|
|
#2251 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() I były efekty? Miałaś stały, czy taki ruchomy? Z tym basenem to jest tak,ze może od września, w piątki wieczorem,ale to wszystko takie plany ... Chciałabym. Lubię moją wiochę, ale te cholerne dojazdy wszędzie, tyle czasu zabierają :/ Cytat:
. Kupić dla mnie bluzkę, czy płaszczyk z długimi rękawami... Prawie niewykonalne .Cytat:
Ale pomysł jej się spodobał. ![]() Lanessa, a co z cerą nie tak? ślicznie Ci w tych włoskach, naprawdę. I te boskie oczęta!
||||
|
|
|
|
#2252 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uuh, to sie na pewno przyda zastanawiam sie czy bawic sie w jakas konkretna diete czy po prostu mniej i zdrowiej jesc. tylko jak nie narzuce sobie jakichs konkretnych postanowien to potem tu jeden milkyway[no przeciez to tylko 100kcal! ] tu jakas pizza bo przeciez caly dzien nic nie jadlam... kurcze, musze dzis przysiasc z jakims zeszytem i to wszysto ogarnac!dobra, zavieram sie za nadrabianie i zaraz jakies fotki dam [ale ostrzegam, ja zadnym fotografem nie jestem wiec malo to bedzie ciekawe ]
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Od wczoraj mnie nie ma i nie będzie do niedzieli- tzn będę ale baaardzo rzadko. Trzymajcie się ciepło
|
|
#2254 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Mnie do tej pory często o dowód proszą, ale zawsze to takie miłe się wydaje Tylko TŻ się ze mnie śmieje, bo on ma już 29 a wygląda, zdaniem niektórych, na 35 Więc ma ubaw, że się z małolatą umawia![]() Cytat:
I oczywiście czekam na fotki![]() Cytat:
I te piękne oczy ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
ook, cos tam pododaje
![]() 1.widok z rejsu statkiem, okolice Kastelli 2.kretenska uliczka w rethymnonie 3.morze jak to morze ![]() 4.wraki statku w okolicach wyspy gramvoussa 5.laguna, nazwy nie pamietam 6.moj tz, na statku. wyszedl... chudo!
|
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
muahaha, a oto ja
tak wiec dryzj dorotko przed foczym cielskiem ![]() ![]() [jak juz mowilam, musze schudnac nadprogramowe roczne 12 kg, teraz wygladam jak slon ]pierwsze 3fotki sa z poczatku urlopu, jeszcze bylam blada. 2 ostatnie dzien przed wylotem a na zdjeciu 2 i 3 mam jakas nienaturalnie wykrzywiona mine, prosze sie nie smiac, wygladam jak nie ja
|
|
|
#2257 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
ŁoMatkoiCórko, ale natworzyłyście
![]() W ratach muszę odpowiadać ![]() Cytat:
Uwielbiam w ten sposób łączyć ubrania. Wygląda to wg mnie uroczo, świeżo i dziewczęco, a jednocześnie ma ten gotycki pazur i wyróżnia się z tłumu.Cytat:
A co do dusika, można połączyć koronkę z aksamitką - wtedy nie trzeba wybierać , a wyszłoby jakieś 3 cm szerokości właśnie.Cytat:
Miała być "otwierana" z dwóch stron - z jednej byłaby moja opowieść, a z drugiej Jego punkt widzenia, a postykałyby się oczywiście we współnym momencie, stanowiącym oddzielny rozdział. Kto wie, może jeszcze coś się z tego urodzi ![]() Cytat:
![]() Że tajemniczo to brzmi, hm... po prostu trudno to wszystko związać w jakiś jeden sensowny, jednolity, spójny tekst, po prostu za dużo się wydarzyło, a i czas - 3 lata - sprzyjał ku temu. W dodatku jak pomyślę, że potrafiłam spędzić kilka godzin nad pamiętnikiem, opisując same emocje i wnioski z byle [a może i nie takie byle ] rozmowy przez komunikator... ![]() A teraz tak ciężko to oddać, bo każdy szczegół ma znaczenie i powoduje związek przyczynowo-skutkowy, i możnaby się zanudzić czytając takie wynurzenia ![]() a ja dalej nie dałam tych zdjęć, ale ze mnie gapa ![]() BTW. Pytałaś o szampon Nuxe, jakaś Wizażanka go używa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=75 , więc można się jej ew. wypytac o składzik i efekty. Cytat:
Cytat:
![]() Kto wie, czy mnie nie podgląda ![]() Cytat:
![]() 162 to niezły wynik, ja zawsze chciałam być chociaż troszkę wyższa, własnie tak ze 2-5 cm... No, ale teraz już się przyzwyczaiłam i nawet mi z tym dobrze, tym bardziej, że TŻ twierdzi, że zawsze podobały mu się małe, drobne kobietki i znalazł wreszcie to, czego szukał ![]() Cytat:
] i sprawdzę.Cytat:
Tak samo np. denerwują mnie czasem odpowiedzi na biochemicznym, kiedy ktoś pyta o opalanie i od razu zbiera baty, odpowiedzi, typu: "nie licz na odpowiedź, bo my tu wszystkie unikamy promieni, źle robisz, powinnaś się chronić, a nie wystawiać na słońce, to takie niebezpieczne" itp. Brrrr... |
|||||||||
|
|
|
|
#2258 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
Cytat:
Weszłam na wizaż, żeby przejrzeć zaległe posty i wyczaiłam, ze to Ty ![]() W takim razie dla mnie Twój jest świetny ![]() Chociaz akurat mojemu TZ podoba się, ze jestem taka mała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetny pomysł Nie liczyłabym na to... Dzięki A po myciu włosów czy przed, np na noc?? Też je uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale najlepiej będzie zobaczyć na obróżce, bo może się np okazać, ze większa byłaby za duża a taka będzie w sam raz
|
||||||
|
|
|
|
#2259 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wpadlam tez na chlopaka, ktory skonczyl moj wydzial na uj - przyczepil sie do mnie i bylam pewna, ze to ktos znajomy kto mnie tu podglada![]() Cytat:
Cytat:
Mozliwosc zakupienia bede miala dopiero za rok Ale dziekujeCytat:
Licytacja kto bledszy, narzekanie na nietolerancyjne "skwarki" i...jazda po nich. Ostatnio mialam chwile slabosci i napisalam co o tym mysle Farbie sie dzisiaj henna+indygo, wiec prosze trzymac mocno kciuki Musze tez zebrac sie i skupic dzis na nauce. Gdybym przyznala sie do tego ile egzaminow przenioslam na wrzesien... Ja i kolega z drugiej grupy jestesmy rekordzistami na roku
|
|||||
|
|
|
|
#2260 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Swego czasu nakupiłam multum buciorów podwyższających mnie o jakieś 10 cm Cytat:
, czasem nawet o 10 lat [bo jakżeby inaczej]. Nigdy zresztą chyba nie wyglądałam poważnie a kolorowa, młodzieżowa garderoba jeszcze potęguje ten efekt. Aż sie moja mama czasem burzy i mówi, że powinnam wreszcie wyglądać jak człowiek, adekwatnie do swojego wieku ![]() Za to sporo osób robi wielkie oczy w barówie [mamy obowiązek służbowy sprawdzać wszystkim dowody, jak leci ] i czasem widać, że facet jest starszy ode mnie [choć o dziwo okazuje sie być młodszy o parę lat ] a ja muszę prosić o dokumenty.Część osoób traktuje to z przymrużeniem oka, ale część zaczyna rzucać "fakami", *rwami i w ogóle jest niefajnie. Cytat:
![]() Hihi, nie miałabym takich problemów. Zakupy Kallosowo-Chantalowe i jakieś inne też od dawna już nade mną wiszą [powstrzymuje mnie jedynie fakt, że wolno zuzywam kosmetyki, niestety i nie miałabym tego gdzie trzymać]Śliczne, nowa fryzura naprawdę bardzo Ci pasuje I zdecydowanie częściej powinnaś się uśmiechać Cytat:
![]() I nie wiem, co Ty chcesz od Siebie i Swojego ciała, bo jak dla mnie wyglądasz super. A jaka opalenizna ! Ale jeśli już koniecznie chcesz wziąć się za Siebie, to polecam zapisać się na siłownię. To będzie Cie mobilizować, bo kiedy człowiek sam narzuca sobie jakieś ograniczenia i zadania, znacznie łatwiej mu z nich rezygnować i odstępować. Widzę to po moim TŻ np. Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Skleroza
![]() Blondee super fotki no i oczywiście zazdroszczę wyjazdu ![]() A propo Julki - zapomnialam o czymś - ona od kilku tygodni ma fazę na oglądanie "tatusia i mamusi" czyli przez cały dzień leci na dvd wesele mojego brata... normalnie aż do... ![]() Oczywiście nic kompletnie nie można obejrzeć w tv bo Julka chce oglądać tatusia i mamusię ![]() Kiedy ja z nią siedzę przez kilka godzin normalnie aż mi sie wyć chce, bo nie mogę już znieść oglądania tego samego (i słuchania tego okropnego weselnego disco-polo) po raz enty... ale jak pomyślę, ze brat ma to na codzień to naprawdę współczuję ![]() Ale kiedy ona siedzi przed tv i to ogląda to przynajmniej jest chwila spokoju bo jest zajęta Cytat:
![]() Już dłużej wytrzymuję w butach na koturnie, bo nie ma to jak dodać sobie kilka centymetrów, ale spróbujcie znaleźc takie buty w rozmiarze 34... ![]() Tak więc TŻ musiał się przyzwyczaić, ze nie będzie mnie często widział w butach na obcasach ![]() Chociaż... takie buty niekoniecznie muszą być do chodzenia... |
|
|
|
|
|
#2262 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może za rok pojedziesz do Afryki i zobaczysz jak słonie naprawdę wyglądają?![]() Fotki świetne, śliczne widoczki i widzę, że włosy sporo urosły![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#2263 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Agusia... 'Potop' jak przebrniesz przez pierwsze kilkadziesiąt stron naprawdę wciąga. Nie jest to literatura wysokich lotów, ale czyta się jak dobrą książkę przygodową i romansidło Nie do przebrnięcia to jest dla mnie 'W poszukiwaniu straconego czasu' Prousta i najbardziej przereklamowane książki ever : 'Pan Tadeusz', Biiblia i 'Ulissess' -książka napisana tylko i wyłącznie pod krytyków, komuś, kto lubi/kocha literaturę nie dostarczy pozytywnych wrażeń.Cytat:
320? Jakieś fajne ubrania na jesień? Plus coś koniecznie dla włosów. I dobra książka - coś dla duszy ? ![]() Dorotka- masz BOSKIE BRWI. Brwi to mój drugi fetysz, zaraz po ustach. Masz piękny kształt łuku brwiowego. I jest długi (szaleję jeszcze za bhrwiami Collina Farrella i Megan Fox ) Cytat:
![]() Ja lubię swój wzrost, ale lubię też obcasy. TŻ jest mojego wzrostu i gdy założę niedużą szpileczkę i mam prawie 180 to chłopak czuje się trochę nieswojo, ale co tam Natomiast z dziwnych opinii zasłyszanych u mężczyzn (a jakże) - wyższe kobiety często wydaja im się chłodniejsze, bardziej niedostępne.Cytat:
Cytat:
Grecja... Grecja to raj na ziemi A na problemy powiem to co zawsze: ćwiczenia, sport. I ograniczenie niezdrowego jedzenia i słodyczy. Ograniczenie, nie odstawienie, bo nie wolno się pozbawiać przyjemności w życiu Swoją drogą ćwiczę ostatnio dość intensywnie i smaruję się różnymi mazidłami i... chyba powoli zbliżam się do swojej wymarzonej pupy (jak to brzmi) Estelle- dziękuję, że pamiętałaś o tym szamponie Nuxe, bardzo dziękuję Napiszę zaraz do tej wizażankiDzień dobry wszystkim
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#2264 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [muszę to dzisiaj załatwić, oj muszę ]Trzymamy W zeszłą sobotę barwiłam się Venitą na czarną czekoladę, ale wyszedł taki oberżynowy brąz, w zalezności od światła przechodzący w czerń... ale nawet zadowolona byłam z efektu i w najbliższym czasie spróbuję go wzmocnić ponownym farbowaniem. Cytat:
Ech, to młodzieńcze samozaparcie Cytat:
. Cytat:
Czyta ją pasjami, czasem po kilka razy [i to jednocześnie] w ciągu roku. Potem muszę po całym mieszkaniu zbierać te książki... w kuchni Wołodyjowski, pod łóżkiem Skrzetuski a w łazience straszy Kmicić z poobrywanymi od intensywnej eksploatacji okładkami.Całe szczęście ostatnio nie ma na to czasu, zaczytuje się książkami z Fabryki Słów... co ma też swoje nie do końca pozytywne strony, bo juz mi brakuje półek ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#2265 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uśmiecham się do zdjęcia zawsze na myśl o czymś, nigdy nie śmieje się do aparatu a do myśli ![]() dziekuję ![]() [quote=tulipanna.;8690179L anessa - uroczy buziak [/quote]![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
" mam dość proszenia dorosłych ![]() Cytat:
Miło mi, oczy to coś co jest jedyne po mojej nieżyjącej babci. Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz,te zdjecie w wodzie, aż chce się Ciebie zagadać ![]() Cytat:
I coś do cery, ciuchy mam z Norge... *uśmiechnęła się przed monitorem do Joasi* Cytat:
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
#2266 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w dupsko *mówi to przeokropna bladolica stroniąca od słońca ![]() Cytat:
Zbyt często nie wpadamy na siebie, więc nie mam nic przeciwko temu Ale spotkałam już kilka osób, które pytały się czy moje Mrozy leżą w okolicy pewnego większego miasta i pisały, że mają tu rodzinę, albo są z okolic ![]() Cytat:
Zdaj relacje po Cytat:
|
|
|
#2267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam jakąs manie, swego czasu patrzyłam na brwi każdej babki np. w gazecie, telewizji itd.Gratuluję pupy Żeby mi się tak chciało ćwiczyć![]() Cytat:
Ja też potrafię cały dzień spędzić nad ciekawą książką, ale tyle nie daje rady przeczytać.A skoro mowa już o tym Potopie, Panu Tadeuszu itp. to niecierpie takich książek i uważam, że w powinni wprowadzić je jako lektury dopiero w liceum, bo mało kto w wieku np. 13lat (pierwsza gim.) jest w stanie to przeczytać, a nawet jak przeczyta to mało zrozumie. |
||
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
A miałaś to w pierwszej gimnazjum? U mnie "Pan Tadeusz" jest w trzeciej, a "Potop" w liceum.
|
|
#2269 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Estelle ma racje ty nie musisz chudnać Cytat:
![]() a Iza przypomniała mi ze miałam pokazac wam fotki z Włoch ![]() wiec jedna fotka z plaży, inne z miejscowości San Marino i z Wenecji
|
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
moje fotki lepiej zostawić bez komentarza
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mirelka śliczne A jaką Ty masz figure powiedziałabym nawet że bardzo szczupłą Ty pisałaś coś o odchudzaniu? |
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba tylko ta książka była trudna do przeczytania(całe wakacje na nią przeznaczyłam ). Inne to były młodzieżówki, w 2 to wojenne("Kamienie na szaniec", "Syzyfowe prace"), a w 3 jeszcze nie wiem co moja ukochana Pani od polskiego wymyśli ![]() Mirelko, przepięknie tam musiało być Ty też świetnie wyszłaś na zdjęciach
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to w podstawówce każdą czytałam
|
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak poważnie to Wenecja była piękna, ale wycieczka męcząca zapomniałam dodac ze we Włoszech miałam koszmarne Włosy, takie przesuszone;/
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piękne Ojej ja też chce...Propos książek, właśnie czytam..cykl Ani z Zielonego wzgórza, Rozważną i Romantyczną.. hej, te pisarki (Mitchell, Mongtomery, Austen) są wspaniałe.. |
|
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Lanessa - Bardzo ładne zdjęcia Hm, masz charakterystycznie ułożoną górną powiekę - taki popadający kącik, ale dodaje to tylko uroku i pasuje a u siebie zawsze tego nienawidziłam.Cytat:
![]() Blonndee - Nie opowiadaj, ładną figurę masz, proporcjonalną. Jakie 12 kilo?? 2 raczej, nie 12 ![]() Mirelka - Piękne widoki, ech, szkoda że mnie ominęły. Poza tym, też pisałaś coś o odchudzaniu.. Sądząc po zdjęciach prędzej mogłabyś przytyć ![]() Natomiast ja zawsze chciałam być wyższa, ale już nie będę. Wzrost mi się nie zmienił od conajmniej 2-óch lat i raczej więcej nie urosnę, biorąc pod uwagę wzrost rodziców.
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka
cudne fotki ![]() i wspomnij jeszcze raz coś o odchudzaniu to będzie ![]() Tak w ogóle to jestem u brata - przyniosłam mu ciasto a że w tym momencie usypia Julkę wkręciłam się na chwilę na neta - jak na pasożyta przystało ![]() Wczoraj, kiedy już wyłączyłam komputer i miałam iść do domu, brat do mnie taki tekst (chyba żartem) "A przy wyjściu opłata za internet" więc ja odpowiedziałam (również żartem) "A przy wyjściu opłata za nianię" ![]() Nic się nie odezwał, hehe
|
|
|
|
|
#2278 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miałam ich wszystkich poprostu dość
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My Ci mowimy, ze wyglądasz ślicznie i masz super figurkę i tego masz się trzymać |
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tym bardziej kiedy od własnych rodziców słyszy się, ze jest sie za grubą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

. Kupić dla mnie bluzkę, czy płaszczyk z długimi rękawami... Prawie niewykonalne

] tu jakas pizza bo przeciez caly dzien nic nie jadlam... kurcze, musze dzis przysiasc z jakims zeszytem i to wszysto ogarnac!
]

a ja dalej nie dałam tych zdjęć, ale ze mnie gapa 
. Rozmowa z Tż nie przyniosła jakiś konkretnych rozwiązań, ale bardzo poprawiła atmosferę między nami. I dzięki temu mam dużo lepszy humor... 

Świetne hasło
Ale najlepiej będzie zobaczyć na obróżce, bo może się np okazać, ze większa byłaby za duża a taka będzie w sam raz 
] i czasem widać, że facet jest starszy ode mnie [choć o dziwo okazuje sie być młodszy o parę lat 

]
Ty też świetnie wyszłaś na zdjęciach