2168
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór
Ależ macie tempo

Miałam napisać, jak wrażenia po obejrzeniu "My dzieci z dworca zoo".
Wrażenia są niesamowite, bardzo wzruszający film (oczywiście książka została mocno okrojona na jego potrzeby, ale wiadomo, zazwyczaj tak jest). Na prawdę warto go obejrzeć, młodzi aktorzy na prawdę dobrze zagrali i bardzo autentycznie oddali temat. Dla interesujących się tą tematyką polecam

Teraz czytam "Dziewczynkę w czerwonym płaszczyku", ależ mnie wciągnęła (tylko moja matczyna miłość do Was, mnie od niej do Was oderwała ). Gdybym tylko miała czas, przeczytałabym ją za jednym posiedzeniem, a tak to będzie za dwoma lub trzema...Na prawdę świetna książka
jest książka my dzieci z dworca zoo?? niewiedziałam, musze obejrzec

Książe z bajki? Mam go w dupi**!
Zostanę niezależną księżniczką
PelniaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 22:45   #2169
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez PelniaNocy Pokaż wiadomość
teraz to juz 11
Pędzisz jak burza, już 40

Cytat:
co do tej pory roku to mi wyszło ze jestem latem, wogóle jakies głupoty o jasnej cerze i piegach, a ja ani jednago piega nie mam
A ja jeszcze sobie nie zrobiłam tego testu ani nowego ani starej wersji

Cytat:
odsprzątałam kuchnię przy okazji się naćpałam ACE [ktoś genialnie wymyślił białe fugi w kuchni]- zaraz pewnie odpadnę- już czuję, że łeb zaczyna boleć
Hehe, kiedy byłam młodsza w przypływie sił "sprzątalnych" potrafiłam spędzić cały wieczór czyszcząc fugi starą szczoteczą do zębów i wodą w mydłem ot tak, dla zabicia czasu

Cytat:
u mnie z tym żelem jest podobnie. Moim skromnym zdaniem jest lepszy od Iwostinu zielonego czy też effaclar'u. Daje uczucie domytej skóry- ale jeszcze lepszy jest tonik- normalnie (przy innych tonikach) wacik po przetarciu twarzy był czysty- a jak przetrę twarz po myciu tonikiem AA therapy to jest brudny. Najlepsze efekty są jak się nim "trze" dość mocno- potem twarz "piszczy" jak talerze na reklamie płynu do mycia naczyń.
U mnie nie ma przesuszenia - ale ja stosuję jeszcze krem nawilżający na noc z tej samej serii i krem na dzień. Generalnie polecam całą serię (z maseczką)- u mnie się sprawdza- cera się stopniowo poprawia- kremy fajnie nawilżają i nie zapychają [przynajmniej nic takiego nie zaobserwowałam]
Heh, czytałam już na KWC o tym żelu+toniku i kusił mnie, oj tak... Ale póki co zużywam hydrolaty, bo jak głupia nakupiłam ich kilka na thanatosie oraz żel Fitomedu, a w kolejce już czeka upragniona i wyszperana seria Bielendy "Ogórek i limonka"...
I Acne Derm, ale nie wiem, czy zdążę go w ogóle w tym roku wypróbować

