|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
tutaj masz:
tylko jakoś nie moge znaleźć w necie więcej fotek wszystko oklepane: złoto, bordo ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=547
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szuka naiwnych. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz coś co zapsokoji Twoje potrzeby -mam na mysli pracę, rzecz jasna .Edit: uciekam miłego skrobania
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczęta strasznie mnie zainteresowała ta zieleń, to tej pory myślałam o bordo, ale hmm... ta zieleń jest interesująca
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
no a ja bardziej taki pastelowy
jak coś znajdziesz ciekawego to wklej
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaska87 mam coś jeszcze na kompie z zielenią |
|
|
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aniu, widzę, że bardzo wzruszający ślub Ja też jestem "miękka", ale chciałabym mieć piękny ślub... Żałuję, że nie ma wśród moich księży takiego, który by nas dobrze znał i który potrafiłby stworzyć kazanie tylko dla nas. A tak pewnie skończy się na jakimś standardowym... Ja chyba też jestem nastepna z mojej grupy... Na razie...![]() myszka_maj, fajnie tak pogawędzić ze znajomym księdzem. Przez Was jeszcze miałby miejsce mały skandal w parafii
|
||
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze sala. to wszystko co mam w swoich zbiorach
![]() Rybulka - cieszę się ze trafiliśmy na dobry humor księdza. bo baliśmy sie tej wizyty. ale bylo ok. powiedział że jesteśmy w dobrym wieku na małżenstwo. |
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
witam juz wróciłam do domku
nie było mnie od 13 a tu kurcze 5 stron naskrobalyscie byłam w tym biurze i gosiciu powiedzial, ze nic mi nie może narazie obiecac wie tylko że od połowy wrzesnia ide do tej firmy kurierskiej (no i jutro Hotel) a co ja przez te 3 tygodnie w trakcie bede robiła to ja nie wiem. moze cos mi znajdzie a moze nie. narazie TZ mnie bedzie utrzymywał hehe a tak serio. to jak TZ bedzie miał nadgodziny przez ten cały czas to ja sie tu chyba zanudze moje kolezanki juz w poniedziałek zjeżdzają do domku do Polski bo mialy tu byc do 8 wrzesnia ale tak to im sie nie opłaca zostac. dzis gadalysmy o siostrze TZ (one zaczeły) tak ją zjechaly ze hoho. i zapytały sie czy przypadkiem nam nie placze z TZ w związku bo kilka razy slyszały te jej teksty do mnie na temat pracy i naszego związku. Cytat:
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki o coś takiego mi chodzi własnie
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, z siostry TŻa musi byc niezłe ziółko, skoro nawet inne osoby to zauważyły...
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka --> właściwie, to tak. Ale jakoś mi tak smutno, przytuliłabym sie do TZ, ale oczywiście nie ma go gdy jest potrzebny...
myszka maj ---> świetne te dekoracje. Właściwie to nie zastanawiałam się nad dekoracją, ale ta zieleń przemawia do mnie
|
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, jak TŻ wróci, to sobie odbijesz
![]() A jak Wam się razem mieszka? |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie spojrzałam na suwaczek 11 mies. 11 dni
![]() a wszystko tak szybko sie dzieje w ciągu 12 dni zorganizowaliśmy salę zespół kucharki i księdza musze to ogarnąć
|
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ze nie rozumieja jak mozna powiedziec komus ze nic sie nie stanie jak tego slubu nie bedzie albo 3 razy dziennie podchodzic i mówić ile juz zarobiła, wiedzac ze ja krećka w domu dostaje od siedzenia na tyłku ![]() a wczoraj jasnie pannie nie chciało sie klucza wyjąc. siedzimy z chłopakami w salonie a tu dzwonek i dzowni i dzowni a my zajęci bo cos tam w necie patrzylismy w koncu sie wkurzylam i poszlam i jej otowrzylam. a to stoi oparata o futryne i z tekstem co tak długo no myslałam ze padne. wiec sie pytam a klucze to gdzie?? (TZ jeszcze z samochodu nie doszedł do domku, bo jemu to bym otworzyla - on swoej klucze porzyczył kolegom zreszta) a ona: jestem taka zmeczona i mi sie nie chce ich z torebki wyjmowac. wiec sie odkreciłam i tylko powiedziałam: to na drugi raz bedziesz tam stała: a chlopacy tez krzykneli: biednego czlowieka od neta odrywa, kto to słyszal i wszyscy w smiech
|
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
te suwaczki jakoś dziwnie licza madzialenka ma ślub tego samego dnia i ma 11 mies i 10 dni a ja 11 dni ... dziwne
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz tego, że czasem mam ochotę go udusić, to dobrze.
Ale coś czuję, ze sie pokłócimy zaraz, bo nie ma go i sie denerwuje. Ale tak to lubię się budzići go widzieć i zasypiac wtulona w niego.Tylko tak się zastanawiam, co będzie jak pójdziemy do księdza, przeciez nie wolno nam razem mieszkac
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
myszka_maj, ja też mam na swoim suwaczku 11 miesięcy i 11 dni
![]() Scio, to księdzu ciiiiii ![]() Magda, ja by mi ktoś nie otwierał po kilku dzwonkach, to juz sama bym sobie te drzwi otworzyła...
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko tym bardziej, ze u nas zawsze kazdy sam sobie otwiera drzwi i nie zawrca tyłka innym.
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
Rety,nie było mnie kilka dni,a Wy tak się rozpisałyście,że aż wątek zamknęli...
Wczoraj wróciliśmy z TZem z Pragi,było bosssssko Drożyzna niesamowita,ale warto-jest co oglądać,miasto bardzo romantyczne...Fajnie tak oderwac sie od codziennosci.
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
ewelinka a gdzie byliscie??
kurcze miałam sobie jakis obiad zrobic (obiecałam to TZ, bo wczorej na mnie nakrzyczał jak sie dowiedziałam ze przez cały dzien zjadłam tylko miseczke musli z mlekiem i herbatke truskawkową) ale nie jestem głodna. jakos nie mam ochoty na jedzenie. to znaczy nie wiem na co bym miała ochote do jedzenia ech... |
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
madzia jedz bo inaczej
justyna gratuluje sukni scio teraz moze byc tylko lepiej i powodzenia na rozmowach myszka no to juz prawie wszystko zalatwione gratuluje ![]() a ja dzwonilam do tego zespolu i termin maja wolny i w niedziele graja na jakiejs imprezie pare km od nas i chyba pojedziemy
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Mała ale chodzi o to ze po pierwsze nie mam apetytu a po drugie mimo, ze lodówka pelna to ja na nic z tych rzeczy nie mam ochoty ( a na co mam?? tez nie wiem
)
|
|
|
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mieszkam niedaleko granicy z Czechami, więc moglibyśmy się tam kiedyś z TŻem wybrać Chciałabym sobie to misto obejrzeć na żywo![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#687 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby tak dalejCytat:
muszę go chyba zmienićCytat:
musze tam kiedyś zabrać Tż bo jeszcze nie byłCytat:
|
|||||||
|
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
tez kiedys tak mialam to jadlam na "chama" chociaz jogurty musisz cos jesc bo zemdlejesz w tym hotelu i jeszcze masz okres to jestes oslabiona. Matrwie sie o ciebie a nie robi ci sie slabo albo ciemno w oczach?
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
własnie wiele razy słyszałam o tym, ze Praga jest taka piekna ale nie miałam jeszcze okazji tam byc. ale to nic.. jeszcze wszytsko przede mna hehe
![]() mała to super, ze macie juz zespół zaliczka juz wpłacona??Cytat:
a teraz kto delikatny niech nie czyta:dostałam jakby krwotoku.. kurde az sie popłakałam ze strachu. mialam tampona włozonego i za godizne ide na siku . usiadlam na kibelku a tu normalnie krew sie zaczela ze mnie lac. masakra. jak to powiedziałam TZ to az płakałam bo nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje.edit: przepraszam za post pod postem ale sie zamysliłam
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-21 o 22:27 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu nalezy korzystać z funkcji "edytuj" bądź "multicytowania" |
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
normalnie w szoku bylamniom wiem mialam tez jedna pare nagrana ale podobno nieraz na weselu takie sceny robili ze zrezygnowalam. Jeszcze z jednym panem sie umowlam na poniedzialek
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

i szuka naiwnych. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz coś co zapsokoji Twoje potrzeby
.

w ciągu 12 dni zorganizowaliśmy salę zespół kucharki i księdza 

(zrobiłam sobie własny harmonogram
Moja koleżanka tak się wzruszyła, że ten nastrój udzielił się połowie damskiej części wesela a i księdzu się oczy zaszkliły, nie wspomnę już o mnie wyłam jak szalona