Mamusie listopad 2019- cz. 4 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-08-15, 08:45   #901
Likka9
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 4

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;87083339]Dzień dobry! Dzisiaj cukier 84, więc walka trwa. Oczywiście wczoraj odżywiałam się gorzej niż przedwczoraj. Więc skupiam się tylko na kolacji (nr 2). Sprawdzę jaki będzie wynik po surówce + skyrze + odrobinie ciemnego chleba. Kiedyś sam Skyr działał, ale przestał. Wczoraj był kalafior + skyr + chlebek
Jakie plany na dzisiaj?[/QUOTE]U mnie każdy nabiał wybijał cukier. Diabetolog powiedziała absolutnie na kolację nic z nabiałem.
A ja a to sos jogurtowy do warzyw ,a to twaróg na kanapkę,a to wieśniak, a to mozarella i myślę wtf. Gorsze wyniki niż jakbym się piwa napiła.

Mnie przy wynikach 88-92 diabetolog pyta co jadłam na kolację.

U mnie bez planów, maz w pracy, córka w domu, dobrze że pogoda dopisuje to coś się wymyśli.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Likka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 08:53   #902
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Cytat:
Napisane przez Mikaa92 Pokaż wiadomość
To może nic groźnego skoro i Tobie dokucza. Nie wiem czy macica się uniosła i to wszystko ciężko jest pomieścić czy jak?

Ja tak mam od dawna chociaż termin na koniec listopada, co kilka dni brzuch ciągnie i skóry brakuje, tłumaczę sobie że to jakies skokowe wzrosty macicy. Dziś miałam kiepską noc, bolał mnie brzuch i plecy jak wstałam wszystko na szczęście przeszło jak ręką odjął.

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;87083339]Dzień dobry! Dzisiaj cukier 84, więc walka trwa. Oczywiście wczoraj odżywiałam się gorzej niż przedwczoraj. Więc skupiam się tylko na kolacji (nr 2). Sprawdzę jaki będzie wynik po surówce + skyrze + odrobinie ciemnego chleba. Kiedyś sam Skyr działał, ale przestał. Wczoraj był kalafior + skyr + chlebek :P
Jakie plany na dzisiaj?[/QUOTE]
Piona, u mnie też 84 chociaż ostatnią kolację zjadłam o 21 i do tego wypiłam małe piwo po czym wybiło mi 144 i jeszcze bardzo źle spałam tego sie nie da ogarnąć.

Cytat:
Ja mam cały brzuch w mlecznych/białych włosach tylko od pępka w dół takie ciemniejsze ale je ostatnio zgoliłam bo nie mogłam się na te czarne patrzeć

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

U nas też nuda, jesteśmy po śniadaniu pijemy kawkę. Później jakiś obiad i idziemy na kramarze bo u nas jakiś odpust jest i na spacer

Ja wyrwałam dwa okropne czarne i teraz mi wrastają też mam lekko "włochaty" brzuch, ale chyba zawsze tak miałam, taka moja wątpliwa "uroda".

Cytat:
Napisane przez Likka9 Pokaż wiadomość
U mnie każdy nabiał wybijał cukier. Diabetolog powiedziała absolutnie na kolację nic z nabiałem.
A ja a to sos jogurtowy do warzyw ,a to twaróg na kanapkę,a to wieśniak, a to mozarella i myślę wtf. Gorsze wyniki niż jakbym się piwa napiła.

U mnie bez planów, maz w pracy, córka w domu, dobrze że pogoda dopisuje to coś się wymyśli.

Nosz kurde, 88 się czepia? Wkurza mnie to ich naciąganie norm.
Jaguś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 08:55   #903
Catherine07
Raczkowanie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;87083339]Dzień dobry! Dzisiaj cukier 84, więc walka trwa. Oczywiście wczoraj odżywiałam się gorzej niż przedwczoraj. Więc skupiam się tylko na kolacji (nr 2). Sprawdzę jaki będzie wynik po surówce + skyrze + odrobinie ciemnego chleba. Kiedyś sam Skyr działał, ale przestał. Wczoraj był kalafior + skyr + chlebek
Jakie plany na dzisiaj?[/QUOTE]Odpoczywamy w domu Przyjemna nuda

Catherine07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 09:01   #904
misiaa91
Zakorzenienie

Jakie plany na dzisiaj?[/QUOTE]Odbębnić dzień w pracy

Mika, a smarujesz brzuch? Może to by trochę pomogło.