Cytat:
JA wiem, że czasem warto, ale Was też dzieliło kilkaset kilometrów, on był babiarzem(babiarzem w tym sensie, że miał wiele związków bez zobowiązań, tylko dla seksu) i do tego mial dziewczynę ?
Ha! Zdziwiłabyś się ! To tak pokręcona historia, że aż nie do opisania ... Bo cóż z tego, że mieszkaliśmy w jednym mieście, kiedy i tak dzieliła nas przepaść... Mieszkać niemal tuż obok i chodzić różnymi ścieżkami...
Babiarzem może i nie był [chociaz wtedy o tym nie wiedziałam i byłam przekonana, że baby lepią się do niego, jak miód, bo jak ominąć bez emocji takiego faceta ], ale... dziewczyna też była w tej opowieści...
Z perspektywy czasu patrzy się na to wszystko, składa element po elemencie, widzi ich znaczenie i człowiek dostrzega, że tam była jakaś magia, że nie mogło być inaczej... choć z poziomu postaci biorącej w tym udział, nieświadomej przyszłości, jaka jest jej pisana, trudno było uwierzyć, że dla tej historii przezaczenie napisało happy end. Bo to był niemal przypadek beznadziejny
Cytat:
Dziękuje
Jak już dwie osoby mówią, że mam oryginalną urodę, to może coś w tym jest .
Mam 170 cm,a dlaczego, wydaje się wysoka ?
Bo masz oryginalną urodę i basta, piękna Kobieto
170 cm to wysoko mój niegdysiejszy niedościgniony ideał, ach jak marzyłam żeby wysoką być... ale jak się nie ma co się lubi...
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 22:49   #2170
virka
Zakorzenienie

Cytat:
jest książka my dzieci z dworca zoo?? niewiedziałam, musze obejrzec
Jest książka, ale ją chyba chcesz przeczytać , a jest i film - ten do oglądania Bo namieszałaś i nie wiem czy pytasz o książkę, czy o film... Ale tak czy siak jest jedno i drugie, i warto zaliczyć obydwie pozycje

Stary 2008-08-20, 23:03   #2171
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Pędzisz jak burza, już 40

A ja jeszcze sobie nie zrobiłam tego testu ani nowego ani starej wersji

Hehe, kiedy byłam młodsza w przypływie sił "sprzątalnych" potrafiłam spędzić cały wieczór czyszcząc fugi starą szczoteczą do zębów i wodą w mydłem ot tak, dla zabicia czasu

Heh, czytałam już na KWC o tym żelu+toniku i kusił mnie, oj tak... Ale póki co zużywam hydrolaty, bo jak głupia nakupiłam ich kilka na thanatosie oraz żel Fitomedu, a w kolejce już czeka upragniona i wyszperana seria Bielendy "Ogórek i limonka"...

Ha! Zdziwiłabyś się ! To tak pokręcona historia, że aż nie do opisania ... Bo cóż z tego, że mieszkaliśmy w jednym mieście, kiedy i tak dzieliła nas przepaść... Mieszkać niemal tuż obok i chodzić różnymi ścieżkami...
Babiarzem może i nie był [chociaz wtedy o tym nie wiedziałam i byłam przekonana, że baby lepią się do niego, jak miód, bo jak ominąć bez emocji takiego faceta ], ale... dziewczyna też była w tej opowieści...
Z perspektywy czasu patrzy się na to wszystko, składa element po elemencie, widzi ich znaczenie i człowiek dostrzega, że tam była jakaś magia, że nie mogło być inaczej... choć z poziomu postaci biorącej w tym udział, nieświadomej przyszłości, jaka jest jej pisana, trudno było uwierzyć, że dla tej historii przezaczenie napisało happy end. Bo to był niemal przypadek beznadziejny

170 cm to wysoko mój niegdysiejszy niedościgniony ideał, ach jak marzyłam żeby wysoką być... ale jak się nie ma co się lubi...
mi tam wogóle wyszło ze jestem blondynką
nowu będe miała najwiekszą ilośćź postów w najkrótszym czasie, ale to dlatego ze na oddziale zawsze taki ruch
i pewnie znowu będe traktowana na wizazu jako nowa

Virka ale ze mnie kretynka chciałam napisac film a napisałam książka, bo książke czytałam, niewiem o czym ja mysle dzisiaj

Stary 2008-08-20, 23:05   #2172
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
P

