|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
Super gratuluje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ja już wiem ! Owocowykoktajl to troll! I wcale nie jest w ciąży tylko chciała się z nami zaprzyjaźnić i udaje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i wyciąga info a później się wyśmiewa na innych grupach albo chce pokazać jak można fot wyglądać w zaawansowanej ciąży ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem, czy mnie spojenie łonowe minimalnie nie zaczyna boleć, nie umiem tego dziwnego uczucia zidentyfikować.
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdjęcia usg kradnę bratowej ![]() Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, że mam linea negra widoczną ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Boli Cię tak jakby od wewnątrz czy ciągnie na zewnątrz? |
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do bólu, to sama nie wiem, bo nie jest ciągły, tylko trwa maksymalnie kilka sekund, to jakby uczucie ciągnięcia/ rozciągania w okolicy kości łonowej. Kilka razy dziś tak miałam i trudno mi powiedzieć, co to. Nie jest uciążliwe, nie utrudnia funkcjonowania.
|
|
#4926 |
|
Rozeznanie
|
Zainstalowałam aplikację i jeszcze nie ogarniam cytowajia kilku postów więc napiszę tylko, że gratuluję udanych wizyt! Wasze maluchy już nie takie małe, mój to kruszynka przy nich
Owocowy ciekawe co by brytyjskie położne powiedziały na Twój brzuch, skoro u nich praktykuje się mierzenie centymetrem co prawda nie wiem od którego tygodnia, ale mogłaby być panika Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej brałam sporo lekcji u RLM i MishOna
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaa91
Ja tak miałam w 1 ciąży,ale mam wrażenie że na późniejszym etapie. Pamiętam , że to było jak bardzo dużo chodziłam ,a chodziłam wtedy daleko na spacery i do sklepu, na pewno już byłam na zwolnieniu więc był to 7-8 miesiąc. Jakby mi miała ta kość pęknąć taki ból. Fizjologicznie wszystko było ok jak mówiłam o tym ginowi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
Ja ogólnie to nie mogę narzekać na tą ciąże, oprócz tych początkowych plamien przez które za każdym razem dostawałam mini zawału
tylko ta zgaga... Zjem chleb piecze, owoce piecze, nabiał piecze, wypije wodę niegazowana piecze... I tak w kółko.. Już mam wrażenie że jK tylko przejdę obok jedzenia i spojrzę na nie to mnie zaczyna piec niby śmieszne ale nie bardzo, bo ile tego Rennie można zjeść albo wypić mleka albo już w ostateczności brać się za sode oczyszczona... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu widzę moje ciężarne pacjentki - Gaviscon raz na miejscu poproszę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam, że przy rozejściu spojenia ten ból jest naprawdę konkretny, a u mnie kilka razy w ciągu dnia na kilka sekund i to bardziej takie uczucie ciągnięcia niż ból, więc się nie nakręcam. Ale pogadam o tym z ginem na następnej wizycie, chyba że się to nasili, to będę dzwonić, bo narazie jest spokój. Niby to też może być działanie hormonów i ogólnego rozluźniania się więzadeł.
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka z pracy miała zagrożenie rozejścia spojenia łonowego. Miała iść wtedy na zwolnienie miesiąc po mnie,a dopadł ja taki ból, że wylądowała od razu. Więc myślę że tego się nie da przegapić
|
|
|
#4933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4934 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Mawiają, że małe jest piękne
![]() Cytat:
Piłka lekarska z wystającym pępkiem - taka sytuacja u mnie Jak mnie ten pępek wkurza Cytat:
Super, że wizyta udana ![]() Cytat:
O tym samym myślę jak za każdym razem patrze na ten malutki brzusio W teorii od 24tc mierzą, ale mi powiedziała na ostatniej wizycie, że od 28tc, bo w 24tc jest jeszcze trochę mały Zakładam, że owocowy by od razu została posłana na dodatkowe USG, bo tutejszy system mógłby tego centymetrem nie ogarnąć![]() Cytat:
Super, że z Wandą wszystko w porządku ![]() Cytat:
Ja też lubię rzeczy bardziej eko, ale w przypadku prania jeszcze swoich nawyków nie zmieniłam Może pojawienie się maluszka mnie zmotywuje![]() Cytat:
Gratuluję udanej wizyty ![]() Cytat:
Ooooo, to jest myśl Owocowy, przestań nas tutaj trollować![]() Byłam na jodze i udało mi się odwrócić mojego uparciucha głową w dół Chwilowa przerwa od skakania po pęcherzu, zobaczymy na jak długo![]()
|
|
#4935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Wtajemniczenie
|
A macie tak, że podczas przekręcania się z boku na bok stawia się wam macica? Trwa to może z 10 sekund, ale jest bardzo nieprzyjemne...
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
+ 8kg:/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko weszło szybko zejdzie. I tak jesteś piękna! Pamiętaj! Bo jak nie to Cie znajdziemy i wklupiemy do główki
|
|
|
#4942 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Nie ma czym się przejmować, jeszcze trochę i i będziemy pisać - 8kg, - 10kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4943 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak poloze się na kanapie i chce zmienić pozycję to robię to jak ciezko chora tak boli. Boli mnie właściwie od połowy ciąży, może ciut wcześniej. Wcześniej nie wspominałam o tym gin ale chyba czas to zrobić bo w pierwszej ciąży dużo później pojawił się ten ból. Przy chodzeniu też potrafi boleć. Co do twardnien brzucha to u mnie nie ma reguły. Nawet podczas stania/chodzenia potrafi się postawić i mnie to boli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4944 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() ![]() Cytat:
jejku ja do aptecznej wyprawki mam jakoś daleko, nawet nie chce mi się myśleć co kupować ![]() Cytat:
![]() przegonie Cie ![]() Wariatka, w 6.5 miesiąca ![]() ![]() ![]() u Was mąż nosi dziecko w brzuchu? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
️ ️ ️ ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
A ja melduje, ze ide zaraz do dentysty a w domu mam jeden wielki burdel
![]() zaczęlismy zdejmować parkiet w pokoju Majki ![]() ![]() Wiec sezon remontowy uważam za otwarty ![]() ![]() Musze kupić podloge, farbe, meble, karnisz, firanki, oswietlenie ![]() az sie boje Screenshot_20190806_074546.jpgScreenshot_20190806_074558.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio miałam +9 kg
![]() Dzień dobry Dziś kolejny dzień dzwonienia po poradniach diabetologicznych :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mi przypomniałaś, że mam w ten piatek wizyte:/ |
|
|
|
|
#4948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
panele i farba to kwestia pół dnia Cytat:
|||
|
|
|
#4949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu ściągacie parkiet? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:00 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- Ja mam pewnie więcej. Nie wchodzę nawet na wagę. Wizytę mam 25go to wtedy to zrobie. Nie chce się załamywać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4950 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co się martwisz, to chyba ciągle w normie co do wieku ciąży albo nawet poniżej. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

wszystko ok, leży sobie podłużnie główkowo (czyli bez zmian). Szyjka długa, 4 cm, więc też super. Zdjęć profilu jak zwykle nie mam 

czy może mix wszystkiego.Zuzka gdzie Ty się chowasz 

tylko ta zgaga... Zjem chleb piecze, owoce piecze, nabiał piecze, wypije wodę niegazowana piecze... I tak w kółko.. Już mam wrażenie że jK tylko przejdę obok jedzenia i spojrzę na nie to mnie zaczyna piec 

Zakładam, że owocowy by od razu została posłana na dodatkowe USG, bo tutejszy system mógłby tego centymetrem nie ogarnąć

Chwilowa przerwa od skakania po pęcherzu, zobaczymy na jak długo
jejku ja do aptecznej wyprawki mam jakoś daleko, nawet nie chce mi się myśleć co kupować 

️