Dzień dobry. Miłego leniuchowania.
Stary 2019-08-15, 09:09   #905
Mikaa92
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiaa91 Pokaż wiadomość
Odbębnić dzień w pracy

Mika, a smarujesz brzuch? Może to by trochę pomogło.

Dzień dobry. Miłego leniuchowania.
Nie smaruje, nienawidzę balsamów. Jedynie po goleniu muszę bo wiadomo skóra wymaga a tak to nie. Ale to nie takie uczucie ciągnięcia jak przy suchej skórze tylko jakby od środka? Nie wiem jak to wytłumaczyć nawet

Mikaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 09:14   #906
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Cytat:
Nie smaruje, nienawidzę balsamów. Jedynie po goleniu muszę bo wiadomo skóra wymaga a tak to nie. Ale to nie takie uczucie ciągnięcia jak przy suchej skórze tylko jakby od środka? Nie wiem jak to wytłumaczyć nawet

Dokładnie wiem o co Ci chodzi, bardziej mięśnie niż skóra? Pocieszam się, że skoro to stałe ciągnięcie a nie regularne skurcze tochyba nic się nie dzieje. Staram się ułożyć w najmniej "ciągnącej" pozycji i do rana przechodzi. Próbowałam no-spę ale nie radzi.
Stary 2019-08-15, 09:15   #907
Likka9
Zakorzenienie

Wszystko nam się skurczyło i przesunęło w środku to ma prawo sprawiać nam dyskomfort

Mnie to wkurza to uczucie jakbym się czasami nie mogła pochylić, jakbym miała blokadę (czyt.syna) w pozycji struny od pęcherza do żeber. Muszę stać wyprostowana to wtedy jest ok. Nie wiem czy on tam wtedy siedzi w takiej pozycji czy co.

Stary 2019-08-15, 09:33   #908
Mikaa92
Zadomowienie

Cytat:
Wszystko nam się skurczyło i przesunęło w środku to ma prawo sprawiać nam dyskomfort

Mnie to wkurza to uczucie jakbym się czasami nie mogła pochylić, jakbym miała blokadę (czyt.syna) w pozycji struny od pęcherza do żeber. Muszę stać wyprostowana to wtedy jest ok. Nie wiem czy on tam wtedy siedzi w takiej pozycji czy co.

Też to znam, jak przyjmę pozycje już niewskazana bo zapomnę jakimś cudem że mi brzuch już nie pozwala to od razu blokada i gula na brzuchu
Mnie jeszcze drażni i chyba najbardziej z tych wszystkich atrakcji "głaskanie " po pęcherzu, aż mam dreszcze wtedy jak walnie albo wsadzi jakąś część ciała. Co będzie pod koniec ciąży jak w 7,5 miesiąca takie rewolucje?

Stary 2019-08-15, 09:49   #909
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
U mnie każdy nabiał wybijał cukier. Diabetolog powiedziała absolutnie na kolację nic z nabiałem.

U mnie po Skyrze z orzechami lub siemieniem lnianym było po 70-parę. Więc u każdego co innego tak naprawdę. Przeszukałam multum stron żeby znaleźć jakieś wskazówki - często piszą o białym pieczywie na drugą kolację (mi szkodzi, a ciał ketonowych i tak nigdy nie mam), o kefirze, itp. Dla mnie najlepszy był nabiał. Do czasu Teraz testuję warzywa.

Ale na śniadanie nadal królują jajka I cukry w ciągu dnia są do przewidzenia, na szczęście.

Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Czas edycji: 2019-08-15 o 09:53
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 09:52   #910
Mikaa92
Zadomowienie

Dziewczyny farmaceutyki jaką maść / żel na przesilona rękę, bolącą w nadgarstku? To dla męża

Stary 2019-08-15, 09:57   #911
Likka9
Zakorzenienie

[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;87083459]U mnie po Skyrze z orzechami lub siemieniem lnianym było po 70-parę. Więc u każdego co innego tak naprawdę. Przeszukałam multum stron żeby znaleźć jakieś wskazówki - często piszą o białym pieczywie na drugą kolację (mi szkodzi, a ciał ketonowych i tak nigdy nie mam), o kefirze, itp. Dla mnie najlepszy był nabiał. Do czasu Teraz testuję warzywa.