Aż chciałoby się poznać całą tą historię. Zaintrygowałaś mnie . Że tak blisko i tak daleko
Chyba większość kobiet ma tak, że im się wydaje, że TEN to babiarz i strach że ma się tyle rywalek przed sobą. Miałam tak samo .
Oj dziękuje
No wysoko. Miałam tak 168,5 ale od kiedy zaczęłam ćwiczyć rozciągać się to jeszcze urosłam . Koleżanka moja też tak miała.
A ile Ty masz wzrostu?
Stary 2008-08-20, 23:06   #2173
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Virka ale ze mnie kretynka chciałam napisac film a napisałam książka, bo książke czytałam, niewiem o czym ja mysle dzisiaj
Wszystko jasne Obejrzyj koniecznie

A czy mogę wiedzieć, dlaczego zmieniłaś nick ??

Stary 2008-08-20, 23:10   #2174
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Wszystko jasne Obejrzyj koniecznie

A czy mogę wiedzieć, dlaczego zmieniłaś nick ??
zeby mnie juz nikt z reala nie poznał na wizazu

a tak sobie czytam co napisałam i smiac mi się chce, książke oglądac chciałam xD

Stary 2008-08-20, 23:12   #2175
virka
Zakorzenienie

Cytat:
zeby mnie juz nikt z reala nie poznał na wizazu
A rozpoznawali??

Cytat:
a tak sobie czytam co napisałam i smiac mi się chce, książke oglądac chciałam xD
Wiesz, jak się ktoś uprze, to można i skończyć na oglądaniu (wszak kilka zdjęć tam było )

Stary 2008-08-20, 23:18   #2176
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
A rozpoznawali??

Wiesz, jak się ktoś uprze, to można i skończyć na oglądaniu (wszak kilka zdjęć tam było )
nie rozpoznawali, ale tak czuje sie pewniej

te starsze wydania to i obrazków nie mają
jak byłam mała to jak dostałam książke to tylko obejrzałam obrazki i na tym się kończyło, bo treść sobie dopowiedziałam

Stary 2008-08-20, 23:32   #2177
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Dostałam odpowiedź z thanatosa - pomylono nazwę ulicy i idzie jeszcze raz...
Nie doczekam się chyba.

Swoją drogą - podcięłam dziś wreszcie końcówki i mam nadzieję, że tym razem będą w lepszym stanie. Podcinanie nożyczkami fryzjerskimi za 20 zł chyba tylko im zaszkodziło, teraz kupiłam nowe.
Cytat:
te starsze wydania to i obrazków nie mają
jak byłam mała to jak dostałam książke to tylko obejrzałam obrazki i na tym się kończyło, bo treść sobie dopowiedziałam
Ja się uczyłam czytania na encyklopediach, które były po części ilustrowane - co zobaczyłam ciekawszy obrazek to się chciałam dowiedzieć co to

Ale postów faktycznie już masz mnóstwo..

Co do testów na typ kolorystyczny - Zima wiosenna z włosami jesiennymi (włosy, oprawa oczu)

Właściwie dowiedziałam się dziś, że jestem.. ciemną blondynką. Muszę oswoić się z tą myślą Porównując z paletą odcieni w sklepie - włosy spod spodu to jasny brąz/ciemny blond a te których dosięgły promienie słoneczne są jaśniejsze od ciemnego..
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 23:38   #2178
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Dostałam odpowiedź z thanatosa - pomylono nazwę ulicy i idzie jeszcze raz...
Nie doczekam się chyba.

Swoją drogą - podcięłam dziś wreszcie końcówki i mam nadzieję, że tym razem będą w lepszym stanie. Podcinanie nożyczkami fryzjerskimi za 20 zł chyba tylko im zaszkodziło, teraz kupiłam nowe.

Ja się uczyłam czytania na encyklopediach, które były po części ilustrowane - co zobaczyłam ciekawszy obrazek to się chciałam dowiedzieć co to

Ale postów faktycznie już masz mnóstwo..

