|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
kasia tylko nie mozesz sie wycierac jak sie podmyjesz mi tak mowili a niedawno mialam ten posiew robiony i wyszedl ujemny
ana jaga ci lekarze to ach szkoda slow ![]() a ja dzisiaj sie tak poklocilam z moim ze masakra taka zla bylam w pracy ale nie bede was zanudzac bo duzo by tu opowiadac
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zanudzasz nas, jak chcesz to możesz się wygadać |
|
|
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() edit: od jutra deszcze no normalnie nic tylko isc sie pochlastac ale mamy lato nich to drzwi scisna
Nasz ślub http://www.suwaczek.pl/cache/10af007a41.png Nasze zaręczyny: 31.03.2008r Jesteśmy razem: 31.03.2005r Edytowane przez mala2241 Czas edycji: 2008-08-22 o 16:15 Powód: pogoda |
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
egipt nie jest tani, my bylismy tam w kwietniu - dostalismy od rmfu 4500 do wykorzystania a jeszcze troche doplacalismy... pewnie mozna jechac do 3 gwiazdkowergo hotelu, ale po co, szczegolnie ze tam trzeba uwazac na jaszczurki, wode itd.. wiec jesli dla kogos egipt za ponad 4 tys (na 2 os) to tania wycieczka to poprosze o fundniecie
![]() ja nie wiem gdzie chcemy jechac.. pojechalabym jescze raz do egiptu zobaczyc to czego nie widzielismy, no ale moze wezniemy cos innego, cos gdzie jeszcze nie bylismy jaga idz do tego lekarza co wczoraj, a tego olej... Cytat:
podpisuje sie pod kazdym slowem - i egipt, i dzieci(my tez nie dajemy im zadnych prezentow w czasie slubu - co najwyyzej jakies cukierki na brame, ale tak to nie...Cytat:
i kukulskiej z puszkiem okruszkiem![]() oj wy bidulki chorowite... jak to jest zle jak nie ma zdrowia.... gorace buziaki..
|
|
|
#846 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was i na rok przed slubem sklaniam sie moim "wspolslubujacym" : anuulaa, karothka, Madzia_madzia, keira24, Elcia85, iwi_83
Moja data to 22.08.2009 Mysle,ze przyjmiecie mnie do swego grona ;d |
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
planujecie jakies prezenty dla dzieci? bo ja myślałam, żeby jakieś słodycze i maskotkę im dać w jakimś ładnym opakowaniu
[/quote]Nie widzę powodu dla którego miałabym kupować dzieciom jakieś zabawki |
|
|
|
#849 |
|
Przyczajenie
|
A i owszem
sale - w Bloniu kamerzyste i fotografa - IdMultimedia zespol - De facto kosciol - p. pw. Zeslania Ducha Sw. Warszawa g.16.00 juz po naukach i poradni... o czyms zapomnialam? |
|
|
|
#850 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Myslalam o prezentach dla gosci wogole,ale koszta sa ogromne...wiec chyba zrezygnujemy. A u nas dzieci jest malo. Przepraszam za post pod postem Edytowane przez KsiezniczkaPatulka Czas edycji: 2008-08-22 o 17:21 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rok o tej porze pewnie będziesz wirować w tańcu ze swoim mężem Cytat:
możecie teraz spokojnie czekać aż przyjdzie pora na załatwianie przyjemniejszych spraw jak np. suknia, fryzjer itd
|
||
|
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jutro wybieram sie do kosciola zobaczyc jak wygladaja u nas sluby,zobacze tez czy kosciol wystrojony jest i jak..bo u nas jak sie cos chce to trzeba do dekoratorki koscielnej isc.... |
|
|
|
|
#853 |
|
Raczkowanie
|
dżem dobry wieczór
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rok slubujesz super![]() ![]() ![]() gratulacje![]() a ja gralam dzis caly wieczor z przyjaciolmi i tz w wilk i owce swietna gra
|
|
|
#855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez dzis poklocilam sie z tż-tem ...znaczy to nie byla klotnia...tylko on przyjechal wkurzony...a ja wczesniej poklocilam sie z mamuśką moją... i tak nie odzywalismy sie do siebie z 15 minut ... na szczescie poszlismy do parku na lawke i przesla mojemu tż-towi zlosc pozniej pojechalismy do Boszkowa ... i oczywiscie spotkalam konisiemam kilka fotek jedna dodalam na nasza klase ... Cytat:
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje pasji, i zycze sil na jej dalsze spelnianie
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sił i pieniędzy heheheja juz nie umiem zyc bez koni....caly pokoj moj jest w konie...gdzie nie zobacze konie to tż musi sie zatrzymac bym mogla popatrzec...lub podejsc o koniach moge zagadac czlowieka na smierc polecam jazde pomaga na wiele problemow
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() widze ze to twoja pasja.. to dobrze dzieki temu chce sie zyc.. a i ciesze sie ze z tz to tylko male spiecie bylo i jest oki
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc pewnie jak bym miala swoje wierzchowca to byl osiodlala i pomknela w teren a nie poszla z moim niedobrym heheh tż-tem na lawke :d on mowi ze ja bardziej kocham konie niz jego hehehe bez niego i koni nie widze zycia ![]() no i moze bez was bez wizazu
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)uciekam spac buziale;*aaa i zapomnialam wam powiedziec, dostalam od tz dzisiejsza jezcze cieplutka najnowsza plyte mariki jest boska, nie wiem czy sluchacie i czy znacie.. sle jestem pozytywnie zaskoczona - niby ragga.. a ty pieknie jezzowo, czasem i fankowo (wow) ale pozytywnie, nastraja ciepla energi.. a i w kawałkach po amełykansku zalatuje mi lauren hill - czyli poprostu bosko zapuszczam na noc i ide spac
|
|
|
#861 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
widzę że dyskusje trwają. Ja jestem na forum od niedawna i postanowiłam się tu troszkę przytulić do Waszego wątku Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie? Nasz dzień to 12.09.2009. Przyznam, że jeszcze nie zdążyłam przeczytać całego wątku (wszystkich części) od początku ale się poprawię. Obiecuję Pozdrawiam Was wszystkie!
