![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Ja.moja powoli też w 62 pakuje ... No, w sumie to już 3 dzień w 62, ubranka mam na 62 poprane, ale nie prasowalam jeszcze, ostatnio mam zapieprz i nie mam kiedy... Poza tym też ciepło się zrobiło już u nas i mimo mojej miłości do prasowania jakoś nie uśmiecha mi się rozgrzewać dodatkowo. Chociaż w salonie mogę klimatyzację włączyć.
Moja mała dzień na spanie. Noc piękna, pierwsze mleko, aktywność, spanie, drugie mleko i spanie, nawet nie dopila tylko na mnie zasnęła przy odbijaniu. Zdążyłam ugotować obiad i kończę sprzątanie, ona dalej śpi. Niech śpi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się jak napisałaś o odbijaniu.
Wasze dzieci też czasem same "się odbijają"? Moja czasem ssie, ssie po czym donośnie sobie beknie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czasem mimo noszenia,klepania nie odbije wcale |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może u masz rację, że czasem sami na siłę szukamy problemów, tam gdzie ich nie ma. Jak "ogarniacie" dzieciakom na tym etapie aktywność? Kontrasty, spiewaniem, po prostu gadaniem do nich? Czy już jakieś zabawki, grzechotki, maty? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja Klade malego pod karuzela, w lezaczku- tam tez wisza zabawki, poza tym w kuchni jest,wiec sie rozglada
No i misie,grzechotki Ale to max 15 minut Potem sie drze,i trzeba nosic zanim sie zmeczy.do spania We wozku tez chwile polezy.bo na budzie wisza zabawki |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
W czasie tzw wolnym najbardziej ją interesuje męczenie smoczka i tulenie Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dwa, że my też jesteśmy wyczuleni ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deski niestety nie upatrzone i w tym jest problem, bo jakby było wiadomo to i ta firma dowozi. Muszę zobaczyć co to za pałąk z Ikea. Wyślę starego blisko ma z pracy. No i te karty kontrastowe. Moja też się gapi w prawo!! sQ doczytałam że Hella też? Co te nasze dzieci takie "prawicowe"? ![]() Stary będzie miał przewalone. Mam "wychodne" dzisiaj. Chociaż na 2 godziny. Naprawdę. Muszę. Bo się uduszę. Mleko się rozmraża. Chyba że 200 ml mu przygotowałam. A jeszcze nakarmię przed wyjściem. Kurczę no, coś ta moja panna marudzi przy cycku. Nie wiem, nie chce jej się ssać dobrze, czy co ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
Dawałam wczoraj mojej cycka ile chciała i chyba sobie już trochę nakręciła bo dzisiaj się nie szarpie i po zjedzeniu jednego jest ok. Ja mojemu oświadczyłam że jutro wychodzę połazić po mieście i koniec. 6 dni sama z dzieckiem i dostaje pier...ca, muszę pobyć osobno Jak tak pomyśle to moja też chyba częściej na prawo patrzy ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Z cycka też lepiej je jak daje mu po tej jego stronie.
Ja cały tydzień z jednym do południa, popołudniu z dwoma. Dzisiaj jesteśmy u dziadków, ale wiecie jak to u dziadków. Wszyscy są, ale ty wszystko robisz. Jutro Tż jedzie na zawody na cały dzień, więc sama znowu i zaś cały tydzień sama. Eh, już czuję, że warcze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jedziemy na roczek córki mojej szwagierki. Wyjątkowo mi się nie chce, bo przyjeżdża też moja rodzina, wolałabym sprzedać im młodą i ruszyć w miasto ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Elsabel Czas edycji: 2019-06-29 o 14:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boszszsz boli mnie tyłek od siedzenia, ale nie ruszam się. max godzina i się obudzi, przetrzymam ja trochę. Około 18 mycie, karmienie i mam nadzieję że uśnie znowu i stary będzie miał trochę luźniej, bo będzie spała. A jak bedzie mu wyła to dzisiaj się sprawdza suszarka. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Aaaaaaa, dzisiaj od rana nie dawałam żadnych kropli. Ani probiotyku, ani Kolzymu, ani tych na wzdęcia. Ryczała tak jak zwykle. No i bądź człowieku mądry dawać/ nie dawać. Niby nic wielkiego, ale i Espumisan i Bobotic mają słaby skład, bo i bezoensan i jakieś inne szity. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
Można wydrukować i zalaminowac. Można wyciąć z czarnego samoprzylepnego papieru kształty i nakleic na kartki techniczne. W sumie laminator to nie jest głupi pomysł!
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy jakie probiotyki podajecie? Nie, no moja śpi w ciągu dnia. Ale co z tego jak po każdej drzemce budzi się z płaczem, albo wręcz wybudzają ja gazy czy kupa. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zadomowienie
|
Patrycja, o matko, straszne to. Mój też się często krztusi mlekiem i też się wtedy strasznie boję
![]() No i my też na katar mamy krople i radzili solą fizjo lub mlekiem, ale wolę psiknac wodą morską. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
Mój dziś znoowu. A może trzecie? Dominik i Agatka takie fajne to tzrecie też. Kuźwa ledwo z jednej ciąży wyszłam. Po tej zresztą stwierdziłam że nigdy wiecej ciąż. Rodzić mogę.
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
O, tak w temacie...FB_IMG_1561819956782.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
Agadzie szybki jest
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Mnie gin pytał o antykoncepcje to ju powiedziałam że gra nie warta świeczki biorąc pod uwagę częstotliwość... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3595 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy na weselu...
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
Eceea miłej zabawy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
Eceea super!! Baw się dobrze!
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
My jeszcze też nie poszliśmy na całość. Ciężko mi się przemóc by dać sobie zerwać po raz czwarty ten podwiędły wianuszek
![]() Nasz baby gym ciągle się robi ![]() ![]() No ale tablica manipulacyjna też będzie robiona, ale ten bujak good wood to już wyższa szkoła ![]() Moja Ada też na prawicę zerka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet o spaniu nie myślę, taka forma odprężenia nawet mi pasuje przed snem, ale ja znowu się wstydzę swojego ciała. No i to, że byłam nacięta... Jakoś tak mi dziwnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.