Ale na śniadanie nadal królują jajka I cukry w ciągu dnia są do przewidzenia, na szczęście.[/QUOTE]
U mnie najlepsze cukry na czczo po pizzy na serowym spodzie. Serio ale nie praktykuje za często

Ja codziennie pochłaniam jajka, moje ulubione śniadanie!

Chyba że córka w domu to naleśniki na śniadanie bo to taka tradycja , że pomaga robić jak wstaje i wie,że mamy dzisiaj wolne to pyta czy może pomóc robić naleśniki
Cytat:
Dziewczyny farmaceutyki jaką maść / żel na przesilona rękę, bolącą w nadgarstku? To dla męża

To co masz w domu, chyba że nic nie masz wszystko będzie dobre, czy dicloziaja czy traumon. Przesilona ręką męża nie brzmi dobrze , poświęć mu więcej uwagi

Edytowane przez Likka9
Czas edycji: 2019-08-15 o 09:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-08-15, 10:26   #912
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Cytat:

Tak jak pisała Likka, do tego jakieś usztywnienie zwykłym bandażem elastycznym i odciążenie ręki. Można też schładzać.
Stary 2019-08-15, 10:33   #913
Mikaa92
Zadomowienie

Cytat:
U mnie najlepsze cukry na czczo po pizzy na serowym spodzie. Serio ale nie praktykuje za często

Ja codziennie pochłaniam jajka, moje ulubione śniadanie!

Chyba że córka w domu to naleśniki na śniadanie bo to taka tradycja , że pomaga robić jak wstaje i wie,że mamy dzisiaj wolne to pyta czy może pomóc robić naleśniki To co masz w domu, chyba że nic nie masz wszystko będzie dobre, czy dicloziaja czy traumon. Przesilona ręką męża nie brzmi dobrze , poświęć mu więcej uwagi

Oj żebyś wiedziała aż sobie opaske założył i tylko rozgrzewającym rubem posmarował muszę coś kupić żeby poczuł się zaopiekowany. A ta dicloziaja ja też mogę?

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Oj żebyś wiedziała aż sobie opaske założył i tylko rozgrzewającym rubem posmarował muszę coś kupić żeby poczuł się zaopiekowany. A ta dicloziaja ja też mogę?

Poszukalam i takie info
Przeciwwskazania: uczulenie na którykolwiek ze składników leku, nie stosować u dzieci w wieku poniżej 14 lat, ciąża, nie stosować na skórę uszkodzoną, laktacja

Stary 2019-08-15, 10:51   #914
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Cytat:

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Poszukalam i takie info
Przeciwwskazania: uczulenie na którykolwiek ze składników leku, nie stosować u dzieci w wieku poniżej 14 lat, ciąża, nie stosować na skórę uszkodzoną, laktacja

Niestety, NLPZ nam nie wolno. tylko jakieś maści rozgrzewające albo chłodzące, z tym że nie wolno rozgrzewających w okolicy macicy (np na plecach).
Stary 2019-08-15, 10:53   #915
Likka9
Zakorzenienie

Ja dicloziaja smaruje łydki jak mnie wieczorem kręcą. Ale ja mam bardzo luźne podejście do leków
Nigdy nie sugeruje się ulotka. Wolę laktacyjny leksykon leków.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-08-15, 10:53   #916
Miss_Bow
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez Jaguś Pokaż wiadomość
Jak widzę taki piękne masy dziecka to od razu myśle tylko jedno - jakby co to da się uratować. Ciągle siedzi we mnie strach przed porodem przedwczesnym. Mam nadzieję, że u mnie już 1kg jest. Ostatnio czytałam historię synka mamy ginekolog i biedactwo urodziło się w 32tyg z wagą 1kg, jaki on był malutki! Ale dał radę.

Nie panikuj niepotrzebnie Ja w sumie długo różnych rzeczy się bałam, ale teraz wyluzowałam Będzie co ma być!
Śledziłam historię mamy ginekolog jak urodziła wcześniaka i to niesamowite jak on wspaniale się teraz rozwija

Cytat:
Napisane przez owocowykoktajl Pokaż wiadomość
Tak właśnie zerknęłam w kartę i się zgadza z przeciwciałami to co mówiła Likka. Ze trzy razy robią. Ja teraz mam zlecone drugie badanie, bo pierwsze było w marcu i jest w karcie miejsce na 3 badania Combosa.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

+/- 750g Zuzy. Czyli w tej dolnej granicy. Tp z tego dzisiejszego usg na 20.11 czyli i tak 2 dni wcześniej niż z prenatalnych.
Przepływy wszystkie okej, wód płodowych w dolnej granicy.
No i Zu leży nisko, bardzo nisko. Główka w łonie, dalej "w dziurze".

Pij dużo! Najważniejsze, że z Zuzą wszystko w porządku Znajoma miała małowodzie i synek zdrowy

Cytat:
Napisane przez kapewa Pokaż wiadomość
MissBow to byłaś z Mamą na usg.?-ja też kiedyś myślałam żeby wziąć teściowa, bo pewnie nie widziała takiego sprzętu, starsze pokolenie, ale tak przeleciało.

Ale duuuzy chłopak. Super że wszystko dobrze. Naprawdę dopiero w październiku następne badanie czy wrzesień chciałaś napisać.

Wysłane z mojego MRD-LX1 przy użyciu Tapatalka

Tak, zabrałam mamę ze sobą, bo nigdy nie widziała na żywo USG ciążowego Mogła sobie wnuczka jeszcze w brzuszku pooglądać
W UK jest mało USG, oficjalnie tylko dwa. Ja mam dodatkowe dwa ze względu na problem z przepływami w tętnicach macicznych - w 28tc i 36tc

Cytat:
Napisane przez owocowykoktajl Pokaż wiadomość
Miss! W końcu!

Super, że Młody zdrowiutki i dalej zostaje synkiem Długo do kolejnej wizyty, ja bym nie wytrzymała. Podziwiam

Ja już chyba się pogodziłam z tymi rzadkimi USG Jak narazie wszystko w porządku to nie stresuję się na zapas

Cytat:
Dzień dobry
To dobrze że już się lepiej czujesz
Dziewczyny z terminem na początek listopada czy macie wrażenie że wam skóry brakuje w niektórych miejscach na brzuchu? Ja wieczorem to mam taką piłkę że aż czuje dyskomfort, nie wiem czy to nie twardnienie brzucha czasami...

Mnie często swędzi i boli skóra Najgorzej jak mnie wzdęcie jeszcze złapie... Wtedy czuję się na granicy wytrzymałości! Maluch nie pomaga, bo się zaczyna rozpychać i często go próbuję przestawiać jak się wypnie za bardzo, bo aż boli

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2293 Pokaż wiadomość
Dotarło do mnie zamówienie z hm Załącznik 7687564

Ale cuda

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcia ubranek

Cudowne

Cytat:
Napisane przez piano2019 Pokaż wiadomość
Tak z innej beczki. Piękne imię wybraliście Liwia ! U nas będzie Natalia tez już wybrane

Czekam na fotki wyprawki.
Agnieszka piękne te chłopięce ciuszki.

Natalia, ślicznie!

Dzień dobry

Tak mi się wczoraj pielęgniarka wbiła w żyłę, że pierwszy raz w życiu mam mega siniaka! Zastanawiam się ile bede czekać na wyniki, ale jeżeli wyjdą nie tak to zazwyczaj dzwonią w tej sprawie

Zaczęliśmy zakupy Kliknęliśmy wczoraj łóżeczko, bo była promocja - zostaliśmy przy Chicco Wózek wybrany, kupujemy w połowie września A dzisiaj ruszamy na zakupy ubrankowe

24 września 2016 r.
Miss_Bow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 11:05   #917
agnieszka_2293
Zadomowienie

Dzień dobry

agnieszka_2293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 11:08   #918
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miss_Bow Pokaż wiadomość

Nie panikuj niepotrzebnie Ja w sumie długo różnych rzeczy się bałam, ale teraz wyluzowałam Będzie co ma być!
Śledziłam historię mamy ginekolog jak urodziła wcześniaka i to niesamowite jak on wspaniale się teraz rozwija

Pij dużo! Najważniejsze, że z Zuzą wszystko w porządku Znajoma miała małowodzie i synek zdrowy

Tak, zabrałam mamę ze sobą, bo nigdy nie widziała na żywo USG ciążowego Mogła sobie wnuczka jeszcze w brzuszku pooglądać
W UK jest mało USG, oficjalnie tylko dwa. Ja mam dodatkowe dwa ze względu na problem z przepływami w tętnicach macicznych - w 28tc i 36tc

Ja już chyba się pogodziłam z tymi rzadkimi USG Jak narazie wszystko w porządku to nie stresuję się na zapas

Mnie często swędzi i boli skóra Najgorzej jak mnie wzdęcie jeszcze złapie... Wtedy czuję się na granicy wytrzymałości! Maluch nie pomaga, bo się zaczyna rozpychać i często go próbuję przestawiać jak się wypnie za bardzo, bo aż boli

Ale cuda

Cudowne

Natalia, ślicznie!

Dzień dobry

Tak mi się wczoraj pielęgniarka wbiła w żyłę, że pierwszy raz w życiu mam mega siniaka! Zastanawiam się ile bede czekać na wyniki, ale jeżeli wyjdą nie tak to zazwyczaj dzwonią w tej sprawie

Zaczęliśmy zakupy Kliknęliśmy wczoraj łóżeczko, bo była promocja - zostaliśmy przy Chicco Wózek wybrany, kupujemy w połowie września A dzisiaj ruszamy na zakupy ubrankowe
U nas dzisiaj żadnych zakupów, bo święto :P Tylko spacerki wchodzą w grę. I basen!
W ogóle największy szał zakupowy miałam w czerwcu. W lipcu i sierpniu skromnie. Łóżeczko mam wybrane, kupię pewnie na początku października, bo po co ma się kurzyć? Tak samo materac. No chyba że rzeczywiście będzie jakaś super promocja.
Ciuszki mam tylko do rozmiaru 62 (jeden zestaw na 74), następne pozamawiam chyba dopiero po porodzie. Apteczna wyprawka chyba we wrześniu.

Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Czas edycji: 2019-08-15 o 11:15
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 11:09   #919
agnieszka_2293
Zadomowienie

Miałam iść dzisiaj na krzywą. Dobrze, że sobie przypomniałam, że święto jest🤣 Śniło mi się, że pierwszy pomiar miałam 130

agnieszka_2293 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-08-15, 11:17   #920
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:

Ale cuda

Cudowne

Natalia, ślicznie!

Dzień dobry

Zostajecie przy Mutsy Nio? U nas też na niego padło. Na https://www.babyhuyswebshop.nl jest sporo tańszy i z darmową dostawą do UK.

I koniecznie pochwal się zakupami!

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2293 Pokaż wiadomość
Miałam iść dzisiaj na krzywą. Dobrze, że sobie przypomniałam, że święto jest🤣 Śniło mi się, że pierwszy pomiar miałam 130

Ja idę w poniedziałek, a już bym chciała znać wyniki
Stary 2019-08-15, 11:54   #921
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Cytat:
Ja dicloziaja smaruje łydki jak mnie wieczorem kręcą. Ale ja mam bardzo luźne podejście do leków
Nigdy nie sugeruje się ulotka. Wolę laktacyjny leksykon leków.
Ja mam luźne o ile nie jestem w ciąży w tym stanie panikuję ze wszystkim, w nocy nawet schizowałam, że właśnie uszkadzam dziecku układ nerwowy wdychając farbę z malowanego rano przedpokoju...

Stary 2019-08-15, 11:58   #922
Likka9
Zakorzenienie

Jaguś może Kalmsa sobie łykaj czy coś

Stary 2019-08-15, 12:10   #923
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jaguś Pokaż wiadomość
Ja mam luźne o ile nie jestem w ciąży w tym stanie panikuję ze wszystkim, w nocy nawet schizowałam, że właśnie uszkadzam dziecku układ nerwowy wdychając farbę z malowanego rano przedpokoju...

To chyba w dużej mierze kwestia naszych przeżyć. Są takie doświadczenia w życiu, które zmieniają podejście.

Ja tę ciążę mam do tej pory (i oby tak do listopada!) wzorową, bez większych dolegliwości, a i tak z tyłu głowy dużo mi siedzi. Ale odganiam te myśli, z każdym tygodniem jest lepiej.
Stary 2019-08-15, 12:36   #924
Miss_Bow
Zadomowienie

Cytat:
Zostajecie przy Mutsy Nio? U nas też na niego padło. Na https://www.babyhuyswebshop.nl jest sporo tańszy i z darmową dostawą do UK.

I koniecznie pochwal się zakupami!

Ja idę w poniedziałek, a już bym chciała znać wyniki

Dzięki Po oglądnięciu dziesiątek wózków zostajemy przy Mutsy Nio, żaden inny mu nie dorównał A Wy zamawiacie z tej stronki? Rzeczywiście spora różnica cenowa!

24 września 2016 r.
Stary 2019-08-15, 12:57   #925
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Po oglądnięciu dziesiątek wózków zostajemy przy Mutsy Nio, żaden inny mu nie dorównał A Wy zamawiacie z tej stronki? Rzeczywiście spora różnica cenowa!
Tak, planujemy tam zamawiać, na trust pilot mają dobre opinie, więc liczę, że tak jest w rzeczywistości.

Myślę, że zamówimy pod koniec miesiąca do Polski, więc dam znać jak wrażenia. Zdecydowaliście się już na konkretny kolor? U nas chyba zostanie ten Pine Green.
Stary 2019-08-15, 13:00   #926
Ani_qa
Zakorzenienie

W przyszłym tygodniu powinien być nasz wózek więc nie mogę się doczekać

Stary 2019-08-15, 13:24   #927
Miss_Bow
Zadomowienie

Mamusie listopad 2019- cz. 4

Cytat:
Tak, planujemy tam zamawiać, na trust pilot mają dobre opinie, więc liczę, że tak jest w rzeczywistości.

Myślę, że zamówimy pod koniec miesiąca do Polski, więc dam znać jak wrażenia. Zdecydowaliście się już na konkretny kolor? U nas chyba zostanie ten Pine Green.

Koniecznie daj znać jak zamówicie My musimy poczekać do połowy września, bo rodzinka wpada i nie chcemy jeszcze zagracać całego mieszkania Chyba zdecydujemy się na którąś z szarości, prawdopodobnie North Grey.

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
W przyszłym tygodniu powinien być nasz wózek więc nie mogę się doczekać

Super Robi się już bardzo poważnie skoro wózki powoli zaczynają wjeżdżać!

24 września 2016 r.

Edytowane przez Miss_Bow
Czas edycji: 2019-08-15 o 13:27
Stary 2019-08-15, 13:57   #928
Likka9
Zakorzenienie

A ja muszę pomyśleć gdzie nasza gondola. Czy u nas czy u którychś rodziców. Ale to na początku października ogarnę. Nieużywana , ale wypadałoby odświeżyć. Ciekawe czy wystarczy myjka parowa.

Stary 2019-08-15, 14:25   #929
kapewa
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry
To dobrze że już się lepiej czujesz
Dziewczyny z terminem na początek listopada czy macie wrażenie że wam skóry brakuje w niektórych miejscach na brzuchu? Ja wieczorem to mam taką piłkę że aż czuje dyskomfort, nie wiem czy to nie twardnienie brzucha czasami...

Mnie skóra nie ciągnie. Ale ja mam już macice wycwiczona po dwóch ciazach. Pewnie masz te skurcze Braxtona Hicksa.

Cytat:
Przesilona ręką męża nie brzmi dobrze , poświęć mu więcej uwagi

Ach te moje kosmate myśli

Mój Mąż teraz też zaniedbany moje libido wieczorem bliskie zeru:tak mi się nie chce, zmęczona jestam, nogi bolą. A potem w nocy mam erotyczne sny czasem z Tz a czasem z nieznajomymi

kapewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-08-15, 14:37   #930
kapewa
Raczkowanie

Mój brzuch olek. Chyba raczej typ gruszki. Z dziewczynami miałam "wyższy" IMG_20190815_104521.jpg

kapewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości