![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Zamówienie wysłałam na 580zł, miałam z tych zapachowych stron zamówień na 62zł i postanowiłam że dobiję do tej kwoty 100zł żeby dostać tą parasolkę i zamówiłam dodatkowo body spray Indyvidual Blue, 2 kulki Indyvidual Blue i mgiełka perfumowana LBD bo to mi się zawsze sprzedaje i mam parasolkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 |
Rozeznanie
|
Jeszcze do nie dawna były w ofercie 4 dodatkowe odcienie pomadek z musem, ale w pewnym momencie zniknęły i w tej chwili pojawiaja się tylko 10 podstawowych kolorów. Nie wiecie co się z nimi stało? mam nadzieję że nie zostały wycofane. Sprawdzałam swoje katalogi i tam nie było żadnych dzwoneczków, ale nie mam kat 9 i nie wiem czy przypadkiem tam nie pojawiły się po raz ostani. Ma ktoś możliwość sprawdzić to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
Dziś dostałam paczkę. Wszystko się zgadza oprócz tego, że mgiełki Pur Blanca nie ma- produkcja zakończona
![]() Ale przysłali niedostępne wcześniej przyśpieszacze opalania. Klientka ucieszy się bo długo się wyczekała. Miałam zamówienie na ponad 1000zł i nawet gratiska nie dali, skąpce jedne. Tylko mase katalogów ![]() A co do zapachu wody toaletowej Vitality by Liiv to jest okropna, śmierdzi jakimiś korzeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() Z góry dziekuje ![]() ![]()
#1866 |
Zakorzenienie
|
W K12 zero braków!
![]() Przyjdzie też zegarek Bridget wreszcie ![]() Ze stron wyprzedażowych zamawiałam tylko obie miniaturki z Anew. Przyjdą, ale krem alternatywny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odebrałam dziś packę,dla mnie tylko ananasowa pomadka - słodziutka,wyraziście pachnie ananasem właśnie ![]()
![]() |
#1869 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A przy okazji mam pytanie: którą maseczkę oczyszczającą bardziej polecacie - zieloną Solutions, czy Spa z minerałami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy w dobrym wątku pytam
![]() ![]() Dosłownie nie mam gdzie zamawiać ![]() ![]() ![]() Aż trudno w to uwierzyć, ale w pracy nie ma żadnej konsultantki, wszystkie moje koleżanki konsultantki wyjechały z Rzeszowa i nie mam u kogo zamawiać ![]() Jeśli jest jakaś chętna konsultantka, to podam namiary na moją pracę na PW, żeby mi podrzuciła katalog i tam bym odbierała też kosmetyki ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Raczkowanie
|
ja złożyłam zamówienie na 370zł dla siebie zamówiłam tylko szminke nabłyszczającą odceń coral gables oraz peeling do ciała z ekstraktem z granatu.
![]() |
#1872 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaka szkoda, że nie jesteś z Łodzi - chętnie bym Cię przygarnęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak coś to odezwij się na priv |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Konto usunięte
|
szkoda ze nie ze szczecina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno tak jest bo miałam tak teraz nawet w tej kampanii, miałam zwrot który odjęli mi od stanu kąta, zamówiłam na niecałe 160 zł, (po odjęciu tego zwrotu wychodzi jakieś 90 zł) i nie zapłaciłam kosztów realizacji małego zamówienia. A zwrot musieli ci odjąć z k10 jeśli nie robiłaś już żadnego zamówienia z k9, bo oni nie robią korekty faktur już wystawionych żeby nie robić zamieszania, dlatego odejmują z pierwszej faktury jaką wystawiają po uwzględnieniu zwrotu.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Liczy się zamówienie z danego katalogu, a odliczą te 42 złote, ponieważ zapłaciłaś je już wcześniej z poprzednią fakturą i muszą to wyrównać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1877 |
szeryfcio
|
obie tak samo lubię, ale jakbym musiała wybrać, to chyba... Spa MM.
#1878 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po interwencji mailowej została przywrócona, być może system znowu nawala, bo jeszcze oficjalnej odpowiedzi nie dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ostatni zwrot robiłam 3,5 roku temu, wuięc naprawde nie pamietam, jak to juz było a nie wiem jak było - odesłałam jakiś krem z linii anew czyli droższy raczej, po czym nie zamawiałam wogóle nic z klku kampanii, a oni mi przysąłli fakture korygujaca i pieniadze przez listonosza do domu (bez dodatkowych opłat), ale to było juz bardzo dawno jak mówie mam taką nadzieje, że bedzie włąsnie tak że od tych 153 zł odlicza opust 25 % i od tej wartosci odejma jeszcze te 42 zł, i nie dolicza transportu a jak zrobia inczaej to najwyżej bede troche stratna, ale trudno, nie onraze sie heh zamówiłąm sobie demo - ten nowy podkłąd w odcieniu natural beige, ciekawe jaki bedzie heh powiem jeszcze co sobie zamówiłam a co tam - no to ten podkład z demo, i ten nowy krem solutions z demo próbek nie zamawiałam, u by ungaro doatne próbke, bo zamówiłam ten nowy podwójny krem pod ocy z portwelem kupiłam dla portwela hehe)- bo mam w domu chyba 3 kremy pod oczy, ale co tam, mam 22 lata więc bede sobie uzywac jak skończe moje obecne. oczywiście żel senses mystique duzy, 2 szampony dla mamy (dodający objetości i codzienna pielegnazja AT oczywiscie) sobie jeszcze serum na końcóki, bo tanie, a miałąm ostatnio ze 4 latat temu , wic zapomniałam jak działa dla brata kupiłam żel do golenia , balsam po goleniu, i żel pod prysznic - z linii for men i piankę nawilżająca -oczyszczającą z solutions, o któr sie was jakis czas temu pytałam - co tam , trzeba wypróbowac na własnej skórze, a 11,9 zł to nie majątek. to chyba tyle zamówiłąm, chyba że o czymś zaponiałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeżeli zamawówienie na pierwszy termin ma przyznany opust 25 %, to ile procent ma to drugie, "małe" zamówienie na trochę powyżej 50 zł ?
Zabrzmiało trochę jak zadanie matematyczne ![]() ![]() Edytowane przez tess_d Czas edycji: 2008-08-23 o 09:31 Powód: byk :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Konto usunięte
|
jesli zlozysz zamowienie na pierwszy termin np na 450 zl, a drugie juz zamowienie bedzie takie ze w kampani suma bedzie powyzej 500 to drugie zamowienie ma 30 %
|
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
Czyli się sumują. Dobrze wiedzieć na przyszłóść
![]() Chociaż w tym wypadku chodzi o małe zamówienie, więc opust nie wzrośnie. "Małe" w sensie na małą kwotę. Pierwsze było na ok. 250 zł, a drugie będzie na 56 zł ![]() Nie bić za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 |
Konto usunięte
|
tez 25%
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8708332]tez 25%[/QUOTE]
Dzięki serdeczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam porównanie do tego z PW - przez 2 użycia był całkiem całkiem, ale po trzecim użyciu jakby bledł w oczach i kreska była mało wyraźna i jakby zielonkawa...i zauważyłam że bardzo szybko wysychał ![]() Bałam się nieco zaryzykować i kupić ten nowy...ale skusiłam się i jestem z niego bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1890 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.