|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie 15 minut temu zeszłam umyć włosy. Miałam je wysmarowane olejami. Odkręcam, a tu wody nie ma ;f No nic, mama mi pomogła , umyłam mineralna. Nie miałam żadnej odzywki bez spłukiwania, to użyłam delikatnie takiej z nivei, do włosów brązowych. Oby to jakoś później wygladalo.
Jak ja nie lubię jak nie piszą ogłoszeń o tym, kiedy woda będzie wyłączona ;f mam dziś w domu małe dziecię pod opieką. .
|
|
|
|
|
#2193 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
![]() Nie, jeśli chodzi o urodziny bliskich to pamiętam na długo przed, w dzień urodzin o północy wysyłam sms . Mój TŻ też jest bardzo pamiętliwy, ale tylko jeśli chodzi o nas. Nie pamięta daty urodzin brata, ale pamięta o każdej naszej "miesięcznicy" ![]() Tak, ćwiczenia nastrajają bardzo pozytywnie, ja jestem szczęśliwa jak sobie poćwicze . Tylko mnie od rowerka często boli pupa :/. Jasne, dodałam Cię już do znajomych . Cytat:
![]() A ja tak kiedyś miałam w akademiku, włosy na noc wysmarowane olejami, rano wody nie ma, Ale rozczesałam je jakoś, u góry związałam wysoko w kitkę i założyłam szeroką opaskę. Nie było widać, ale czułam się obrzydliwie idąc tak do sklepu
|
|||
|
|
|
|
#2194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam dziś tą odżywkę w sklepie zielarskim i biłam się z myślami czy nie kupić. Ostatecznie sobie darowałam Może w następnym miesiącu![]() Dziewczyny moja siostra jedzie do NY i biorąc pod uwagę fakt, że dolar tak nisko stoi zastanawiam się czy by tego nie wykorzystać Oczywiście myślę o kosmetykach tylko nie mam pojęcia co tam warto nabyć jeśli chodzi o kosmetyki do włosów i ogolnie kosmetyki. Mam na myśli coś czego nie ma u nas a tam można kupić i do tego jest tanie. Może ktoś się orientuje
|
||
|
|
|
|
#2195 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jantarka również polecam- fajna rzecz
|
|
|
#2197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstyd się przyznać, ale wolę zabrać laptopa i aparat niż kosmetyki do włosów![]() Cytat:
Często też pamiętam, że ktoś ma dziś urodziny, ale odwlekam ze składaniem życzeń do wieczora, a w między czasie tyle się dzieje, że mi to umyka.Dobry TŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O kurde, to nieźle. Rozumiem, że do sklepu poleciałaś po wodę mineralną ![]() ![]() Edit: Dzięki Kasiu
|
|||||
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2199 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Muszę zastosować . Cytat:
. Na moje włosy to bym musiała 5litrową kupić i podgrzewać, bo inaczej nie da rady ich umyć, poczekałam aż włączą wodę (zapytałam na dole ile muszę czekać) i jak już przyszłam ze sklepu to była. Nigdy wcześniej nie cieszyłam się tak z wody Dobrze, że to weekend był, a nie że miałam zajęcia, bo bym chyba na uczelni w umywalce myła Jedna wielka połka w kuchni umyta, idę dalej sprzątać, ale będę tu wpadać na raty .
|
||||
|
|
|
|
#2200 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzę niecałe 160cm - chyba 158 ![]() Ale w dowodzie wpisałam sobie 160 - zawsze to trochę inaczej wygląda Do tego mam trochę nadwagi - tak więc jestem raczej niziutka i okraglutka ![]() Ja ostatnio poprosiłam kolezankę o ściągnięcie płyt Creeda bo gdzieś mi się zapodziały a bardzo lubię ten zespól ![]() A co do spiewania przy sprzataniu - przeważnie włączam którąkolwiek płytę Closterkeller i śpiewam razem z Anją - to chyba jedyny zespół, którego wszystkie teksty znam na pamięć ![]() Tak w ogóle to nienawidzę sprzątac i tylko dzięki muzyce czynność ta staje się w miarę znośna Cytat:
- nie mam do nich cierpliwości Pewnie dlatego jeszcze nie mam swoich - nie spieszy mi się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co nie znaczy, zebym tak nie chciała ![]() No pewnie! W Bełchatowie też były dwie głowy Proszę ![]() http://www.******************/ Mam tylko wrażenie (po wstępnym przejrzeniu), ze asortyment mają uboższy niż w Dbam o zdrowie ![]() Cytat:
Ja póki co nie wyobrażam sobie siebie w pastelach i nawet latem mozna mnie zobaczyć przeważnie w czerni ![]() Candy-goth?? Nigdy nie słyszałam ![]() Cytat:
![]() Jeszcze zastanawiam się czy koronka czy aksamitka - chyba zapytam TZ - w końcu to był jego pomysł ![]() A własnie, jakie mniej więcej wymiary ma ta gwiazdka? Mirelka widziałam, że zmieniłas nick ![]() Całkiem fajny musze przyznać ![]() Jakie było moje zdziwienie, kiedy wchodzę na wizaż i widzę zaproszenie do grona przyjaciół od jakiejś nieznajomej dziewczyny, która po raz pierwszy widzę na oczy |
||||||
|
|
|
|
#2201 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nieba mi spadłaś DziękiCytat:
Jak by nie patrzeć dzięki temu wizualnie wydają się być dużo gęstsze![]() Ja zawsze wszystko pakuje w mały plecak. Aż sama się dziwie, że wszystko mieszcze ![]() Zamiast ręcznika proponuje puchatą poduszkę ![]() Cytat:
![]() Szukałam tej odżywki do mycia włosów Potter's i wszędzie w sklepach jest tylko z ekstraktem z bursztynu One chyba nie różnią się aż tak bardzo składowo Kupować![]() BTW: Agnieszko jak aloes
|
|||
|
|
|
|
#2202 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Historia ta jest strasznie długaśna, zwłaszcza, że ogromną rolę odgrywają w niej wątki psychologiczne, może kiedyć ją spiszę, to dam znać na PW ![]() A że blisko i daleko... Jak sobie pomyślę, że kiedy byłam jeszcze słodką małolatą w podstawówce, a on już wtedy się kręcił po moim osiedlu, że być może bez słowa minęliśmy się kilka razy, że mogłam nawet o nim pomyśleć i on o mnie też... aż mam dreszcze... I potem, kiedy już świadomie unikał ze mną kontaktu, a mi serce mało nie uciekło z piersi, kiedy na ulicy wypatrzyłam jego samochód... Lub gdy mnie minął bez słowa [strasznie wtedy byłam zamyślona, więc siłą rzeczy go nie dostrzegłam] a potem wysłał smsa... I jak tu nie szukać nadziei w tym pozornie beznadziejnym układzie ![]() Rozmarzyłam się ![]() Cytat:
Cytat:
A na wczasach - masakra. Szampon tylko i kiepska, jak się okazało mini-odżywka + spray z filtrem. To duuuużo za mało . I jeszcze fatalne ciśnienie wody pod prysznicem...Cytat:
, a na moje nieszczęście, dość wolno je zużywam ![]() Tak czy inaczej w tajemnym pudle w szafie, do którego mój TŻ już nawet nie zagląda rosną zapasy ![]() A Bielendę chciałabym wypróbować, bo skład mnie był skusił i doświadczenie, jakie miałam niegdyś z żelem do mycia twarzy. Absolutnie go uwielbiałam, po czym zniknął mi na czas jakiś z pola widzenia. Teraz wreszcie mam go z powrotem, więc postanowiłam wzmocnić jego działanie całą serią ![]() Zobaczymy co z tego wyniknie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kiedyś namiętnie kupowałam szampony i odżywki Suave z kokosem [i chyba nawet skład miały niezły]. Do tego Bumble&Bumble, ale to już drogie dziadostwo. Ech, pobuszowałabym tam teraz między półkami bardzo chętnie, już nie na pałę, jak kiedyś, tylko tak "świadomie"... i pewnie zakupy nie zmieściłyby mi się w koszyku |
||||||
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Dodałam go do szamponu - całkiem sporo, nie wiem czy nie przesadziłam ![]() Po pierwszym razie ciężko mi coś pwowiedzieć, zobaczymy jak będzie dalej A jak Twoje odczucia? I jak Twoj raczek na dekoldzie? ![]() Zapomniałam Ci wczoraj napisac, ze jak wieczorem po naszym spotkaniu rozbierałam się w łazience zauważyłam, ze ja też się trochę spiekłam na dekoldzie i tam gdzie miałam koraliki mam odrobinę jaśniejszą skórę ![]() Ola widzę, ze adres tej apteki, który Ci podałam, został wygwiazdkowany więc prześlę Ci na PW. Czyżby podawanie adresów internetowych było zabronione?? ![]() Zrobiłam sobie ten test na stronie podanej przez Tulipannę i też wyszło mi lato
|
|
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie jeszcze większa, zapewne Cytat:
Dzień Dobry, witam wszystkie maniaczki
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Hah, z nieba to spadłam na głowę
Ale nie ma sprawy Jeszcze, jakbyś miała ochotę na tłumaczenie, to poczytaj forum, które poleca Marzena->klik! ![]() Aguś, sms odebrany
|
|
#2206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do szamponu dodaje naprawdę mało. Stwierdziłam, że taka chwila szamponu + żelu z aloesem na mej głowie to nic nie zdziała. Dlatego po umyciu głowy biorę odrobinę tego żelu i masując wcieram w skórę głowy - włosy takie jak zwykle, nie przetłuszczają się szybciej, nie są przyklapnięte Mam nadzieje, że robi on dobrze skórze głowy Co do dekoldu to już jest OK, smarowałam tym żelem i czerwień delikatnie wyblakła. A już myślałam, że to tylko ja taka wrażliwa na to słońce, a widzę, że i Ciebie spiekło Jesteś Kochana ![]() Narku
|
|||
|
|
|
|
#2207 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Mały plecak, wow Nie no, ja jestem taka, że wszystko mi się wydaje niezbędne do życia i pakuje, pakuje, pakuje . Puchatą podusię mam . Cytat:
. A ta historia z chłopakiem, jak to czytam to myślę, że mogłabyś napisać jakiś romans .Idę coś na obiad wszamać, bo umrę z głodu, tak mnie wymęczyło to sprzątanie .
|
|||
|
|
|
|
#2208 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Może coś w tym jest![]() Cytat:
Potestuję ten i zobaczę, co będzie dalej![]() Cytat:
I może krem na noc... Ehh.. przez Was zbankrutuję![]() Cytat:
Ja też mam 170 Cytat:
![]() Cytat:
Wow
|
||||||
|
|
|
|
#2209 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Cytat:
Jest strasznie zakręcona i uwielbiam jej różne, dziwne manie. O ile typ urody do końca mi nie odpowiada, to muszę powiedzieć, że włosy ma idealnie dobraneCytat:
I Estelle pożyczny wtedy Agusi białye kozaczki ![]() Cytat:
Cytat:
Hmm... Rozumiem, że ten płynny Jantar w szklanej buteleczce? Nanosisz później jeszcze jakąś 'kremową' odżywkę? Czy tylko szampon i Jantar? Dzień dobry . Rozmowa z Tż nie przyniosła jakiś konkretnych rozwiązań, ale bardzo poprawiła atmosferę między nami. I dzięki temu mam dużo lepszy humor... Wstawie dziś jakieś zdjęcia włosów do albumu
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
A Kauflandu nie masz?? Jak zobaczę u siebie w mieście jeszcze gdzieś to Ci napiszę
A którą byś chciała - tą z aloesem i keratyną czy z aloesem i białą herbatą?? Wiesz, zawsze mogę Ci ją kupić u siebie i będzie kolejna okazja do spotkania - oczywiście spotkałybysmy się tylko dlatego, zeby zaoszczędzić na kosztach przesyłki Cytat:
A ja muszę zapytać Marzenkę w jaki sposób stosuje Jantara Cytat:
![]() Musze napisac w końcu recenzję tego kremu - tak się zbieram i zbieram i zapominam ![]() Mnie też po raz drugi wyszło lato - więc może faktycznie coś w tym jest ![]() Po moim gnijącym trupie ![]() Witaj Dorotko Podoba mi się - tzn nie wiem czy ona rzeczywiście tak fajnie wygląda - brat ma laptopa ustawionego w kiepskim miejscu i słońce daje mi po oczach ![]() Ale na pierwszy rzut oka wygląda fajnie Szkoda tylko, ze i tak bym się w nią nie zmieściła ![]() Porcelainnn ![]() dobrze, ze masz lepszy nastrój Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:33 |
||
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś bardzo lubiłam Susan, ale ona jakaś taka nieporadna wiecznie. Gabi mi się też podoba, ale dopiero od 2 sezonu, jak się zmieniła po tym jak poroniła. A Lynette to dla mnie chyba na równi z Bree jest, jest przekomiczna i bardzo prawdziwa w tym jak gra. W ogóle jest mój ulubiony serial i nie mogę się doczekać 5 serii . Seboradin używałam jakiś czas i o wiele bardziej mi przyśpieszał niż ten płyn L-102. Zostało mi pół małej buteleczki, więc podejrzewam, że za niedługo znów Seboradin będzie stał u mnie na półce .
|
||
|
|
|
|
#2212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak bym słyszała siostre, ma gęste włosy jak marzenie i ciągle tylko narzeka, że mogło by ich być o połowe mniej i wtedy by się jej lepiej układały Domyślam się, że jak by jej tak połowa wyleciała to by momentalnie zmieniła zdanie![]() Cytat:
![]() Cytat:
To czekamy na fotki ![]() Cytat:
Ale jak chcesz mi kupić to może nie ubiorę okularów i jakoś szczegolnie usilnie nie będę się starała znaleźć![]() Wcieram żel tak jak zwykłą odżywkę bez spłukiwania ![]() Ja twarz zawsze smaruje filtrem, a reszte tak od czasu do czasu Niestety muszę mykać
|
||||
|
|
|
|
#2213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=8679818&po stcount=1225 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=8679986&po stcount=1226 Sama zdecyduj, która byłaby dla Ciebie lepsza Ja Ci mogę kupić ![]() Muszę tez tak zrobić, tylko takie wcieranie zajmuje zazwyczaj tyyyle czasu... ![]() Ja stwierdziłam, ze resztę tez muszę smarowac, szczególnie dekolt, bo już kiedyś zauważyłam, że na dekoldzie pojawiły się zmarszczki (bo skóra pewnie jest sucha a słońce jeszcze bardziej ją wysusza) i mam wrażenie, ze na opalonej skórze są bardziej widoczne Szkoda ![]() Ja też pewnie zaraz będę musiała zmykać bo brat wrócił a mama znowu marudzi, ze długo siedzę ![]() Cytat:
Oddaj! Ja je z chęcią przygarnę Edit. Madziunia cześć! Jak ja Cię dawno nie widziałam! Uciekam już ![]() Pa Moze zajrzę jutro do kafejki, chyba że znowu będę robiła za niańkę to trochę u brata popasozytuję ![]() Chociaż dzisiaj Julka doprowadzała mnie do szału... ale to tak jak zawsze... |
||
|
|
|
|
#2215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2217 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Bo uwazam, ze male piekne jest
Ale od dziecka podobali mi sie nizszi lub po prostu niscy faceci, wydawali mi sie strasznie seksowni, chlopiecy, uroczy i chcialam sama byc jeszcze mniejsza kruszynka. W zyciu nie wpadlabym na to, ze "facet powinien byc wyzszy", ze dziewczyny patrza na wzrost i ze dziewczyna tez jest uwazana za ladniejsza, gdy jest wysoka. O tym wszystkim dowiedzialam sie, kiedy w koncu zainteresowal sie mna ktos mojego wzrostu To on wytlumaczyl mi, jak to funkcjonuje w spoleczenstwie Mial z reszta kompleks z tego powodu, ale szybko i skutecznie go z niego wyleczylam
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam wiele małych koleżanek, jedną taką 1,57 cm. Do przytulania taka .
|
|
|
|
|
|
#2220 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powinnam nosic jasne, pastelowe kolory (nuda ), a unikać ostrych i jaskrawych... 80% mojej szafy to oczo***** zieleń, turkus, róż, zółć, więc chyba podobnie jak Agnieszka niebardzo zastosuję się do ich rad![]() Cytat:
) za długie, ale napewno nie napisałabym Jej "obetnij do pasa" Dziewczyna nie prosiła o rady dotyczące obcinania, tylko fryzury, więc nie rozumiem skąd tyle komentarzy tego typu.Cytat:
), analiza wyszła bardzo zachęcająco, tylko nie wiem jak z ceną.Cytat:
Włosomaniaczki nie zawiodły w trzymaniu kciuków
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

.

.
Nie robię tego specjalnie, poprostu jakoś nie przykładam wagi do dat i jeszcze pewnie wielu innych rzeczy
Zapewne wynika to z mojego strasznego roztargnienia

Oczywiście myślę o kosmetykach tylko nie mam pojęcia co tam warto nabyć jeśli chodzi o kosmetyki do włosów i ogolnie kosmetyki. Mam na myśli coś czego nie ma u nas a tam można kupić i do tego jest tanie. Może ktoś się orientuje

Dobrze, że to weekend był, a nie że miałam zajęcia, bo bym chyba na uczelni w umywalce myła 

. I jeszcze fatalne ciśnienie wody pod prysznicem...
], ale... dziewczyna też była w tej opowieści...
. Rozmowa z Tż nie przyniosła jakiś konkretnych rozwiązań, ale bardzo poprawiła atmosferę między nami. I dzięki temu mam dużo lepszy humor... 

), a unikać ostrych i jaskrawych...