Co do testów na typ kolorystyczny - Zima wiosenna z włosami jesiennymi (włosy, oprawa oczu)

Właściwie dowiedziałam się dziś, że jestem.. ciemną blondynką. Muszę oswoić się z tą myślą Porównując z paletą odcieni w sklepie - włosy spod spodu to jasny brąz/ciemny blond a te których dosięgły promienie słoneczne są jaśniejsze od ciemnego..
mnie encyklopedie nie ciekawiły
a podsumowując ten test to sciemna
ja jestem brunetką bez piegów o brązowych oczach i dosc ciemnej karnacji a wyszło mi ze jestem blondynką o niebieskich oczach, porcelanowej cerze i z lekkimi piegami na twarzy
e a postów narazie tylko 50

Stary 2008-08-20, 23:47   #2179
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
mnie encyklopedie nie ciekawiły
a podsumowując ten test to sciemna
ja jestem brunetką bez piegów o brązowych oczach i dosc ciemnej karnacji a wyszło mi ze jestem blondynką o niebieskich oczach, porcelanowej cerze i z lekkimi piegami na twarzy
e a postów narazie tylko 50
To masz duze szanse byc zima poludniowa A wynik adekwatny do tego, co sie zaznacza

Dziewczyny, widzialyscie wlosy autorki tego watku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271676
Stary 2008-08-20, 23:54   #2180
simcha
Zakorzenienie

a mój boże ale długie

dziewczyny gdzie wy macie ten test?!
simcha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 00:01   #2181
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
To masz duze szanse byc zima poludniowa A wynik adekwatny do tego, co sie zaznacza

to już jest przesada . Niech da każdej z nas po kilka centymetrów

Dobra, ja idę spać. Dobranoc dziewczyny
Stary 2008-08-21, 00:25   #2182
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Tulipanna - Większość pisze, że im się nie podoba i mówią, żeby cięła. Sama napisała, że chce fryzury, bez skracania z długości. Wg mnie jej włosy są piękne, dłuuugiee

Test był jakieś 5 stron wcześniej. Robiłam jeszcze inny, (http://www.makijaz.net/tt.html) gdzie najczęściej wychodzi mi zima - w kwestii ubioru zgadzam się - choć podobno w brązach mi dobrze, ale sama się w nich nie lubię. Za to zimnym typem na pewno nie jestem
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 00:25   #2183
Lanessa
Zadomowienie

Hej, wpadam na szybko i lekko podekscytowana.

Ok, dostanę 500kr, to jakieś 200 zł i teraz tak, warto kupować NISIM akcelerator? Pytam na szybko, wiem,że wiele z Was używało... Bo jeśli tak,jeszcze jutro rano zamówię jeśli nie, przepada,muszę zdążć w tydzień.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 00:35   #2184
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Tulipanna - Większość pisze, że im się nie podoba i mówią, żeby cięła. Sama napisała, że chce fryzury, bez skracania z długości. Wg mnie jej włosy są piękne, dłuuugiee
To tak jak z odchudzaniem. Wszystkie chca byc szczuplejsze, ale szczuplemu beda mowic, ze jest za chudy i zeby przytyl Osobiscie nie chcialabym miec tak dlugich wlosow, bo nie wyobrazam sobie zycia z nimi - mysle, ze pas to max. Ale wygladaja na piekne, zdrowe - skoro dziewczynie wygodnie i sie nahodowala to czemu ma scinac?

