![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Zdrada z przypadkową dziewczyną
Nic
Mogło być różnie co na pewno nie wybiela całkiem faceta, który tak czy siak zdradził. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Nie no, "złotych gór" to jej nie obiecywał. W końcu nawet nie został tam na noc, nie pożegnał się z nią, tylko po seksie ubrał się, powiedział jej, że ma dziewczynę - i jak on to ujął - uciekł stamtąd. I powtarzał, że "jestem od niej dużo bardziej atrakcyjna, że nawet nic nie czuł podczas tego seksu, ta dziewczyna nie może się ze mną równać i ledwo pamięta, jak ona wyglądała". Przez co tym bardziej nie potrafię zrozumieć, czemu coś takiego zrobił!
No ale jak zapytałam, czyj to w ogóle był pomysł, żeby jechać do jej mieszkania i się bzykać, to właśnie usłyszałam, że "tak po prostu wyszło". I generalnie, jak pytałam "DLACZEGO?" to twierdził, że nie wie i wzruszał ramionami -_- Edytowane przez joan8 Czas edycji: 2019-07-09 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko, otwórz oczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86977070]Ale wciąż to nie usprawiedliwia obwiniania tej drugiej kobiety.
Tzn jak mogło być? Zgwałciła go według ciebie?[/QUOTE]Obwinianie tylko tej kobiety to wybielanie faceta na siłę. Kurcze, zdradzasz to jesteś upkiem. I tyle. Nie należy ci się stały związek. Chyba, że jesteś w otwartym, wolnym związku to spoko. Pod warunkiem, że druga strona to akceptuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ale ja nie obwiniam drugiej kobiety, tylko po prostu nie rozumiem, dlaczego ją wybrał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I skoro była tak mało atrakcyjna to dlaczego jej uległ i pojechał na seks do niej do domu? Ja bym nie wierzyła już W żadne słowo Nie ważne czy był tam 5 min czy cała noc zdrada jest zdrada.czy z brzydka czy z piękna dziewczyna tak samo jest ohydnym czynem Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-07-09 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Tylko, że jego "ochota" - biorąc pod uwagę, że był w związku - nie powinna tutaj mieć żadnego znaczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A) była B) chciał podu...pcyć C) miał Cie dość i potrzebował odskoczni D) bo była piękna, a Tobie wciska kit, że okropna Wybierz którekolwiek. [1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86977100]Ale ja się zgadzam. Przecież cały czas piszę, że autorka nie powinna oceniać oraz obwiniać tej kobiety, bo jedyną osobą, która ją skrzywdziła to misio, który obiecywał wierność, a przy pierwszej lepszej okazji jej niedotrzymał.[/QUOTE]Równie dobrze Misio mógł skrzywdzić też tą dziewczynę z którą się przespał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Zadawałam mu te wszystkie pytania i na każde z nich otrzymywałam odpowiedź "NIE WIEM". Ewentualnie "byłem głupi i pijany".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Pijana, młoda i naiwna
![]() Zawsze jest opcja, że znał dziewczynę wcześniej i "cośtam" iskrzyło, a autorce wciska kit. Życie jest okrutne. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Czasami człowiek popełnia błędy za które musi płacić całe życie niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Wątpię, żeby "miał mnie dość i potrzebował odskoczni", bo codziennie podkreślał, jak mnie kocha i jaki to jest ze mną szczęśliwy. I zaznaczał, że daję mu wszystko to, czego on potrzebuje itd. Poza tym nasz związek był jeszcze krótki, więc nie mogło być mowy o nudzie, rutynie, wypaleniu czy zmęczeniu drugą osobą.
I tak jak pisałam - nie zmył się rano, nie został tam na noc, tylko wyszedł od razu po seksie. Co oczywiście w żaden sposób go nie tłumaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Podsumowując:
- tamta była niezbyt atrakcyjna (ty to przy niej bogini), - niczego nie czułem w czasie seksu, - prawie niczego nie pamiętam, - byłem pijany i głupi... Przecież to jest szczyt szczytów standardowych kitów. ![]() Zdradził po chciał i stwierdził, że ma do tego prawo. Ot, cała tajemnica.
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Niby twierdzi, że "popełnił straszny błąd i zawsze będzie tego żałował", ale po jego zachowaniu w ogóle tej skruchy nie widać. Nie stara się nic dla mnie zrobić, pocieszyć mnie, tylko bardziej zgrywa ofiarę i się dystansuje, "bo on potrzebuje czasu i nie wie, co zrobić, żeby było między nami normalnie" -_-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu Ci mówi, że "błąd" a jak znikasz z pola widzenia/słyszenia to odpala konsole/tv/kompa/idzie w tango/ generalnie ma Cie w zadku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Podkreśliłaś, że jesteś osobą wykształconą (po 3 kierunkach), na wysokim stanowisku, a jednocześnie bardzo dużo naiwności w tym co piszesz. Naprawdę nie wiesz w oparciu o życiowe doświadczenie swoje lub innych, że takie zasypywanie deklaracjami, słodkimi słówkami, a jednocześnie jechanie na ex dziewczynę jest niepokojące? Uczciwy człowiek nie ma potrzeby mówienia co 5 minut o tym, że nie zdradzi i że można mu ufać, tylko po prostu pewnych rzeczy nie robi - nie zdradza (i można mu ufać). To jego codzienne podkreślanie, że kocha i jest szczęśliwy w kontekście tego, co odwalił brzmi jak zaklinanie rzeczywistości i oszukiwanie siebie samego. Zauroczenie i "zakochanie" nie równa się niestety stabilnej, prawdziwej miłości. Pan niestety jedno mówi, a drugie robi. Czyli nie można mu ufać. Ale trafił na podatny grunt, bo widać jak bardzo Ty się tymi słowami jarasz.
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
No dokładnie było takie pitolenie, że "on też się popłakał, też czuje się z tym okropnie i najpierw musi wybaczyć sam sobie" -_-
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście i mam do tego prawo. Zdrada to jedno, ale te głodne kawałki o mało atrakcyjnej pannie i "niczego nie czułem" to już jest po prostu bezczelność pomieszana z głupotą. Mnie go nie szkoda. Nie wiem o czym chcesz tu dyskutować. Sugerujesz, że został jakoś wykorzystany?
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi ktoś na 1 spotkaniu mówi: nie pije, nie pale, nie przeklinam to mi się włącza czerwona lampka i reszta cytatu: "o ku. Papieros wpadł mi do kieliszka". Coś w ten deseń. Osoba uczciwa nie będzie tego podkreślać mówiąc na prawo i lewo, bo jek zachowanie samo to pokaże i udowodni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
No w tym niestety jest sporo prawdy. Nie wydawał się szczególnie przejęty tą sytuacją. Dzień po zdradzie ja to wszystko strasznie przeżywałam, czułam się po prostu okropnie, nie byłam w stanie nic zjeść i co jakiś czas wybuchałam płaczem, a on.. poszedł tego dnia do teatru, a wieczorem spotkał się z dwoma kolegami. A ze mną się nie kontaktował - nie prosił o wybaczenie ani nie pytał, jak ja się czuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.