Włosomaniaczki :D - część III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-22, 08:06   #2251
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Tak, to ta odżywka

Też nosiłam aparat przez bardzo długi czas

Szkoda, że nie możesz wygospodarować troszkę czasu na ten basen Ale teraz jeszcze wakacje, więc może jednak...
Dziękuję

I były efekty? Miałaś stały, czy taki ruchomy?

Z tym basenem to jest tak,ze może od września, w piątki wieczorem,ale to wszystko takie plany ... Chciałabym. Lubię moją wiochę, ale te cholerne dojazdy wszędzie, tyle czasu zabierają :/

Cytat:
Ja przy swoim 163cm, mam dość dziwną budowę, bo dość długie nogi właśnie, ręce też.
Ja z tymi łapkami to mam 3 światy . Kupić dla mnie bluzkę, czy płaszczyk z długimi rękawami... Prawie niewykonalne .

Cytat:
Daj znać jak się sprawdzi, bo też by mi się przydał
Ja już pokazałam mamie, może zamówi najpierw dla brata Ale pomysł jej się spodobał.

Lanessa, a co z cerą nie tak? ślicznie Ci w tych włoskach, naprawdę. I te boskie oczęta!
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 08:59   #2252
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Witaj
Czekam na zdjęcia Skoro ja się w końcu odważyłam, to Ty też możesz
ooo, to widze, ze mnie sporo ominelo
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
A więc moje fotki...

Cera taka nie jest, flesz swoje zrobił I jedna przerobka;p
alez bardzo twarzowa fryzurka! slicznie ci! i kolejny raz mowie, ze naprawde sliczna z ciebie dziewczyna, b.ciekawy typ urody!
Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki, żeby Ci udało się schudnąć .
uuh, to sie na pewno przyda zastanawiam sie czy bawic sie w jakas konkretna diete czy po prostu mniej i zdrowiej jesc. tylko jak nie narzuce sobie jakichs konkretnych postanowien to potem tu jeden milkyway[no przeciez to tylko 100kcal!] tu jakas pizza bo przeciez caly dzien nic nie jadlam... kurcze, musze dzis przysiasc z jakims zeszytem i to wszysto ogarnac!
dobra, zavieram sie za nadrabianie i zaraz jakies fotki dam [ale ostrzegam, ja zadnym fotografem nie jestem wiec malo to bedzie ciekawe]
Stary 2008-08-22, 09:27   #2253
Jolie2601
Zakorzenienie

Bry
Od wczoraj mnie nie ma i nie będzie do niedzieli- tzn będę ale baaardzo rzadko.
Trzymajcie się ciepło
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 09:56   #2254
xyoko
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
Oj, mnie nie legitymowali przez 21 lat życia, jak miałam 16 to dawali mi z 22, teraz mam 21 to tez dają 22, może dojdzie do tego, że będę miała 25 a dalej będą dawać 22.
Ale raz, jakieś parę tygodni to było, w nocnym kupowałam piwo i babka do mnie "Ale ma pani chyba już te 18?" Na co ja wybałuszyłam oczy (nie skojarzyłam w ogóle o co chodzi, bo jak człowieka nigdy o dowód nie pytali) i mówię "Słucham?" A Ona, że "no dowodzik poproszę". Na co ja zamiast ten dowód od razu wyciągnąć, to zaczęłam w sklepie na cały głos "Ale Jezu, naprawdę ? Że nie wyglądam ? Ale się ciesze, dziękuje pani, dziękuje, pierwszy raz w życiu ktoś mnie o dowód poprosił, ale fajnie". Na co baba zgłupiała zupełnie, ja z bananem na buzi zaczęłam przetrzepywać torebkę w poszukiwaniu dowodu, wręczyłam jej z dumą. Wszyscy się patrzyli w kolejce jak na kretynkę

Mnie do tej pory często o dowód proszą, ale zawsze to takie miłe się wydaje Tylko TŻ się ze mnie śmieje, bo on ma już 29 a wygląda, zdaniem niektórych, na 35 Więc ma ubaw, że się z małolatą umawia

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
witam po przerwie
wrocilam z grecji cala i opalona, wyspalam sie i juz dzis 5godzin spedzilam na korcie
i jestem przyjemnie zmeczona
po powrocie z grecji zwazylam sie i zauwazylam pewna straszna nieprzyjemnosc. postanowilam zaczac ograniczac jedzonko wazac 57kg [normalnie waze ok 48, ale przez ostatni rok niespodziewanie przytylam 10kg, pewnie przez rzucenie treningow i niezdrowe jedzonko z braku czasu] zeby powrocic do starej wagi. no ale zawsze cos, tu jakas impreza, urodziny babci, wyjazd itd i patrze a tu po 2tygodniach... 60,5kg! zalamalam sie i postanowilam powrocic do dawnych zywieniowych zdrowych nawykow a przede wszystkim do treningow. tak wiec dzis z cudownym postanowieniem zrzucenia teraz juz 12,5kg [te 3,5 to pewnie jakies zatrzymania wody czy cos bo nie wierze, ze da sie tyle przytyc w 2tyg!] ugotowalam zupke ogorkowa i gralam w tenisa lacznie 5h. i dawno nie czulam sie tak cudownie! no coz, zobaczymy co jutro powiem

uff, odsapne i zabieram sie do nadrabiania i wrzucenia kilku zdjec [moze sie odwaze kilka swoich w bikini, zeby przestrzec przed niezdrowym trybem zycia a przede wszystkim, zeby dorotce pokazac prawdziwa foke]
Witam po powrocie I oczywiście czekam na fotki

Cytat:
A więc moje fotki...

