![]() |
#2881 |
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Yovi
![]() ale fajnie, że spotkanie się udało ![]() mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze lepiej... !!!!! ![]() fri włosy i tak odrosną więc nie ma się co zadręczać ![]() ja też swoje muszę ściąć. i chyba zdecyduje się na krótsze, tzn takiego krótkiego boba. Bo takie podcinanie koncowek i tak za wiele nie daje, a jak zetne na krotko to moze się wzmocnią.
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
No to pogoń ją i niech wraca prędko
![]() A czym ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
|
właśnie, kode koniec urlopu!
trzeba wrócić ![]() już możemy Cię witać chlebem i solą? jak to na polską tradycję przystało ![]() puchatko no właśnie taki mam zamiar ![]() tylko z drugiej storny lubię mieć związane włosy, żeby mi nic po buzi nie latało a jak mam krótkie to masa wsówek i innych wynalazków ląduje na głowie, heh idę się szykowac, jadę zaraz do tżta.
![]() |
#2884 | ||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() juz jestem... troszke mi sie przysnelo przed tv ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie przypomina cwaniaka z jakimi do tej pory miałam do czynienia... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jest fajnie... ![]()
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
koziołki gdzie jesteście
![]()
#2886 | ||
Zakorzenienie
|
No co Ty dzieci są fajne
![]() Cytat:
![]() Nasze TO to jest właśnie to ---> ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Yovi się zakochała! Yovi się zakochała ![]() Ja też chce kwiatka ![]() ![]() ![]() ![]() No ja skończyłam pracę dopiero o 20 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() he he he ![]() juz sie dziele z Toba kochana....
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
powinnam sie cieszyc że jest tak blisko żebym kogos miała a chce mi sie płakac... dociera do mnie ze z Ex to naprawde koniec...
zadnych szans... nowe zycie... nie wiem co robic... ja nie umiem bez niego.... ![]() ![]()
#2889 | |||
Zakorzenienie
|
archi
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kode ![]() ![]() ![]() ![]() puchatko bardzo dobrze piszesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() yyyyyyyyyyyyyyyy... jak są w odległości 2óch kilometrów ode mnie to tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() yovi im mniej będziesz go widywać tym łatwiej i szybciej przyjdzie Ci zapomnieć o nim... Ale na to potrzeba czasu... Zawsze... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musisz się pozbierać i odciąć się grubą kreską. życie toczy się dalej, a jest tak krótkie że szkoda czasu na zmartwienia! ![]() więc uszy do góry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Konto usunięte
|
W woli wyjaśnienia...
Większość z Was pewnie wie z jakiego powodu nie ma mnie w wątku, jak również ma świadomość tego, że nie była to moja inicjatywa... Jedynie moja decyzja, a odpowiadam tylko za swoje. Wytrwałam w postanowieniu, bo uznałam to za słuszne. Jeżeli którakolwiek z Was ma podobne zdanie do kodeiny, znaczy to że naprawdę nie mam tu czego szukać. "Nie bronisz mi ale chcesz aby mnie tam nie było. Nie wiem czy masz na tyle odwagi aby mi to wprost powiedzieć. Zdaję sobie sprawę że "popsułam" Twoje koziołkowe. Piszę "twoje" bo nadal uważam że jesteś tam najważniejsza. Wiem że to nie ja jestem powodem dlaczego Ciebie tam nie ma...ale chciałabym abyś wróciła ( i nie tylko ja). Mam wrażenie że sprawdzasz sytuację..czy jestem czy już mnie nie ma. Nie chcesz abym była na wątku..już nie chcesz. Nie zaprzeczaj temu co napisałam." Sama nie wiem, czy to jest dla mnie zabawne, czy poniżające. Na pewno nie napawa optymizmem. I na pewno się tego nie spodziewałam. Tym bardziej dobrym pomysłem wydaje się odpoczynek. Tak, czy inaczej miło było Wam "towarzyszyć" przez tyle postów Kozły. |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą uważam, że troche śmieszne... kłócić się o pisanie na wątku...
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje drogie Kozice ![]() Bardzo bym niechciała żebyście odchodziły dziewczyny z wątku ![]() Bardzo bym prosiła o zgode i wasz powrót na wątek. Nikt jak dla mnie nie jest najważniejszy ani bardziej ważny. Sama dołączyłam do wątku w jakimś tam momencie i wiem że na poczatku jest się troszke inaczej traktowanym niż potem . Ale to nieznaczy że mniej ważnym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich!!
Pamiętacie mnie jeszcze ![]() Dawno mnie tu nie było a tu jakieś problemy się pojawiły ![]() Hmmm.... koziołki się kłócą o dominację ![]() ![]() Architekt ma dużo racji w tym co napisała. To tylko forum, tak naprawdę nie znamy się i nie widzimy swoich reakcji, więc tym bardziej nie ma sensu obrażać się, albo udowadniać kto ma większe prawo do pisania w wątku i dlaczego. Każda z nas na swój sposób stworzyła ten wątek, jest nas kilka które od początku w nim są, zaś inne koziołki dołączyły z czasem. Ale chyba nie to ma znaczenie, wkońcu obecność każdego koziołka sprawia że wątek się rozwija ![]() Proponuję zawieszenie broni.... dziewczynki ![]() ![]() ![]() Witam wszystkie nowe kozły które pojawiły się podczas mojej nieobecności ![]()
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Backie nikt nie łączył Twojego zniknięcia ze mną bo nie pierwszy raz znikasz... Nie rozumiem celu wkelejenia tego cytatu ![]() Chciałaś mnie upokorzyć. udało Ci się. Ja zachowam resztki godności i nie będę wklejać Twoich PW. Ps. dziewczyny tu nie chodzi o dominację. Źle odczytujecie post backie bo to tylko kawałek sprawy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
kode
![]() ![]() backie ![]() ![]() i na zgodę ![]()
#2899 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zgadzam się z tym,co napisała architekt, jesteśmy tutaj w wirtualnej rzeczywistości, czasem jesteśmy w stanie napisać więcej i śmielej niż normalnie... Ale taka jest już specyfika internetu... Ja równiez proszę Was o to byście zapomniały o całym tym zdarzeniu i powróciły na wątek... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy mi się zdaje czy dokładnie za 4 tygodnie zostaniesz mężatką? ![]() Wszystko już gotowe? ![]() kode założę się,że backie nie zależało na tym,żeby Cię upokorzyć.. Dziewczyny złóżcie broń... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak miło że ktoś mnie pamięta ![]() dokładnie za 21 dni ślub praktycznie wszystko dopięte na ostatni guzik, zamówiłam menu, ustaliłam wystrój sali, przeżyłam walkę z teściową ![]() ![]() ![]() ![]() backie i kode zróbcie mi prezenti pogodzcie się ![]() madziaczku a u Ciebie wszystko w porządku, poukładało się ![]() muszę się zabrać za nadrabianie zaległości w wątku a narazie znikam na zakupy ![]() miłego dnia all <jak to pisze Ag4> ![]()
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
bo chyba bedzie znow klapa ![]() on jest chorobliwie zazdrosny... wczoraj mal mi za zle ze przyjełam kolege na znajomych na Naszej Klasie ![]() ![]() oj brak mi sił... czy wasi TZci tez sa tacy zadrosni? macie kolegow poza tZem? dziewczyny proszę nie sprzeczajcie się ![]() kazda z was jest częścia watku i każda potrzebuje sie tu na wzajem... wiele razy mi pomagałyście i dlatego tymbardziej mi przykro... ![]()
![]() http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-08-23 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Ale jak to zazdrosny?
![]() Blush to już tuż tuż ![]() Kode , Backie ale o co chodzi w tym Waszym sporze? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |||
|
Ja byłam cały wieczór u tżta
![]() Ale miałam gorszy dzień i ciągle miałam jakieś fochy, pretensje, byłam wredna i zgryźliwa. Tż dzielnie to znosił i wieczór był miły, ale trochę mi głupio. Jaka ja jestem zła ![]() nie potrafię być taka jak bym chciała, bronie się przed okazywaniem emocji, jasna cholera, naprawdę dziwny ze mnie człowiek. Nawet mi się nie chce rozwijać tego tematu.. heh Cytat:
Ale ja nie lubię kwiatów ![]() Zawsze jak np. zblizają się walentynki/dzien kobiet/imieniny itp krzycze na tzta ze nie chce zadnego zielska tylko czekolade z orzechami ![]() Cytat:
a ty niedobra Yovi się wypierałaś, że nie jej nie mamy No jakże mogłybyśmy zapomnieć o naszej przepięknej Pannie Młodej !!! ![]() Już się nie mogę doczekac ślubu!! Szkoda, że nie możemy wszystkie uczestniczyć w Twoim Dniu, ale będziemy myślami z Tobą ![]() i liczymy na kawałek weselnego tortu... ![]() Miło że się przyjęło ![]() Cytat:
bo już się chyba pogubiłam. booobbbik miło Cię widzieć wariacie ty nasz Co do zimnej wojny w wątku - dziewczyny dajcie spokój. Powtórzę słowa któe napisałuy już inne koziołki - to jest tyklo forum internetowe. Pisanie tutaj ma nam sprawiać przyjemność, może być oderwaniem od rzeczywistości, daje nam szanse poznania nowych, ciekawych koleżanek, wymieniana poglądów albo poprostu podzielenia się swoimi smutkami... Nie ma sensu się kłócić. Forum jest ogólnodostępne, więc każdy, kto ma ochotę niech pisze... Atmosfera robi się naprawde nie przyjemna. Nie pamiętacie jak było tu kiedyś wesoło? aż chciało się wchodzić! setki postów dziennie, coraz to nowe tematy do rozmowy. Się działo jednym słowem. I niech tak zostanie. Nie ma sensu się kłócić, kto jest ważniejszy, kto komu zabrania pisać. Nie można poprostu zakończyć tego tematu? uznać, że nie było sprawy? Ja chyba dziś spędzę z Wami cały dzień. Tż idzie na kawalerski. Mi się nifgdzie nie chce wychodzić z domu nawet, wieje u mnie strasznie boję się że mnie wywieje gdzieś Przepraszam, musialam usunac wasze emotki bo za duzo było
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy idziemy bo sie nie odzywa...
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli tyran i despota, ja bym go olała , zle Ci będzie z takim facetem (każdemu by było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
|
Yovi nie wierzę !!!!!
byliście na JEDNYM spotkaniu a on już robi Ci wyrzuty ??? To chore ! archi ma rację, tyran! uważaj, musisz być czujna bo zanim się obejrzysz będzie Ci zabraniał wszystkiego. Nie daj się. Jej, co za typ... ![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
.... dziewczyny po tym co backie napisała nie mam naprawdę sił nic więcej pisać
![]() Nie będę nic więcej tłumaczyć bo to chyba nie ma sensu... ...ja wiem że to tylko forum ale spędzając z wami tyle czasu tutaj nie potrafię być obojętna wobec tego wszystkiego. Nie kłócę się z backie...chyba obie źle siebie zrozumiałyśmy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja tam lubię dostać róże, czuje się wtedy taka doceniona ![]() ![]() Ja się Yovi nioe dziwię, że chciała spróbować, czasami trzeba przekonać się na własnej skórze, a ona jest tylko człowiek tak jak my wszyscy i chce zaznać szcześcia i miłości . Jeśli on się nie odzywa, to i Ty się nie odzywaj.. bo wtedy będzie, że mu ulegasz i myślisz że ma prawo dąsać się o kolege... swoją drogą to straszna głupota!! co on sobie myśli :/ Może porozmawiaj z nim o tym przy okazji i coś sobie wyjaśnicie bo tak nie może być :/
![]() |
#2909 | |
|
Cytat:
Po prostu zakończcie ten konflikt/sprzeczkę/nieporozumienie. Kode widać że tesknisz, my też tęsknimy więc nie ma żadnego sensu żeby twój urlop od Koziołkowego trwał nadal. Z resztą - sezon urlopowy się skończył ! ![]() na na Backie też czekamy ![]() btw, dziewczyny nie pochwaliłam się Wam. Wygrałam ksiązkę ![]() coś o ponoszeniu odpowiedzialności za własne czyny. no i z totalnych nudów i ciśnienia literackiego ![]() ![]() - w każdym razie napisałam i w czwartek przyszła do mnie ksiązka ![]() "Twarz pod maską" Anny Głowackiej. Ciesze się bardzo, strasznie fajna niespodzianka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
Yovi dziewczyny mają racje, jak po jednym spotkaniu można tak wiele wymagać, izolacji od znajomych?! Przecież Wy jeszcze nie jesteście razem to było dopiero spotkanie...
Wrócę do Twojej wcześniejszej wypowiedzi na temat tego, iż nie możesz żyć bez swojego byłego TZ, rozumiem Cię, bo mimo wszystko bardzo wiele Was łączyło, i nawet kłotnia czy chwilowe, niedogadanie się nie zmieni tego, zawsze będzie tym człowiekiem, któtego kochałaś do szaleństwa, nawet jeśli wszyscy dokoła będą powtarzać, żebyś dała sobie spokój itd to i tak Ty będziesz wszystko miała w swoim seduszku i myślała po swojemu. Kieruj się sercem nie patrz na to w ten sposób, że nie masz nikogo, dlatego spróbujesz od nowa, bo możesz skrzywdzić siebie a przede wszystkim tego chłopaka. Rozkochasz go w sobie, a jak nie będziesz potafiła się zaangażować? a teraz z innej beczki ![]() ![]() a tam pomyślałam sobie, że skoro ma tyle klientek to może mnie ładnie obetnie ![]() ![]() ![]() Miłego WEEKENDU Koziołki! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.