|
|
#1501 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
lalesiu
bardzo fajna kolekcja! Cieszę się, że Hypnose i Clinique się ładnie zaklimatyzowały.Słodko, dziewczęco, uroczo ![]() Ja bym z chęcią przygarnęła L'eau D'issey
|
|
#1502 |
|
BAN stały
|
Lalesiu laczy nas Princess i Euphoria, Ilove love dzis polecialo do jednej z Naszych Pan
Miss Dior Cherie mam nadzieje dolaczyc
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Nuit wymiekłam
Szok!Twoja kolekcja powala
|
|
|
|
#1504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim bardzo dziekuje za komplementy
![]() Cytat:
Too Feminine jest faktycznie bardzo trudno dostepny. Od dawna nie ma go na allegro ani nawet na Ebay. Ja dorwalam go na targowisku. Jednak nie wiem,c zy jest to zapach godny az takich poszukiwan, jakie trzebaby przeprowadzic, aby go zdobyc ![]() Cytat:
do Clinique na poczatku nie bylam przekonana, ale jednak po kilku psikach bardzo sie polubilismy idealny odswiezacz na gorace dni. Jesli masz cos do zaproponowania z Issey, to bardzo chetnie sie znowu wymienie ![]() Cytat:
chociaz moj chlopak twierdzi, ze to "wstretne, zgnile truskawy i mango"
|
|||
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu-pieknie u Ciebie
![]() W mojej kolekcji duze zmiany i dlatego postanowiłam ją pokazac.Ogarnał mnie szał wyprzedazy Ostało sie kilka flakoników
|
|
|
|
#1506 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bardzo konkretnie u Ciebie i zazdroszcze tej checi wyprzedazy bo u mnie jedynie przybywa
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
A oto i moja kolekcja po kilku miesiącach zaglądania czasem na wizaż (gdyby nie brak czasu nikt by mnie nie ruszył sprzed komputera)...Zdjęcia brzydkie bo z komórki. Zakupy perfumowe pochłaniają wszelkie oszczędności i nie mogę się dorobić aparatu
Odlewki to krizia fiori, theorema leggero i incanto shine. A ogródek hermsa jest nilowy.
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
nefernefer35, ancynamonko bardzo sympatyczne kolekcje
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
nefernefer35, ancynamonko - każdej z was gratuluje kolekcji jak i zmian w kolekcjach
chętnie bym potestowała kilka zapachów których nie wąchałam nigdy ahh ten szał zakupowy :P każdego chyba łapie takie "przecież okazja - nie może się zmarnować"
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
DziekujeMidnight jest boski, kiedys uwazałam, ze Poisony nie dla mnie. ![]() Dziekuje Mariolu Cytat:
Oj tak najpierw sie czegos pozbywam, potem znów kupuje , no i te "perełki z Allegro"- moja zguba![]() Ancynamonko- piekna kolekcja i widze Pure Poison obiekt mojego nowego zainteresowania
|
||
|
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
mariolas, ivanno i nefernefer35 wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() Nefernefer od flakonów na pierwszym zdjeciu rozpoczęła się moja kolekcja- mam zapachową słabość do białych kwiatów ![]() A pure poison jest niesamowitym wabikiem na facetów Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.
|
#1513 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od sasa do lasa Ale tak różne zapachy lubię. Wszystko zależy od nastroju, pogody za oknem. Oj dzisiaj to coś słodkiego, ciepłego potrzebne, chyba że się rozpogodzi. Może właśnie LLL ?Dzięki nosku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja myślałam, że mam dużo ![]() To dopiero kolekcja Masz moją sympatię za Hermeski A tak w ogóle to ![]() Siostra ? Cytat:
zakupowy na ebay'u Fuks nieprzeciętny. Nie mogłam uwierzyć, że ją mam dopóki nie doleciała.Dziękuję Cytat:
Aszku73 - Poznanianka ![]() Cytat:
Sama na niego poluję, niestety mało skutecznie. Piękności ![]() Cytat:
![]() Odpowiadam na pytanie... Tak, to jest choroba. Wyleczyć się jej nie da. Można jedynie liczyć na grupę wsparcia na... Wizażu ![]() Cytat:
Pięknie !Cytat:
masz EdM Pegasusa U nikogo jeszcze (oprócz siebie ) go nie widziałam. Rarytasik, prawda ? ![]() [/FONT] |
||||||||||
|
|
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
lalesiu, nefernefer35, ancyamonko, gratuluję przepięknych kolekcji.
![]() W każdej znajduję zapachy, które podobają mi się, posiadałam lub aktualnie posiadam. Śliczności
|
#1515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Znalazlam go na allegro na aukcji wizażanki nevady![]() ![]() ![]() Iwono-jk dzięki ![]() ![]()
|
|
#1516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Raczkowanie
|
Zgodnie z obietnicą- fotka, nie miałam czasu by robić specjalne aranżacje. Wyłozyłam całość na ławę
![]() Oto ona, moja kolekcja, do której niebawem dołączą: Escada Pacific Paradise, Eternity, Demeter Black Russian, Must edt 15 ml, BLV Notte Bvlgari i NR edp . Pozbywam się: Blush, Collection Pastel i NR edt. |
|
|
|
#1519 |
|
Raczkowanie
|
I zbliżenia:
|
|
|
|
#1520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę parę wspólnych zapachów. Oczywiście Hermesy, figa L'Artisana, chyba Dolce Vita... Piękne zapachy ![]() Ukradłabym Fbombkę, he he ! To po pierwsze, a po drugie coraz bardziej intrygują mnie koronowane ku..y
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1522 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() musze wrocic na poprzednią stronę do spisu, bo nie wszystko poznaję. Gratuluję!
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Pearl, rzeczywiście przepiękna kolekcja
Z radością dostrzegam tam całe mnóstwo "moich" zapachów - Hermesy, Lalique, Dali, Celine, Lutensy, figę L'Artisana, jest też Avignon, Theorema, Organzy Indecence, Koszmarki (aż tyle!), Alchimie, Nu ...No długo by wymieniać, bo kolekcja bardzo bogata. Inne zapachy też piękne, choć już nie moje, ale potrafię je docenić. Gratuluję, nowych nabytków także - są wspaniałe!
|
|
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Obecnie nie jestem w stanie NIC z kolekcji wyeliminować. Gromadzona metodą prób i błędów- od lat kilku, oczywiście chciałabym jeszcze to i owo ale postanowiłam dać sobie trochę czasu
|
|
|
|
#1525 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
jak ja mogłam przgapić Twoją kolekcję! ![]() cu - do - wna! gratuluje i zazdroszczę, więcej napiszę jak zbiore szczeke z podłogi...
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale mnie to nie dziwi
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Pearl78, powiem tak- większą część Twojej kolekcji albo miałam, albo mam, albo mogłabym z radością przygarnąć.
Ogromnie mi się podoba! Uwielbiam takie różnorodne kolekcje. Serdecznie gratuluję! Cytat:
|
|
|
|
|
#1528 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gratuluję ![]() nefernefer35 -też mam taką ustabilizowaną kolekcję, bardzo mnie ciekawi Coco Modemoiselle ![]() ancynamonka -bardzo zróżnicowana kolekcja, ciekawa zapachowo Alchimie bardzo chciałabym poznać
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Pearl - bardzo u ciebie kolorowo, bardzo różnorodnie, ciekawie, taki kobiecy miks różnych zapachów - orientalnych, kadzidlanych, kwiatowych.
Łączy nas Stella I także lubię Perles chociaż nie posiadam własnej butelki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
Pearl78- kolekcja rewelacyjna
, gratuluję."Moje" zapachy, które odnajduję w niej: Sonia Rykiel, Euphoria, Gloria, Flowerbomb, NU, Innocent, Brit, Mystery (też mam tester bez korka), Dolce Vita, Addict, Black Cashmere, OI, Theorema, Nature Millenaire, NR for her edt, Alchimie, L de LL (do której ostatnio się przekonuję, wcześniej za ulepkowata dla mnie była, no cóż- tylko krowa nie zmienia poglądów ), czyli dość sporo podobieństw
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

bardzo fajna kolekcja!
Cieszę się, że Hypnose i Clinique się ładnie zaklimatyzowały.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Od sasa do lasa
Pięknie to razem wygląda, widać jakie masz upodobania zapachowe. Część lubię i ja, kilku flaszek po cichu zazdroszczę. I zdjęcia takie morskie, pasuje mi tu wszystko do siebie. Trochę bełkoczę, ale to z podziwu
masz EdM Pegasusa