Śliczne zdjęcia I te piękne oczy

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Bry
Trzymajcie się ciepło
Ty też się trzymaj
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 10:12   #2255
blonndee
Wtajemniczenie

ook, cos tam pododaje

1.widok z rejsu statkiem, okolice Kastelli
2.kretenska uliczka w rethymnonie
3.morze jak to morze
4.wraki statku w okolicach wyspy gramvoussa
5.laguna, nazwy nie pamietam
6.moj tz, na statku. wyszedl... chudo!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gramvoussa.jpg (49,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kretenska uliczka noca.jpg (34,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg morze.jpg (68,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wraki.jpg (51,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zielen.jpg (64,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tz.jpg (37,0 KB, 20 załadowań)
Stary 2008-08-22, 10:18   #2256
blonndee
Wtajemniczenie

muahaha, a oto ja
tak wiec dryzj dorotko przed foczym cielskiem
[jak juz mowilam, musze schudnac nadprogramowe roczne 12 kg, teraz wygladam jak slon]
pierwsze 3fotki sa z poczatku urlopu, jeszcze bylam blada. 2 ostatnie dzien przed wylotem a na zdjeciu 2 i 3 mam jakas nienaturalnie wykrzywiona mine, prosze sie nie smiac, wygladam jak nie ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foka5.jpg (49,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foka4.jpg (54,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foka3.jpg (34,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foka1.jpg (71,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foka2.jpg (64,5 KB, 24 załadowań)
Stary 2008-08-22, 10:29   #2257
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

ŁoMatkoiCórko, ale natworzyłyście
W ratach muszę odpowiadać

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja póki co nie wyobrażam sobie siebie w pastelach i nawet latem mozna mnie zobaczyć przeważnie w czerni
Candy-goth?? Nigdy nie słyszałam
Połączenie słodkaśnych bądź jasnych kolorków z czarnymi dodatkami.
Uwielbiam w ten sposób łączyć ubrania. Wygląda to wg mnie uroczo, świeżo i dziewczęco, a jednocześnie ma ten gotycki pazur i wyróżnia się z tłumu.

Cytat:
Jeśli chodzi o szerokość to masz rację - tym bardziej, ze nie mam długiej szyji i np obróżka o szerokości 5cm jest dla mnie troszkę zbyt szeroka, myślę, ze wystarczyłoby nawetjakby miała 3cm. Bede musiała zobaczyć w domu jakie sa te co mam, bo jedna jest na pewno za szeroka
Jeszcze zastanawiam się czy koronka czy aksamitka - chyba zapytam TZ - w końcu to był jego pomysł
A własnie, jakie mniej więcej wymiary ma ta gwiazdka?
Wg opisu aukcji to jakieś 20 mm.
A co do dusika, można połączyć koronkę z aksamitką - wtedy nie trzeba wybierać , a wyszłoby jakieś 3 cm szerokości właśnie.

Cytat:
A ta historia z chłopakiem, jak to czytam to myślę, że mogłabyś napisać jakiś romans .
Hehehehe, my z Tż'tem swego czasu planowaliśmy ksiązkę napisać.
Miała być "otwierana" z dwóch stron - z jednej byłaby moja opowieść, a z drugiej Jego punkt widzenia, a postykałyby się oczywiście we współnym momencie, stanowiącym oddzielny rozdział.
Kto wie, może jeszcze coś się z tego urodzi

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Cześć
Już któryś raz wspominasz o tej historii i coraz bardziej mnie zaciekawiasz, tajemnicza kobieto
Ano wspominam, bo nieodłącznie wiąże się z moimi doświadczeniami, które od czasu do czasu tu uzewnętrzniam
Że tajemniczo to brzmi, hm... po prostu trudno to wszystko związać w jakiś jeden sensowny, jednolity, spójny tekst, po prostu za dużo się wydarzyło, a i czas - 3 lata - sprzyjał ku temu. W dodatku jak pomyślę, że potrafiłam spędzić kilka godzin nad pamiętnikiem, opisując same emocje i wnioski z byle [a może i nie takie byle ] rozmowy przez komunikator...
A teraz tak ciężko to oddać, bo każdy szczegół ma znaczenie i powoduje związek przyczynowo-skutkowy, i możnaby się zanudzić czytając takie wynurzenia

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

I Estelle pożyczny wtedy Agusi białye kozaczki
a ja dalej nie dałam tych zdjęć, ale ze mnie gapa

BTW. Pytałaś o szampon Nuxe, jakaś Wizażanka go używa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=75 , więc można się jej ew. wypytac o składzik i efekty.

Cytat:

Dzień dobry Dziękuję za trzymanie kciuków . Rozmowa z Tż nie przyniosła jakiś konkretnych rozwiązań, ale bardzo poprawiła atmosferę między nami. I dzięki temu mam dużo lepszy humor... Wstawie dziś jakieś zdjęcia włosów do albumu
Bardzo się cieszę, to już coś, krok w dobrą stronę i tak trzymać

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Bo Asia to pisze w taki tajemniczy i frapujący sposób, że sama z chęcią dowiedziałabym się czegoś więcej
Hm, przez chwilę pomyślałam nawet o tym, czy nie wrzucić tego do bloga wizażowego, ale... powiem Wam w sekrecie... wspomniałam o dziewczynie, która ma w tej historii pewną rolę... jego dziewczynie-nie-dziewczynie ówczesnej... ona ma profil na wizażu
Kto wie, czy mnie nie podgląda

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Ponoc rozciaganie daje efekty. Btw. witaj w gronie kurdupli. Ja mam 162 i chcialabym byc nizsza.
No to podajmy sobie ręce
162 to niezły wynik, ja zawsze chciałam być chociaż troszkę wyższa, własnie tak ze 2-5 cm...
No, ale teraz już się przyzwyczaiłam i nawet mi z tym dobrze, tym bardziej, że TŻ twierdzi, że zawsze podobały mu się małe, drobne kobietki i znalazł wreszcie to, czego szukał

Cytat:
Tych Suave wiele dziewczyn uzywa jako odzywek do mycia. Chcialam sobie sciagnac kilka do Polski, ale po obliczeniu kosztow przesylki stwierdzilam, ze sie to po prostu nie opyla. O tym sprayu HE tez czytalam i ubolewam nad jego brakiem na naszych polkach. On jest bezsilikonowy, prawda?
O ile mnie pamięć nie myli, chyba jakis amodimethicone tam siedział. Poszukam jeszcze tego opakowania [mam manię zbierania butelek z rozpylaczem ] i sprawdzę.