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Ok, dostanę 500kr, to jakieś 200 zł i teraz tak, warto kupować NISIM akcelerator? Pytam na szybko, wiem,że wiele z Was używało... Bo jeśli tak,jeszcze jutro rano zamówię jeśli nie, przepada,muszę zdążć w tydzień.
Po skonczeniu kuracji, kiedy wiele wizazanek zaczelo stosowac nisim wypisalam sie z watku o zapuszczaniu, bo musialam sciac zniszczone i skupialam sie na regeneracji a nie przyspieszaniu porostu. Z tego co pamietam, kiedy jeszcze bralam udzial w watku - czesc wizazanek byla zadowolona, a czesc nie. Ja wlasnie gryze sie z dylematem, czy zaczac zabawe w nisim od nowa. Wstrzymuje sie od zakupu, bo szkoda mi mycia odzywka, jestem z niego strasznie zadowolona. Jednak mnie Nisim bardzo przyspieszyl wzrost wlosa. Z tym, ze mam bardzo podatny organizm. W tej chwili wlosy rosna jak szalone po Seboradinie. Truskawkowa pisala, ze polskim odpowiednikiem Nisimu moznaby ochrzcic Jantar. Nie testowalam jeszcze, wiec ciezko mi powiedziec. Mozesz zaryzykowac, jak nie wolisz wydac tych pieniedzy na cos innego i tak szanse na to, ze sie sprawdzi sa jak przy kazdym produkcie - 50/50%.
Stary 2008-08-21, 07:41   #2185
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Jestem pewna, że teraz przy blondzie nie były takim siankiem, bo wiedziałabyś jak o nie zadbać. Gdybym ja była mądrzejsza szybciej, to bym dziś miała włosy do tyłka, a tak zniszczyłam sobie okropnie prostowaniem np.

Masz fatalną pamięć ? Ojej, to rzeczywiście nietypowy koziorożec. Ja mam dość dobrą pamięć do liczb, osób, co kto kiedy powiedział .

Też mam stacjonarny . Tylko ciągle nie mogę się zabrać, żeby usiąść i na nim pojeździć, a kalorie przydałoby się spalić. No, ale ja nie śpiewam (swoją droga nie ma rzeczy którą gorzej robię od śpiewania, chociaż może... gry zespołowe ;P ), tylko włączam sobie na kompie film albo teledyski i jazda .

Ja wole jak jestem sama w domu i wtedy sie szybciej za porządki zabiorę. Bo jak z mama sprzątam, w ogóle nie tylko sprzątam, ale też gotuje i inne domowe tam rzeczy, to mama jak to mama matkować uwielbia -a dodaj jeszcze pieprz, a czosnek dałaś ? A tego nie wyrzucaj, bo się przyda, tego też nie. Efekt taki, że nic nie wyrzucimy i stoi następne kilka lat i nikt z tego niepotrzebnego czegoś nie korzysta. Ostatnio w tajemnicy przed nią wyrzuciłam 1/3 szafy starych butów. I tak nikt w nich nie chodzi, ale "ja może jeszcze będę chodzić, nie wyrzucaj"
Pewnie teraz jak bym jechała za granicę na wakacje to kosmetyki do włosów zajęły by mi pół torby

Niestety często różne rzeczy zapominam, do takiego stopnia, że czasem zdarza mi się nie pamiętać o urodzinach bliskiej mi osoby Nie robię tego specjalnie, poprostu jakoś nie przykładam wagi do dat i jeszcze pewnie wielu innych rzeczy Zapewne wynika to z mojego strasznego roztargnienia

Ja jeżdże dla przyjemności, nie dla spalania kalorii (chociaż jedno nie wyklucza drugiego). Dawno temu byłam bardzo antyćwiczeniowa, a teraz wprost nie wyborażam sobie dnia bez roweru albo basenu. Po czuje się poprostu pozytywnie zmęczona i szczęśliwa. Nie wiem jak wcześniej mogłam nie lubić ćwiczyć Ja też okropnie śpiewam, ale co tam nie żałuje sobie

Ja też wolę sprzątać jak jestem sama w domu

Cytat:
Oj Marzenko nasz molu książkowy Przez Ciebie już dosyć pokaźna kolekcja książek do przeczytania mi się nazbierała

Miłego dnia
Stary 2008-08-21, 09:29   #2186
19agusia91
Zakorzenienie

Dzień Dobry!
Brak okularów nadal przeszkadza mi w wizażowaniu.

Co do ksiazek, ja ze swojej strony polecę Piec lat Kacetu" . Czytam i się od neij oderwać nie mogę.
Cytat:
Pewnie teraz jak bym jechała za granicę na wakacje to kosmetyki do włosów zajęły by mi pół torby
w przyszłym roku może pojadę gdzieś w cieplejszy klimat i naprawdę, nie wyobrażam sobie jak sie pomieszczę Moze się ograniczę tylko do szamponu, odzywki i filtru, bo jeśli to będą kolonie, nie chce straszyć ludzi z pokoju

Cytat:
Widziałam. Bardzo ładne, zadbane, lśniące i podziwiam autorkę za to,ze z nimi wytrzymuje. Dla mnie byłby to straszny kłopot, ale z drugiej strony, moje własne mi się ciężko obcina, to może kiedyś tez będę miała takie Ale widać,ze to już są grube, gęste włosy z natury .

Cytat:
Gosia, lat 16, uczennica I klasy LO, w wolnych chwilach
Witam Jaki profil? gdzie śpiewasz, gdzie Cię można posłuchać ?

oleczka87, mam nadzieję,że umożliwisz mi zobaczenie albumu

Cytat:
34, w porywach 35
a ile masz wzrostu ? słodkie takie małe stópki są, cudowne

życzę Wam miłego dnia, bez bolących oczu

aaaa! Co do śpiewania. Czy któraś z Was też ma tak,ze jak tylko słyszy dźwięk odkurzacza to od razu śpiewa?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 10:04   #2187
Jolie2601
Zakorzenienie

Bry
Cytat:
Po dzisiejszym dniu nie wstawaj jutro wcześniej niż 12
nie udało się- wstałam o 9 ale i tak jest nieźle [koty domagały się wyjścia na dwór]
Cytat:
miałam podobnie jak byłam młodsza [ale to dziwnie brzmi] z tym, że ja lubiłam wyciągać wszystko szafek, regałów i układać na nowo

Cytat:
Ty Asiu jesteś bardzo konsekwentna- ostro trzymasz się programów pielęgnacyjnych [zwłaszcza włosowych] ja mam tak, że jak coś kupię nowego to stare idzie w odstawkę i jest powoli zużywane w międzyczasie. Co do bielendy to miałam tą serię i nie powaliła mnie za bardzo
Cytat:
widziałam- śliczności
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
hej

Agusia ja zawsze śpiewam przy sprzątaniu- zwłaszcza jak załączę sobie jakąś muzę- wczoraj odświeżałam Creeda
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 10:08   #2188
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:

a dlaczego zimą południową?
woow jakie dłuugie

Cytat:
to już jest przesada . Niech da każdej z nas po kilka centymetrów

Dobra, ja idę spać. Dobranoc dziewczyny
noe właśnie niech nam troche odda

Cytat:

Test był jakieś 5 stron wcześniej. Robiłam jeszcze inny, (http://www.makijaz.net/tt.html) gdzie najczęściej wychodzi mi zima - w kwestii ubioru zgadzam się - choć podobno w brązach mi dobrze, ale sama się w nich nie lubię. Za to zimnym typem na pewno nie jestem
w tym teście też mi wyszło ze jestem latem

Stary 2008-08-21, 10:18   #2189
Finlora
Zakorzenienie

Witam

Dzisiaj znów robię za nianię Julki więc będę miała okazję z Wami troszkę pobyć
Teraz weszłam na chwilkę tylko się przywitać - wrócę ok 13tej kiedy przyjdzie moja mama
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 10:20   #2190
PelniaNocy
Rozeznanie

a wogóle się jeszcze nie chwaliłam ze jantar działą cuda
nakładam odzywke jantara po kazdym myciu czyli prawie codziennie na całą długość i jestem oszołomiona efektem, choć to pewnie tez sasługa mycia włosów odzywką, ale nie olejowałam ich już z miesiąc

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości