![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
JA mam zamówienie narazie na 420zł ale eszcze mam dostać od koleżanek mojej mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z k12 jak na razie u mnie bez rewelacji , dla siebie biorę nowy krem kompleksowy anew , terebkę Gabriella i diamentową szminkę z wyprzedażowej strony ale jeszcze nie wiem jaki odcień.Większość kolorów mi pasuje ale najbardziej lubie róże którą macie i polecacie? No i oczywiście wśród moich klientek jest zainteresowanie Surreal a ja zapomniałam zamówić próbki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1836 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam już fakturę z k12, wszystko przyjdzie, nawet balsam do ciała na noc z oliwką z PS. Zamówiłam kilka szminek i torebkę czekoladową, poczwórne cienie brązowe - jak przyjdzie paczka postaram się wrzucić zdjęcia tego czego jeszcze nie było.
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że prawie wszystkim nie odpowiadają te pakiety katalogów, również mnie ! Choć we wakacje wystarcza mi na styk te 6 katalogów za 6 zł, ale później będę musiała kupować 10.. i ze 2 mi zawsze zostaną ![]() Ja z k12 dla siebie tylko krem do rąk i szampon morelowy. Spróbuje jak zachowują się moje włosy, jeśli nie ma tylu sztucznych składników. Kiedyś wypełniałam ankietę na temat :"Toksykologia. Czy jesteś zagrożony/a "? I tam było pytanie " jak często myjesz głowę", więc coś z tym częstym myciem głowy jest nie tak : P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostałam paczkę z trzeciego terminu k11, a dopiero dziś przy pakowaniu, zobaczyłam, że jedna z czterech zamawianych przeze mnie truskawkowych pomadek jest pusta! Nie ma sztyftu, opakowanie zamknięte. Napisałam do nich już maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Rozeznanie
|
Już 15 rosyjska
![]() Jestem w szoku, że tak szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
hej!
moja konsultantka nowa jest super szybka i tak oto mam już: olejek w sprayu taki zielony sss za 11.90 z kat.12- nie nawilża prawie wcale,co innego oliwki dla dzieci,ten to tak po wierzchu olejkiem można się napsikać-ale ten ZAPACH JEST PRZECUDNY!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() ![]() szampon morela i słonecznik NAturals-zdam relacje jutro jak umyje głowę-zapach bardzo ładny rzecz jasna ![]() a Surreal nie mam,bo konsultantka kupowała w COKU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1842 |
Wtajemniczenie
|
a ja się właśnie zastanawiam czy kupić ten olejek zielony bo w katalogu pachnie slicznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
U mnie też wyzerowali stan konta w KR. Dodam, że nie jestem, ani nigdy nie byłam w KR
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
ale katalog 14 rosyjski był całkiem inny niż polski więc może z 15 też tak będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Raczkowanie
|
Eh co ja mam z tymi klientkami... mówiłam że zamówienia do wczoraj, a dzisiaj rano odbieram telefon z pytaniem czy dałoby się jeszcze coś zamówić. Jeszcze gdyby było jakieś większe zamówienie,a tu niecałe 20zł
![]() Powiedzcie mi czy dalej jest tak że jak się zamówiło raz w kampanii powyżej 150zł, to następne paczki powyżej 50 zł są zwolnione z opłaty za małe zamówienie? I jeszcze mam jedno pytanie, ten złocisty olejek w sprayu do opalania z wyprzedaży który był w k11 w brakach to produkcja jest zakończona czy tylko opóźniona?
![]() |
#1847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
ciekawi mnie czy osoby z okręgów prognozujących mają już jakieś informacje odnośnie edycji 2008/2009 Klubu Róży????
czy zauważyłyście, że na błyszczyki Extreme Shine i Metaliczne błyszczyki (ze str.8 w kat.12) przysługuje tylko 10% opustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te za 1zł są wypisane ale dodatkowo wypisane na liście są błyszczyki skopiowane ze strefy konsultantki OPUSTY 10% - Kobiecy zestaw (Torebka Delicate, Roletka perfumowana Little Black Dres, Bezbarwny błyszczyk do ust) - Komórkowy minibłyszczyk do ust - Szminka nabłyszczająca - Pasek męski Signature - Kosmetyczka Solutions - Jedwabisty olejek do ciała Soft&Nourish - Jedwabisty olejek do ciała Soft&Sensual - Zestaw do pielęgnacji paznokci „Spa Manikiur” - Błyszczyk do ust Extreme Sine - Metaliczny błyszczyk do ust - Woda toaletowa Urban Flowers Roma, Tokio dla Klientek myAVON - Produkty za 1 zł z oferty „Kup 1 drugi wybierz za 1 zł” ze str. 8-17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki, to bardzo dobra wiadomość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nie wiem czy dostane opust 25 %, czy nie dadzą mi i odejma od tego 153 zł te 42 zł zwrotu i dadzą 15 % i jeszzcze 10 zł za transport ej nie chyba tak nie zrobia, jak myslicie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na 100% nie odejmą ci tych 42zł od następnego zamówienia.
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Rozeznanie
|
co sądzicie o kosmetykach ageless results? albo accolade? używacie ich? jak efekty?
i dlaczego nie ma w kat. 15. tej niebieskiej bransoletki z fundacji dla kobiet dotkniętych przemocą? w końcu spodobała mi się świąteczna szata graficzna serii care ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A mnie się wydaje, ze odejmą. Cytat:
Cytat:
Mi kiedyś odliczyli zwrot z najbliższego zamówienia - czyli zwrot dotarł do nich w k9 a oni odliczyli jego wartość w k10. Może domów coś tak na wszelki wypadek? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8684314]dla siebie wzielam tylko blasam z planet spa z oliwka na noc. za 5,9 z oferty internetowej[/QUOTE]
dziewczyny o jakiej ofercie internetowej mowicie? Wlasciwie konsultantka jest moja siostra (ale ja mam swoje klientki i robimy jedno zamowienie) i to ona robi zamowienia przez internet, ale nigdy o niczym takim mi nie wspominala - byc moze sama nie wie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suma KR nadal jest na moim koncie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Raczkowanie
|
ja kiedyś też coś zwacałam i bałam się że niedość ze opust mi się pomniejszy to jeszcze tps'u nie zaliczę. ale z tego co pamietam to kwotę mi odliczyli ale opustu nie zmniejszyli a tps zaliczyłam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.