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Dla mnie troche (o jakieś pół metra) za długie, ale napewno nie napisałabym Jej "obetnij do pasa" Dziewczyna nie prosiła o rady dotyczące obcinania, tylko fryzury, więc nie rozumiem skąd tyle komentarzy tego typu.
Zgadzam się z powyższym. Nawet miałam tak napisać w jej wątku, ale się powstrzymałam.
Tak samo np. denerwują mnie czasem odpowiedzi na biochemicznym, kiedy ktoś pyta o opalanie i od razu zbiera baty, odpowiedzi, typu: "nie licz na odpowiedź, bo my tu wszystkie unikamy promieni, źle robisz, powinnaś się chronić, a nie wystawiać na słońce, to takie niebezpieczne" itp. Brrrr...
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 10:37   #2258
Finlora
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez PelniaNocy Pokaż wiadomość
ale zaproszenie przyjęłas od racu czy najpierw sprawdziłas kim jestem?
Postanowiłam chwilę poczekac z przyjęciem zaproszenia i się zastanowić - w końcu czemu jakaś nieznajoma istota ma mieć dostęp do moich fotek Weszłam na wizaż, żeby przejrzeć zaległe posty i wyczaiłam, ze to Ty

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to świetny wzrost jest no,ale ja mam 173-4 .
W takim razie dla mnie Twój jest świetny
Chociaz akurat mojemu TZ podoba się, ze jestem taka mała

Cytat:
a akurat Kacperek, to jest dziecko tak bezproblemowe i luzackie,że ło.
No cóż, o Julce zdecydowanie nie da się tego powiedzieć

Cytat:
Dziękuję Zaraz przejrzę Idę jutro do sklepu - poszukam, jak nie będzie to będę Cię męczyć
Męcz, męcz

Cytat:
Wyślij Bartka na kurs masażu Niech się facet w końcu do czegoś przyda
Świetny pomysł

Cytat:
Czyli standard Może jutro Cię zaskoczy
Nie liczyłabym na to...

Cytat:
Psika na całe włosy + wciera w skórę głowy
Dzięki A po myciu włosów czy przed, np na noc??

Cytat:
Padłam Świetne hasło
Też je uwielbiam To ulubione hasło jednego z moich ulubionych bohaterów z jednego z moich ulubionych seriali

Cytat:
A więc moje fotki...

Ślicznie wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Połączenie słodkaśnych bądź jasnych kolorków z czarnymi dodatkami.
Uwielbiam w ten sposób łączyć ubrania. Wygląda to wg mnie uroczo, świeżo i dziewczęco, a jednocześnie ma ten gotycki pazur i wyróżnia się z tłumu.
Hmm... jakoś ciężko by mi było przekonać się do różowego... Chyba, ze pokażesz jakieś fotki, żebym mogła zobaczyć jak to wygląda?

Cytat:
Wg opisu aukcji to jakieś 20 mm.
A co do dusika, można połączyć koronkę z aksamitką - wtedy nie trzeba wybierać , a wyszłoby jakieś 3 cm szerokości właśnie
Malutkie... myślałam, ze trochę większa będzie, jakieś 3 cm chociaż... Ale najlepiej będzie zobaczyć na obróżce, bo może się np okazać, ze większa byłaby za duża a taka będzie w sam raz
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 10:55   #2259
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
muahaha, a oto ja
[jak juz mowilam, musze schudnac nadprogramowe roczne 12 kg, teraz wygladam jak slon]
pierwsze 3fotki sa z poczatku urlopu, jeszcze bylam blada. 2 ostatnie dzien przed wylotem a na zdjeciu 2 i 3 mam jakas nienaturalnie wykrzywiona mine, prosze sie nie smiac, wygladam jak nie ja
Supe fotki

Cytat:
ŁoMatkoiCórko, ale natworzyłyście

Hm, przez chwilę pomyślałam nawet o tym, czy nie wrzucić tego do bloga wizażowego, ale... powiem Wam w sekrecie... wspomniałam o dziewczynie, która ma w tej historii pewną rolę... jego dziewczynie-nie-dziewczynie ówczesnej... ona ma profil na wizażu
Kurde, jak wy znajdujecie te osoby??? Ja jeszcze nie uswiadczylam na wizazu nikogo znajomego. Nie liczac mojej siostry, ale to ona mnie znalazla i milo z jej strony, ze sie do tego od razu przyznala Wpadlam tez na chlopaka, ktory skonczyl moj wydzial na uj - przyczepil sie do mnie i bylam pewna, ze to ktos znajomy kto mnie tu podglada

Cytat:
No to podajmy sobie ręce
162 to niezły wynik, ja zawsze chciałam być chociaż troszkę wyższa, własnie tak ze 2-5 cm...
No, ale teraz już się przyzwyczaiłam i nawet mi z tym dobrze, tym bardziej, że TŻ twierdzi, że zawsze podobały mu się małe, drobne kobietki i znalazł wreszcie to, czego szukał

Cytat:
O ile mnie pamięć nie myli, chyba jakis amodimethicone tam siedział. Poszukam jeszcze tego opakowania [mam manię zbierania butelek z rozpylaczem ] i sprawdzę.
W wolnej chwili - nie spieszy sie Mozliwosc zakupienia bede miala dopiero za rok Ale dziekuje

Cytat:
Zgadzam się z powyższym. Nawet miałam tak napisać w jej wątku, ale się powstrzymałam.
Tak samo np. denerwują mnie czasem odpowiedzi na biochemicznym, kiedy ktoś pyta o opalanie i od razu zbiera baty, odpowiedzi, typu: "nie licz na odpowiedź, bo my tu wszystkie unikamy promieni, źle robisz, powinnaś się chronić, a nie wystawiać na słońce, to takie niebezpieczne" itp. Brrrr...
To samo w watku dla bladolicych Licytacja kto bledszy, narzekanie na nietolerancyjne "skwarki" i...jazda po nich. Ostatnio mialam chwile slabosci i napisalam co o tym mysle

Farbie sie dzisiaj henna+indygo, wiec prosze trzymac mocno kciuki Musze tez zebrac sie i skupic dzis na nauce. Gdybym przyznala sie do tego ile egzaminow przenioslam na wrzesien... Ja i kolega z drugiej grupy jestesmy rekordzistami na roku
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 11:13   #2260
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Rozumiem Sama z powodu wzrostu unikam obcasów i zakładam tylko czasem, żeby zrobić przyjemność TŻ
Mój TŻ też uwielbia, kiedy chodzę w butach na obcasie i psioczy straszliwie, kiedy pomykam w płaskich
Swego czasu nakupiłam multum buciorów podwyższających mnie o jakieś 10 cm [ach ten kompleks i te wyprzedaże, gdzie buty kosztują po 5$ i jak tu nie kupić, zwłaszcza, że pasuje jak ulał?], ale teraz o wiele bardziej cenię sobie wygodę, nad czym on strsznie ubolewa [i ja troszkę też], bo 'marnuje" się moja skrywana przed światem kolekcja