|
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez lece spac marika ta od house ?
|
|
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane
W dodatku, obraziłam się na tż (on jeszcze o tym nie wie ), że nie ma Go wtedy kiedy Go potrzebuje napisałam mu smska, że płacze itd a on odesłal tylko smsa z pocieszeniem![]() a tak naprawdę liczyłam na to, że przyjedzie i mnie pocieszy no nic, ale obeszłam się smakiem... Teraz strzele focha... niech no tylko przyjedzie i nic mu nie bedę pisać![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam wasze przygotowania? ![]() nie ta od Bass Medium Trinity to masz jej kawalki![]() http://www.youtube.com/watch?v=PLDSpkJRC3U Cytat:
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
martucha super ta piosenka co dałaś link do youtube v
![]() w ogóle laseczka z niej, i fajnie się ubiera w tym klipie
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
martucha84 mam nadzieję, bo mu nie wybacze
tym bardziej, że nie był wtajemniczony dlaczego byłam w takim stanie mógł się tylko domyślać...a sms mnie nie usatysfakcjonował![]() Ale mi się humor poprawił polecam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=panny+m%B3ode
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() musiałam was nadrobic. na szczęscie tylko 4 strony ![]() a wiec wzoraj bylam w hotelu. takie apartementy ze moje oczy jeszcze takich nie widzialy. sprzatnelam 4 pokoje a w nich łazienka (a tam i wanna i kobel i 2 zlewy) i kobelek i zmienialam posciel, sprzatalam salon, kuchnię, odkurzałam i potem zmywalam pokoje masakra. a taka baba latala za mna i patrzyla czy dobrze to robie. w perfidny spsoob. np. palcem w białej rękawiczce mi po kaloryferze przejechała, patrzyła czy choc jakas plamka nie została na kranie. mojej kolezance dosłowie wlazła pod lózko i wylukała kawałek kurzy hehe ale czas szybko zleciał na szczęscie![]() a dzis mam takie zakwasy na udach ze nie ejstem w stanie wstac z łózka TZ dzis w pracy do 13 wiec moze do tego czasu uda mi sie jakos zwlec![]() co do siostry TZ to u mnie pełna olewka. wczoraj nawet wyjeła klucz i sobie drzwi otworzyła. po czym wpadła do salonu i rzuciała sie na kanape z krzykiem jaka ona jest padnieta po pracy, a że kazdy ja olał i dalej z chłopakami gadalismy to wstala i wkurzona poszła do siebie do pokoju i tylko co minuta wydzierała sie na mojego TZ aby szybciej sie kąpał. na co ja stanełam w jego obronie i powiedziałam , że skoro jestes padnieta to było pierwszej sie kąpac a nie teraz narzekasz" i do konca dnia miałam spokój. bo sie do mnie nie odzywała. a jak TZ sie wykąpał to byla gdzies 21.40 i mnie do pokoju zawołał. tak soebie leżelismy i gadalismy patrzymy a tu juz po 24.(oczywiscie w tym czasie jego siostra wpadła do nas aby zoabczyc czy juz spimy czy nie hehe ) wiec poszlismy do salonu. ja sie poszłam kąpac a TZ zagral 3 mecze z kolega i poszlismy spac Cytat:
juz sie doczekac jej miny nie moge![]() a ja sie dowiedzialam ze jutro na cały dzien jedziemy z chlopakami (bo oni mają swój samochód) na zakupy do Amsterdamu |
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładna, taka delikatna i swieza
a ja sie dzis nie wyspalam. tak jak wam pisalam wczoraj późno poszlismy spac, a na noc ok 1 w nocy tego mojego cos oswiecilo i w necie samochódów szukał jakie możemy sobie kupic hehe ja sie wtuliłam tylko w niego i tak ogladałam az zasnełam. a dzis o 7 mialam pobudke bo przeciez jak by to bylo jakby mnie nie obudził wychodzac do pracy. najpierw rzucił mi swoja bluzkę na głowe potem mył rece w zimnej wodzie (chyba specjalnie) , włozył je mi pod kołdre i trach na moje rozgrzane plecy ale za to ja mu jutro taka samo zrobie hehe. |
|
|
|
#870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co roku z kumpelami jechałyśmy na kilka dni Daleko nie wyjeżdżałyśmy, bo Boszkowo jest jakieś 20 km od mojego domu ale zawsze to były super wakacjeCytat:
jak idą przygotowania?![]() Cytat:
piękna ![]() Wczoraj znalazłam sukienkę podobną w stylu do sukienki Martuchy, z tym że dół jest zupełnie inny. Też ma odcinany biust i takie fajne, ściągane ramiączka. Suknia z Biancaneve, oto ona: |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

ech.
będzie dobrze

Ew. ciasto bede rozdawac na koniec, ale to te stoi pod wielkim znakiem zapytania, bo wiele gosci, szczegolnie z rodziny TZ potrafia cichaczem z wesela wybyc.