Cytat:
Oj, mnie nie legitymowali przez 21 lat życia, jak miałam 16 to dawali mi z 22, teraz mam 21 to tez dają 22, może dojdzie do tego, że będę miała 25 a dalej będą dawać 22.
Ale raz, jakieś parę tygodni to było, w nocnym kupowałam piwo i babka do mnie "Ale ma pani chyba już te 18?" Na co ja wybałuszyłam oczy (nie skojarzyłam w ogóle o co chodzi, bo jak człowieka nigdy o dowód nie pytali) i mówię "Słucham?" A Ona, że "no dowodzik poproszę". Na co ja zamiast ten dowód od razu wyciągnąć, to zaczęłam w sklepie na cały głos "Ale Jezu, naprawdę ? Że nie wyglądam ? Ale się ciesze, dziękuje pani, dziękuje, pierwszy raz w życiu ktoś mnie o dowód poprosił, ale fajnie". Na co baba zgłupiała zupełnie, ja z bananem na buzi zaczęłam przetrzepywać torebkę w poszukiwaniu dowodu, wręczyłam jej z dumą. Wszyscy się patrzyli w kolejce jak na kretynkę
Mi cały czas dają mniej niż mam , czasem nawet o 10 lat ale traktuję to jako komplement [bo jakżeby inaczej]. Nigdy zresztą chyba nie wyglądałam poważnie a kolorowa, młodzieżowa garderoba jeszcze potęguje ten efekt. Aż sie moja mama czasem burzy i mówi, że powinnam wreszcie wyglądać jak człowiek, adekwatnie do swojego wieku
Za to sporo osób robi wielkie oczy w barówie [mamy obowiązek służbowy sprawdzać wszystkim dowody, jak leci ] i czasem widać, że facet jest starszy ode mnie [choć o dziwo okazuje sie być młodszy o parę lat ] a ja muszę prosić o dokumenty.
Część osoób traktuje to z przymrużeniem oka, ale część zaczyna rzucać "fakami", *rwami i w ogóle jest niefajnie.

Cytat:
Mnie to też śmieszyło zawsze. Mój chłopak jest wyższy ode mnie o 1-2cm i nikt nie widzi problemu. za to się śmiejemy, bo mamy znajomych, miedzy którymi jest jakieś 30cm różnicy,że musi im być niewygodnie
Też spotykałam się często ze stereotypami, że chłopak musi być koniecznie wyższy, najlepiej widocznie wyższy. Zwłaszcza moja bliska koleżanka w LO w tym przodowała. Często słyszałam teksty "fajny jest, ale taki niski, dlatego nie mogę się z nim spotykać", co zawsze wydawało mi się dziwne

Cytat:
Ja hyh,hym, dostałam 320zł na urodziny, na co wyplewić je?
Hihi, nie miałabym takich problemów. Zakupy Kallosowo-Chantalowe i jakieś inne też od dawna już nade mną wiszą [powstrzymuje mnie jedynie fakt, że wolno zuzywam kosmetyki, niestety i nie miałabym tego gdzie trzymać]
Cytat:
Ja może sie w końcu odważę dać w nowej fryzurze
Śliczne, nowa fryzura naprawdę bardzo Ci pasuje
I zdecydowanie częściej powinnaś się uśmiechać

Cytat:
alez bardzo twarzowa fryzurka! slicznie ci! i kolejny raz mowie, ze naprawde sliczna z ciebie dziewczyna, b.ciekawy typ urody!

uuh, to sie na pewno przyda zastanawiam sie czy bawic sie w jakas konkretna diete czy po prostu mniej i zdrowiej jesc. tylko jak nie narzuce sobie jakichs konkretnych postanowien to potem tu jeden milkyway[no przeciez to tylko 100kcal!] tu jakas pizza bo przeciez caly dzien nic nie jadlam... kurcze, musze dzis przysiasc z jakims zeszytem i to wszysto ogarnac!
dobra, zavieram sie za nadrabianie i zaraz jakies fotki dam [ale ostrzegam, ja zadnym fotografem nie jestem wiec malo to bedzie ciekawe]
Czadowe te zdjęcia fantastyczna miejscówka, i oczywiście już bym chciała tam jechać i pozwiedzać, co, na nieszczęście musi poczekać

I nie wiem, co Ty chcesz od Siebie i Swojego ciała, bo jak dla mnie wyglądasz super. A jaka opalenizna ! Ale jeśli już koniecznie chcesz wziąć się za Siebie, to polecam zapisać się na siłownię. To będzie Cie mobilizować, bo kiedy człowiek sam narzuca sobie jakieś ograniczenia i zadania, znacznie łatwiej mu z nich rezygnować i odstępować. Widzę to po moim TŻ np.

Cytat:
Bry
Trzymajcie się ciepło
Juz pisałam, ale napiszę raz jeszcze. Szalej, a wracaj do nasz szybko
Stary 2008-08-22, 11:13   #2261
Finlora
Zakorzenienie

Skleroza

Blondee
super fotki
no i oczywiście zazdroszczę wyjazdu

A propo Julki - zapomnialam o czymś - ona od kilku tygodni ma fazę na oglądanie "tatusia i mamusi" czyli przez cały dzień leci na dvd wesele mojego brata... normalnie aż do...
Oczywiście nic kompletnie nie można obejrzeć w tv bo Julka chce oglądać tatusia i mamusię
Kiedy ja z nią siedzę przez kilka godzin normalnie aż mi sie wyć chce, bo nie mogę już znieść oglądania tego samego (i słuchania tego okropnego weselnego disco-polo) po raz enty... ale jak pomyślę, ze brat ma to na codzień to naprawdę współczuję
Ale kiedy ona siedzi przed tv i to ogląda to przynajmniej jest chwila spokoju bo jest zajęta

Cytat:
Mój TŻ też uwielbia, kiedy chodzę w butach na obcasie i psioczy straszliwie, kiedy pomykam w płaskich
Mój ma dokładnie tak samo ale ja nie jestem w stanie długo wytrzymać w butach na obcasach więc zakładam je naprawdę rzadko i na codzień łażę w płaskich
Już dłużej wytrzymuję w butach na koturnie, bo nie ma to jak dodać sobie kilka centymetrów, ale spróbujcie znaleźc takie buty w rozmiarze 34...
Tak więc TŻ musiał się przyzwyczaić, ze nie będzie mnie często widział w butach na obcasach
Chociaż... takie buty niekoniecznie muszą być do chodzenia...
Stary 2008-08-22, 11:30   #2262
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
A więc moje fotki...

Ślicznie wyglądasz. Ta fryzurka naprawdę Ci pasuje

Cytat:
Bry
Trzymajcie się ciepło
I nawzajem

Cytat:
muahaha, a oto ja
Jak słoń? Proszę Cię... Może za rok pojedziesz do Afryki i zobaczysz jak słonie naprawdę wyglądają?
Fotki świetne, śliczne widoczki A jakaś ty opalona i widzę, że włosy sporo urosły

Cytat:
A można wiedzieć jak się o tym dowiedziałaś? Znalazłaś ją tu czy wcześniej wiedziałaś? Może ja też powinnam zmienić nick, skoro co chwila ktoś spotyka tu swoich znajomych

Cytat:
Farbie sie dzisiaj henna+indygo, wiec prosze trzymac mocno kciuki Musze tez zebrac sie i skupic dzis na nauce. Gdybym przyznala sie do tego ile egzaminow przenioslam na wrzesien... Ja i kolega z drugiej grupy jestesmy rekordzistami na roku
Trzymamy i za farbowanie i za naukę
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 11:35   #2263
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

o, dziękuje, wezmę się za to. Szkoda,ze lektury szkolne nie są tak pasjonujące. pamiętacie? pisałam w maju,ze muszę przeczytać "Potop". Nadal nie przeczytałam. Dochodzę do 50 strony i koniec. Jestem zła na siebie, ze to moja słabość. Staram sie,ale nie da się tej książki przeczytać :/ Powiem jeszcze,że czytam od 4 roku życia i książki zawsze mi towarzyszyły,ale tego ni cholery nie umiem.

Agusia... 'Potop' jak przebrniesz przez pierwsze kilkadziesiąt stron naprawdę wciąga. Nie jest to literatura wysokich lotów, ale czyta się jak dobrą książkę przygodową i romansidło Nie do przebrnięcia to jest dla mnie 'W poszukiwaniu straconego czasu' Prousta i najbardziej przereklamowane książki ever : 'Pan Tadeusz', Biiblia i 'Ulissess' -książka napisana tylko i wyłącznie pod krytyków, komuś, kto lubi/kocha literaturę nie dostarczy pozytywnych wrażeń.

Cytat:

Ty moja foko ukochana
Ja hyh,hym, dostałam 320zł na urodziny, na co wyplewić je?

Czekam na fotki, Iza

Ja może sie w końcu odważę dać w nowej fryzurze

320? Jakieś fajne ubrania na jesień? Plus coś koniecznie dla włosów. I dobra książka - coś dla duszy ?

Dorotka- masz BOSKIE BRWI. Brwi to mój drugi fetysz, zaraz po ustach. Masz piękny kształt łuku brwiowego. I jest długi
(szaleję jeszcze za bhrwiami Collina Farrella i Megan Fox )

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Ja przy swoim 163cm, mam dość dziwną budowę, bo dość długie nogi właśnie, ręce też.

Ejj, a tak w ogóle, to nie każdy facet lubi długie nogi
Piszę co wiem
Z mężczyznami to jest tak, że ogólnie lubią kobiety o proporcjonalnych sylwetkach. Oni nie analizują, ale postrzegają kobietę jako całość. Dopiero po jakimś czasie wychwytują szczegóły
Ja lubię swój wzrost, ale lubię też obcasy. TŻ jest mojego wzrostu i gdy założę niedużą szpileczkę i mam prawie 180 to chłopak czuje się trochę nieswojo, ale co tam Natomiast z dziwnych opinii zasłyszanych u mężczyzn (a jakże) - wyższe kobiety często wydaja im się chłodniejsze, bardziej niedostępne.

Cytat:

Cytat:
ook, cos tam pododaje

1.widok z rejsu statkiem, okolice Kastelli
2.kretenska uliczka w rethymnonie
3.morze jak to morze
4.wraki statku w okolicach wyspy gramvoussa
5.laguna, nazwy nie pamietam
6.moj tz, na statku. wyszedl... chudo!

Grecja... Grecja to raj na ziemi Piękne zdjęcia.
A na problemy powiem to co zawsze: ćwiczenia, sport. I ograniczenie niezdrowego jedzenia i słodyczy. Ograniczenie, nie odstawienie, bo nie wolno się pozbawiać przyjemności w życiu Swoją drogą ćwiczę ostatnio dość intensywnie i smaruję się różnymi mazidłami i... chyba powoli zbliżam się do swojej wymarzonej pupy
(jak to brzmi)

Estelle- dziękuję, że pamiętałaś o tym szamponie Nuxe, bardzo dziękuję
Napiszę zaraz do tej wizażanki

Dzień dobry wszystkim

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 12:02   #2264
'Estelle'

Cytat:
Kurde, jak wy znajdujecie te osoby??? Ja jeszcze nie uswiadczylam na wizazu nikogo znajomego. Nie liczac mojej siostry, ale to ona mnie znalazla i milo z jej strony, ze sie do tego od razu przyznala Wpadlam tez na chlopaka, ktory skonczyl moj wydzial na uj - przyczepil sie do mnie i bylam pewna, ze to ktos znajomy kto mnie tu podglada
Wszystko jest kwestią charakterystycznego nicka, którego się używa. Mnie w sumie również łatwo zidentyfikować, bo przyzwyczaiłam się już do Estellki, przy czym ten "goły" był już zajęty, więc przyprawiłam sobie "różki"
Cytat:
W wolnej chwili - nie spieszy sie Mozliwosc zakupienia bede miala dopiero za rok Ale dziekuje
Lepiej jak sprawdzę jak najszybciej, bo jeśli odłożę to w czasie, to będzie jak z moimi nieszczęsnymi zdjęciami białych kozaczków
[muszę to dzisiaj załatwić, oj muszę ]
Cytat:
Farbie sie dzisiaj henna+indygo, wiec prosze trzymac mocno kciuki
Trzymamy
W zeszłą sobotę barwiłam się Venitą na czarną czekoladę, ale wyszedł taki oberżynowy brąz, w zalezności od światła przechodzący w czerń... ale nawet zadowolona byłam z efektu i w najbliższym czasie spróbuję go wzmocnić ponownym farbowaniem.

Cytat:
Mój ma dokładnie tak samo ale ja nie jestem w stanie długo wytrzymać w butach na obcasach więc zakładam je naprawdę rzadko i na codzień łażę w płaskich
Już dłużej wytrzymuję w butach na koturnie, bo nie ma to jak dodać sobie kilka centymetrów, ale spróbujcie znaleźc takie buty w rozmiarze 34...
Tak więc TŻ musiał się przyzwyczaić, ze nie będzie mnie często widział w butach na obcasach
Chociaż... takie buty niekoniecznie muszą być do chodzenia...
Zauważyłam, że kiedyś znacznie dłużej wytrzymywałam w wysokich butach.
Ech, to młodzieńcze samozaparcie

Cytat:
A można wiedzieć jak się o tym dowiedziałaś? Znalazłaś ją tu czy wcześniej wiedziałaś? Może ja też powinnam zmienić nick, skoro co chwila ktoś spotyka tu swoich znajomych
Ja znałam jej nicka, a że mam pewne zapędy detektywistyczne [które czasem dryfują na niebezpieczne wody] to któregoś dnia mnie podkusiło, żeby sprawdzić listę użytkowników .

Cytat:

Agusia... 'Potop' jak przebrniesz przez pierwsze kilkadziesiąt stron naprawdę wciąga. Nie jest to literatura wysokich lotów, ale czyta się jak dobrą książkę przygodową i romansidło Nie do przebrnięcia to jest dla mnie 'W poszukiwaniu straconego czasu' Prousta i najbardziej przereklamowane książki ever : 'Pan Tadeusz', Biiblia i 'Ulissess' -książka napisana tylko i wyłącznie pod krytyków, komuś, kto lubi/kocha literaturę nie dostarczy pozytywnych wrażeń.
Z "Potopem" też się troszkę męczyłam, ale któregoś dnia przysiadłam nad nim ostro i po tym poszło gładko. Za to mój TŻ jest wielkim fanem całej Trylogii, na tyle wielkim, że kiedyś nawet startował w eliminacjach do Wielkiej gry z wiedzy na jej temat Czyta ją pasjami, czasem po kilka razy [i to jednocześnie] w ciągu roku. Potem muszę po całym mieszkaniu zbierać te książki... w kuchni Wołodyjowski, pod łóżkiem Skrzetuski a w łazience straszy Kmicić z poobrywanymi od intensywnej eksploatacji okładkami.
Całe szczęście ostatnio nie ma na to czasu, zaczytuje się książkami z Fabryki Słów... co ma też swoje nie do końca pozytywne strony, bo juz mi brakuje półek

Cytat:
Estelle- dziękuję, że pamiętałaś o tym szamponie Nuxe, bardzo dziękuję [/I] Napiszę zaraz do tej wizażanki
Nie ma za co
Stary 2008-08-22, 12:05   #2265
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo ładnie wyglądasz Tak promiennie i uśmiech na pierwszym zdjęciu masz taki szczery Wydaje mi się, że mału osobom pasują tak krótkie włoski, ale ta fryzurka jest wprost idealna dla Ciebie
Ych, może...Hyhm, hym, muszę pomyśleć i się przekonać.
Uśmiecham się do zdjęcia zawsze na myśl o czymś, nigdy nie śmieje się do aparatu a do myśli
dziekuję

[quote=tulipanna.;8690179L anessa - uroczy buziak[/quote]

Cytat:
Podpiszę się pod tym, i dodam, że wyglądasz bardzo poważnie, w życiu nie dała bym Ci tyle lat ile masz...Wyglądasz niewiarygodnie poważnie, jak na swój wiek.
Cytat:
zgadzam się z dziewczynami wyglądasz powaznie ja na 13 lat
no i woski ci pasują
Cytat:
Dałabym Ci tak z 19-20 lat w tej fryzurce. Ale bardzo Ci pasuje. W ogóle to masz śliczne oczka
To co,mogę iść do monopolwego po piwo na włosy i mi dadzą? " mam dość proszenia dorosłych
Cytat:
Lanessa, a co z cerą nie tak? ślicznie Ci w tych włoskach, naprawdę. I te boskie oczęta!
Tzn nie jest taka promienna, to zasługa flesza
Miło mi, oczy to coś co jest jedyne po mojej nieżyjącej babci.

Cytat:

Umiesz prawić komplementy, Iza
Cytat:
muahaha, a oto ja
Jaki słonik Wiesz,te zdjecie w wodzie, aż chce się Ciebie zagadać

Cytat:
Ślicznie wyglądasz!
Cytat:

Hihi, nie miałabym takich problemów. Zakupy Kallosowo-Chantalowe i jakieś inne też od dawna już nade mną wiszą [powstrzymuje mnie jedynie fakt, że wolno zuzywam kosmetyki, niestety i nie miałabym tego gdzie trzymać]

Śliczne, nowa fryzura naprawdę bardzo Ci pasuje
I zdecydowanie częściej powinnaś się uśmiechać
No, ja chcę na porost włosów. Na kondycję...Ejj, ja chcę na wszystko a nie wiem co...hyhhym, a Jantara zdobyć nie mogę...
I coś do cery, ciuchy mam z Norge...

*uśmiechnęła się przed monitorem do Joasi*
Cytat:
Ślicznie wyglądasz. Ta fryzurka naprawdę Ci pasuje
Cytat:
320? Jakieś fajne ubrania na jesień? Plus coś koniecznie dla włosów. I dobra książka - coś dla duszy ?

Dorotka- masz BOSKIE BRWI. Brwi to mój drugi fetysz, zaraz po ustach. Masz piękny kształt łuku brwiowego. I jest długi
Ano, dobry pomysł z tą książką... Tylko czytam bardzo szybko... Potrafię 800stronicową książkę w dzień i nie umiem wolniej

Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 12:46   #2266
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A więc moje fotki...

Ślicznie wyglądasz Tak delikatnie, powiem wręcz, że eterycznie Poproszę więcej ujęć!

Cytat:
muahaha, a oto ja
Za słonia-> w dupsko Świetnie wyglądasz, a jaka opalenizna!* Zazdroszczę wyjazdu, Grecja do kolejne miejsce, do którego chciałabym zawitać

*mówi to przeokropna bladolica stroniąca od słońca

Cytat:
Moja siostra też jest na Wizażu, ale wiedziałam to od samego początku Zbyt często nie wpadamy na siebie, więc nie mam nic przeciwko temu Ale spotkałam już kilka osób, które pytały się czy moje Mrozy leżą w okolicy pewnego większego miasta i pisały, że mają tu rodzinę, albo są z okolic

Cytat:
Napisane przez tulipanna
Zdaj relacje po

Cytat:
Bry
Trzymajcie się ciepło
Może nie napiszemy zbyt dużo

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 12:50   #2267
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:

Swoją drogą ćwiczę ostatnio dość intensywnie i smaruję się różnymi mazidłami i... chyba powoli zbliżam się do swojej wymarzonej pupy
(jak to brzmi)
No tak zapomniałam napisać o brwiach. Też zwróciłam uwagę, super są Też mam jakąs manie, swego czasu patrzyłam na brwi każdej babki np. w gazecie, telewizji itd.

Gratuluję pupy Żeby mi się tak chciało ćwiczyć

Cytat:
Ano, dobry pomysł z tą książką... Tylko czytam bardzo szybko... Potrafię 800stronicową książkę w dzień i nie umiem wolniej
To nieźle Ja też potrafię cały dzień spędzić nad ciekawą książką, ale tyle nie daje rady przeczytać.
A skoro mowa już o tym Potopie, Panu Tadeuszu itp. to niecierpie takich książek i uważam, że w powinni wprowadzić je jako lektury dopiero w liceum, bo mało kto w wieku np. 13lat (pierwsza gim.) jest w stanie to przeczytać, a nawet jak przeczyta to mało zrozumie.
Stary 2008-08-22, 12:52   #2268
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A skoro mowa już o tym Potopie, Panu Tadeuszu itp. to niecierpie takich książek i uważam, że w powinni wprowadzić je jako lektury dopiero w liceum, bo mało kto w wieku np. 13lat (pierwsza gim.) jest w stanie to przeczytać, a nawet jak przeczyta to mało zrozumie.
A miałaś to w pierwszej gimnazjum? U mnie "Pan Tadeusz" jest w trzeciej, a "Potop" w liceum.

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-22, 12:57   #2269
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
muahaha, a oto ja
wow chciałabym tam byc
Estelle ma racje ty nie musisz chudnać

Cytat:
Dzień dobry wszystkim

Postanowiłam chwilę poczekac z przyjęciem zaproszenia i się zastanowić - w końcu czemu jakaś nieznajoma istota ma mieć dostęp do moich fotek Weszłam na wizaż, żeby przejrzeć zaległe posty i wyczaiłam, ze to Ty

W takim razie dla mnie Twój jest świetny
Chociaz akurat mojemu TZ podoba się, ze jestem taka mała

No cóż, o Julce zdecydowanie nie da się tego powiedzieć

Męcz, męcz

Świetny pomysł

Nie liczyłabym na to...

Dzięki A po myciu włosów czy przed, np na noc??

Też je uwielbiam To ulubione hasło jednego z moich ulubionych bohaterów z jednego z moich ulubionych seriali

Ślicznie wyglądasz!

Hmm... jakoś ciężko by mi było przekonać się do różowego... Chyba, ze pokażesz jakieś fotki, żebym mogła zobaczyć jak to wygląda?

Malutkie... myślałam, ze trochę większa będzie, jakieś 3 cm chociaż... Ale najlepiej będzie zobaczyć na obróżce, bo może się np okazać, ze większa byłaby za duża a taka będzie w sam raz
no ale wazne ze juz wiesz ze to ja

a Iza przypomniała mi ze miałam pokazac wam fotki z Włoch
wiec jedna fotka z plaży, inne z miejscowości San Marino i z Wenecji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1279ok.JPG (73,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1281.jpg (48,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1284.jpg (101,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1291.jpg (146,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1294.jpg (73,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1420ok.jpg (55,0 KB, 21 załadowań)

Książe z bajki? Mam go w dupi**!
Zostanę niezależną księżniczką
PelniaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 13:02   #2270
PelniaNocy
Rozeznanie

moje fotki lepiej zostawić bez komentarza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1462.jpg (51,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1465.jpg (127,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1472.jpg (55,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1484.jpg (56,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1487.jpg (73,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1504.jpg (78,2 KB, 3 załadowań)

Stary 2008-08-22, 13:03   #2271
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A miałaś to w pierwszej gimnazjum? U mnie "Pan Tadeusz" jest w trzeciej, a "Potop" w liceum.
O rany, to zazdroszcze. Miałam w pierwszej. W drugiej i trzeciej byli Krzyżacy, Potop, Faraon i Przedwiośnie

Mirelka śliczne Ta Wenecja mnie urzekła i już wiem, że tam też musze pojechać A jaką Ty masz figure powiedziałabym nawet że bardzo szczupłą Ty pisałaś coś o odchudzaniu?
Stary 2008-08-22, 13:09   #2272
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
O rany, to zazdroszcze. Miałam w pierwszej. W drugiej i trzeciej byli Krzyżacy, Potop, Faraon i Przedwiośnie
W drugiej miałam "Krzyżaków" Jako jedna z 3 osób przeczytałam caluśkie I chyba tylko ta książka była trudna do przeczytania(całe wakacje na nią przeznaczyłam ). Inne to były młodzieżówki, w 2 to wojenne("Kamienie na szaniec", "Syzyfowe prace"), a w 3 jeszcze nie wiem co moja ukochana Pani od polskiego wymyśli

Mirelko, przepięknie tam musiało być Ty też świetnie wyszłaś na zdjęciach

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-08-22, 13:12   #2273
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
W drugiej miałam "Krzyżaków" Jako jedna z 3 osób przeczytałam caluśkie I chyba tylko ta książka była trudna do przeczytania(całe wakacje na nią przeznaczyłam ). Inne to były młodzieżówki, w 2 to wojenne("Kamienie na szaniec", "Syzyfowe prace"), a w 3 jeszcze nie wiem co moja ukochana Pani od polskiego wymyśli

Ja w sumie czytałam wszystkie książki do połowy, bo czytałam za wolno i zanim skończyłam to już zdąrzyliśmy przerobić Ale za to w podstawówce każdą czytałam
Stary 2008-08-22, 13:15   #2274
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:

w Wenecji? niewiem bo ja chodziłam i śliniłam się na widok sklepów typu chanel, gucci
a tak poważnie to Wenecja była piękna, ale wycieczka męcząca

zapomniałam dodac ze we Włoszech miałam koszmarne Włosy, takie przesuszone;/

Stary 2008-08-22, 13:20   #2275
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Ślicznie wyglądasz Tak delikatnie, powiem wręcz, że eterycznie Poproszę więcej ujęć!
Ale śliczny komplement

Cytat:
moje fotki lepiej zostawić bez komentarza
Piękne Ojej ja też chce...

Propos książek, właśnie czytam..cykl Ani z Zielonego wzgórza, Rozważną i Romantyczną.. hej, te pisarki (Mitchell, Mongtomery, Austen) są wspaniałe..
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 13:33   #2276
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Witam

Lanessa - Bardzo ładne zdjęcia Hm, masz charakterystycznie ułożoną górną powiekę - taki popadający kącik, ale dodaje to tylko uroku i pasuje a u siebie zawsze tego nienawidziłam.

Cytat:
To też zauważyłam, szukałam tam coś niecoś na temat filtrów, dziewczyna pyta jaki filtr na wakacje - odpowiedź, od razu minimum 60. Pyta czy się z tym filtrem opali, a odpowiadająca oburzona, że jeśli ma zamiar się opalić, to niech nie używa nic i niszczy skórę

Blonndee - Nie opowiadaj, ładną figurę masz, proporcjonalną. Jakie 12 kilo?? 2 raczej, nie 12

Mirelka - Piękne widoki, ech, szkoda że mnie ominęły. Poza tym, też pisałaś coś o odchudzaniu.. Sądząc po zdjęciach prędzej mogłabyś przytyć

Natomiast ja zawsze chciałam być wyższa, ale już nie będę. Wzrost mi się nie zmienił od conajmniej 2-óch lat i raczej więcej nie urosnę, biorąc pod uwagę wzrost rodziców.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 13:40   #2277
Finlora
Zakorzenienie

Mirelka
cudne fotki
i wspomnij jeszcze raz coś o odchudzaniu to będzie

Tak w ogóle to jestem u brata - przyniosłam mu ciasto a że w tym momencie usypia Julkę wkręciłam się na chwilę na neta - jak na pasożyta przystało

Wczoraj, kiedy już wyłączyłam komputer i miałam iść do domu, brat do mnie taki tekst (chyba żartem) "A przy wyjściu opłata za internet" więc ja odpowiedziałam (również żartem) "A przy wyjściu opłata za nianię"
Nic się nie odezwał, hehe
Stary 2008-08-22, 13:45   #2278
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Ale śliczny komplement

Piękne Ojej ja też chce...

Propos książek, właśnie czytam..cykl Ani z Zielonego wzgórza, Rozważną i Romantyczną.. hej, te pisarki (Mitchell, Mongtomery, Austen) są wspaniałe..
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Witam

Lanessa - Bardzo ładne zdjęcia Hm, masz charakterystycznie ułożoną górną powiekę - taki popadający kącik, ale dodaje to tylko uroku i pasuje a u siebie zawsze tego nienawidziłam.

To też zauważyłam, szukałam tam coś niecoś na temat filtrów, dziewczyna pyta jaki filtr na wakacje - odpowiedź, od razu minimum 60. Pyta czy się z tym filtrem opali, a odpowiadająca oburzona, że jeśli ma zamiar się opalić, to niech nie używa nic i niszczy skórę

Blonndee - Nie opowiadaj, ładną figurę masz, proporcjonalną. Jakie 12 kilo?? 2 raczej, nie 12

Mirelka - Piękne widoki, ech, szkoda że mnie ominęły. Poza tym, też pisałaś coś o odchudzaniu.. Sądząc po zdjęciach prędzej mogłabyś przytyć

Natomiast ja zawsze chciałam być wyższa, ale już nie będę. Wzrost mi się nie zmienił od conajmniej 2-óch lat i raczej więcej nie urosnę, biorąc pod uwagę wzrost rodziców.
Cytat:
Mirelka
cudne fotki
i wspomnij jeszcze raz coś o odchudzaniu to będzie

Tak w ogóle to jestem u brata - przyniosłam mu ciasto a że w tym momencie usypia Julkę wkręciłam się na chwilę na neta - jak na pasożyta przystało

Wczoraj, kiedy już wyłączyłam komputer i miałam iść do domu, brat do mnie taki tekst (chyba żartem) "A przy wyjściu opłata za internet" więc ja odpowiedziałam (również żartem) "A przy wyjściu opłata za nianię"
Nic się nie odezwał, hehe
dzięki dziewczyny, ale ostatnio jak bylam u rodziny to przez cały czas słyszałam, ze jestem za gruba, ze powinnam cos ze sobą zrobic, ze to nie pasuje zeby taka młoda dziewczyna tak wygladała miałam ich wszystkich poprostu dość

Stary 2008-08-22, 13:48   #2279
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny, ale ostatnio jak bylam u rodziny to przez cały czas słyszałam, ze jestem za gruba, ze powinnam cos ze sobą zrobic, ze to nie pasuje zeby taka młoda dziewczyna tak wygladała miałam ich wszystkich poprostu dość
W takim razie to z tymi ludźmi jest coś nie tak a nie z Tobą i nie powinnaś przejmowac się tym co mówią
My Ci mowimy, ze wyglądasz ślicznie i masz super figurkę i tego masz się trzymać
Stary 2008-08-22, 13:52   #2280
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
W takim razie to z tymi ludźmi jest coś nie tak a nie z Tobą i nie powinnaś przejmowac się tym co mówią
My Ci mowimy, ze wyglądasz ślicznie i masz super figurkę i tego masz się trzymać
ale mi naprawde jest ciężko, słyszałam tam wiele przykrych słów typu, ze mogłabym wyprostowac włosy bo teraz są takie niemodne
a tym bardziej kiedy od własnych rodziców słyszy się, ze jest sie za grubą

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości